A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » "spontán vetélés, missed ab :-(" itt beszélhetsz róla

sziasztok..zsuzsi hatalmas gratula a kis Konstantínhoz..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
skoperdane

skoperdane sok jó volt leírva az oldalon.. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina!
Ezt már én is hallottam, de nagyon utána kéne járnom ennek az egész dolognak.
encike 2

Juca,
bocs, nem válaszoltam. Igen, volt inszem. 6 tüszővel, apa szuper anyagával 12 mm-es nyálkával, és mégsem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska következő sikerűlni fog hidd el..ritkán sikerűl elsőre.. :( :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina!

Én is sajnálom, hogy nem lett pozitív a teszt. De hátha még van remény... Dokihoz vissza kell menned, vagy hívni??
De majd köv. hónapban!! Többen is bebabásodunk!!!

Ggica, hamarosan középidős leszel!! Mennyire rohan az idő! Nemrég tudtuk meg, hogy kisbabát vársz!!! Biztos jó érzés érezni a babádat..

Kép
szilvia80

szilvi jol mondod mind babásak leszünk és nagyon boldogok... :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, jól mondod. A következő hónapra feliratkoznék!!!

Többiek, hol vagytok?

Kép
szilvia80

Csajok, tudtok nekem segíteni? Csináltam magamnak vonalzót, és bemásoltam a címet, amit kell, de mégsem jelenik meg a vonalzó, csak a hivatkozás. Hol rontottam el? Köszi... :)

Kép
szilvia80

az aláíráshoz a phpbb kodot másoltad be? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska:Amig nincs piri ne add fel.

Kép
csucsu05

Zsuzsu, hatalmas fiacskád van, gratulálok!Legyetek egészségesek,és nagyon boldogok!
Vendég

Nita,
nem az első volt :cry: Csak azt nem értem, ha még egy éve spontán símán rögtön terhes lettem, akkor mi a frász romlott el, hogy most meg már 1,5 éve segítséggel sem.

Csucsu,
jönni fog piri is. Ma már nem szedek progipótlást, úgyhogy 1-2 nap kérdése. Múltkor nem mertem abbahagyni, aztán lett is 42 napos ciklusom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: akkor értem és sajnálom. Tényleg nem értem mi "romlott" el, hogy most nem megy spontán a teherbe esés. Mit mondott erre a dokid?

Kép
csucsu05

Sugi és Zsu!

GRATULÁLOK!!!! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK ÖRÖMET KÍVÁNOK!
petra70

Linácska:Neked Lili mennyiidő alatt jött össze?
Érdekes , hoyg egy napon szültünk és a második gyerek mindkettőnknek nehezen akar össze jönni.
Viszont hinni kell, hogy sikerül. Meglátod egyszerre éeszünk megint babásak és akkor csak a pocaklakókkal kell beszélni, hoyg egy napon szülessen :)

Kép
csucsu05

Nita..
Az volt az oldalon, hogy BBCode phpBB Forumhoz. Ezt másoltam be.. És még sem jó.. Lehet csinálok másik oldalon...
Azért köszi a segítséget

Kép
szilvia80

Jé, sikerült! Tegnap is így csináltam. Na mindegy, a lényeg megvan!!

Kép
szilvia80

Csucsu,
Lili kb. egy év volt, de akkor annyira nem siettettük a dolgot, mert 3 hónapja ismertük egymást, mikor eldöntöttük, hogy nem szedek tovább gyógyszert. Akkor azért még nem volt annyira égetően sürgős. Na meg a férjemnek is voltak hormonproblémái, azt is rendbe kellett hozni, nekem is már Clostyt akartak írni, ki is váltottam, de aztán egy darabig nem jött meg, hogy beszehessem :lol:
Viszont szülés után autoimmun beteg lettem, anyukámtól örököltem, neki is a szüléstől lett, valószínű nekem is. Na most ugye a tavalyi baba viszont rögtön összejött, pedig akkor is beteg voltam már, csak nem tudtunk róla. A doki szerint az a baba ezért nem maradt meg. Most már viszont kezelik, max. a gyógyszer adagomon kellene emelni, most meg nem akar összejönni. A dokim most a műtét után azt mondta, hogy szerinte most már azzal nem lesz gond, hogy teherbe essek, a megtartásáról meg gondoskodunk, de hát nem esek. Igaz a műtét óta csak 2 hónap telt el. Viszont 6 tüszőm volt. Nekem már van lombikos konzultáció időpontom, nem akarom tovább húzni. Dec 20-ig van munkajogi védelmem, ha addig nem is lesz baba, de a lombik véd továbbra is. Így van esélyem még ebből a munkaviszonyból a kistesóra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sugi es Zsu!
Sok boldogsagot kivanok Nektek es a csaladotoknak, a ket kis torpet sok szeretettel koszontjuk!
Elvezzetek ki a legszebb pillanatokat es tundokoljetek a babaitokban!
Sok erot es egeszseget, gyors regeneralodast!

Kép
zsozsoo

@teherbeeses: ujra megjott, pedig ereztem a peteeresem is ebben a honapban es olyan nyugodtan almodoztam csak a pocakosodasrol, nem csak e korul forog nalunk sem minden. Megis most olyan rossz erzes, ujra az uresseget erezni. Nalunk az elso baba fel ev utan osszejott es a masodik baba azonnal.
Remelem a kovetkezo honapban egyre tobben leszunk dupla csikosak:))
Szurkolok Mindenkinek!!!

Kép
zsozsoo

zsozsoo!

Sajnálom, de minél előbb légy babás, azt szeretném!
encike 2

Linácska: erről még nem is hallottam. Ha lombikra mész akkor nem rúghatnak ki? Hogy van ez?
Hát én is bizok abban, hoyg idén össze jön mert a munkahelyem elköltözött nagyon messzira. Napi 5órát kéne utaznom. Igy dec. 20-tól szabin leszek 50napig. addig kéne, hogy a kistesó össze jöjjön.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csucsu, én sem hallottam erről a védelemről, de Linácska mindent jól tud. Valószínűleg a doki ad igazolást, nem?
Napi 5 óra az már szinte egy másik munkahely. :? Nekem is kb. 2 óra, mire beérek Pestre, s már 4 órát pluszban távol lenni, az is borzasztó (volt). Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a baba a megfelelő időpontban.
Linácska, Ti már tényleg mindenre gondoltatok. Remélem, most már nem lesz semmi akadály előttetek...de novemberig még van egy ciklus, nem?
Zsozsoo, jó, hogy írtál. Neked is szurkolunk a kétcsíkoshoz! amúgy jól vagytok? Merre is laktok? Ugye nem Mo.? Ott is 3 évig lehet otthon maradni a gyerekkel?
Enci, köszönöm a múltkori köszöntőt! Neked mikor is lesz a kicsi lányod 3 éves? Utána sikerült megoldani azzal a tb-s ismerősöddel, hogy minden oké legyen?

Talán Sugi és Zsuzsu ma már haza is mehettek...

Nálunk volt egy kis izgalom: Laurán kiütések jöttek. :cry: Nagyon megijedtem, elmentünk dokinénihez, ételtől van. Hát igen, iszogatott teát mézzel, állítólag ezt nem kellett volna. Na, mindegy, remélem, jobban lesz, mert elég riasztóan néznek ki a pöttyök...

Megpróbálok feltenni képet a múltkori uh-ról. Nem vmi naprakész, de amíg nincs más és izgulok, hogy minden rendben van-e, ezt szoktam nézegetni. :D

Szép napot! Kép

Kép
Kép
ggica

ggica nagyon helyes a babód uh-képe.... :lol:
linácska akkor már értem mért vagy csüggedve...de nagyon drukkolok hogy sikerűljön neked is a baba...

tegnap voltam a bababörzén..nagyon jó volt.elég sok minden tudtamm venni és majd fogok venni legközelebb a kistesónak..
ja és láttam 4d-s uh-on verának a kislányát...gyönyörű és olyan szépen megmutatta a kis nuniját.. :oops: ,hogy az anyukáját megnyugtassa nem nőtt ki semmi a lába közt... :roll: :D :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gica: Nagyon jó az uh-os kép. Tényleg tudod már a baba nemét?

Kép
csucsu05

lányok hol vagytok?ma alig van valaki.. :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én speciel valaki vagyok:)

Kép
csucsu05

GGica!

Nov 1.-jén lesz 3 éves.
Még konkrét választ nem kaptam, de a tb-s ügyben minden ismerös be van izzitva, csak a válaszok nem jönnek
encike 2

szia encike hogy vagy? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szia vera..másik képet nem teszed fel
? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu,
a 2005. évi LVII. tv módosította a munka törvénykönyvét, hogy nem lehet megszüntetni rendes felmondással a munkaviszonyt, ha asszisztált reprodukciós eljárásban veszel részt (már az inszem is az!!!). Ez a 6 támogatott lombikot és a közte lévő szüneteket tekintve akár 1,5 év is lehet. A vizsgálatokra téged is és a férjedet is el kell engedni úgy, hogy munkaidőnek számít, tehát táppénzre sem kell menned, lombiknál akár havi 20 munkanapra is. Tehát otthon vagy egész hónapban, és teljes fizetést kapsz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ugye mi pont másfél éve szeretnénk kistesót, ez nagymértékben hozzájárul, hogy most már szeretnék akár mesterségesen is kistesót, de nem mondom, hogy azért egy icipici százalékban nem járul az hozzá, hogy így megtoldhatom a védelmem. Azért elég jól keresek, nagyon jó lenne innen a kistesó. Aztán már majd keresnék Kecskeméten valamit.

Csajok,
miért nem akar már megjönni???? Pénteken kellett volna, szombattól már progit sem szedek, de így sem. A hőm újra 37.0, de a teszt továbbra is negatív. Ha keddig sem lesz semmi, elmegyek UH-ra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ugye mi pont másfél éve szeretnénk kistesót, ez nagymértékben hozzájárul, hogy most már szeretnék akár mesterségesen is kistesót, de nem mondom, hogy azért egy icipici százalékban nem járul az hozzá, hogy így megtoldhatom a védelmem. Azért elég jól keresek, nagyon jó lenne innen a kistesó. Aztán már majd keresnék Kecskeméten valamit.

Csajok,
miért nem akar már megjönni???? Pénteken kellett volna, szombattól már progit sem szedek, de így sem. A hőm újra 37.0, de a teszt továbbra is negatív. Ha keddig sem lesz semmi, elmegyek UH-ra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csajok,

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: babás tutti nem lehetsz??

Kép
csucsu05

Lina, Neked Lilinél is sokáig negatív volt a teszt, nem???
De jó lenne, ha UH-n kiderülne, hogy mégis baba csücsül a pocakodban...
Vendég

@encike: koszonom, tenyleg bizom benne, h karacsonyig is lesz nalunk meg meglepetes:)

@ggica: fantasztikus az uh-s kep, orulok, h mar ilyen szep nagyok vagytok!!!remelem Laurarol hamar eltunnek a pottyok es megnyugszol. Szerencsere csak a meztol jottek ki es nem mas egyeb az. Svajcban lakom, de Mo-on lettem meg terhes, mikor dolgoztam, igy a szabadsagomat itt toltom. Itt csak 3 honapra szol az anyasag, utana vissza kell menni dolgozni, v egy eletre otthon maradnak az anyukak :D

@vera: ez eleg egyertelmu tenyleg :lol:

@linacska: a masodik terhessegem nekem is negativan indult, majd par nappal kesobb mar pozitiv lett. Klassz lenne, ha jonne egy nagy meglepestes nalatok is. Szoritok.

Kép
zsozsoo

lina lehet tényleg baba van a pocidba..semmi sincs kizárva... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina: Reggel nem csináltál ma egy tesztet?? Izgulok érted nagyon:)

Kép
csucsu05

Lina!

Drukk drukk!

Kirándulni voltunk. Jó volt.

Egy kép:
Kép

tjuca

Juca: De jó ez a kép. Kata édesen alszik:)

Kép
csucsu05

Hát lányok, szerintem ha a 17. dpo-n egy 10-es teszt negatív, akkor ott nincs baba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: A barátnőmnek 7hetes koráig nem mutatta ki a teszt. Nem ámitani akarlak de azért van még remény nem???

Kép
csucsu05

Lina!

Attól tartok így van. És nem lehet 10. nap? Nem voltatok együtt? Biztos nem lehetett a stimu után egy másik pete?

Ha nincs baba le kell lökődnie annak a hártyának. :-( Remélem hamar bizonyosság lesz.

Ez a hét hetes kor... szerintem nem a teszt nem mutatta ki, hanem valójában nem 7 hetes volt a baba. De ez csak az én véleménye, és persze, úgy is jó, a lényeg, hogy baba legyen! :wink:

tjuca

Csucsu!

Hát igen, jobb híján az étkező asztalon feltálaltuk a hölgyet. 8)

tjuca

Juca,
nézték UH-n, megrepedt akkor mind a 6 tüsző. Nem hiszem, hogy hirtelen pár nap alatt érleltem volna még. Amúgy májusban is ez volt, hogy a Duphaston jól elhúzta a ciklust. Csak most már pénteken abbahagytam.

Most meg jól bestresszeltem magam: Megjött a céges szűrővizsgálatom eredménye, és valami CA-125-ös tumormarkerem emelkedett. Ez nőgyógyászati rákos megbetegedésekben emelkedik meg. (szerencsére oda volt írva, hogy meg terhesség meg menstruáció alatt, és nekem pont megvolt). Azért nem vagyok nyugodt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Juca: Az ilyen étkezőasztalok a legszebbek és ilyen tálalást kívánok mindenkinek:)

Linácska: Hidd el akkor nincs baj hisz megvolt persze hogy az eredmény akkor ez lett.

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: