Sziasztok lányok!
Kata, nagyon boldog születésnapot! (Most tényleg biztos az lesz, hogy a lánykátok ott van veletek!)
Timi, lehet kapni egy DVD-t, amin van kismama, baba-mama torna meg babamasszázs. Nekünk megvan, mert nagy buzgón megvettem még terhesen, persze még csak annyira jutottam vele, h kétszer belenéztem. De a masszázst most már majd elkezdjük, csak olaj kell.
Mozgásilag annyira jutottam, h kicsit hastáncikáltunk úgy, h Tami a kezemben volt, tetszett neki, de persze megéhezett, nemhiába mondják, hogy a mozgás meghozza az étvágyat!
És vissza kérem majd a kölcsönadott LegMagicet, amit nem használtam, (igaz, pont akkor lettem terhes és úgy nem akartam) de persze akiknél van, ők sem használták.
Viki, köszi, már teljesen jól vagyok, úgy látszik jobban oda kell figyelnem a táplálkozásomra és rendesen kell ennem.
Micsoda emberek dolgoznak az egészségügyben, akár dokik, akár védőnők, akár gyógyszerészek, hihetetlen!
Bocs Katák, de ti tuti a kivételek közé tartoztok!
Andi, tényleg betűznéd az oldalad címét, mert amikor már egyszer írtad, akkor elfelejtettem kedvencek közé tenni, visszakeresni meg
MUFFIN, hogy vagy???
Most olvastam a gyakorikérdésekben egy naggyon szimpatikus tejserkentő ajánlatot, napi 1 tábla tejcsoki! A csaj mind a két gyerekénél ezt használta, szerinte ez segített.
Ki is póbálnám, csak a kilók!