A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Rita: Sahli a végefelé van, a neve mögött ott van zárójelben, hogy Sahli (merthogy úgy rendezi ez az okos iwiw, hogy abc-ben, és azon belül a becenevek abc-jében)
A macikat én is kimosnám, én nejlonharisnyába szoktam tenni, így, ha valamelyiknek feladja a varrása, akkor nem lesz tele a mosógép töltelékkel... és kötött programon szoktam mosni
Ruhák: én kímélő mosószerrel (babás) szoktam mosni, és hasonló öblítővel öblíteni (nálunk ha öblítőt nem használok, nagyon durva a ruha, jelezem, egy idő után így is... :()
Jobbulást a rókák miatt... mi az, hogy még nem mentek el?!
Picuranyu: neked is jobbulást! Szuper a névtábla :)

Csöre
csöre74

Csore: koszi meg talatam shalit
Koszi szepen a mosas infokat is mindenkinek :)

Kép
brestovsky

Sziasztok!

Az elöbb már megpróbáltam nektek írni de elszállt az egész és mérgemben inkább itthagytam az egészet.
Most teszek egy újabb próbát! :?

Mindenkinek jobbulást!
Picuranyu a névtábla remek és a babaszobák is nagyon klasszak!
Lehet hogy nálunk majd csak jövő tavaszal lesz megcsinálva a gyerekszoba de addig is gyűjtöm a remek ötleteket tőletek.

Akartam én is jelőlni az iwiw-en de karbantartást jelzett!
Engem is megtaláltok Pósz Anikó néven,szerintem nincs is több ilyen név!Nem lesz nehéz megtalálni !

Jővő héten meg lesz nekem is a terheléses cukor remélem nem lesz gond!Cukorbeteg volt a családban de talán az nem befolyásolja ezt az időszakot.

Kép

Kép
poszani

Közben ismét felébredtem :oops: Olyan jól esett szunyálni egyet és Martin nem rúgkapált, pedig bizti fura neki, hogy mi ez a nagy nyugalom napközben :lol: Most viszont ébredezik ő is, ahogy érzem :D
Picuranyu: nagyon cuki az ajtódísz! Egyben van a név, vagy külön betűk? Én is néztem Martinnak, külön betűkből, meg valami figurát mellé -- mondjuk én csak olyat láttam :lol: Jobbulást és köszi a pocakdícséretet :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Poszani! Jelöltelek!
A te kislányod is, hát valami tüneményes, mindegyik képen, ahol meg a kis barátnőjével van, kis huncutka, tündéri! :D

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Most értem haza a munkából illetve inkább vánszorogtam,majd elalszok :roll:

Moffli, Kata: nagyon szépek a pocik mostmár igazi kismamisak :D

Mágnes: nem is tudtam hogy van kifejezetten babamosópor de majdcsak kikupálódok babatémában.

Köszönöm a jelöléseket a wiwen mindjár megnézem

sahli

Picuranyu: szuper ez az ajtódísz!
Honnan rendeltétek?

Kata: gratula a 100.naphoz
Én valahogy egyfolytában úgy érzem hogy a babó előbb fog megszületni :)

sahli

Hát most én is megijedtem kicsit, Annának ma extra napja van, ebédnél nem akart beleülni a székébe, és ahogy felemeltem, klasszul hasba rúgott. Aztán eljátszotta 3-szor ,hogy közölte, hogy befejezte az ebédet, kivettem, 2 perc múlva jött, hogy:bele bele, és evett még. Harmadjára már nem emeltem fel, megmondtam, nem csinál bohócot belőlem.
Most meg már fáradt volt, esett,bukott, elvittem aludni, megint csak felemeltem, és úgy beszúrt a pocakom, hogy ihaj! Letettem Annát le is feküdtem kicsit, de Bence szerencsére ugyanúgy rúgdos, mint nővére, csak belülről...
Nem lesz ez így jó, nem bírom már emelni...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: csak óvatosan, nehogy akaratlanul baj legyen! Én csak a belső rugdosást érzem, de az is elég bőven -- bár hihetetlenül élvezem és borzasztóan boldog vagyok4
Sahli: Te meg már 1 nappal be is léptél a 2 számjegyű napokba! Én is úgy érzem, hogy pár nappal korábban jön Martin :D

KépKép

KépKép
kata8110

Mágnes: hát, nem irigyellek... az első kettő között nekem is 18 hónap volt. Magyarázd el neki, hogy nem lehet emelgetni. Persze, hogy nem érti meg, de ha elég határozottan és következetesen mondod, akkor hátha... én emelgettem Mesit annak idején, de ő pehelysúlyú volt (nyurgamókus, mint most).
Most nekem is fáj a hasam a sok tüsszögéstől :? most úgy érzem, a hasfalam, remélem, nem bentebb :?
Kata: de jó, hogy tudtál aludni :)
Poszani: jelöltelek
Sahli: ne csak majd elaludj, pihizzél egy kicsit :wink: ha megteheted

Csöre
csöre74

Én meg majdnem biztos vagyok benne, hogy előbb jön Kispocok: egyrészt, jócskán nagyobb a koránál (na jó, az átlagértékeknél), másrészt: mindkét "nagy" előbb jött :)

Csöre
csöre74

csöre:
Amikor csak tudom nem emelem, de vannak elkerülhetetlen mozzanatok: babakocsiba berakás, kiszedés, lépcsőn felcipelés, etetőszékbe ültetés, kiságyba berakás...

Az én fiam folyamatosan bokszol a hasmban, tisztára hullámzik :)
Szerintem én is előbb szülök. Bár Annával is ígyéreztem, és a 40. héten könyörögtük ki belőlem...:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: "idomítás" kérdése :wink: bele is tud mászni a kocsiba :) meg a lépcsőn is fel tud menni :) na jó, az etetőszék, meg a kiságy az más, oda mindenképpen be kell emelni... néha a nagy cula 26 kilós fiam is cipeltetné magát... na őt jól kinevetem :D és közlöm, hogy inkább ő engem :D de persze ő más, már nagyfiú :)

Csöre
csöre74

a lépcsőzés még nem megy... nem rég óta tud járni, 18 hónaposan kezdte, így ezzel le vagyunk maradva :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: jobb is, az néha nagyon vad tud lenni, amikor fejjel lefelé mászva indulnak el :) vagy állva, de még nem érzékeli a magasságot, és jól legurul... majd megtanulja, elég erős hozzá már, és napról napra ügyesebb :wink:

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Készül a vacsi de gondoltam azért beugrom hozzátok!
Az iwiw-en köszi a jelölést igyekszem mihamarabb én is vissza jelölni!

Kata8110: köszi szerintem is édesek a lányok de az enyém néha egy ördög fióka!

emelgetés:néha még én is elfelejtem hogy Anikó 18 kg és nem kellene emelgetni,de van amikor megteszem utána meg szidom magam.

Babók érkezése:Anikó rendes időben jött,most talán a nyitott méhszáj miatt érzem úgy hogy esélyesek vagyunk rá!

Megyek mert a rántott husi elég!!! :oops:

Kép

Kép
poszani

Újra vagyok, már a fekvés sem jó, mert azonnal eldugul az orrom. :( Elegem van! Ilyenkor úgy tudok írígykedni, mikor valakinek nem folyik az orra, érzi az ízeket, illatokat. ... :cry:

bretovsky: én alapjáraton nem használhatok normál mosószert, csak olyat, ami a babáknak is jó, de a Dreft-et én is ajánlani tudom. :)
A plüssöket én is átmostam mégegyszer, ugyanúgy, mintha ruhákat mostam volna.
De ez a harisnyás ötlet nagyon jó. Nekem ez meg sem fordult volna a fejemben. :oops:

kata8110: külön vannak a betűk, így ha úgy adódik, akkor egy másik nevet is ki lehetne belőle rakni. :wink:

sahli: a babaszoba.hu-n van egy anyuka, aki szabadidejében ezzel foglalkozik, tőle rndeltem. Ha gondolod megnézem pontosan melyik oldalon hírdeti magát.

mágnes: :( Nehéz lehet 1 kicsi gyerkőc mellett babásnak lenni. A "próbálj pihenni", kétlem, hogy sokszor kivitelezhető lenne, de hátha. Szóval lassíts!!!!
Vendég

picuranyu:
A nap fénypontja, mikor este fél 10 körül beesek az ágyba, könyv a kezembe, és vízszintesbe kerülök :) De egyébként napközben nem érzem magam fáradtnak. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Elfelejtettem hogy megcsináltam a kakaós csigát és valóban rossz a 3 dl tej,én is többet használtam most.
Bocsi mindenkitől!!!! :oops:

Kép

Kép
poszani

Poszani: az a jó, ha kis eleven a gyerkőc :lol: Mondom ezt most, mi lesz, ha Martin is elindul majd felfedezni :wink: :oops:
Picuranyu: legmélyebb együttérzés, ugyxanebben a cipőben evezek :( A betűk akkor hasonlóak, mint amit láttam a brendonban. De azért érdekelne ez az anyuka is, akitől a Tiéd van!

Apropo: vettem Anyák lapját, 26 ezer Ft-nyi Brendon kupon van benne, meg a Baba magazinban is van 33 ezerért. Nem mondom, hogy minden vszükséges, amit ezzel akcióznak, de ki lehet fogni :wink:

Hol vannak a többiek?? Hanna nem tud belépni még mindig?

KépKép

KépKép
kata8110

Csajok, mi az, hogy ti még mindig rókáztok? Vagy ez csak valami gyomorrontás miatt van?

Mágnes, vigyázz magadra. Anna biztosan féltékeny, azért rugdos. Nem lesz ez könnyű időszak, mert jobban igényelné a szeretgetést, és nem érti, anya miért nem veszi fel.

Érdekes, hogy mindenki úgy érzi, korábban fog születni a babája… én is. Vajon ez miért van?

Picuranyu, én is pont így éreztem magam még 1 hete, úgyhogy át tudom érezni. Én még azóta is köhögök, bár már nem olyan vészesen, de már abból is elegem van. Jobbulást!!!

Kép
petne

szijjasztok!

liuska:lakásvásárlásért nem irigyellek, jó sok fejfájást fog okozni. De milyen jó érzés, mikor rátaláltok az igazira! Sok sikert!

kata:köszi a pocidicséretet! Te sem panaszkodhatsz a lakra! :lol: És persze jobbulást! Minél előbb űzd el a fránya idegeneket! És gratula a 100. naphoz!

csöre:Neked is jobbulást kívánok! Reméljük az eldőadásra jobban leszel. Kíméld a hangszáladat is addig! Én nem eszem egész nap, csak 2szer főétel, +2szer gyümi. És csak néha-néha csúszik be egy kis danett puding, túrórudi, vagy 1 kocka csoki, és a pékáru is napi 1 re van redukálva. Régebben sokkal többet ettem, mégsem híztam ennyit. És sajna mivel én 78 kilóról indultam, közölte a védőnő, hogy max.10 kilót hízhatok, különben 1 hét kórház, ahol rászoktatnak a diétára, aztán végig diéta. :cry: És már most 6 kilónál tartok. Csak ugye azt nem kalkulálják bele, hogy én nem randiztam az elején rókakomával, amivel lement volna pár kiló.NA, de ez van.

picuranyu:nagyon szép az ajtódísz! Én is szívesen születtem volna ilyen csodás helyre! :lol:

sahli:köszönöm neked is a pocidicséretet!

mágnes:nem semmi a kis töpörtyű! Érzi biztos a rosszidőt, ezért ilyen durcás, és bolondos. Remélem kialudta magát! Pocidra viszont vigyázz, és tényleg minimalizáld az emelgetést!

HAllottam egy babonát, amit persze nem hiszek, de azért mégis megkérdezem:igaz, hogy a kislány babák kevesebbet mozognak, mint a fiúk?

Kép
moffli82

mágnes: :( az én napom fénypontja, mikor nem folyik az orrrom, nincs bedugulva, és nem fáj a hátam. :D

kata8110: itt a link:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=278671
Te a Brendonban mennyiért láttad?

petne: engem róka koma elkerül szerencsére, eddig összesen a 22 hét során 1X futottunk össze. :? Soha többet! :roll:
Vendég

moffli82: én erről a babonáról nem még nem hallottam. :D
Amúgy nektek megjelent már a linea niagra, vagy hogy is kell írni? :oops: Állítólag, ha a köldökig tart, akkor csajszika lesz, ha fölötte, akkor fiú. Nekem a köldökig tart. :shock:
Vendég

nekem megjelent, de nagyon halváy, és a köldökig ér. És persze elnyomják a zebracsíkok, bizti ezért is halványabb. :lol:

Kép
moffli82

Picuranyu, Kata, Petne: csatlakozom az evezőcsapathoz :( sajnos már a hideg is ráz... ebből bizony láz lesz estére :( azt sem tudom, mit csináljak a holnapi konferenciával :( persze, ha belázasodok, lemondom, csak marha ciki :( ott vagyok a programban 12:00-12:20 :(
Mágnes: az olvasásra irigy vagyok :) én a két gyerkőccel alszom el, 20 percen át csitítom őket, hogy csönd legyen végre... de nem bírják ki :? a végén úgyis én alszom el először :D
Hannáról: hát, azt hiszem, némi szervezést igényel még a hozzáférése, de azóta én sem beszéltem vele. Ő is náthás szegényem :?

Csöre
csöre74

Én nem hallottam ilyeneket. Nekem Julcsival a pocakban a barna csík a köldöktől csak felefelé van, és sokat mocorog a kiscsaj.... ennyit a legendákról. Vagy lehet, hogy mégsem Julcsi :roll:

Kép
petne

Csöre, Hanna, nektek is jobbulást!

Kép
petne

Picuranyu:köszi a linket, ilyen van a Brendonban -- bocsi,hogy stílusosan M betűt választottam :lol: 495Ft/db
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=25
A csíkom köldök fölé ér, gondolom jót nézek, mert terhesség előtt nem volt :wink:

Moffli: köszi a pocakméltatást!

Petne: nekem június 30.-án volt az utolsó rókakoma-randi, nagyon megjegyeztem. Vannak még gyenge pillanatok, de ez messze nem rosszullét :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Picuranyu, Moffli: nekem semmi csíkom nincs most, és csak Mesinél volt... Mesi és Zaza nyugodtak voltak pocakban, pedig különböző neműek, Kispocok lány létére kirúgja a ház oldalát :D tehát szerintem babonák cáfolva :wink:
Moffli: 6 kiló eddig az nem tragédia :) egyáltalán nem biztos, hogy tankönyvszerű ütemben hízol :) Mesivel a 28-ik hét után 1/2 kilót híztam ...

Csöre
csöre74

Petne: köszi :) igyekszem

Csöre
csöre74

moffli82: akkor nálatok babona szerint kiscsajszi lesz. :D

csöre74: kívánom, hogy a láz kerüljön el téged is!!!
Nekem eddig hőemelkedésem sincs, de elé furán látok, szóval ebből bármi lehet. :(
Amúgy láz esetén mit tehet egy kismami?

petne: lehet Kristóf sem Kristóf? :shock: :D

kata8110: ezek másgajta betűk, a miénk kisebbek, és egyszerű, színes dekorgumiból vannak.
20 Ft/betű volt.
Vendég

Picuranyu: algopyrin

Csöre
csöre74

Picuranyu: inkább a lázcsillapítás, mint a láz! Algopyrint pl lehet, ill paracetamol tartalmú gyógyszereket -- én általában lázasodok, most 37.2 volt a max. De szerintem vizes borogatás nyakra, csuklóra, sokat segíthet és a közérzetet is javítja :wink: De ne legyen rá szükség!!!Az orvosom azt mondta, hogy gyakorlatilag már bármit lehet, persze ésszel, de én is igyekeztem a lórúgás gyógyszert mellőzni.
A betűkből kifolyólag nem ragaszkodom a fához, csak ilyet láttam egyedül -- megnéztem a linket és nagyon tetszenek a minták, könnyen lehet, hogy elcsábulok :lol:

Na megyek, odateszem a rakott krumplit, mire Apa megjön, friss, meleg legyen :wink: Persze jól leszúrt, hogy ágyban kellene lennem :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Betűket hobby boltokban is lehet kapni, és jól kidekorálni :) én azt tervezem pillanatnyilag, aztán a végén mi lesz :roll:

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Pár napra kiteszem a lábam, aztán nem győzök visszaolvasni. :D Szépen gyarapodnak a wiw-esek, majd ráveszem magam és én is jelölgetek :wink:
Csíkom nekem már jóideje van, és köldök fölött van (majdnem a pocak tetejéig ér), tehát nálam bejött a legenda :lol:
Bejelentkeztem a 4D Genesis-be, október közepén megyünk, már nagyon várom, de előtte még lesz egy kuksi a nődokinál, persze az "csak" 2D.
Jobbulást mindenkinek, látom sokan kókadoztok :(
Orrdugulás nálam is befigyel éjjel és reggel is, és a hátam is sokszor beszakad, ha sokat ülök egy helyben... Pedig még nincs is óriási pocakom, mi lesz később? :shock:
Kíváncsi leszek majd az én terheléses cukromra, mivel én most édeset eszem édessel, annyira kívánom (Milán tiszta apja ezen a téren :lol: ). Most vágtam be egy konzerv ananászt, és tök jó édes volt a lé. Már kint figyel a fagyim is (tejeskávé ízű), szóval aokd a kalóriáknak ma is :roll:
Csodásak a pocakok, majd én is dobok fel, de most a babaszobás képek vannak terítéken. (Ez a szoba pár hónapig lesz Milán lakja, de mivel a nagyszülőknél lesz, bizta később is hasznát veszi. Amúgy velünk fog aludni, de ez a szobán nem látszódik, mert elsősorban a jerkőcnek készült, mi vagyunk benne az idegenek, a hatalmas ágyunkkal :oops: )

Itt lesz a kiságy:
Kép

Tetőtéri szoba, az ablaknál is piros lesz majd a borítás, és a sötétítő is sötétpiros:
Kép

Plafon:
Kép

Bordűr (vannak még matricáink is, amiket matricatapétából fogok kivágni, de hogy hova ragasztom őket még nem tudom, a Thökölyn vettük az 5 méteres bordűrt és kétféle Micimackós tapétából is 1-1 métert):
Kép

biga.csiga

Petne: hat a rokazas nem gyomorrontas, hanem meg mindig a hormonok okozza :? vagyis a baboca, gondolom a farkas ehseget is :lol:
Csikom nekem is van a pocakomon (linea negra), rohej mert en eszre sem vettem, csak a ferjem, azt sem hittem el egy hetig, mert ugye en meg mindig nem lattam tukorbe meg nem neztem, aztan tegnap ujra megismetelte, de gaz, hogy nem latja az ember a hasaaljat, na most mar ertem a pocakos ferfiakat, amikor panaszkodnak, hogy nem latjak a micsodajukat :lol: Amugy nekem halvany es meg a koldokomig nem er, ugy kb fel uton van, pedig nekem fiukam lesz, vagy megsem? mi a neme a babanak ha a linea negra csak feluton van?
Amugy ebbe a babona ugybe annyira nem hiszek mar, mert nekem annyi mindent megjosoltak es egyik sem jott be, na bizony akinek bejott az nagyon orul, akinek meg nem azt mondja, hogy ez a babona nem mukodik. :lol: Peldaul ket szomszedom is ellnekezot josolt, az egyik nenei, hogy ha sokat hanyok az azert van mert lany lesz, a masik bacsi meg, hogy fiu lesz ebbol az okbol kifolyolag. Hat a bacsie jott be, most nagyon buszke:) perze mondtam, hogy anyum velem is meg batyammal is ugyanugy hanyt, tehat ossze fugges azt hiszem nincsen, de bacsi most nagyon elhivatott, most azt mondja, hogy ket hettel elobb jon majd a babam, mert o latja a pocakformamon :? na majd leelenorizzuk a bacsit, ha bejon neki, kikialtom a babanet jovendomondojanak :lol: :lol: :lol:

Kép
brestovsky

Bigacsiga: szuper jók a színek :) nagyon kis vidám a szoba :)
Nekem kimarad az eheti babakuksi :( nem szeretném megfertőzni a doktornéninél a kismamikat :(
Rita: azért viccesek ezek a babonák, nem? :) legalább van a bácsinak egy kis sikerélménye :wink:
Emese 29 kiló :D visszahízott 3-at a leadott 4-ből :D

Csöre
csöre74

bigacsiga:iszonyat tetszik a szoba! Nagyon szuperul megy ez a két szín egymáshoz! És az a piros berakás...Ügyik vagytok!

csöre:gratulálok lánykádnak a visszahízott kilókért! Ha hiányzik az az 1, én szívesen adok. :lol:

Amúgy én sem hiszek ezekben a babonákban, de azért kiváncsi leszek, mi jön be. Eddig a babonák szerint kislány. :lol:

NÉzi valaki a vacsorcsatát? Engem iszonyatosan idegesít Győzike. Valaki lekapcsolhatná!

Kép
moffli82

Sziasztok!

Csöre, Moffli: Köszi :wink: Amúgy hófehér szoba volt, a fa borítás meg fenyő, szóval hatalmas változást idéztünk elő :lol: Belszerettünk, mert tényleg olyan vidám, szerintem a majdani házunk gyerekszobái is ilyenek lesznek :lol:

Rita: Nekem pontosan azt mondták, hogy azért nem hányok, és érzem jól magam, mert fiam lesz, és érzem magamban azt a bizonyos szerszámot :shock: Persze bejött, és a csík is, szóval én biztos alátámasztom a babonákat :lol:

biga.csiga

linea negra:
nekem már van, meg is lepődtem ,hogy ilyen korán, Annával az utolsó hónapban jött elő. Vizont olyan édes volt,mikor megszületett egy darabig neki is volt :) Apa mondta is neki, hogy már terhes. :)

Olvasás:
Nagyon élvezem, mert eddig egy szobában voltunk Annával ,így esélyem sem volt rá. Most kihasználom még ezt a kis időt... 2 gyerek mellett már nem hiszem, hogy menni fog...

Én Annával nem hánytam, most igen.. :wink: Viszont Anna tényleg kevesebbet mocorgott, bár akkor nem tűnt kevésnek.. De mostmár van viszonyítási alapom...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja és az AFP is megdőlt: páros számmal fiam lesz..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jelölgettem wiwen. Én vagyok az, akinek Apával közös adatlapja van, és nincs neve :wink:
Nagyon jók az esküvős képek, mindenki csodaszép :D

sahli: Apácska odavan a piros autóért (F1), én nem csapatért szorítok, hanem pilótáért, az is Kimi (így Apácskával tavaly óta találkoznak kedvenceink), na meg pilóta ellen szorítok (Hamilton) :twisted:

Képzeljétek Apa két napja teljesen váratlanul beközölte, hogy bent lesz a szülésnél, azt tudtam eddig is, hogy bent lesz, noha nem mondta, de tök meglepett, hogy így kijelentette :lol: Mesélte, hogy az egyik rádióadón volt ez a téma, és hogy tök sokan amellett vannak, hogy bent kell lenni, egy csodálatos élmény stb... Mesélte, hogy volt egy nő, aki mesélte, hogy a férje nem nagyon akart bent lenni, de végül úgy hozta a sors, hogy apuka lábát törte, és abban a kórházban volt, ahol ő szült, és kerekes székben ugyan, de végig ott volt a szülésnél. Elmondta ez a csajszi, hogy ha nem lett volna bent a férje nem szerette volna kevésbé azután, de csalódott volna benne. (A jelek szerint férjecskémet nagyon megfogta ez a dolog, mert más sztorit nem mesélt a műsorból.) Elmondta még a drágám, hogy szerinte az a baja a pasiknak, hogy attól félnek nem tudnak segíteni, csak ott állnak majd tehetetlenül, és az olyan hülye szitu, de kifejtette, hogy a lényeg az, hogy ott legyenek, és lelkileg erősítsenek minket, foghassuk a kezüket, szoríthassuk, ha éppen azt akarjuk, meg ilyenek. Hát nem imádnivaló? :lol: És a köldökzsinórt is elvágja majd! :D Dagad a keblem, hogy ilyen uram van, aki rábeszélés nélkül, saját magában megrágva a dolgot, a lehető legjobb döntést hozta, és meg is magyarázta. (Amúgy mondtam neki, hogy nem is tudtam volna elképzelni a hányós sztori után, hogy egyedül tudna hagyni a szülésnél, és mondta is, hogy persze hogy nem tudna magamra hagyni. Imádom! :D )

biga.csiga

Köszönöm a tanácsokat lázcsillapítással kapcsolatban, remélem nem lesz rá szükség. :(

biga.csiga: hátfájást ne is említsd, szinte egész nap szenvedek vele, és hol van még a gigapocak. :shock:
A babaszoba NAGYON szép lett. :) Teljesen odáig vagyok érte! A színek fantasztikusak, és a bordűr. :D Gyönyörű babaszoba!

bretovsky: ha köldökig ér lány, ha fölé, fiú. Nekem alatta van (holott tudtommal Kristófnak fütyije van), igaz egyelőre negyon halvány.

moffli82: én néztem a Vacsoracsatát. :D Az a tepsis krumplis lecsós kajcsin összefutott a nyál a számban. :oops:

mágnes: mi ez, hogy "páros számmal fiam lesz"? Az AFP-ről is van valami babona?

Ami meg a hányást illeti fiú és lány babáknál.
Anyum velem végighányta a 8 hónapot.
Öcsémmel 1-2X max.
Én Kristófal csak 1X térdeltem. :)
Vendég

Biga.csiga: nagyon édes a párod hogy így döntött és nem kellett különösebben meggyőzni.majd meglátja hogy bizony nagy segítség már maga a jelenléte is és ha mást nem is tudnak segíteni de a kezüket lehet szorongatni.
nekünk meg van a zöld köpeny amiben bent volt a párom és jót nevettem mert el van szakadva a vállainál.Szerintem egy fájás következménye!! Akkor biztos nem nevettem!!

Kép

Kép
poszani

Hátfájás szerencsére még nincs,de valahogy nem fér el a baba és a gyomrom!!
Alig eszem pár falatot és már szuszognom kell.Kellemetlen nagyon!!

Kép

Kép
poszani

poszani: :D nekem meg néha belenyilal a bordámhoz. Nem valami kellemes, és ráadásul babó még nem is lehet fent. Szóval nem tudom mitől van. :(
Vendég

Biga.csiga: gratula az uradhoz, micsoda elszántság! Tudom, milyen jó érzés, az enyém is ódzkodott, aztán most le sem lehetne beszélni!
Meseszép a babaszobátok!!

Apa ma úgy jött haza, hpgy hétvégén összerakjuk a bútort, szombaton bordűrt veszünk (!), meg szőnyeget és vasárnap estére egész jól fogunk állni.
A bordűrökkel kapcsolatban szeretnék kis segítséget kérni: öntapadós technikával kerülnek fel, vagy ragasztani kell -- vagy is-is? Mert mi ugye nem festettünk és nagyon jó lenne, ha nem kellene ragasztózni!

Picuranyu: az uram nagyon ráharapott az ajtódíszre :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Biga.csiga, nagyon szép a szobátok! A bordűr is nagyon szuper!!! Mienk is micimacis :wink: Jó fej a párod :D

Kata, mi öntapadósat vettünk, ami jól is jött, mert nem mindig sikerült elsőre eltalálni a vízszintet :lol: Képet kérünk majd a bútorról! Helyes a 26 hetes poci :D

Picuranyu, nagyon jó ez a Kristóf felirat :lol:

Most néztük meg a Világra jönni c. dvd-t, nekem nagyon tetszett :lol:

Holnap mi is nagy beszerző körútra megyünk :lol: Kiságy, légzésfigyelő, kistakaró és egy fotelágy a babaszobába (hogy ott tudjak néha aludni Vele) a terv :lol:

Ma vettem Neki egy macis hálózsákot a Tescoban, gyönyörűűűűűűűű nem győzök gyönyörködni benne :lol:

Bartika, köszi a diétát, ma be is szereztem jópár diétás cuccot. Jobb félni, mint megijedni :D

Ja és vettem 2 könyvet is: Lelki köldökzsinór és Hogyan ne legyünk tökéletes anyák :lol: Ez lesz a jövő heti olvasnivalóm :lol:

Poszani, nekem is nyomja a gyomromat. 2 napja egészen fönt a bordáimnál, jóval a köldököm fölött rugdos :lol:

Csík: nekem is van, már legalább 1 hónapja :roll:

Moffli, én néha nézem. Szerintem a múlt hét előtt Kiszel Tünde vert mindenkit (bár az lehet a tv2-n volt, de akkor is :lol: ) Na és Albert Györgyi a múlt héten, nagyon durva volt :oops:

Kép
vickybabe

Ja és képzeljétek, éjjel Vele álmodtam! Olyat már eddig is álmodtam, hogy várandós vagyok, de most az ölemben volt, szeretgettem és cipeltem mindenhová magammal :lol: Olyan jó érzés volt, leírhatatlan :lol: Néha azt gondolom, jó lenne már 3 hónappal idősebbnek lenni :D

Na jó éjt,

Kép
vickybabe

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: