Jó reggelt!
Hú,de jó sokat írtatok!! Gyorsan átfutottam!
Megvolt tegnap az UH....Csajok, én a pipától nem láttam
Kiderült, hogy nem a doktornő van,akire számítottam,hanem valami fiatal pasi.Gondolltam, sebaj, végülis attól még lehet jó.
Felfekszem az ágyikóra, doki zseléz, keresgél... Mutogatta,ahogy méricskél, combi, stb...Majd ráment az arocskára, közli, hogy szopizza az ujját, nem lehet 4D-t csinálni,mert nem látszódna stb...na, itt kiakadtam. A végén kezembe nyomja a DVD-t, meg valami leletfélét, amin sem a súlya nincs rajta, csak a combi, poci, buksi...Kérdezem, hogy akkor képet nem kapunk?? Mire közli, hogy de minden ott van a DVD-n -- megjegyzem,direkt az elején szóltam, hogy képet is szeretnénk. Mire mondja, hogy jó,akkor feküdjek vissza. Visszamászok, de továbbra sem tud 4D-t csinálni, mutogat a képernyőn, hogy akkor mi hogy, kinyomtat két képet, ami gyakorlatilag semmi nem látszik.Bele lehet magyarázni, de egy nulla... És közli mosolyogva, hogy akkor nem számol fel 4D díjat...
Tök kiakadtam.
De szerencsére a baba egészséges, minden OK, majdnem egy héttel nagyobb, mint a számított kora (768 g-os!). Kijött már december 27.-ei szülési dátum is

De persze, nincs még változtatás az eredeti terven.
Otthon megnéztem a DVD-t is, az sem egy etwas...
Most keresek valami babamozit, ahol megláthatnánk az arcát, mert telik az idő, a 4D genezisbe meg a 29. héten megyünk majd.