A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Poszani! leírom oda én hogyan csinálom.
katuska79

Katuska: hát irgumburgum annak a kis rosszcsont Máténak :wink: sajna én is küzdök velük mostanában, Zazát nehéz rávenni dolgokra :(
A mérleget szerintem nem kell eldugni, csak a helyén kell kezelni a dolgot, és nem bepánikolni akkor, ha kicsit többnek vagy kevesebbnek tűnik a hízás :) én méricskélek majdnem minden nap, és nem esek kétségbe, ha jobban megy fel, vagy esetleg picit lemegy a súly, szerintem normális :wink:
Kata: de jó, hogy pihenhettél egy kicsit :) használd csak ki :wink:

Csöre
csöre74

Katuska, jó ünnepelést mára. Pórázt a kismotorra? Muris lehet.

Picuranyu, én is remélem, minden rendben lesz az ismerősödnél. Borzasztó, amit a neten erről a betegségről írnak.

Vicky, igazad van, biztosan parás dolog lehet ennyire bennfentesnek lenni ebben a témában.

Csöre, üdv újra itthon. Most újra kezdheted a pihenést.

Nálunk zöldbabpalacsinta lesz (!) az ebéd (vagy vacsora?). Férjecském későn kelt -> késői reggeli -> késői ebéd, kevés vacsi. Megyek is főzni, mert lassan kezdünk éhesek lenni.

Kép
petne

katuska79 köszi már meg is néztem!

Kép

Kép
poszani

szijjasztok!

Látom itt 7végén is zajlik az élet!

Katuska:Iszonyat mennyi energiája van Máténak. Nem csodálom, hogy nutellával vigasztalod magad. :lol: Ez a pórázos motoros megoldás írtó jó. :lol: Boldog névnapot Máténak!(Most még nem felejtettem el. :oops: )

csöre:örülök, hogy visszajöttél!Most pihend ki az utazás fáradalmait! Én is először eldugtam a mérleget. De most, hogy 2 hét után ráálltam, és majdnem sokkot kaptam, hogy már megint 3 kiló rámjött.... :cry: Jobb inkább gyakrabban méregetni, mert így könnyeben elfogadom. Mert egyszerűen feladom, nem tudom már mit csináljak, hogy ne hízzak. Édességek, kenyér száműzve, keveset eszem...És mégis. ez van, ha az ember hízásra hajlamos. :cry:

UH:nagyon sajnálom a párocskát, és a babát. Viszont elgondolkodtató, hogy mi van azokkal, akik nem engedhetik meg maguknak a 4D-s UH-ot, a kórházban meg ugye 10 perc alatt elintézik a vizsgálatot....Persze az orvosok sem Szentek, de ha mindegyik lelkiismeretesen végezné a dolgát(tisztelet a kivételnek), akkor az ember is könnyebben elfogadna egy ilyen hírt. Mi is csak abban a dokiban bízunk, akinél voltunk 4D-s Uh-on. TUdjuk, hogy ő jó szakember.

bfkrisztina:örülök, hogy ide is bekukkantasz!

vicky:kalciumot, azt nem szedek, csak próbálok olyan ételeket becsempészni,amiben sok van. Viszont nekem előírta a doki:3*1 nos-pát, 3*1 magneB6-ot, 2*1 maltofert(vasat), emellett szedem az elevitet, és ha még a kalciumot i sszednem kell, akkor feladom...Így is 14e Ft havonta a gyógyszerkiadásom. :cry:

Betegeskedő kismamiknak jobbulást!!!

(Bocsi, akit kihyagytam. :oops: )

Kép
moffli82

Mi az a zöldbabpalacsinta??????
katuska79

Kstuska: Máté :lol: Jó, rosszcsont a lelkem, de olyan ennivaló lehet :wink: Ez a gesztenye dobálás :lol:
És köszi a Diegos ötletet, ezt találtam, olyan kis mókás:
http://www.diego.hu/szonyeg_termek.php?id=5996285867788
Ez sem pici mintás, de a színe az el van találva, meg aranyos is. Persze, meg kell taperoljam, hogy mennyire puha, stb. :wink:
Mi a TTL-ben vettük a többit a házba, mert padlószőnyeget kellett vágatni, tekintve, hogy akkorák nincsenek, amekkora nekünk kellett :oops:

Csöre: bizony jó, úgy bekajáltam, Anyu féle husileves, rántott husi krumplipüré, ubi sali és még gesztenyepüré is van :D De nem bírok sokat enni, csak olyan jó volt mindenből csipegetni! Meg teázok egész nap, az jól is esik.

Petne: zöldbabpalacsinta?? Az milyen?? Még nem is hallottam róla? :oops:

Moffli: nem semmi,egy fél gyógyszertárat haza kell akkor hordanod. :roll: Lekopogom, nekem nem kell semmi, a Mg-ot csak akkor veszem be, ha sokat ülök az autóban, vagy tényleg nagyon keményedik. Mondjuk ilyen talán 1-szer volt.

Holnap 4D!! Ha le nem fújják megint...de csak nem :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Nem tudom pontosan de én szoktam egy olyat hogy a palacsinta tésztába keverek egy kis főtt zöldbabot.És kevés olajon kisütöm!

Moffli82 talán valami hasonló?

Kép

Kép
poszani

Sziasztok!
Bár már nagyon régen nem írtam de azért rendszeresen olvasom a topikot :oops:
Remélem nem bánjátok ha újra csatlakozok

sahli

Mi pénteken voltunk a Diegoban és vettünk egy nagyon aranyos szőnyeget:sárga alapon színes virágok vannak rajta, szerintem nagyon fel fogja dobni a szobát ami eddig teljesen cseresznye színű :D

sahli

Szia Sahli újra itt :) gyere csak, amikor tudsz :)
Kata: aranyos a szőnyeg :) de elég picike, nem? Fiús anyukák: a helyetekben a városos-kanyargó utas szőnyegeken is elgondolkodnék. Azok is vannak méterre is. Az öcsémék egész jó minőségű, vastag verziót fogtak ki. Igaz, ezek nem drappos árnyalatúak :)
Hú, én is teázok éppen. Még nem vagyok beteg, de a gyerekek már fújják a nózit, meg tüsszögnek, lassan biztos átjön rám is. Vagy nem :)
Most fogom megpróbálni a Poszani-féle csigát. Majd tudósítok, hogy sikerült :wink:

Csöre
csöre74

Sahli! Üdv itt újra!

Csöre: a 160x230-as nem tűnik nagyon picinek,de én sosem voltam jó így szemmértékre :oops: Vagy lehet 2 kisebbet -- amilyen a szoba, úgyis kell egy benyúló rész a lépcső mellé. :wink:
Az városos szőnyeget én is néztem, csak nem igazán megy hozzánk színre :( Majd lemérjük,hogy mi fér be és döntünk.

Sok sikert a csigához!!!

KépKép

KépKép
kata8110

Bocsi, Kata, kisebb jött le a kereséssel, és nem jött tovább :oops: valami 90xhetvenvalahányas
köszi :) Már futtatom az élesztőt.

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Hullák vagyunk...

Csöre! Üdv újra itthon! Jó, hogy minden ok. :)

Betegeknek jobbulást!

Fiús anyukáknak:
http://www.vatera.hu/0_3_hos_fiucska_ru ... 71936.html

http://www.vatera.hu/100_next_kisrac_ru ... 71938.html

http://www.vatera.hu/100_next_kisrac_ru ... 71937.html

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Zöldbab palacsinta? :shock: Ilyenről még nem is hallottam!

Én kivagyok, jó, ha ma eddig 4 órát ébren voltam. :( Egyszerűen kidőltem délután újra, most keltem. :D
Vendég

Picuranyu! :lol:

Kép
hanna30

Csöre74 hajrá!
Remélem jól sikerül és ízlik majd! :D

Hanna30 nagyon jók a ruhacsomik,most sajnálom hogy még nem tudom fiú vagy lány az én pocaklakóm!

Kép

Kép
poszani

Hanna: :) Mitől vagytok hullák? (Tudom, pakoltatok :wink: ) Nem szabad túlhajtani magad, tudod :) és azt is tudom, hogy most bagoly mondja ... :lol:

Ma leltároztam :) összeszámoltam a 62-es és 56 kisrucikat, szerintem egész jók vagyunk :) talán egy-két darabot kell vennem mindenből, csak azért, persze, hogy legyen új gönce is Kispocoknak :) 56-os nem nagyon van, de nem gond, eddigi tapasztalataim alapján úgysem lenne sokáig jó :) amit mindenképpen vennem kell: textilpelus (elég lestrapált, ami van), kifogó (ez a "tudományos" neve a nagy méretű textilpelusnak :)), törölköző, ágynemű... meg tervezek egy utazóágyat ha megyünk anyósékhoz... sógornőm ajánlotta a báránybőr zsákot (mózesbe való), nekik nagyon bejött, de eszetlen drága, utána kell nézni. Sokat változik a kínálat is, meg az árak is, akár egy év alatt is :)

A zöldbabos palacsinta nekem is új, eddig spenótosat, paradicsomosat és húsosat (tésztájában) csináltam. De nem lehet rossz :wink:

Csöre
csöre74

csöre74: spenótos, paradicsomos palacsinta???? :shock: Én ma már csak nézek nagy szemekkel. :lol:
Vendég

Kata! igen pont ezekre a szőnyegekre gondoltam!

Csöre! oylan báránybőr béléses babakocsiba való zsák van nekünk is, nagyon jó! és nagyon meleg is! Amúgy érdemes tenni télen a babakocsiba is báránybőrt...bár vannak babák akik nem bírják, de ezt ki kell tapasztalni.

Sahli! az a virágos szőnyeg is oylan édes! néztem én is:)
katuska79

Csöre: OK :wink: Igen, a 160x230-asra gondoltam :wink:

Hanna: akkor nagy-nagy pihi Nektek! Jól haladtatok? Nekünk, hogy itt a bútor is,a kocsi is meg a habtapi is, tényéeg lomtárrá ketd válni a szoba :oops: De megbeszéltük az urammal, hogy jövő hét végén összerakjuk a bútort! :D

Picuranyu: legalább jót pihiztél!! Én is olyan szundis kedvemben lettem volna délután is, de vízszintesben már dugult is el az orrom még jobban :evil:

Katuska: tényleg szupik ezek a szőnyegek! Találtam a TTL-ben is egyet, ami tetszett, az nem gyerek, hanem ilyen kis szavanna-mintás, van rajta zsiráf,stb, de a színvilága nagyon jó. A báránybőrt én is néztem, csak mintha a mi mózesünkben lenne valamilyen bélés, ha kibontjuk meglátom, kell-e még pluszban. Ha olyan fagyos lesz, mint anyája, akkor igen :lol:

Már alig bírok várni holnap 3/4 5-ig!!! :D :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Igen, a zöldbab palacsinta sűrűbb, sós palacsintatésztába sós vízben főtt zöldbab, és kevés olajon kisütni. Ugyanez zöldbab helyett reszelt cukkinivel kaprosan, fokhagymásan is isteni.

Kép
petne

:) Köszi, akkor plusz két pont a báránybőrnek :)
Picuranyu: külön a paradicsomos, és külön a spenótos :) de majd felteszem a másik topikba :)
Kata: de jó, hogy már ilyen előre vagytok :) jaj, nálunk Apus olyan ráérős... igaz, tényleg ráérünk, de olyan izgi :)
Szundi: ülve is lehet ám aludni Kata :) (Én állva is aludtam már el, na nem mondom, hogy az a nagyon komfortos :wink:) náthánál mindenképpen jobb kicsit alápolcolni a fejed
A gyerek "fagyossága" mivel téli gyerek vagyok (na jó, voltam), anyukám mindig agyonöltöztetett, hogy meg ne fázzak. Ennek következtében nagyon fázós lettem. Mesi születése után "múlt el". Mindenesetre ezért, hogy az enyémek ne legyenek a normálisnál fázósabbak, én egy kicsit vékonyabban öltöztettem őket, mint magamat. Nem fázósak. Nem betegesek. De lehet, hogy nem ezért
:wink:
Na jó éjszakát, még van egy-két projektem mára (ágyneművasalás Zazának holnapra, a csiga még sül, teregetni is kéne, meg összepakolni a sok babaruhát, amivel nagy örömömben a hálót beterítettem :D)

Csöre
csöre74

Petne: így szoktam a husidarabosat is csinálni, csak a husit nem főzöm, hanem sütöm. És jó tocsogósan esszük (tejfölös szósszal). Jó ötlet a zöldségdarabos is, kipróbálom :)

Csöre
csöre74

Csöre: :lol: Lassan az lesz,ülve szundi :lol: Kitartás a hátralévő projektekhez :lol: Apa nálunk sem kapkodja el, hiába kértem, kicsit szereljünk ma, fekvésre ítélt :wink: A babakocsit meg végképp nem akarja összerakni, mert hogy ne porosodjon...Persze,jogos, de már másfél hónapja itt áll a fóliában és még egy fél centit sem tologathattam :oops:
Tetszenek ezek a palacsinták, hamarosan próba!!

Apa már 2 órája lakógyűlésen van...azt mondta, elnéz, meglátja mi a helyzet, aztán jön is vissza.Szegééééény! Ilyenkor jön ki hatványozottan az emberek hülyesége :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

kata8110: akkor jövő hétvégén kapunk képeket, ugye? :wink:
És drukk a holnaphoz, nekünk még 3 hét, míg újra láthatjuk Kristófot. :cry:

petne: érdekes. :D De nekem ez a cukkinis beindította a fantáziámat, meg a husis is. :) Szóval azt, hogy is kéne csinálni????

csöre74: már épp kérni szerettem volna a receptet. :D
Vendég

Sziasztok!

Jól eltűntem, de vagyok, csak lusta deg voltam, na meg nem is voltam sokat gép közelben :oops:
Bekapcsolták nálunk is pár napja a fűtést, így ezen felbuzdulva ma mostam (na jó nem én, hanem a gép) egy csomó ruhát, amivel beterítettem a fürdőt, és a szobába is jutott a szárítóra, erre most nincs fűtés :twisted: Este 8-kor hallom, hogy valami félhülye reszeli, meg püföli a radiátort, aminek természetes velejárója, hogy olyan, mintha nálunk történne, a macska pislog hatalmas szemekkel, ahogy én is, hogy ki ez az elborult elme. Jó félórán keresztül alkotott, én meg rátapadtam az összes radiátorra, és mind hideg :evil: (A ház csodája, ha valahol becarik a radiátor, le kell engedni a vizet addig a szintig, ahol a gubanc van. Mivel mi vagyunk a legfelső emelet, bárhol is van gebasz, nálunk nincs a radiátorban víz. Na, de hogy vasárnap este szereljenek??? :shock: )

Jó hír viszont, hogy megvannak a vaterás cumók. Nagyon jók, hibátlanok, és alig várom, hogy hordja őket Milánunk :wink:
Majd készítek képet, és dobok fel, ahogy a félkész baba-szülő hálóról is.

Kérdés már gyakorló anyukákhoz: Van olyan könyv, amely a terhességgel, szüléssel kapcsolatos, és nagyon ajánljátok?

Kérdés 4D Genesishez: A tervezett "mozizás" előtt mennyivel kell bejelentkezni? (Mi is a 25. hét környékén mennénk, akkor már most kellene telóznom?)

Csöre üdv újra itthon! (Nagyon gyönyörűek a gyerkőcök, nem csodálom, hogy terveben van akár egy negyedik is, ilyen szép sorozatot kár lenne abbahagyni :wink: )

Katuska: Máténak sok boldogot! Estére alkotott még valamit a kis energiabomba?

Gyógyikhoz, vitaminokhoz: Én sem szedek semmilyen bogyót, kismami vitamint szedtem az első hónapkban, de már azt sem, annyi gyümit eszem, hogy nem érzem szükségét (és úgy érzem Milán sem). Az Uh-k szerint szépen fejlődik, sőt a doki ugye most már idősebbnek akarja kikiáltani :roll:

Jobbulást a gyengélkedőknek!!! Sok sikert az újdonságot főzőcskézőknek! (Én nem vagyok nagy zöldséges, de husis annál inkább, szóval jöhetne a husis palacsinta recept a másik topikba ;))

Jó éjt Mindenkinek!

biga.csiga

Jó reggelt!

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Picuranyu: igyekszem! Holnap meg dobok képet Martinról!!!

Biga.csiga: nagyjából én is annyi idő múlva megyek a 4D Genezisbe, amikor Te. Én felhívtam őket, a biztonság kedvéért és simán lett időpont. Ugye Apához is idomítani kellett az időpontot, szóval nekünk sem jó ám egész nap, csak este 6 után :roll: Szerintem, ha most csörögsz, akkor tuti lesz olyan időpont, ami megfelel és nem kell kompromisszumot kötni :lol:
Különben nagyon kedvesek, elmondták 2 mondatban, hogy milyen lesz, kérdezték, hány hetes leszek, mondom 29, érdeklődtek, hogy melyik falon van a lepény és hátsó falival ez még jó, mellső falival korábbra javasolták volna, nehogy kitakarjon stb. Csak ugye mégsem mehetek minden héten :oops: Megyünk ma a dokihoz, vagyis a magánrendelőbe 4D-re, mert ott nagyon képzett szülész-ultrahangos doktornő van, lássa csak ő is, meg október 16.-án,Apa szülinapján a 4D Genezisbe mozizni :D

KépKép

KépKép
kata8110

Szép jó reggelt mindenkinek :)

Feldobom a másik topikba a tegnapi produkciómat :wink:

Köszi Bigacsiga a dicséretet :) nagyon igyekeztünk, de nem hiszem, hogy csak rajtunk múlott :wink: azt láttad, hogy rám nem hasonlítanak, de Apusra sem :D biztos a kombináció :wink: :lol:
Fűtés: hát igen, szerintem senki sem készült fel a korai hidegre... nálunk sem volt kazán karbantartás idén :roll: pedig nem ártana... és a rendszer is tiszta levegős (a béna gázos miatt, aki, amikor feltette a tetőtérben a radiátorokat, tojt a levegőtlenítésre...), szerintem ez okozhat váratlan gondokat mindenhol, akár vasárnap is

Recept: munka után előkotrom, és felteszem :)

Kata: a mi babakocsink is nejlonban van, pedig az már használt :)
Várjuk este a képeket, meg a híreket :D

Csöre
csöre74

Na jó, Kata, akkor holnap :wink: gyorsabb voltál ma reggel :D

Csöre
csöre74

Csajszik!

Nektek is szokott szúrkálni a pocak köldök mellett, vagy az környékén??
Nekem tegnap ilyen nap volt egész nap. Tudja valaki, hogy ez mitől van?
gerike

Halihó!
hétvége szokás szerint zsúfolt volt... Szombaton Annának akartunk őszi ruhatárat beszerezni, de mindent nem kaptunk. kaptunk viszont Benire nagyon vagény rucikat, úgy örülök nekik :)
Most bundazsákra hajtok..
Tegnap pedig nagy főzés volt, közben Apa összeszerelte a számítógép asztalt, így már egész pofás a kinézete a nappalinak..

gerike:
szúrkálás teljesen normális, a méh tartószalagok nyúlnak..

Én is szeretnék még egy 4D-s re menni... :( Apát megpróbálom fűzögetni....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csöre: :wink: UH után színházba megyünk, úgyhogy híreket sem ígérek ma estére :oops: De holnap jön a kép is, ígérem! Meg is nézem a tegnapi művedet a másik topicban :wink:
Gázos :evil:
Mi is fűtünk, mert befagyna a fenekem, de így 22-23 fokban elég kellemes :D
Viszont erősen gondolkozom, hogy otthon maradok kikúrálni magam, mert semmivel sem jobb a takonykór, francnak sem hiányzik most itt ülni :(

Gerike: egész napos szurka még nem volt, de szokott köldök mellett böködni -- biztosan tágítja a babóca a méhet, azért húzódik.

KépKép

KépKép
kata8110

Gerike: nekem is volt már, elmúlt... nem tudom, mitől lehetett. Nekem akkor szúrt, amikor kicsit jobban terheltem magam. Meg hát azért most ér a köldök fölé a méh (nekem most olyan 2 ujjal van fölötte, vagyis legutóbb ott tapperoltam ki, amikor bekeményedett, persze nem vagyok orvos, lehet, hogy mást mondana :wink: ) lehet, hogy csak "dolgozik" :wink:

Csöre
csöre74

Kata: nem mondod, hogy betegen dolgozol?! Mars haza! Most pihenni kellene!
Utána olvastam csak, hogy holnapra szánod a hírt :) Jó színházazást :)
Mágnes:sógornőm is mondta, hogy ők sem kaptak Annájukra meleg cuccost... nem jöttek még be az őszi ruhácskák :evil: hát, pedig Emesére is kéne egy-két farmer, mert a tavalyiak rövidek... bár azt sem tudom, hol fogok a gizda lányomra olyan hosszú farmert kapni :( (nagyon sovány szegényem :( bár erősödött, azért nem sikerült visszaszedni még azt a lecsúszott 4 kilót :()
Bariszőrös bundazsákot keresel? Ha találsz, megírod? Engem is nagyon érdekel :)

Csöre
csöre74

csöre:
Mi éppen azzal vagyunk gondban, hogy a legtöbb naci hosszú rá...A farmerokat fel tudom hajtani, de a plüss, bársony nacik lerugják a felhajtást.. Itthon pedig csak ne járjon már farmerben..:)
Bundazsák:
Tegnap lecsúsztam egy nagypn jóról a teszveszen, a kutya sem licitált rá, én pedig elfeljtettem, hogy lejár este.. :cry:
Ha találok, szólok, a kezes lábas nem vált be Annánál sem, a zsák a legtutibb ilyen picinek. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kata! Csatlakozom Csöréhez! Pihenni kellene, nem betegen dolgozni!!!!!!

Csöre! Van még a sütiből? :oops:

Kép
hanna30

csöre:
iwiwen rengeteg te neveddel rendelkező van.. :) Melyik? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csöre: ha esetleg...:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Egyébként ja, betegen dolgozom...de lehet, hogy ma először és utoljára a héten...nem akarok semmilyen szövődményt,már csak az hiányozna. :shock:
De Martin szuperül pörög forog odabent, ő tuti jól van, szerencsére :D Én már a napokban jóval köldök fölött éreztem, olyan 6-8 centivel, utána meg pikk-pakk egész lent -- bizti nyújtózjodik mindenfelé :lol:

Mágnes: ez azért olyan rossz, hogy nincs még őszi holmi a boltokban! És akkor fázzanak a gyerekek?
Én is ezzel szembesültem, hogy a kismamiboltokban meg nem lehet ám csak 2 féle pulóvert kapni, max hosszúujjas felsőket, ami nem túl meleg, mert még nem jött a téli kollekció.Miért, most nincs hideg?

KépKép

KépKép
kata8110

Hanna: értettem -- akkor ezek szerint közkívánatra holnaptól otthon döglés :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Ok. :)
Csak azért írtam, mert én újra elkezdtem.... :(
Pedig itthon vagyok.

Kép
hanna30

Mági: bejelöltelek :)
Mesire a tréningek is rövidek :( mostmár a 146-os méretet kell vennem, mert bár csak 140 cm, a lábai arányaiban hosszabbak, mint az átlag... mert ugye átlaggyerek nincs :wink:
Kata: na azért ám! Nem érdemes kockáztatni, hogy betegebb legyél.
A bundazsák: egész jó árban van (ennél jóval drágábbat harangoztak be nekem...) és van 4 helyen is az országban... mindenképpen megnézem :)
Hanna: van még, bár vészesen fogy :oops: süssek csütörtökre? :) Megint betegedsz? Ez nem jó hír... tessék pihengetni, jó melegbe csomagolódni :)
Kata: Kispocok csak lent kapálózik :) biztos faros a drágám :) de majd megfordul, vagy nem :)

Csöre
csöre74

Csöre! Édes vagy, de ne kínlódj. :wink:
Szerintem nekem azért folyik az orrom, mert még mindig nincs fűtés. :twisted:

Megnyitom a hetet. :lol:
Mai pocak:

Kép

Kép
hanna30

behülyítettetek ezzel a kakaóscsigával, de nem tudom megsütni, mert elfogyott az élesztő.... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! :lol:

Kép
hanna30

Bocs, Mágnes... nem direkt volt :) én tartok otthon zacskós élesztőt (szárított), az sokáig eláll, és semmivel sem rosszabb, mint a normál. Persze ez a jelen problémádat nem oldja meg.
Hanna: hát, a hidegtől simán folyhat, még akkor is, ha nincs fertőzés... mi az, hogy még nincs fűtés? micsoda dolog ez? vegyetek egy kis hősugárzót... Zsebi miatt úgyis szükség lesz rá (hogy fürdetéshez ne kelljen a teljes lakást felfűteni)
Nagyon aranyos a pocakod :) látom, már neked sem érnek le a trikók :wink: :D
A süti nem kínlódás, rutinos kelttésztagyártó vagyok :wink: majd meglátom, mert hétvégére is kellene valamit alkotni, szüret lesz (persze én nem fogok hajlongani, gondolom, megnyerem a főzést)

Csöre
csöre74

Csöre! Az a baj, hogy jövök megyek, így egy kis hősugárzó nem ér semmit. :(
Van valahol egy villany radiátor, de hogy hol?
Ma a párom bemegy a kk-höz és elbeszélget vele. :twisted:
A fürdőszobában meleg van. :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Csöre! Küldtem egy e-mailt.

Kép
hanna30

Sziasztok,

A recepteket feltettem a másik topikba.

A betegeknek jobbulást! Kata, tényleg ne dolgozz, az nem tesz jót. Én még mindig nem vagyok százas, pedig már több, mint 1 hete kezdődött.
Hanna, az nem jó, hogy megint betegedsz, öltözz fel jó melegen, ha már nincs elég meleg a lakásban.

Kép
petne

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: