A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Hanna: köszi :)
tessék azt a radiátort előkotorni :) meg a meleg ruhákat is ... nálunk most 21 fok van: reggel kicsit fűtöttünk, mert hideg volt, de azóta nem megy. A szép napos idő bemelegíti a lakást.
Petne: hát jobbulást, nem jó hír, hogy egy hét alatt sem sikerült meggyógyulni :(

Csöre
csöre74

Petne! Köszi! Jobbulást nektek is!!!!!
A recept az tuti. :wink:

Csöre! Értettem! Olvastad?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna, olvastam, néztem :) válaszoltam :)

Csöre
csöre74

Csöre! Nem jött e-mail. :(

Kép
hanna30

Látom, egyöntetűen megszavaztátok nekem az otthon maradást! :wink:

Csöre: örülök, hogy tetszik a bari-bundazsák, szerintem sem vészesen drága. :wink:
Lehet, hogy vaterán/teszveszen is lehet esetleg hasonlót találni.
Nagyon guszták a csigák, nyami :D

Bizony Hanna, akkor öltözz fel és pihi a melegben, nehogy visszaess!!

Petne: gyógyulj meg te is rendesen!!

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Értettem.
Most elmegyek postára. Hű, de nincs erőm... :?

Kép
hanna30

Postára? Betegen? Ejnye-bejnye!

Kép
petne

Petne! Még gyűjtöm az erőt!

A hétvégére jó idő lesz. :)

Kép

Kép
hanna30

Sziasztok!

Csörének gratula a csigákhoz,nagyon guszta lett!

Tessék mindenkinek meggyógyulni és ha hideg van inkább befűteni valami módon.A tüdőgyuszit inkább kerüljük el ha lehet! :D

Kép

Kép
poszani

Hú, csajok, kész vagyok :evil: eddig rohangáltam mint a mérgezett egér, hogy postázzam a bizonylatokat a múlt heti utamhoz :evil: mert 3 munkanapon belül el kell számolni, ugye... de amikor én ugyanannak a pénzügynek a hibájából hónapokig várom a táppénzt :evil: komolyan mondom, kész vagyok. A csütörtök, mert akkor megyek, már késő. Egy napon ennyit sz@rozni, komolyan :evil: még nem is ebédeltem, marha éhes vagyok
Poszani, Kata: köszi a gratulát, igyekeztem :)
Hű, Hanna, akkor újraküldöm, mert egyébként működik rendben... :roll:

Csöre
csöre74

Csöre! Ez dühítő.

Off:Én sem kaptam még meg a májusi táppénzemet sem.
Baromi dühös vagyok! Mi a fenéért fizetek 15 éve??????? :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
hanna30

sziijasztok!

Először is minden beteg kismaminak jobbulást!
Hanna:tessék melegen felöltözni, ha már ne képesek fűteni ezek a ... :evil: Mi lenne, ha már baba lenne, őrület. Nagyon szép a pocid!!

kata:tessék otthon maradni, ennyit nem ér az egész! Meleg paplan, tea, ami most kell neked!

csöre:én is kérek csigut!MMMMmmmmm.Ok, 1 db-bal is beérem. :lol:

petne:nagyon ragaszkodóak azok a bacik, de most már köszönj el szépen, és küld el őket a fenébe!

Kép
moffli82

Jut eszembe, légyszi engem is jelöljetek iwiwen:Góra Veronika néven megtaláltok. Köszi!

Kép
moffli82

moffli:
én jelöltelek! Nagyon szép menyasszony voltál :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hehe, Moffli, és tudni fogod, ki jelölt meg? :D csigut küldöm fénypost, ablak kinyit :D
Hanna: igazad van, én is marha dühös vagyok :evil: (és akkor még az APEH eheti "ajándékát" meg sem említettem :evil: )
Képzeljétek, ma ebédre gubát akartam készíteni, persze a nagy szaladgálásban elmaradt... merthogy nem volt otthon dió... zöldséges: felújítják, ABC: leltár, na messzebbre meg nem gyaloglok... aztán apuéktól hoztunk pár szemet... rábíztam lánykámra, hogy ugyan, pucoljon már nekem pár szemet... hát hosszú percek elteltével megnézem, nem halad... aztán gyanús lett a dolog... a kis drágám vámot szedett a pucolásért :D persze majd a felét magába termelte :lol:

Csöre
csöre74

Moffli! Igenis!!!

Csöre! :twisted:
Én is így vagyok vele. De május már baromira régen volt. Ők is adnak majd kamatot a pénzemre???
A leveled nem jött meg.

Lányos anyukák! Az indexen is csodaszép rucik vannak!

Kép
hanna30

TV2. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
hanna30

Hanna: pedig újraküldtem, válasz gombot nyomva, és azt mondja, elment... :( chellos címre
TV2? Nem nézem... még dolgozom :(
Ja, Moffli, én is jelöltelek :)

Csöre
csöre74

Köszi a jelölést:Mágnes, csöre!

csöre:nálad a gyerkőcök az árulkodó nevek. :lol: Ha meg valakit nem ismernék fel, akkor érdeklődök. 8)

Írtó pocsék idő van nálunk. :cry: Ha valakinél süt a nap, küldjön ide is pár sugarat!

Kép
moffli82

hanna:én néztem a tv2-n a műsort. De bár ne tettem volna, mert a babagyilkos nőn nagyon felhúztam magam, és még most is ezen morgolódok. Iszonyat, hogy egy ember hogy tud ilyet tenni. :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
moffli82

Csöre! Brrrrrrrrrrr......

Moffli! Itt is olyan moslék az idő. :(

Kép
hanna30

Moffli! Én is ezen húztam fel magam. Úgy mesélte, minha azt mondaná, hogy vettem 1 liter tejet.

Kép
hanna30

Na de jó, hogy nincs időm tv-t nézni...

Csöre
csöre74

A lányom fél 3 óta alszik.. :shock: Ki fogok dögleni mellőle este....

Én meg akartam nézni a műsort, de persze ezt is elfelejtettem.
És miért égette el a babát? na és szabad lábon van???

Kép
Kép
Kép
mágnes

Az ilyen akkor adja örökbe! Miért nem lehet esélyt adni az életre?! A baba nem kérte, hogy legyen. És képes volt otthagyni 1 napon keresztül az ágyon úgy, hogy nem is nézett rá. Őrület!!És 3 gyerek édesanyja. :evil:

Kép
moffli82

az édesanya szó ez esetben törölhető... :evil: De mi volt pontosan?? Nem akarta és elégette? Senki sem tudott arról, hogy terhes?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! Tudtak róla... én őket is okolom... de én nem is írok többet róla, mert :twisted:

Kép
hanna30

mágnes:bocsi, idézőjelbe akartam rakni az édesanya szót. Egyedül szülte meg otthon, aztán csak azt hallotta, hogy nyöszörög, de rá se nézett a babára, csak bevitte a szobába, és otthagyta másnap délutánig. Addig be se nézett rá, ő a másik szobában volt. AZtán fogta a babát, kivitte az udvarra, és elégette. Én csak azt nem értem, hogy senki nem hallotta, hogy sír egy baba? Mert azt nem tudom, hogy tanyán élt-e?

Kép
moffli82

Csajok! Vickybabe nagyon eltünt. Tud róla valaki valamit?

Kép
hanna30

Hanna: hétvégén még megvolt, visszaigazolt a wiw-en :roll:

Csöre
csöre74

SAjna én nem tudok róla semmit. Remélem nincs semmi gond!

Kép
moffli82

Csöre! Ok. :)
Moffli! Tuti nincs, mert nem lehet. :)

Kép
hanna30

sziasztok,

elveszett bárányka jelentkezik :D
Nagyon aranyosak vagytok, hogy hiányoltok :lol: Jól vagyunk, csak besűrűsödött a program, múlt héten volt a céges búcsúbulim, aztán hétvégén gyorsan felhasználtuk az egyik búcsúajándékomat, ami egy hosszú hétvége volt Sopronban 8) Most értünk haza :D Bár az időjárás nem volt túl kegyes, azért jót pihentünk, jókat ettünk, voltunk Bécsben shoppingolni és kirándultunk is.

Holnap próbálom utolérni magam és visszaolvasni...

Pussz

Kép
vickybabe

Ha valaki tud finom fokhagymakrém levest, légyszi írja le a receptes fórumba! Érdekel valakit a mexikói csirke recept, mert akkor beírom oda. 7végén csináltam, és a maradi, rántott hús mániás férjemnek is bejött! :lol: Meg ha vannak jó ötletetek husikra, azokat is légyszi tegyétek fel, mert én már nagyon szeretnék újjítani.

Kép
moffli82

vickybabe:örülök, hogy minden ok! Örömmel olvasom, hogy Sopronban voltatok. remélem jól éreztétek magatokat! Hol volt a szállás?

Kép
moffli82

Moffli, tényleg, akkor Nálatok voltunk :lol: A Fagusban :D

Kép
vickybabe

Vickybabe! Akkor ok. :)

Moffli! Na, egy finom fokhagymakrém levesre én is vevő vagyok.
Nálunk a csirkecomb a menő. Mindenféle praktika mehet a receptesbe Csajok! :wink:

Kép
hanna30

Feltettem a másik topicba a tzatziki receptet, remélem sokan megszeretitek. :lol:

Kép
moffli82

Én pedig a mai vacsoránkat (spenótos réteslepény) tettem fel, remélem, ez is tetszik majd.

Kép
petne

Jó reggelt!

Engem is elkapott a takonykór úgyhogy most iszom literszámra a jó meleg teácskát!

Nálunk is örök befutó a rántott husi uborkasalátával és a milánói sertésborda de hétköznaponként ha van időm inkább gyorsabb kajákat szoktam csak készíteni: ma pl. lecsó lesz!

Nekem az egyik kedvencem a fajitas (felrakom én is a receptet) csak kicsit macerás az elkészítés de nagyon finom szerintem megéri :)

Lányok, jön valaki hétvégén a bababörzére?
Lesz UH is,Nekem 3/4 10-re van időpontom.

sahli

Jó reggelt mindenkinek!

Vickybabe szerencsére megkerült és nincs semmi baj ,ennek örülök! :D
Remélem jó volt a pihenés,most egy kicsit én is el szabadulnék itthonról de ez most lehetetlen.Párom mindennap dolgozik, Anikót meg viszem a gyerekorvoshoz mert alig aludt valamit a sok köhögéstől.

Mindeféle húsi receptet én is szivesen vennék,mert már én is kifogytam az ötletekből.Nálunk is csak hús ételellel lehet jól lakni pedig én már ennék valami húsmenteset!

Szóval lassan megindulunk és majd késöbb jelentkezem!

Kép

Kép
poszani

Szia Sahli!

Nekem sajnos úgy látom nem lesz rá esélyem pedig szivesen megnéztem volna!
Jó program lett volna Anikónak és nekem!

Kép

Kép
poszani

Sziasztok!
Bocsi, hogy tegnap nem töltöttem fel a husis palacsinta receptjét, este megpróbálom... a tegnapi napom egy káosz volt :evil: rohangálás, munka, házi feladat. Mesinek még meg kéne értenie, hogy a verstanulás nem a tartalom elsajátítása... tiszta apja :roll: hát, sajnos vagy sem, a szülei reál agyát örökölte, közben az érdeklődése meg humán... este még Apuson is berágtam (na jó, bőgtem :oops: ), mert belelépett a zöldséghéjba (a kuka mellett tároljuk, és időnként kivisszük a komposztba), és elégedetlenségének adott hangot... pedig előtte másfél órán át sikáltam és pakoltam a konyhát... na jó utána közölte, hogy velem semmi baja, csak a zöldség héjával, és hagyjam a konyhát a fenébe, majd ő sikálja... :)
Na jövök én is a szokásos keddi pociképpel (nem tudom, mekkora lesz, de jobban már nem tudom annak a hülye programnak elmagyarázni, hogy 5 cm-s legyen :evil: )
Kép 24 + 5
mindenkinek további szép napot, a betegeknek nagy gyógyölelés :)
ja, hétvégén nem megyek a börzére: szüret apóséknál Magyarpolányban...

Csöre
csöre74

hát, nem 5 centis... de mindegy, feladom :)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Ismét zavarnék kicsit, ha lehet :)
Nézzetek itt körül, és ha valami tetszik, szóljatok nyugodtan priviben, leveszem, nem kell ott licitálni!

http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=9932539

Köszönöm :) További szép babavárást!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Jó reggelt!

Hú,de jó sokat írtatok!! Gyorsan átfutottam! :D

Megvolt tegnap az UH....Csajok, én a pipától nem láttam :shock:
Kiderült, hogy nem a doktornő van,akire számítottam,hanem valami fiatal pasi.Gondolltam, sebaj, végülis attól még lehet jó.
Felfekszem az ágyikóra, doki zseléz, keresgél... Mutogatta,ahogy méricskél, combi, stb...Majd ráment az arocskára, közli, hogy szopizza az ujját, nem lehet 4D-t csinálni,mert nem látszódna stb...na, itt kiakadtam. A végén kezembe nyomja a DVD-t, meg valami leletfélét, amin sem a súlya nincs rajta, csak a combi, poci, buksi...Kérdezem, hogy akkor képet nem kapunk?? Mire közli, hogy de minden ott van a DVD-n -- megjegyzem,direkt az elején szóltam, hogy képet is szeretnénk. Mire mondja, hogy jó,akkor feküdjek vissza. Visszamászok, de továbbra sem tud 4D-t csinálni, mutogat a képernyőn, hogy akkor mi hogy, kinyomtat két képet, ami gyakorlatilag semmi nem látszik.Bele lehet magyarázni, de egy nulla... És közli mosolyogva, hogy akkor nem számol fel 4D díjat...
Tök kiakadtam.

De szerencsére a baba egészséges, minden OK, majdnem egy héttel nagyobb, mint a számított kora (768 g-os!). Kijött már december 27.-ei szülési dátum is :wink: De persze, nincs még változtatás az eredeti terven.:lol:

Otthon megnéztem a DVD-t is, az sem egy etwas...
Most keresek valami babamozit, ahol megláthatnánk az arcát, mert telik az idő, a 4D genezisbe meg a 29. héten megyünk majd.

KépKép

KépKép
kata8110

Csöre: csodás pocak! Majd én is teszek fel, de este szerintem elmegyek dokihoz, mert jön az ugatós köhögés :cry:

KépKép

KépKép
kata8110

kata:
hogyhogy nem tud 4D-t csinálni??? Azért, mert szopja az ujját??? Nem értem... Hol voltál uh-n?
Hehe még a végén egyszerre szülünk.. :wink:

Csinálom a kakaós csigát..... Sztem nem fog sikerülni... életem első kelt tésztája... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jaj, Kata, pihenj sokat! Gyógyulj meg hamar! AZ UH-t sajnálom, de lényeg az, hogy szép nagy kisfiad van, akivel minden rendben :wink:
Köszi a pocakméltatást :)

Csöre
csöre74

dec. 27 a szülinapom, lányok :)
Mágnes: ha tanács kell, csak írj :wink:

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: