Jaj, remélem nem felejtek el semmit, amire reagálni akarok, ha mégis, szóljon rám, akinek nem írtam.
Eszti, csodaszép a kép! Édesek a csajok.
Banika, mi már régóta a Müllerben vásárolunk, csajoknak nagyon bejön a Bebivita, mi már a 12 hós, darabos kajcsikat nyomjuk, szeretik és nincs tőle semmi bajuk. Sokkal nagyobb a választék egyébként mint bárhol máshol, ahol eddig jártam és pl szerintem a HIPP-es kaják is olcsóbbak. Tengeri halból azt kapnak egyszer-kétszer egy héten. Szóval szerintem nyugodtan próbáljátok ki.
Zsuzska, nekünk sem mondta senki, minden orvos azt mondta, rendben vannak, de én úgy éreztem, hogy nem, ezért mentünk a Dévényeshez is és ezért járunk Gézengúzolni. Sokkal alaposabban megvizsgálják őket, mint egy szakrendelésen.
Más városokban sokkal jobb rendszere van a koragondozásnak, nálunk ingyen semmi sincs és futószalagon mennek a dolgok.
Nagyon sok pénzünk elmegy rá, nem tagadom, de inkább most fejlesztem őket, és akkor remélhetőleg sulira nem lesz semmi gond és nem kell korrepetálásra költeni
Ezektől pedig akkor sem lesz semmi bajuk, az teljesen egészségesek, a Dévényen kívül tulajdonképpen a többi játékos foglalkozás, amit a lányok egyre jobban élveznek, és közben fejlődnek, tanulnak, együtt vagyunk. Nekem most ezek a dolgok a legfontosabbak az életemben, szeretném, ha majd nyugodtan mehetnék vissza dolgozni, abban a tudatban, hogy megteremtettük az alapokat, amire építkezhetnek a bölcsiben, oviban, suliban.
Nem tudom kinek milyen a gyerekorvosa, de én úgy érzem az enyém nem veszi komolyan az ilyen problémákat, mindenre azt mondja, majd csinálni fogja, kicsit lusta. Persze lehet ezt így is felfogni, de lehet úgy is, hogy a későn beinduló nagymozgások valamit jeleznek és azt mondjuk egy gyógytornász, aki heti 30-40 órában gyerekeket kezel, jobban meg tudja ítélni, mint egy általános orvos. Nagyon sok probléma adódhat később ezekből a kezeletlen tünetekből, írási-olvasási zavarok, sőt gerincproblémák. Na jó bő lére eresztettem, sokat tudnék még erről mesélni...
Andi, lopj nyugodtan, jó játékot!
Az oldalt úgy találtam meg, hogy amikor kiderült, hogy fejlődéspszichológia vizsgálatra megyünk, akkor rákerestem a neten és ezt is kidobta
Tonti, sajnálom a családi érdektelenséget!
Nem írom, hogy ne törődj velük, mert én sem tudnám megtenni...
Fel a fejjel!
Judit