Jó reggelt!
Végre itthon, csak betegen

Köhögök, mintha ugatnék, a dokinéni leszúrt,miért nem mentem előbb...Gondoltam kiback-elem -- nem nött össze. Kaptam homeopathiás Stodal szirupot a köhögésre,meg lándzsás útifüvet meg az okosságot: mézes tea, husileves, pihi...
Moffli: csodaszép poci! A gyomorégést sajnálom, nekem is égett már bőven a 22. héten, sőőőt

Tényleg jó a tej, kefír, de a Rennie is nagyon, nekem is este, fekvésben a leggázabb, akkor 2-t elrágcsálok és úgy tűrhető, nem nagyon fáj.
Krisz: csodaszép a babaszoba -- csak sunnyogok, hogy hiába van meg mindenünk szinte, mármint bútor fronton, sehogy sem állunk

Csak a szoba közepén áll minden egy kupacban
Mindenki: csodajó, hogy az iwiw révén tudunk arcokat is társítani a nevekhez! Sahli, Téged is jelöllek mindjárt.
Katuska: nagy gratu, profin megoldottad a csigát
Vaskóné: remélem, nem szívunk a Brendonnal -- ez tényleg csak passzióból lesz, mert tudom, hoigy minden rendben vele, meg úgyis megyünk a Genezisbe....szóval, ez a dokim magánrendelője volt, de valamiúj ultrahangos fazon volt ott és hiába nézegette több, mint fél órát, értékelhető kép illetve arcocska nem sikerült. Azért szerencsére a Brendonból is láttam aranyos és szép képeket

Martin pedig folyamatosan pörög, kis szerencsével nem akkor fog bealudni
És a heti pocikép, közel 26 hetesen: