jó reggelt,
na hát tegnap sem volt jó napunk. délután felhívtam a védőnőt, hogy mi a fene lehet, mert érdekes módon amint elmegyünk itthonról, semmi baja, és éjjel is jól alszik. csak akkor üvölt ha leteszem. hiába van a hordozóban velem pl, nem jó neki. ha tornáztatom, feldobálom, ilyesmi, akkor vigyorog. a védőnő szerint "túl okos". nagyon mozgékony, ezáltal szellemileg is előrébb van a koránál, és erre a nyaralás még rátett egy lapáttal. egész nap nyüzsi, jövés-menés, reggel 9től este9ig a szabadban voltunk, új emberek, stb... és most ezt igényelné itthon is. túl uncsi neki egyhelyben, csak velem. védőnő szerint hanyagoljam a házimunkát, foglalkozzak vele minél többet, csináljunk programokat. azt mondta türelem, ez csak 1-2 hónapig fog tartani...

mert amikor majd már mászik, van felfedeznivaló és magának is le tudja vezetni az energiáját. ma megyünk babauszira (először), remélem megfelel a főnökúrnak. októberben indul nálunk "Ringató", oda is elviszem.. úgyhogy már csak a maradék 3 napra kell találnom valami izgis dolgot. a hétvége nem gond mert akkor mindig van valami.
Csiri nekünk sincs csizmánk, de hogy ne fázzon a lába télen, gondoltam rá hogy veszünk vmit...
akik adtok már ezt-azt enni a gyerkőcnek: mit és mennyit? kiváltottatok már 1 étkezést, vagy csak 2 kaja közt kap valamit a baba? Milán tegnap nem akarta abbahagyni az almát, de mivel még csak most evett másodszor, nem mertem egy negyednél többet adni, azt is úgy, hogy az 1 és 4 órási szopi között. de szemmel láthatóan igényelné, bár lehet hogy csak azért mert ez is újdonság... nemtom. ma lehet h délelőtt kap barackot, délután almát... kis gyermeknek nagy csodák.