Sziasztok!
Csucsu, én sem hallottam erről a védelemről, de Linácska mindent jól tud. Valószínűleg a doki ad igazolást, nem?
Napi 5 óra az már szinte egy másik munkahely.

Nekem is kb. 2 óra, mire beérek Pestre, s már 4 órát pluszban távol lenni, az is borzasztó (volt). Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a baba a megfelelő időpontban.
Linácska, Ti már tényleg mindenre gondoltatok. Remélem, most már nem lesz semmi akadály előttetek...de novemberig még van egy ciklus, nem?
Zsozsoo, jó, hogy írtál. Neked is szurkolunk a kétcsíkoshoz! amúgy jól vagytok? Merre is laktok? Ugye nem Mo.? Ott is 3 évig lehet otthon maradni a gyerekkel?
Enci, köszönöm a múltkori köszöntőt! Neked mikor is lesz a kicsi lányod 3 éves? Utána sikerült megoldani azzal a tb-s ismerősöddel, hogy minden oké legyen?
Talán Sugi és Zsuzsu ma már haza is mehettek...
Nálunk volt egy kis izgalom: Laurán kiütések jöttek.

Nagyon megijedtem, elmentünk dokinénihez, ételtől van. Hát igen, iszogatott teát mézzel, állítólag ezt nem kellett volna. Na, mindegy, remélem, jobban lesz, mert elég riasztóan néznek ki a pöttyök...
Megpróbálok feltenni képet a múltkori uh-ról. Nem vmi naprakész, de amíg nincs más és izgulok, hogy minden rendben van-e, ezt szoktam nézegetni.
Szép napot!