Marcsi - nekem Potyka anyánk

mindig azt mondta h ne adjak rögön tápit ha kevesebbnek érzem a tejet, csak szoptassam sűrűbben. És bevált!

Lilála szívta??!?!

Aztaaa! Ilyet még sosem hallottam!

Ha végül mégis akarsz venni tápit, a Milupát ajánlom, állítólag az a legfincsibb.
Szly - örülök h több lett a tejcsid!!
Az édesköményt én is ki fogom próbálni! Egyelőre a Laktoherbet vedelem, aztán nem tudom mennyire használ vagy sem, sose mertem abbahagyni!
Hajhullás: hát úgy látom akkor Ti sem találtatok rá csodaszert

. Én abba sem hagytam a Gravidát, már 1 éve folyamatosan szedem, mégis rettenetesen elkezdett hullani. Le is fogom vágatni, mert rosszul vagyok tőle. Na nem olyan rövidre, de még nem találtam ki pontosan milyenre.
Ami - örülök h Áron jól viselkedett tegnap. Mikor ébredt reggel? Jól eszik mostanában? Hafájás és egyéb sírós témák?
Tita - szuper h kaptál kimenőt!! Rádfér egy kis kikapcsolódás! Tényleg ne aggódj Levi miatt, nem éhezik ha hízik. Úgy látszik szuperul gazdálkodik ezzel a mennyiséggel is! Szerintem akkor fog elkezdeni jobban enni ha már elfogadod a helyzetet és Te sem feszengsz miatta! Tudom, könnyű mondani, de próbáld meg! Veled vagyunk!!!!+++++
Teo - jó shoppingolást!
Holnapi tali: sajna nekünk is marha messze van, úgyhogy most sem tudunk menni.
Apa nem dologozik ma + holnap! Jupppiii! Ma van egy csomó dolga, aztán meg segít takarítani, de holnap lehet h én is kérek egy pár szabad órát és elmegyek vásárolgatni.
Norca már fél órája elvan a kiságyában!

Kicsit nyöszörög, de nem kiabál! Aztaaaaaa!!! Miért érzem h lesz még ennek böjtje?
Cupppaaa