A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Kata, visszajelöltelek! :D
Moffli, JAndrea, Rita, Katuska, Titeket is bejelöltelek :wink:

Megvan a terheléses eredményem. Házidokim szerint tökéletes. Az éhgyomri a ref. érték alatt van picivel (4.0), viszont a terheléses eléggé a határon van :roll: 7,7 lett és 7,8-ig jó elvileg :roll: De van, ahol azt írják, hogy 7,2-ig :roll: Szerintetek most örüljek vagy ne? :roll:

MIndjárt én is nekiállok a kakaós csigának :wink: meg talán a brownie-nak is :wink:

Kép
vickybabe

Bartika, szép a pocid. A babakocsi engem is érdekelni. Ezt vettétek?

A kakaóscsigákhoz sok sikert!

Kép
petne

Gratula a csigákhoz mindenkinek!
Hozzánk megint jönnek vendégek szombaton, hát nagy főzéshez most nincs kedvem, de a csiga, illetve Picuranyu somlóija és egyéb sütik a topikból még befigyelhetnek :lol:
Mágnes,jelöltelek! Bartika,téged is!

KépKép

KépKép
kata8110

ajaj akkor mehet a kukába mert ez oyaln kemény, hogy gyilkolni lehet vele. Még soha nem fordul elő velem iylen:( én is egész lágy tésztát szoktam gyúrni.....csak gondoltam betartom a mércét...sőt én még margarint is szoktam bele tenni két részletben mert attól lesz foszlós....
Vagy lehet nem is kemény csak az én ereimben csörgedezik káposztalé....és már meggyúrni sem bírok egy tésztát:))
katuska79

Vickybabe: szerintem örülj, amíg a doki nem mondja, hogy tenni kellene vmit, addig örülj -- de milyen furák ezek az értéke, nekem ugy 4.3-6.1 lett a két eredmény. Persze, nem vagyunk egyformák, de te meg eleve alacsonyabbal indultál :wink: A lényeg, hogy minden rendben van :D Neked is sok sikert a csigához, brownie-hoz! (bíztatásképpen, a brownie sem hosszú idő, egy óra alatt mindenestől kész is van :wink: )

Annyira begerjesztettetek, hogy ha már otthon leszek a hét hátralévő részében betegállományban, akkor sütök Apának csigát!

KépKép

KépKép
kata8110

Katus:
Sztem várj még kicsit ,hogy megkel-e.. :)
Na nézem az iwiwet, ki jelölt :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Végre van egy kis időm,de alig bírlak benneteket követni.!

Dokinéninél minden rendben volt,némi sinecod sziruppal megúsztuk a dolgot és még az ovit sem kell mellőzni.

Örülök hogy ilyen nagy sikert arat a kakaós csiga!Már nekem is meg jött a kedvem a sütéshez de azt hiszem majd inkább holnap alkotok.
katuska79 elsőre nekem is keménynek tűnt,de amikor megkellt egész könnyen elnyújtottam.Csak nyugi!

A betegeskedők gyógyuljanak,a mézes teát én is iszom liter szám és ha beteg vagyok a mézet is csak úgy natúr.

A gyermekem éhes, lehet akartam még írni de majd később!

Kép

Kép
poszani

Viki: hát, nem tudom... kezd egy kicsit átláthatatlan lenni számomra is, hogy hol mi a ref. érték... nekem az éhgyomrosra 3,4-et mondtak alsó határnak, terhelésesre meg lehet, hogy a jövő héten megyek.
Ugyan, Katuska: egyrészt: bárkivel előfordul, másrészt meg rutinos konyhatündér vagy, minek a mérce? :wink: nekem egész idáig nem volt konyhamérlegem, és egész jól megvoltam nélküle. Aztán kaptam karácsonyra kettőt... egyiket a lányomnak adtam, azzal ő főz, a másikon nagyon jól elácsorognak a kenyeres kosarak :wink: na jó, a lekvárhoz lemértem a gyümölcs mennyiségét, mert tavaly annyira elcukroztam....

Csöre
csöre74

Sziasztok! Eltűntem néhány napra, sok volt a meló. Hétvégén a szobát csináltuk, aztán meg a munkahelyi hülyeségek.
Kaja: jó ötlet ez a receptes topic, már sokszor én se tudok mit kitalálni. Persze csak a hús az igazi kaja a férjemnek. Azt kell variálnom. Ma tejszínes cukkinis csirkemellet készítettem krokettel. Most végre leülök, mert kinyiffantam.
Csütörtökön megyünk babamozira, remélem, végre megtudjuk fiúcska-e vagy kislány.
Mozgás: nekem vannak napok, amikor pörög, aztán vannak, amikor csak egyszer-kétszer érzem. Ez normális? Ha felemelem a hangom a suliban, akkor jól belémrúg. Nem szereti, ha hangoskodik az anyja. :D
krisz78

szijjasztok!

Én is jelölgettem iwiwen! :lol:

csöre, bartika, picuranyu: szép pocakok!! Csak úg ykerekednek a lakok.

picuranyu, jandrea és a többiek:jobbulást kívánok!!

kata:felháborító ez az Uh-os sztori! Ezek szerint nemcsak a kórházi dokik ilyenek. :? 15 hetesen nekünk is cumizott, mégis csinált a doki képet, és nagyon édes rajta.

gyomorégés:nekem esténként jön elő, de iszonyat rossz. Először azt hittem, hogy megfáztam, mert úgy fájt a tüdőmnél, meg néha a hátamnál. Aztán vasárnap jöttem rá, hogy a sav okozza. Ittam rá 1 pohár tejet, ami valamelyest enyhített. Mi lesz később, ha már ilyen korán kínoz. :cry:

babamozgás:most is irigykedve olvasom a pörgő-forgó, izgő-mozgó babókról a beszámolókat. A mi manónk sajna azóta sem valami aktav, bár most legalább amikor fentvan, már a ruhán keresztül látni, ahogy rugdos, mert mozog a pólóm. 8) Viszont 7végén meg akartam lepni apát a mozgással, erre manó direkt kiszúrt velem, és nem volt hajlandó rugdosni. :cry:

élesztő:én mindig szárított élesztőt használo, és sosem volt vele gondom. Bár én anyutól tanultam, hogyan is kell vele bánni, hogy bizti jó legyen:1-1,5 deci langyos tejbe 1 kávéskanál cukor, majd bele az élesztő. Elkeverni, letakarni, hagyni felfutni. Majd a tál liszt közepébe üreget túrni, bele az élesztős tej, betakarni liszttel, és 5 percig ott is keleszteni. BOcsi, ha esetleg tudtátok. :oops:

Kép
moffli82

Kata, köszi a megnyugtatást cukor ügyben! Azért próbálok még jobban odafigyelni ezután, hogy mit eszem. Aztán kíváncsi vagyok, mit mond majd erre a védőnő és a nődoki, 1-2 héten belül mindegyik esedékes...
Mi van, ha nem keményszik a brownie teteje? Mennyi idő alatt kellene neki???

Csöre, én is így látom, ahány hely, annyi referenciaérték :? olvastam olyat is a neten (tudom, nem kellene ennyit olvasni...), hogy 7,8-nál már befektetnek kórházba...akkor a 7,7 se lehet olyan szuper :? :roll:
Konyhamérleg: az enyémből kifogyott az elem. Kb egy éve :roll: jól megvagyok így is, de azért tervben van, hogy veszek :lol:

Krisz, képet kérünk a szobáról!!!!!!!!!!!

Poszani, örülök,. hogy nincs nagy baj a gyerkőccel :lol:

Kép
vickybabe

Vicky:
nekem a2 órásnál 7.7 volt a terhelés eredménye, és pár hét múlva megismételték,mivel határérték. Akkor már 7.8 volt... :cry: Szénhidrát diéta, inzulni napi kétszer. De ez csak én voltam, bolt, akinek 8-as cukorral semmit sem kezdtek...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Katuska: nem lehet, hogy forró tejben futtattad az élesztőt? A múltkor nekem az aranygaluska lett ilyen állagú. Aztán valaki mondta, hogy ha a langyosnál melegebb a tej, kemény lesz a tészta és nem kel.
krisz78

A babaszoba jelenleg. Még hiányzik egy pár dolog, de az ágy már ki van nézve. Szeretnék baldahint is, meg a falra meseképeket, meg ilyesmiket.

Kép Kép
krisz78

Hello LÁnyok!

Vicky, szerintem is figyelj oda a cukrodra, mert innen már közel a terhességi diabétesz. Nekem terhesség előtt kellett csinálni a diabétesz diétát, mert magas volt az inzulinom, ezért sem jött össze a baba. Most csak annyi, hogy gyakrabban kell nézetnem. Te is kérd, hogy ellenőrizzék sűrűbben, mert elég egy kis diéta!!!
Ha szükséged van diétás menüre, meg hogy miből mennyit lehet, szólj, mert mindenem megvan. Én jövő hétfőn megyek cukros terhelésre, és kicsit izgulok... a 12. héten még ok volt, de később szokott előjönni ez a gond. :?

A babakocsit újonnan vettem az ebay-en (olyan, mint a vatera, csak német illetve osztrák). Így kevesebb, mint a felébe került. Jané Carrera a márkája, régi álmom már ez a kocsi. Első gyerkőccel volt 3 kocsim is, egyik sem volt 100% jó megoldás. :roll:

Nekem is sok megint a savam, tutti megoldás a pattogatott kukorica, meg a Rennie. Már ez a 3. este, hogy nem kívánom a vacsit, mert ég a gyomrom. MOndjuk rámfér egy kis diéta. :lol:

SZép estét mindenkinek, megyek gyurmázni. :lol:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

ha nem gond én is dobok egy képet, nemrég készítettem.

Kép 22 hetesen

Kép
moffli82

krisz:nagyon szép a szoba!

Kép
moffli82

Bartika: Jane Carrera, itt a legkeresetebb kocsi, azt mondjak nagyon jo, uyg hogy gondolom meg leszel vele elegedve, en is majdnem azt vettem, csak hat vegul is sikeresen egy masik mellett dontottem.
:lol:
Szepek a pocik, igyekszem en is majd holnap dobni egyett
Cukor nekem mar megvolt de eredmenyt csak 2 het mulva tudok, akkor megyek legkozelebb ellenorzesre. Ugy hogy majd akkor beszamolok.
Remelem minden rendbe lesz, amugy a terhessegem elejen vegkepp nem kivantam az edeset, most meg meghalok erte, ugy hogy max ket napot birom kakaos csiga gyartas nelkul :oops:
Iwiwen en is jelolgettem ezerrel.

Kép
brestovsky

Krisz: szuper a szoba, már itt tartotok? de jó :)
Moffli: nagyon helyes a poci, szépen kerekedik :)
Barti: ok, rákeresek a kocsira :)
szundítottam egyet :oops: amíg a gyerkőcök usziban....

Csöre
csöre74

Moffli: szép kerek, nekem még jóval kisebb.
Most jut eszembe! Ti hol vetettek kismamanadrágot? Eddig a csípőgatyáim jók voltak, de már fázik a derekam. Persze nem horror-áru kismamagatyát szeretnék! (farmer vagy szövet, olyat, ami divatos)
Csöre: köszi. Volt egy kis pénzünk, meg időnk, meg Ikea utalványunk úgyhogy vettünk bútorokat, meg apróságokat. A festés, bordűr ragasztás apósom műve. Ő ilyenekben ügyes.
krisz78

krisz:én ugyan Sopronban vettem, 7e Ft-ért, de van Pesten is boltjuk, azt hiszem 3 helyen is.

www.kismamadivat.hu honlapon megnézheted a ruhakollekciót, és a címük is fentvan.

Kép
moffli82

Mágnes, ez nem túl bíztató számomra... :? Asszem elkezdem a diétát, megelőzendő a bajt...

Bartika, megköszönném, ha elküldenéd, addig is, amíg nem jutok el védőnőhöz meg nődokihoz!

Krisz, szuper a szoba! Mi is fenyőbútorokkal rendezzük be :wink: Én most Bécsben a H&M-ben vettem szupi bársonynadrágot! Kényelmes, jól is néz ki és nem volt drága (30 EUR). A Váci utcaiban is vannak kismami cuccok állítólag, de ott még nem voltam.

Rita, drukk, hogy jó legyen az eredményed! Én sem eszem sok édességet, eleinte egyáltalán nem, most sem iszok pl cukrot tartalmazó gyümölcslevet és a teát, kakaót is édesítővel iszom... :roll:

Moffli, csini pocak :wink: :D

Kép
vickybabe

Krisz: a Bartók elején van egy diszkont üzlet, ott 3500-4500 forintért lehet kapni pamutbetétes gatyikat (kordot, farmert, elegánsabbat). Pontosan a Bertalan Lajon utca és a Móricz között a Dunának háttal bal oldalon. (http://www.kismamaruha.hu/ a Bartókos a mérethiányos, ezért akciós üzlet)
De nem drága a Kálvinon a Városkapu üzletházban található üzlet sem (nem tudok webcímet, de ezeket forgalmazza: http://www.mutta.hu/)

Csöre
csöre74

Krisz! ugyanilyen szőnyegünk van csak pirosban:)

Csöre! én szeretem a mérleget mert rájöttem, hogy akkor lesznek töékeltesek a sütik ha pontosan mérem ki az adagokat.:)

Amúgy szépen sülnek a sütőben, meg is kelt de fel kellett javítanom a tésztát egy kis olvasztott margarinnal, most már jó foszlós, rendes kelt tészta lukacsos lett:) Jah viszont a tej elfogyott így cukros tápszert öntöttem rá. Szerintem így is jó:)

Jól kijátszótereztük magunkat, Máté bedobta egy csatornába a cumiját aztán meg ott visított....úgyhogy egy dróttal horgásznom kellett....no comment:)
katuska79

Hanna, írnál majd nekem részletesebben az újraélesztés-tanfolyamról, amit említettél? Köszi! :D

Kép
vickybabe

Megint itt vagyok. :D

iwiw: mindjárt visszajelölgetek.

kakaóscsiga: még jó, hogy nekem ezzel nem kell próbálkozni, apácska hozza frissen, ha gondolom. :wink:
Viszont nekem a tzaziki indította be a fantáziámat. :D

terheléses cukor: én nem tudom meddig jó, meddig nem jó, de már előre kiver a víz, még a gondolattól is. :?

krisz78: nagyon szép a babaszoba. :) majd én is olyan fotelt/széket szeretnék, mint ami nektek is van a szobába, és a plüssöknek is ugyanolyan tárolót néztem ki az IKEA-ban, mint ami nektek a szék/fotel mellett volt. :)

moffli82: szép pocak. :) Mi egy napra vagyok kiírva, de nekem nincs még ekkora. :cry:
Vendég

terheléses cukor:én is nagyon félek tőle. :? ÉS pont búcsú után kell mennem,amikor sok finomság lesz az asztalon. :cry: Az értékeket azonban nem tudom.

picuranyu:nyugi, a pocimon sok a háj, attől néz ki nagyobbnak. :?

Kép
moffli82

moffli: :lol: milyen hájról beszélsz????? Menjmááááááá! Csini kismama vagy, csini pocakkal!
Vendég

picuranyu:arról,ami beburkolja, és melegíti a manót. :lol: Nem hiába mutat a mérleg már 84 kilót. :cry:

Kép
moffli82

A Genezisben Nekünk is szuper felvételeket csináltak és időpontot is kaptunk egy napon belül.

Krisz! Nagyon aranyos a babaszoba. Nekünk egyenlőre még csak egy lomtár van a szobában. Festés nemrégen volt úgyhogy azzal már nem kellett foglakozni, kiságy, babakocsi, hordozó, babarucik már megvannak. Még valami jó kis pelenkázóra vadászok :)

wiw: Kiss Melinda (sahli)

Kismamanacit én eddig egyet vettem a C&A-ban az Árkádban. A felsők viszont nagyon ki voltak fogyva!

sahli

moffli: ja, hogy arról a kék naciról és piros felsőről beszélsz. :wink:
Ne viccelj már! Nincs ott háj, és nem is lesz.
Vendég

picuranyu:köszi, aranyos vagy. :P

Kép
moffli82

Moffli82: ne aggódj!
Én is hasonló cipőben járok. Mielőtt teherbe estem volna szépen lefogytam, nagyon jól éreztem magam a bőrőmben. Utána teherbe estem és én már az elején elkezdtem hízni. Próbálom magam visszafogni kajaügyileg, de ha megkívánok valamit, az meg is eszem. Na persze későm már nem eszem, pedig általában este szokott rámtörni a " mindjárt éhen halok" érzés. Ehhez hozzátartozik, hogy eddig az év 365 napjából minimum 330-at fogyókúráztam, de most nyílván nem teszem.
Igazság szerint kicsit zavar a dolog, de most első Bianka és ha ő megszületik, akkor sem az lesz a legfontosabb, hogy anyukája minél előbb megszabaduljon 20 kg-tól, mert személy szerint nagyon fontosnak tartom a szoptatást.
Majd utána sanyargatom magam megint.

Kép
jandrea

Sziasztok

Én is vagyok,csak közben árultuk a lakást és nézegettünk helyette másikat,mert az előző sötétkonyhás(nincs rajta ablak) és amúgy sem nyugodt helyen van.Idegbajos vagyok ettől az egész hercehurcától és még csak most kezdődik igazán.

nekünk nem lesz külön gyerekszoba,a mi szobánkban fog aludni a kis ágyában.

A genesisbe könnyen lehet időpontot kapni,legalábbis nekem gyorsan összejött.Akkor amikor felhívtam őket,már másnap délelőttre meg is volt a hely.

A betegeknek jobbulást,én biztos nem fogom megúszni nátha nélkül a telet.Nálam legalább két hétig tart és utálom mert a fél éjszakát végig virrasztom

Én is majd bejelölök mindenkit az iwiwen

liuska

kata:a brendonról csak annyit,hogy amit a genesis-ről hallottam,ahhoz képest szar.Futószalag jelegű.20 perced van ,ha alszik a gyerek ha nem. :? Nekem nem is tudtak szép képeket csinálni a 20.héten,mert épp szundizott-Erre csak annyit mondott az UH-os, hogy:-máskor egyek valami csokit vagy kv-t előtte,hogy tuti mocorogjon.. :? Azért nem megyek oda többet :shock:
Akkor telózok,majd előtte,ahogy menni akarok.Köszi az infót!4 :wink:
vaskóné

Jó reggelt!

Végre itthon, csak betegen :cry: Köhögök, mintha ugatnék, a dokinéni leszúrt,miért nem mentem előbb...Gondoltam kiback-elem -- nem nött össze. Kaptam homeopathiás Stodal szirupot a köhögésre,meg lándzsás útifüvet meg az okosságot: mézes tea, husileves, pihi...

Moffli: csodaszép poci! A gyomorégést sajnálom, nekem is égett már bőven a 22. héten, sőőőt :( Tényleg jó a tej, kefír, de a Rennie is nagyon, nekem is este, fekvésben a leggázabb, akkor 2-t elrágcsálok és úgy tűrhető, nem nagyon fáj.
Krisz: csodaszép a babaszoba -- csak sunnyogok, hogy hiába van meg mindenünk szinte, mármint bútor fronton, sehogy sem állunk :oops: Csak a szoba közepén áll minden egy kupacban :oops:
Mindenki: csodajó, hogy az iwiw révén tudunk arcokat is társítani a nevekhez! Sahli, Téged is jelöllek mindjárt.

Katuska: nagy gratu, profin megoldottad a csigát :D

Vaskóné: remélem, nem szívunk a Brendonnal -- ez tényleg csak passzióból lesz, mert tudom, hoigy minden rendben vele, meg úgyis megyünk a Genezisbe....szóval, ez a dokim magánrendelője volt, de valamiúj ultrahangos fazon volt ott és hiába nézegette több, mint fél órát, értékelhető kép illetve arcocska nem sikerült. Azért szerencsére a Brendonból is láttam aranyos és szép képeket :D Martin pedig folyamatosan pörög, kis szerencsével nem akkor fog bealudni :wink:

És a heti pocikép, közel 26 hetesen:

Kép

KépKép

KépKép
kata8110

Jó reggelt :)
Sahli: na most a wiw-en majdnem bedobtam a törölközőt: kiírta, hogy nem tudja megjeleníteni a találatokat... de azért megoldottam :wink:
Moffli: ugye viccelsz? ne tessék már ilyeneket mondani, ha rendesen étkezel, és nem nassolod végig a napot, akkor pont annyit hízol, amennyire neked és a babának szükségetek van
(én sajnos végigeszem a napot :oops: és általában délelőtt vagyok nagyon éhes... egész délelőtt töltöm a kaját)
egyébként elgondolkodtam azon is, nem híznak-e télen többet a kismamik, hogy jobban védjék a hideg ellen a picit? szerintetek? vagy az evolúció során ezeket a logikus dolgokat már levetkőztük?
Kata: nagyon csinos a poci :) szép gömbölyű :)
Lányok, engem is elkapott a nátha (vagy mi...) szerintem Zaza hozta haza az oviból (ott még mindig nincs fűtés, mert még nem kötötték be a gázt a felújítás után :evil: , gondolom az egész csapat prüszköl) fáj a torkom, csorog a nózi :( hogy fogok én holnap előadni?! meg a dokimhoz menni kismamik közé?! szerintem sehogy. pedig kéne, mert kapok majd a fejemre, hogy későn csináljuk a terheléses cukorvizsgálatot... na attól mondjuk nem török össze, ha még húzhatom az időt :wink:
most hársfamézes hársfateával kúrálom magam, meg vettem narancsot is, alma is van, szóval vitaminbombázok egyet
éjszaka sem aludtam, így legalább tudom, hogy Kispocok éjszaka nyugodt... azt nem mondom, hogy alszik, mert matat, de nem rúgkapál... rendes kiscsaj :wink: :lol:

Csöre
csöre74

Jó reggelt!

Látom, lassan már mindenki elkapja ezt a fránya vírust. Azért a természet rendezhette volna úgy, hogy ilyenkor nem betegszünk meg, nem??? :-)
De aztán az is lehet, hogy direkt rendezte így, hogy már most fel legyenek készülve a csöpik. Hát.... én már bármit el tudok képzelni.

4d: A genesisről annyit, hogy amikor én utoljára voltam, akkor nem akart mocorogni Bianka és rögtön ott az ágyon kellett ennem csokit. Ki is van készítve oda az ágy mellé meg a váróban is. (Nálunk használt is, rögtön elkezdett mocorogni picúrkám). :-) (úgy néz ki, megvesztegethető :wink: )
Előttem egy kismaminak nem akart felébredni a baba és elküldték őt sétálni. Szóval nem adják fel olyan könnyen ott a dolgot. Ez számomra nagyon pozitív, márcsak azért is, mert semmivel sem drágább, mint máshol és azért nem minden hónapban adatik meg ez az élmény. Én még elmegyek a 25. hét után egy kicsivel, és már alig várom.
Kata8110: még jó, hogy írtad ezt a mellső fali lepény dolgot, mert nekem ott van és akkor nem várok a 28-30. hétig az uh-val.

Kép
jandrea

Csöre: köszi :wink:
Te szegény, téged sem kerül el a megfázás: :(
És még előadást is tartasz?? :shock: Hol van így a pihi?? Rendes kiscsaj Kispocok tényleg -- monjuk nem szólhatok egy szót sem én sem, mikor elhelyezkedek az ágyban, Martin is bevackol, de mocorog, csak finoman. Amíg meg ébren vagyok, addig veszettül pörög :lol:
Tüneményesek a gyerkőceid az iwiwen :D

KépKép

KépKép
kata8110

Hanna: mi van veletek? eltűntél...

Csöre
csöre74

Köszi Kata :) de az jó régi kép, majd dobok újabbat, csak a több százat soha sincs idegrendszerem megnézni :oops:
De milyen aranyos babáink vannak :) tudják mikor kell a nyugi anyának :wink:
Az előadásra hetekkel előtt elígérkeztem, a diasort is elküldtem, számítanak rám :( de a pénteki rendezvényt lemondom, és keddre sem vállaltam újabbat
Tényleg: Batkata is régen írt, nem? Az örökmozgó...

Csöre
csöre74

Jandrea: igen, kérdezték a lepény helyzetét és azt mondták, ha mellső fali lenne, korábban javasolnák, mint a 29.hét. :wink:

Csajok!! A vonalzómra pillantva mit látok?? Martin 100 nap múlva születik :D

KépKép

KépKép
kata8110

Csöre: szegény Batkata, biztos ő is 'örökmozog' éppen, jó sokat dolgozik ő is :( De hol lehet, tényleg??

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: gratula a 100 naphoz :) nekem még 6 nap addig :)

Csöre
csöre74

Csöre : köszi :wink:
Aztán ki tudja, lesz-e papírforma? :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Á, Kata, mi annak az esélye? elég kevés "papírformás" babáról hallottam :)
jelentem: Hanna megvan, csak nem tud belépni :)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Hú csajok, én ma rosszabbul vagyok, mint tegnap. :cry:

kata8110: :) Gratula a 100. naphoz. :) Én is úgy várom már a 2jegyű visszaszámlálást!
Pocak pedig nagyon csini! :wink:

És ma megérkezett az ajtódíszünk Kristóf ajtajára. Íme:
Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Szépek a pocakok, és a babaszoba is. Én csak irigykedek mindig, hogy már itt tartotok. Mi az asztalosra várunk, csak akkor tudunk nekilátni a gyerekszobának, ha elkészül a szekrény a hálóban.

Mindenkinek jobbulást!

Kép
petne

Picuranyu: oszinte reszvetem, egyutt erzek foleg, hogy en is most rokaztam es kedvem sincs semmihez.
Tegnap megkaptam az ajandek hasznalt ruhakat a baratnomtol, adott egy csomo jatekot is. Felmerult bennem egy kerdes? HOgy kell a baba ruhat mosni. Na jo szoval tudom, hogy hogy. De ariellel lehet, vagy csak baba mososzerrel? Ja meg valahol azt hallottam, hogy oblitot nem lehet hasznalni, igaz ez? ja es szerintetek a plus macikat amiket ajandekozott, egy csomot raadasul is kimossam? MOndjuk plus macit meg sohasem mostam ki, nem tudom mennyire tesz nekik jot. Na jo lehet, hogy meg a mosassal raerek, na de annyira beindultam :lol:
sahli: hat en nem tudom csorenek hogy sikerult a tomerdek ember kozul megtalalni teged az iwiwen. EN probaltam de feladtam.

Kép
brestovsky

Rita:
A babarucit babamosószerrel mosd, öblítő nélkül eleinte. Én először Amway-es mosóport használtam, az szuper volt, de jó a dm-ben kapható Nolit (vagy Norit) is, és a Dreft babása is.
a plüssmacikat én kimosnám, simán be szoktam raknia gépbe, és csak öblítő funkcióra.

holnap én is megejtem a terhelésest, próbálom megszervezni, hogy Annát kire bízzam, ha be kell heti egyszer feküdnöm.. Nem egyszerű, mert segítségünk nincs, Apa nem tud annyi szabit kivenni, pláne ez után, hogy a terhes nője vagyok, aki egymás után gyereket szül..... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: