A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Eszti,
Jó, hogy leírtad a tapasztalatodat etetés ügyileg. Én is üvegeset akarok adni nekik, esetleg néha csinálom majd magam. Etetőszékben etetsz?
Én is imádom a karácsonyt, díszíteni a fát, a lakást. Már annyira várom. És most már tényleg 4esben. :D :wink:

Amonré,
Nálunk is különbözik a személyiségük, habár azt vettem észre, hogy bizonyos dolgokban viszont kezdenek hasonlítani. :wink: Én is úgy tudtam, hogy csak fejéssel nem tartható fenn a tej, hanem elapad előbb-utóbb.

Lanyané,
Mit néztetek? Hétvégén mi is megyünk! :wink:

Vovanda,
Üdv itt, gyere gyakran! :D Én császáros vagyok, a csajok fekvése miatt. Az én dokim csak akkor engedte volna a természetes szülést, ha mindkét baba fejvégű lett volna.

Riddencs,
Cukik vagytok, szép nagyok a babák!
A kötelező oltásnál csak Blanka ordított nálunk, de akkor is a lefogás miatt. Viszont a Prevenarnál mindketten nagyon ordítottak. A dokinő mondta is, hogy ez sokkal jobban feszít. Láz nem volt.

Banika,
:lol: :lol: :lol:

Nem tudom, holnap tudok-e jönni, de :D
Tonti,
Nagyon boldog első szülinapot kívánok Annának és Alexnek!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ja, még azt akartam kérdezni tőletek, hogy van valakinek tapasztalata babajóga ügyben? Nem messze tőlünk tartanak órákat.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kép
Rebe
Babajóga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/img]
Vendég

Amúgy a prevenar valóban csíp.Kicsikéimnek a szemükön jön ki amit a combijukba benyomnak :lol: :lol:
Vendég

Banika,
:lol: :lol: :lol:
Most látom, hogy amúgy meg nem is jól írtam. :lol: Babásjóga! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gyors kérdés így kora reggel: ti milyen AFP-t "produkáltatok"?
Csak kíváncsi vagyok, nekem sajnos hiába írták rá pirossal a papíromra, hogy ikrek, a laborban a kutya sem törődött vele. Szerencsére a dokim előre mondta, hogy magas lesz, különben jól rám ijesztenek. :cry:
vovanda

Tonti!

Nagyon boldog szülinapot Annának és Alexnek!

Kép

Judit

jucicuki

Nagyon boldog 1. szülinapot kívánok Annának és Alexnek!!!

nagyon édes minden baba!!!

én mindig főzök a babáknak, iszonyú drága lenne ha üvegeset vennénk. Naponta benyomnának 6-ot ketten. mostanában két napra főzök(párolok) és imádják. sztem nem sok idő hamar megvan, és olcsóbb lényegesen.

Rebe! most a prevenart Ti már beadattátok? nem az lesz októbertől ingyé? vagy most hogy is van? errefelé senki nem tud semmit....

zsuzska80
Szombathely

Tontica :P
Boldog 1. szülcsinapot a gyerekeknek!

Vanda :P
5,48 volt az AFP-m... Szerencsére ott csináltattam, ahol meg is UH-ztak (Istenhegyin), így nem tudtam sokáig aggódni. Mire a lelet a kezemben volt, már be is hívtak :lol:

Banika :P
Kettős érzés. Igen, amikor kisangyalok, így is megállítanám az időt :lol: De azért többnyire inkább tolnám... pl. a ma éjszakai 2 óra alvásom előtt és után is...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tonti
Nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk Annának és Alexnek!

Rebe
Már etetnék székből,de még nincs :roll: Így marad a hordozó,csak lassan már kiuranak belőle :wink: :wink:

Banika
Haláli kispasijaid vannak :wink: Mit csináltál te hajnalban?Túlságosan kipihent vagy,igaz :wink: :wink: :?:
Vendég

Eszti
Éjjeli bagoly vagyok :lol: :lol: :lol: Amúgy ha a lelkem rendben van,akkor minimális alvással működöm.Mint amikor szerelmes az ember :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És most ugyebár az vagyok ebbe a sok pasiba körülöttem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én pihenőszékben etetem őket.Az etetőszék még korai,bár van amit lehet dönteni,de az most nem fér bele a keretünkbe két gyereknél sajnos.
Vendég

Jo reggelt!

Mindenkinek koszonom a koszontest!!! :D :D :D
Szep napra ebredtunk, esik az eso. :lol: Vegre lehult kicsit a levego, mar a tokom is tele volt a nagy meleggel! :?

Banika: az a merges kep nagyon barooooooooooo!!! :D :D :D Melyik baba az? A jogas is edi! :D

Etetes: Mi sokaig hordozoban ettunk aztan nagyon sokaig kihuztuk csak 1 etetoszekkel mert egymas utan etettem es most kb. 2 honapja vettem meg egy szeket es szuperul megy az egyutt etetes. Most mar csak fozok Nekik vagyis altalaban azt eszik amit mi csak leturmixolva.

Vovanda: nekem nem is csinaltak AFP-t. :lol:

Rebe: en meg a baba nelkuli jogarol sem tudok semmit. :lol:

Na, megyek takizni mert du. jonnek a vendegek.

KépKép
KépKép
tontica

Vanda
Az én afp-m 2,46 volt,ráírták hogy HATÁRÉRTÉK!!!
Pécsen a genetikus meg kiröhögte őket,mondván 2,5-ig normál.Amúgy ikreknél semmi értelme.Felesleges stressz.

Tonti
Mindkettő képen a Marci van.
Letettem aludni a szokásos pozícióba-hason,hosszában a kiságyban.Erre sikogatásra megyek be,gyerek háton,keresztben,az ágy másik végében és a fejére húzva a rácsvédő.Így beszélgetett a rácsokkal.Kész van kicsit.Biztos érzi a vesztét a drága.11.30-kor doki.Bár mára jól beindult a taknya,majd meglátjuk dokinéni mit mond.

MÉGEGYSZER
HAPPY BIRTHDAY!!
Vendég

Mi ma megyünk fejlődéspszichológiára, szorítsatok.
Kicsit félek, de ugyanakkor nagyon kíváncsi is vagyok, hogy hogyan mérnek fel két ilyen mini gyereket. Fél ötre kell a Gézengúznál lenni, persze, hogy pont belecsúszik alvásba :twisted:
Így szegényeket kicsit később tettem le, nem tízórai előtt, hanem után így már talán ki fogják húzni indulásig ébren és elalszanak a kocsiban. Mert különben meg fel kellett volna ébresztenem őket és akkor már tuti nem alszanak vissza és olyan hisztisek lesznek a vizsgálaton, h. nem mutatnak semmit :roll:
Majd meglátjuk.
Ráadásul hétig tart, szóval még vacsit is pakolok azt hiszem, nehogy vmi dugóba belecsússzunk, aztán éhes legyen a társaság.

Tonti! Jó bulizást :D

Judit

jucicuki

Juci, nyugi, minden okés lesz!! nagyon ügyik a lányok!!!

zsuzska80
Szombathely

Juci
Szorítunk!Majd írd meg,mi volt :!:

Banika
Megvolt a vizit :wink: :wink: :?: Mekkorák a srácok :?:
Vendég

Juci
Nem lesz semmi gond paramami,ne aggódj.TÖKÉLETESEK A CSAJOK!

Eszti
Marci nem kapott oltást a takonykór miatt,majd jövő hétfőn.Bercusét már felszívták,ezért tökikém megkapta. :lol:

Marci-6820gr
Berci-6180gr

Kis dagikák! :lol: :lol: :lol:

magasságot nem mértek,nem tom miért?
Vendég

Banika, magasságmérést nekünk mindig külön kellett kérni. Pedig nem nagy kunszt, sztem.
Benneteket is szinte kidobnak a dokitól? Minket minden alkalommal kutyafuttában fogadnak, pedig két foglalt időpontunk is van mindig. Még fel sem öltöztetem Hubát, már mérni akarják Petrát, akin még a cipő is rajta van :? Vagy csak tőlem akarnak rövid úton megszabadulni... :twisted: :twisted: :twisted:

Tontica: almaszószt ugyanúgy, ahogy magunknak: vízben almát megfőz pici fahéjjal és cukorral, habarás, és kész. Vagy szétfőzöm az almát vagy krumplinyomóval összenyomom.

Mi rég vettünk már etetőszéket: az Ikeás nem egy nagy kiadás, és takarítani azt is elég. Az ikresek.hu-n hirdetik darabját 1550-ért. Fapados, de a célnak szerintem tökéletesen megfelel. A mi gyerekeink szeretik.

Tegnap óta egyedül is tudnak inni pohárból, képzeljétek! Illetve, lehet h már régebb óta, de tegnap adtuk nekik oda a poharat először :D :D :D Huba kicsit túl mohó, de így sem lett annyira vizes, mint néha, mikor én itatom/itattam :oops: :lol:

Kép
an°°di

anna alex boldog szülinapot :D
juci minden rendben lesz a csodacsajokkal :wink:
rebe az üresfejűt néztük meg szupi volt :D
banika az igen mennyit hamiznak :?:
na ennyi időt hagytak :twisted:
pusssss

lanyané

ja, és a legfontosabb, amiért írtam
Anna, Alex:
Kép :D :D :D

Kép
an°°di

Kép testvéri szeretet

jucicuki

Andi
Minket nem szoktak kidobni,sőt!Mint megtudtam,legközelebb 6 hónaposan mérnek majd magasságot,fej,mellkas.......
Nem szóltál be valakinek,hogy mindig ki akarnak dobni?
Ikeás széket szeretnék nekik én is(pláne hogy van már pirosban is),de majd később.

Lanyané
Napi 1 litert vágnak be,5x esznek.Marci néha csak 4x.Kb 2 hete eszik ezt a mennyiséget,előtte az 5x170ml kevésnek tűnt és nem is híztak.Bár ahogy a ruhákat nézem,erőteljesen nőttek hosszra.

Juci?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.23 21:10-kor.
Vendég

Sziasztok!

Jó hosszú nap volt, én úgy elfáradtam.
Külön kellett bemenni a csajokkal. Először Lilkóval mentem (pont fordítva kellett volna), addig Ati maradt a játszósarokban Dorcival.
Mindenféle érdekes feladatot kapott a kisasszony. Pl. pohárba kellett kockákat dobálnia, bögrével letakart bábut megtalálni, úgy is, hogy üres bögre is volt mellette, aztán meg meg is keverte a csaj, mintha itt a piros, hol a pirost játszana. Formákat kellett a helyére illeszteni, képen kellett megmutatni, kutyát,cipőt (négy ábra közül kellett kiválasztani és rámutatni), orvosságos fiolából kellett gyógyszert (cukrot) kiszedni, visszatenni. Kolompot kellett rázni, egy madzagon levő karikát felemelve lengetni. Ilyesmik. 45 percig tartott és komolyan mondom tök szupi volt a kiscsaj. Volt a teremben egy csomó játék és csak párszor kalandozott el a figyelme. Doktor néni meg is volt döbbenve, hogy mennyire kezelhető, vezethető szóbeli instrukciókkal. Májusban szeretné újra látni, korának teljesen megfelelő a fejlettsége.
Aztán jött Dorci. Vele Ati szeretett volna felmenni, hogy Ő is lássa, mi történik. Igen ám, csak Dorci ha fáradt, akkor sokkal anyásabb, mint egyébként. Szóval felkísértem őket az emeletre és Lilóval elindultunk kifelé. Gyerek ordítva bőgött utánam az ajtóban, két emelettel lejjebb is hallottam. Ati kis idő múlva jött is utánam, hogy menjek, mert kezelhetetlen, nem tudják megnyugtatni. Kicsit ideges is volt, hogy ő így kimarad az egészből. Felmentem, kicsit ölbe vettem, aztán fél perc múlva már egész bátran nézelődött az ölemből (földön ültünk) és el is tudta kezdeni a csaj. Hát az van amit gondoltam, hogy sokkal szétszórtabb, nem olyan fókuszált a figyelme, kéz-szem koordinációja gyengébb, de a csaj szerint egyenlőre külön (szakember általi) fejlesztést nem igényel, a normális tartományban van. Egyébként sokkal többet "beszélt" mint a Liló, csaj szerint lehet, csak más ütemben fejlődnek. Azt mondta, ha elhagyja azt, hogy mindent a szájával fedezzen fel, akkor ügyesedni fog a keze. Ezt az egészet le fogja írni szakvéleményben és kapunk itthonra pár feladatot.
Szóval megnyugodtam. Dorkát januárban azért látni akarja, ő szorosabb követést fog kapni a biztonság kedvéért. Egyébként egy nagyon szimpatikus fiatal lány, kedvesen, aranyosan bánt a lányokkal.

bocs, ha sok voltam mára :oops:

Jó éjt!

Judit

jucicuki

Nem, Banika, nem szóltam be. :? De jó ötlet :twisted: :twisted: :twisted: legalább tudnám, miért sietnek. Lehet, h csak túltömik a rendelkezésre álló időt... :roll:

Judit, ez nagyon-nagyon izgalmasan hangzik. Ilyesmi engem is érdekelne. Hol van ez és mennyiért? Nálunk a szóbeli instrukciók szerintem a falra hányódnak :(

Kép
an°°di

Andi
Akkor lehet,hogy csak szimpla munkaundoruk van.Nekünk a hallásvizsgálatot csinálta a csaj úgy,mintha szivességet tett volna vele.Bercus elaludt a végére,erre az idióta úgy csapkodta a bélyegzőt,mint az állat.
Vendég

Andi!

Gézengúz. 8000 forintot fizettem a két gyerekért (ennyit kér az itthoni neurológus is magánban a fejenként kb. 5 perces vizsgálatért is), de mi ugye már régóta járunk, nem tudom az "utcáról is be lehet-e esni", mert nekünk az ottani neurológusunk javasolta, rajta volt a legutóbbi szakvéleményen, így külön beutaló sem kellett.

http://www.gezenguz.hu/hu/index.html

Ha gondolod hívd fel őket, nagyon segítőkészek egyébként.

Judit

jucicuki

Mindenki volt hallásvizsgálaton? Mi nem. Bár ahogy mostanában Huba ignorál (főleg, ha rosszban sántikál), érik az idő egy ilyen vizsgálatra is :twisted:

Kép
an°°di

A hallásvizsgálat kötelező.Legalábbis én úgy tudtam.Olyan mint a csípőszűrés.
Vendég

:shock: :shock: :shock:
akkor megyünk

de most csak aludni, jóccakát!

Kép
an°°di

Andi
azt hiszem 3 hónapos korig illik megejteni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ha eddig nem voltatok,most már mindegy :lol: :lol: :lol: :lol:

joccakát
Vendég

Vovanda,
Nekünk 2,9 volt az AFP-nk. A dokim nem foglalkozott vele.

Zsuzska,
Mi az elsőt már beadattuk, fizettünk érte. Felírták támogatással, így 1 db ~ 4800 Ft volt. Ez még belefért a költségvetésbe. :wink: Nem tudom mi lesz okt. 1-jétől, a védőnő és a doki sem tudták még, amikor mi voltunk. Hiába fogadták el, de ők még semmilyen hivatalos infót nem kaptak.

Andi,
Nálunk is ugyanez van, amit írsz. Szinte kidobnak. Fel sem öltöztethetem az egyik gyereket, már vihetem is ki az apukájukhoz, és hozhatom be a másikat. Sz...nak nagy ívben az egészre. Engem nagyon felháborít ez az egész. :evil: Úgy viselkednek, mintha szívességet tennének nekünk.

Juci,
Nagyon cukik! Örülök, hogy túl vagytok rajta, és az eredmény is jó lett. Tuti, hogy Dorci kézügyessége is nemsokára fejlődni fog.

Banika,
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hallásvizsgálat? Nekünk nem volt semmi ilyesmi. Egyedül csípőszűrésre küldtek el.

Hát lányok, Zsanna tökélyre fejlesztette a sikongatását. De annyira, hogy ma a Brendonban és tegnap a Tescoban többen odajöttek, és nézték sokáig mit produkál. Annyira édes. Beszélget, csak egy kicsit hangosan. :lol: :lol: :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nálunk sem volt hallásvizsgálat. Igaz egyszer Lili figyelmetlensége miatt anno felmerült, még nagyon pici korokban, de nálunk egyáltalán nem kötelező...

Nézd Andi, szerintem ez ingyenes, én is gondolkodom rajta, már csak kíváncsiságból is, de hát nekünk szerintem messze lesz, főleg, ha többször kell feljárni...

http://www.mtapi.hu/index.php?mi=358&la ... 44c0b5345e

Judit

jucicuki

Juci! ugye mondtam én, minden szuper a csajokkal :) de nektek a korszülöttség miatt kell ilyen helyekre járni? mert nekünk az ég adta világon sehova nem kell menni, és se védőnő, se doki nem is nézi. jah nincs is védőnőm, aki volt elment szülni.

Hallásvizsgálat: azt a kórházbn nekünk vizsgálták, sztem ha gond lett volna akkor kellett volna menni. Hubának sztem szelekív hallása van :) csak azt hall meg amit akar.

Rebe! mi még várunk, oszt ha nem lesz az ingyenből semmi, akkor mi is baadatjuk. nem volt utána semmi? mármint nyügi, vagy láz?

Tontica! hogy sikerült a buli?? kérünk fényképeket!!

zsuzska80
Szombathely

juci látod nyugi :D és a videók :D zabálnivalóak ahogy afémdobozt csinálják ,nahát a vödrös lililovag :D :D :D
banika én akkor valamit nem csinálok jól 6xesznek 150ml.t és még csak 2.fél hónaposak :oops: és mostmár nem birják ki este kilenctől hajnal 3:30-ig hanem kettőkor sokkolnak :shock: te már adsz mást is nekik :?:
hallásvizsgálat :shock: akkor én is utánajárok :D
andi de ügyik pohárból :D megy egy üzi az ikresre :D

lanyané

Zsuzska,
Láz nem volt, egy picit piros lett a helye, de csak kb. 1 napig. Talán egy nagyon pici nyűgi volt este, de az általában szokott is lenni nálunk, szóval szerintem nem is volt kapcsolatban az oltással. :wink:
Jövő héten többet fogok tudni én is, mert 2-án megyünk a kötelező oltásra, addigra azért már kéne tudniuk. :oops:

Lanyané,
Ez nagyon szép mennyiség! Mi is 900 ml-t eszünk, csak napi 5-ször. :oops: Ha ennyit igényelnek, szerintem nincs ezzel gond. Éjszaka rendesen felébrednek? Vagy csak félig meddig? Nem próbáltad még, hogy éjfél felé adsz nekik enni, és akkor hátha aludnának reggelig. Mert tulajdonképpen 5-6 órát most is alszanak egyben. Én anno így csináltam, és egy idő után maguktól nem kérték ezt a kajcsit, viszont az alvásuk maradt reggelig.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Judit, te honnan jutsz el ilyen lapokra? :shock: :wink: Még várnunk kell két hónapot, de lehet, h megkérdezem, bár még a gyógytornászhoz sem jutottunk vissza egy éves ellenőrzésre :oops: múlt csütörtökön már majdnem, de elaludtunk délután mindannyian :lol:
És gratula a lányoknak! Lopok ötleteket a leírásodból, nem baj? ;)

Lanyané, írtam. És 2 hónaposak, az ég szerelmére, hadd egyenek! :D 9-től kettőig, az tök jó. Feküdj le te is 9-kor, hm? 8)

Zsuzska, ugye hogy Huba kópé, ugye? Én is erre tippeltem :twisted: Akkor hagyom a hallásvizsgálatot, kérek időpontot szemészetre inkább. Mindketten szemüvegesek vagyunk az Apjukkal, jobb félni...

Kép
an°°di

Sziasztok!

Juci: tudtam en hogy a Lanyokkal minden rendben!!! :D
Te, ezeket a feladatokat az enyemek sem tudnak megcsinalni pedig nem koraszulottek. :shock:
(Tovabbra sem hiszek ezekben a magan, fizetos gyogytornaszoknakban meg fejlesztokben! Szerintem ez a hogy csaljunk ki tobb lovet az aggodo szulokbol cimu musor! :roll: )

Mi ma megyunk kontrollra a dokihoz, kivancsi vagyok nagyon.
Hallasvizsgalat: nalunk annyi volt hogy megkerdezte a doki megijednek-e a hangos zajokra. :lol:

Szulinap jo volt csak rovid, 5-re jottek a vendegek es nekem 7-re szuloi ertekezletre kellett mennem a suliba. Kepek az albumomban. Ma jottem ra hogy SENKI, sem az en sem a parom csaladjabol nem hivott fol gratulalni de meg egy sms-t sem kaptam. :cry: Az ok hogy egy sokadik szulinaprol megfeledkeznek de az elsorol?! :evil: Szerintem ez durva, sem a nagyannyjuk sem a nagyapjuk sem a nagynenijuk, senki! :evil: :cry: :? SZOMORU VAGYOK! Mindenki le van .... ! :evil:
Na, megyunk dokihoz!

KépKép
KépKép
tontica

Ja, a tanarno szerint gyakorolni kell itthon a gyerekkel rajzolni, betuket firkantani stb, mikor? :cry: :cry: :cry:
Nem tudom mit csinalok a picikkel mig a naggyal foglalkozom, ha meg nem foglalkozom Vele lemarad a tobbiektol, na meg a picikkel is kellene jatszani mert akkor Ok maradnak le. :cry:

Ki voltak rakva a gyerekek rajzai a nyari vakaciorol. Monserrate rajzan ez volt: Rate, Anya, Apa egymas kezet fogva es egy kocsi. Babak sehol nem voltak. :lol: :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Andi
Lehet,hogy csak a vidéki parasztok hallását vizsgálják? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na mindegy,nálunk kötelező ahogy az ortopédia.Ez is kórház függő?

Lanyané
Csatlakozom Andihoz-2és fél hósak,ne várj tőlük olyasmit ami még korai.Enyém gyerekek 3 és fél hónaposan még 8x :shock: :shock: :shock: ettek napközben az éjszakai alvásért cserébe.Azt hittem sose lesz másképp,de egyszer csak önmaguktól elkezdték kitolni a kajaidőt.aztán egy-egy kaját kihagytak.Az első hónapokban kell a leginkább a táplálék nekik,hisz arányaiban akkor nőnek-híznak a leggyorsabban és a legtöbbet.Adjál nekik enni ha kérnek.
Amúgy kb két hete esznek a fiúk gyümit ebédre,de fele táp fele gyümi arányban most még.

Sinlacot mikortól és milyen formában adtatok?(már aki adott.)

Prevenar
Mindenki mindenféle variációt tud róla,csak az orvosokat nem világosítja fel senki,hogy akkor most mi a frász van.Mi is támogatva adattuk be,mert a 2 hós oltásnál elkezdtük,a Marci műtétje miatt viszont nem akartuk húzni az időt.Mi egyszerre kaptuk a kötelezőkkel,semmi gond nem volt.Még hőemelkedés sem,bár én benyomtam mindegyik oltás után a fél kúpot neki,+ este a másik felet.Tök jókat aludtak tőle,este meg amúgy is nyűgik.

Tonti
Családod szégyellheti magát nagypapástól nagymamástól.
Mostanság nálunk is mindenki elvárja,hogy húzzam.vonjam a gyerekeket.Ha nem megyünk,akkor ők nem jönnek.Én meg tojok rájuk ha ilyenek.Nem egyszerűbb a felnőtteknek felöltözni,eljönni?A gyerek is jobban el van a saját környezetében,kicsit könnyebb lekötni.Á,hagyjuk inkább.
Vendég

Tonti
Csatlakozom Banikához!

Banika
Családügyileg nálunk dettó ez a helyzet,én totál ki vagyok emiatt,a múlt hét nálam mélypont volt.Most már kicsit jobb,de tudom,lesznek még ilyen "kiborulásaim".És persze ki issza meg a levét,szegény apjuk :roll: :? Most a héten olyan vagyok,mint egy élő hulla,de ez persze rohadtul nem érdekel senkit.Bezzeg ha 2 napig nem telefonálunk a drága nagyiknak,akkor jönnek az okoskodó hülyeségeikkel-"Na mi van?Ha mi nem hívunk titeket,akkor ti már nem is jelentkeztek?" :shock: De,csak arra van időm,hogy elbájcsevegjek.És persze a család akkor a legbőbeszédűbb,ha a mi számlánk pörög. :x Hú de tudnám még mondani,de nem untatlak ilyenekkel benneteket.Tudom,mindenkinek megvan a saját baja.

Nekünk sem volt hallásvizsgálat,csak a kórházban,de gondolom,ha valami bibi van,csak szóltak volna :roll:

Prenevar
Nálunk még nincs oltóanyag,ezért még nem kapták meg a csajok :shock:
Vendég

Eszti
Lehet,hogy ez a normális ahogy a család viselkedik?Elképzelhető?Én meg nemnormális vagyok.

Anyós beszólásai
-Bercuska mami cipel téged,mert anyádnak nehéz vagy,azért nem cipel
-jövő nyáron úgyis itt lesztek a maminál,mert anya már fáradt lesz és elege lesz belőletek
-mindenkinek azt mondja,hogy őrá nincs szükségünk amikor megkérdezik,hogy sokat kell-e jönnie segíteni
-mástól hallom vissza,hogy milyen anya vagyok amiért hazajöttem Pécsről anno a kórházból.a szemembe nem meri mondani,hogy ez a véleménye(ja ő két nappal a fia születése után szülte meg a méhlepényt 38 évvel ezelőtt)
ÉS MÉG SOROLHATNÁM
Ezek után csodálkozik ha inkább nem is megyek?(és nem is bánom ha nem találkozunk sűrűn)elég pocsék belegondolnom így is,hogy rá leszek később szorulva,mert az anyukám nem lakik itt sajnos.Azt ugye nem kell mondanom,hogy anyukám felül a buszra és hetente 1x tuti eljön,pedig dolgozik,vele lakik a nagyim és még az öcsém lányaira is sokat vigyáz.Ráadásul a múltkor pont nála voltunk amikor idegileg kiakadtam,kitört belőlem egyszerre minden.A családom nem ismert rám,de azóta megbeszéltük.elnézést kértem és semmi gond nincs.

Most jól kipanaszkodtam magam,akit untattam annak bocs,de nekem nagyon jólesett :lol:
Vendég

Juci
Ne haragudj,az előbb nem is reagáltam :oops: Örülök,hogy minden rendben a csajszikkal,nagyon ügyik vagytok :wink:
Vendég

Tonti
ezúton kívánok nektek boldog első szülinapot!!!! A család tényleg gáz, de jobb nem foglalkozni velük...

Banika
a sinlacot mi 6hósan kezdtük, de szerintem lehet korábban is, mert nincs benne glutén v. bármi allergén. Dóri úgy jóllakott mindig tőle, hogy rögtön kaja után belassult vagy elaludt. Nem mellesleg finom is. :)

Vovanda
afp nekem is 5valamennyi volt, a doki nem is foglalkozott vele.

KépKép
tüccs

Akkor én nem is panaszkodom, mert az enyémek már 6 órán át bírják kaja nélkül :shock: 8) Persze ez nem azt jelenti, hogy az az időt át is alusszák :evil:
Most viszont éhesek, úgyhogy rohanok!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Úgy látszik, minden családban akadnak olyanok, akik tesznek a gyerek szülinapjára. Marhára ismerős. Apám mondjuk az én születésnapomat is évek óta elfelejti, hálából tegnap én sem köszöntöttem meg őt. Nem kell velük foglalkozni.
A tegnapi Uh szerint a babák szépen fejlődnek, a mérleg szerint én is :oops: Szóval minden rendben, következő vizit 2 hét múlva.
vovanda

Vanda :P
Na és mennyi volt az AFP-d?
A mérleg most egy ideig az ellenséged lesz, de megnyugtatásul írom, hogy nekem a +17 kg-ből a 2. hét végére semmi sem maradt. Lehet, hogy már szülés utánra sem sok, de csak akkor jutott eszembe mérlegre állni... (Terhesség alatt minden nap ráálltam :oops: )
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

sziasztok.

van fél percem. betegek vagyunk:(hasmenés ezerrel.és sajna én is beteg voltam.most kezdek jobban lenni.itt volt nagyim segíteni.hát...katasztrófa volt az elmúlt 2 nap..nagy buli az ikresség, ha betegek agyerekek és én is

Tonti

boldog szülinapot a skacoknak!!!!

teszek képeket: Kép

Janka(most megszököm anyától:) )

Kép

Anna

szanet

Kép

szanet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: