Sziasztok!
Jól eltűntem, de vagyok, csak lusta deg voltam, na meg nem is voltam sokat gép közelben
Bekapcsolták nálunk is pár napja a fűtést, így ezen felbuzdulva ma mostam (na jó nem én, hanem a gép) egy csomó ruhát, amivel beterítettem a fürdőt, és a szobába is jutott a szárítóra, erre most nincs fűtés

Este 8-kor hallom, hogy valami félhülye reszeli, meg püföli a radiátort, aminek természetes velejárója, hogy olyan, mintha nálunk történne, a macska pislog hatalmas szemekkel, ahogy én is, hogy ki ez az elborult elme. Jó félórán keresztül alkotott, én meg rátapadtam az összes radiátorra, és mind hideg

(A ház csodája, ha valahol becarik a radiátor, le kell engedni a vizet addig a szintig, ahol a gubanc van. Mivel mi vagyunk a legfelső emelet, bárhol is van gebasz, nálunk nincs a radiátorban víz. Na, de hogy vasárnap este szereljenek???

)
Jó hír viszont, hogy megvannak a vaterás cumók. Nagyon jók, hibátlanok, és alig várom, hogy hordja őket Milánunk
Majd készítek képet, és dobok fel, ahogy a félkész baba-szülő hálóról is.
Kérdés már gyakorló anyukákhoz: Van olyan könyv, amely a terhességgel, szüléssel kapcsolatos, és nagyon ajánljátok?
Kérdés 4D Genesishez: A tervezett "mozizás" előtt mennyivel kell bejelentkezni? (Mi is a 25. hét környékén mennénk, akkor már most kellene telóznom?)
Csöre üdv újra itthon! (Nagyon gyönyörűek a gyerkőcök, nem csodálom, hogy terveben van akár egy negyedik is, ilyen szép sorozatot kár lenne abbahagyni

)
Katuska: Máténak sok boldogot! Estére alkotott még valamit a kis energiabomba?
Gyógyikhoz, vitaminokhoz: Én sem szedek semmilyen bogyót, kismami vitamint szedtem az első hónapkban, de már azt sem, annyi gyümit eszem, hogy nem érzem szükségét (és úgy érzem Milán sem). Az Uh-k szerint szépen fejlődik, sőt a doki ugye most már idősebbnek akarja kikiáltani
Jobbulást a gyengélkedőknek!!! Sok sikert az újdonságot főzőcskézőknek! (Én nem vagyok nagy zöldséges, de husis annál inkább, szóval jöhetne a husis palacsinta recept a másik topikba

)
Jó éjt Mindenkinek!