Kedves Boszi!!!
Ha emlékszel, akkor én anno elmondtam a véleményem erről a pelus kiadásos dologról, s nem is volt harag!!!!!!!!!!!!!!Most nem is értem, hogy miért haragudtál meg ezen!!!!!!!!!!??????????????Nem felnőtt nőre vall az effajta viselkedés!!!
S miért írod, hogy én MINDIG előhozok valamit veled kapcsolatban???????????????????????????????Ez rágalom, hisz ez az egyetlen dolog volt/van, ami az én véleményemmel nem egyezik, de ezt sem a HÁTAD MÖGÖTT tettem s nem állandóan/mindig!!!!!!!!!!!Miért mondasz ilyen butaságot?????????????????Ez a gyerekesség!!!!!!!!!!!!!!!
S túl mentem minden határon????????????Még egyszer kérdezem: miért BŰN az ha valaki elmondja a személyes véleményét szemtől szembe???????????????????????????????????????
Valóban van bennem is hiba, nem tagadom, hisz nincs ember hiba nélkül. De én csak arra szerettem volna rámutatni, hogy te valahogy kevésbbé fogadod a kritikákat, mint más.De nincs is ezzel semmi baj, csak mint már harmadjára írom, ismerjük be ezeket!!!!!!!!!S ne a sértődés legyen az első, ami mögé bújunk, hanem vizsgáljuk meg önmagunkat!!!!
Kérlek szépen ne légy haragos, mert az csak betegséget szül az ember testében, s tudod nagyon jól, hogy mindannyiunknak szüksége van a szeretteire!!!
Kérlek szépen békélj meg!!!!S gondolj mindig a kisfiadra, ha ez az ügy jut az eszedbe!!!!!!!
Nika!
Köszönöm szépen, neked is megy a drukkkkkkkkkkkkkkkk!!!

ez egy doboz popsikrém (volt), amit a hajára és a maradékot pedig az ágyra kente