Itt megint esik...Utálom, hogy ilyen sötét van.
Kedden voltunk bent egy barátnőmnél a kórházban babalátogatóban a szintén kismama barátnőmmel. Hát, tök fura érzés volt úgy végigmenni a folyosón, hogy nemsokára mi is ott leszünk.A baby nagyon édes volt, bár komolyan már szinte nem is emlékeztem, hogy Lili is ilyen pici volt valaha, pedig még fél kilóval kisebb súllyal is született.
Mosás: tegnap én is nekiálltam, tele is van a szárító, még vár rám a vasalás... Én rendes mosószert használtam (keveset, mert úgyis tiszták voltak) és én egyébként is Lenor Sensitivvel mosok. Ja, és megvettem az első csomag pelust is, meg pár textilpelust, kimostam a kórházi hálóingeket is, szóval határozottan elkezdtem én is készülődni.
Beagle, örülök, hogy rendben van minden, nem lehet, hogy kicsit ideges voltál a vérnyomásméréskor?
Eszter! Tök szupi, hogy Julcsi befordult!
Testvérek altatása: még én sem tudom, hogy legyen, most arra hajlok, hogy Nati az elején még a mi szobánkban lesz, amíg kiderül, milyenek az éjszakák, aztán pár hét múlva aludhatnak majd együtt.
És légyszi a táblába a kórházhoz írd be, hogy Székesfehérvári Szent György Kórház. Köszi!
Katica! Örülök, hogy Léna is szépen gyarapodik.
Sensi! Örülök, hogy minden rendben a Kiscsajjal!
Gabika, jobbulást!
Anikó, szerintem is tök normál méretű a pocakod. És nagyon szép név a Mátyás. Örülök, hogy Bendi jól érzi magát a bölcsiben.
Mesi, tök jó, hogy fejjel lefelé vannak az ikrek.
Écike, tök szupi, hogy Zolikának már nem kell a lélegeztető gépen lennie.
Honey! Az én pocaklakóm is utálja a szívhang-hallgatót, mindig menekül előle meg ezerrel rugdossa. Jókat nevetünk rajta a dokimmal.
Ma délután megyek a védőnőhöz meg táppénzes papírért, fel vagyok készülve egy jó 2 órás várakozásra.
Na, megyek vasalni...
Katinka