A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

az én dokim szerint egy "normál" méretű 3 hónapos 5 kiló(ha átlagos azaz 3000-3500gr-al született)
tuti,hogy nem fórumozik :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

csiri én ezt nem értem :oops: :oops: :oops:
hogy hogy föl lehet hívni :roll: :?:
Vendég

töröm töröm a fejem de akkor sem :roll:
Vendég

Eyi: mi is két naponta kakilunk!
ma volt :D 4 nap után, úgyhogy nagyon örültem neki! Gondoltam is Rád!!!!!! Szoktam én is gondolkodni azon, hogy miért van ilyen nagy súlykülönbség anyatejes babák között.......

Bari: ja, mi nem leszünk "Szumósok"!
bszilvi25

MIA: megnéztem most a képeket, gyönyörű helyen voltatok!!!!!!!(nagyon szép család vagytok!!!)
bszilvi25

csiri!! Ez a kis balerina csizma,valami zabálni valo. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

[quote="lia0415"][ írta:lia0415img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1222186049.6204.jpg[/img]

Kép

Hasonlóóóóóóóóóóóó. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kb.5 hetes terhes lehettem mikor mentem felfedezni hova is kell majd járni tanácsadásra,és ott a közelbe volt egy turi és ott vettem. Volt 200ft. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Jó estét!

Cuki csizmák és milyen olcsók!

Nos,Bari hasonlót mondott a doki néni:valami(kaja,nyál) liftezik a garatban és szörnyű hangja tud lenni.Meghallgatta Mátét,megnézte a torkát:egészséges,mint a makk!
A bukásra viszont azt mondta pihentessük a gyümi leveket,mert savat csinál és lehet attól jön vissza több.

Kép
melike

melike akkor kiírom :lol: :lol:
szerintem ilyen alapon nekünk sem túl jó a gyümilé..de az a baj,hogy avizet még annyira sem issza :twisted:

kata tényleg hasonló a csizó de mi kaptuk,természetesen egy kislányról :lol:
Vendég

Nekem megissza a vizet és a teát is,csak annyira szereti a gyümileveket.De most marad a víz egy darabig. :cry:

Kép
melike

Jó éccakát!
Megyek,mert kezdődik a BK.!

Kép
melike

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:12-kor.
pironya

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:12-kor.
pironya

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:13-kor.
pironya

jó reggelt!

MERCIKÉNEK BOLDOG NÉVNEAPOT!!!!

[quote]K írta:icsit elkiabáltam, hogy minden ok az oltásokkal a délutáni alvásból sírva ébredt, bepirosodott és bedagadt mindkét lábacskája

Mi most megyünk 11-re és eddig nekünk is minden okés volt...most kissé "aggódok"...és az a legnagyobb problémám,hogy olyan rucikat adjak rá majd,amibe utána könnyebben tudom felöltöztetni és ne k"kínozzam" ,mégjobban...ugyanis a nagysasszonykám utálja a kabátot,overált vastagabb cuccokat és üvölt bennük,mert nemtudja az ujját szopizni bennük.... :cry:

Mia!
Naggggggyonjók a képek!
Vendég

jó reggelt,

na hát tegnap sem volt jó napunk. délután felhívtam a védőnőt, hogy mi a fene lehet, mert érdekes módon amint elmegyünk itthonról, semmi baja, és éjjel is jól alszik. csak akkor üvölt ha leteszem. hiába van a hordozóban velem pl, nem jó neki. ha tornáztatom, feldobálom, ilyesmi, akkor vigyorog. a védőnő szerint "túl okos". nagyon mozgékony, ezáltal szellemileg is előrébb van a koránál, és erre a nyaralás még rátett egy lapáttal. egész nap nyüzsi, jövés-menés, reggel 9től este9ig a szabadban voltunk, új emberek, stb... és most ezt igényelné itthon is. túl uncsi neki egyhelyben, csak velem. védőnő szerint hanyagoljam a házimunkát, foglalkozzak vele minél többet, csináljunk programokat. azt mondta türelem, ez csak 1-2 hónapig fog tartani... :o mert amikor majd már mászik, van felfedeznivaló és magának is le tudja vezetni az energiáját. ma megyünk babauszira (először), remélem megfelel a főnökúrnak. októberben indul nálunk "Ringató", oda is elviszem.. úgyhogy már csak a maradék 3 napra kell találnom valami izgis dolgot. a hétvége nem gond mert akkor mindig van valami.

Csiri nekünk sincs csizmánk, de hogy ne fázzon a lába télen, gondoltam rá hogy veszünk vmit...

akik adtok már ezt-azt enni a gyerkőcnek: mit és mennyit? kiváltottatok már 1 étkezést, vagy csak 2 kaja közt kap valamit a baba? Milán tegnap nem akarta abbahagyni az almát, de mivel még csak most evett másodszor, nem mertem egy negyednél többet adni, azt is úgy, hogy az 1 és 4 órási szopi között. de szemmel láthatóan igényelné, bár lehet hogy csak azért mert ez is újdonság... nemtom. ma lehet h délelőtt kap barackot, délután almát... kis gyermeknek nagy csodák. :D

mia_snow

Jó reggelt!!!

Képzeljétek tegnap este fél 7-kor evett a gyerek, és ma reggel 3/4 8-kor úgy mentem be hozzá, hogy mi van?!
Fent volt, a kezével cuppogott! :shock:
Én nem bírnám ki 13 órát, hogy NE egyek :shock: :shock:

Csiri: köszi szépen, már én is felköszöntöttem (duplán)!!!!
bszilvi25

mia:az ész bajjal jár :lol: :lol:

szilvi:mi még nem váltottunk ki egy evést sem!pedig dávidnak szerintem jobb lenne,nem tudom mi lett velem de azon drukkolok,hogy egy emg a tápot és kész, valahogy kedvem sincs kotyvasztani,meg konzervet melegítgetni.de a táp meg egyre nehezebben megy.a nagyobb fiam 6 hetes korától csak úgy ette meg,hogy fele táp fele gyümölcsjoghurt,de ugye már modern világ,nem mernék joghurtot adni,még azon a nyanvadt babapiskótán is dilemmázok,teljesen kedvemet szegte a védőnő
Vendég

[quote="lia0415"]s írta:lia0415zilvi:mi még nem váltottunk ki egy evést sem!pedig dávidnak szerintem jobb lenne,nem tudom mi lett velem de azon drukkolok,hogy egy emg a tápot és kész, valahogy kedvem sincs kotyvasztani,meg konzervet melegítgetni.de a táp meg egyre nehezebben megy.a nagyobb fiam 6 hetes korától csak úgy ette meg,hogy fele táp fele gyümölcsjoghurt,de ugye már modern világ,nem mernék joghurtot adni,még azon a nyanvadt babapiskótán is dilemmázok,teljesen kedvemet szegte a védőnő

ezt biztos nekem szántad??? csak mert nem értem ! :roll: :roll: :roll:
bszilvi25

Sziasztok
kicsit lemaradtam ezekkel, de végre feltöltöttem
Első én a második a kisfiam.
Kép Kép

Mi is anyatejesek vagyunk.
Kaki napi 2-3x.
Kb 7 kg.
Tegnap felálltam vele a mérlegre, meg nélküle is :lol:

Kép
Kép
schopin

ja bocsika mia kérdezte,hogy valaki kiváltott-e már egy evést :oops: :oops:

schopin:én látok hasonlóságot :shock:
Vendég

[quote]v írta:alahogy kedvem sincs kotyvasztani,meg konzervet melegítgetni.de a táp meg egyre nehezebben megy.

bari,bariiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nem akarlak megbántani,de :ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ=artikuláltlan üvöltés,amikor elolvastam ezt a mondatot!!!!
Vendég

jóóóóvanmáár ne üvölts ma főztem krumplit és a változatosság kedvéjért hipp őszi alma konzerbe kevertem,így lett egy tálnyi ez volt a tízóai táp nélkül.most várom a hatást éhes lesz nem lesz elég-e stb.azért nem érzem teljesen egyenértékűnek a tápszerrel ez mégis csak desszert,jóóó, van egy kis krumpli benne :roll:
Vendég

őszintén szólva nehéz parancsolni az ösztöneimnek mert a másik kettő ette a vaniliás krémtúrót minden nap,és azt szerették is(a maguk módján) 2 hetes koruktól kapták...és itt van dávid aki elmúlt 3 hónapos és még csak bele sem nyalt soha :?
Vendég

[quote="lia0415" :lol: :lol:

kedvemet szegte a védőnő[/quote]

csiri ez a lényege :?
Vendég

[quote]a írta: vaniliás krémtúrót minden nap,és azt szerették is(a maguk módján) 2 hetes koruktól kapták...

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Lassan sokkot kapok, :lol: :lol: :lol: úgyhogy indulunk is szurira!pusz
Vendég

jól van majd utána gyere!! :lol: mesélj

sokk??:akkor elárulom,gogy kb 6 hós korukra teljes vegyes táplálkozásuak voltak :wink:
Vendég

Mercikének nagyon boldog névnapot!

Kép

Kép
bettica

Pusza-musza!
Kép
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 21:16-kor.
hékás

na megjöttünk az usziról. Milán baromira élvezte, 2 csaj kezében is volt, nemcsak az enyémben, és továbbra is a szőke csajok (mindegy hogy baba vagy felnőtt nő) kötik le leginkább. gondolom azért mert itthon ilyet nem lát. :D

félórát voltunk a vízben, aztán elfáradt, 1 percet szaunáztunk is, aztán öltöztetés, szopi, és indultunk haza. úgy kimerült hogy a 3. lépésem után már aludt is, most kint hagytam a teraszon és ott alszik. kíváncsi vagyok meddig, most 1 órája alszik, úgyhogy lehet hogy tényleg a védőnőnek van igaza és fizikailak és szellemileg fokozottan le kell kötni a gyereket. nem lesz uncsi, az biztos. :D

csiri: drukk a szurira!

Mercikének boldog névnapot. :)

Bari: kiskoromban én is kaptam minden nap a krémtúrót, csak akkor még nem volt egyenlő az ára egy kiló kenyérével... :roll: na én nem ezért nem adok még Milánnak, hanem mert mi még csak az almánál és a baracknál tartunk. :)

mia_snow

csiri:hogy került samantafox mellé zoé?(nem tudom hogy írják :lol: ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

mia mi is ott tartunk+ma a krumpli..én nem is tudtam,hogy ilyen drága egy krémtúró :shock:
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:02-kor.
Vendég

Sziasztok!

Kienckor keltünk a kis szerelmemmel!Fél 7kor magam mellé vettem,mert nyüglődött és olyan jót aludtunk még! :lol:

Mercikének boldog névnapot!

Mia:tök jó,hogy voltatok uszin és jó is volt!Nálatok mennyibe kerül?

Csiri:ti mikor mentek?

Kép
melike

Köszi csajok!!!!! :P

Brigi! Ment PÜ!!! (és köszi a múltkorit, már megkaptam a postát)
bszilvi25

[quote]c írta:siri:hogy került samantafox mellé zoé?
Én is valami ilyesmire gondoltam. :oops:

Kép
melike

Szóval én is valami ilyesmire gondoltam. :oops:

Kép
melike

mint mindíg utoljára :oops: mercikének boldog nevnapot
Vendég

Csajok,most jött meg másodszorra,de olyan mennyiség,hogy csak na!Elsőre normális volt! :shock:

Kép
melike

Bari: neked is köszi!

Melike: hát sajnálom!!!! (én is ettől tartok!!)
bszilvi25

Csak meglepő,de kibirom.De legalább nem fáj a hasam! :lol:

Kép
melike

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:02-kor.
Vendég

Gyönyörű idő van,17 fok!Ezt már szeretem!Evés és egy körül séta.

Kép
melike

Ismét elkezdett fájni a térdem és most még hozzá a derekam is!Végülis minden nap emelgetek egy 6 és fél kilós gyereket. :cry:

Kép
melike

melike!És normális időre jött meg?? Hány napra?
j.kriszta!!! Na nem irod??? Várom. :lol:

Kata&Milán

oszman777

sziasztok!

nemrég ment el a végőnő, megint beállított minden szó nélkül, én persze bugyiban, szobában rumli...

Mercikének boldog névnapot!

Mirabelnek 27-én lesz!

kriszta-engem érdekel-írd

Kép
Kép
eyi

Oszman:aránylag igen,25 napra.

Kép
melike

eyi:az én védőnőm hetekkel előre bejelentkezik és még közvetlen eötte is fölhív és mond óra percet :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: