A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Hátha még belejön Bence, nagyobb lesz és újra tud cicizni...mert ez azért nagyon fárasztó lehet...mondjuk Bence alvós baba, mellette lehet ezt-azt csinálni....

Kép
andkata

velem van tele a fórum...:)

Kép
andkata

Sziasztok!
Ma is jó sokáig tudtunk aludni. Nemhiába...tudja ez a gyerek, hogy hétvége van! :lol:
Tegnap mondjuk csak fél 10 körül volt fekvés...de aludt fél 6-ig. De utána még visszaaludt.... igaz megint velünk a nagyágyban, de igy meg tudott fekve cicizni később.....és reggel mosolyogva kelt, még "elbeszélgettünk" 3-asban a nagyágyon, és fél 10-kor keltünk fel. :oops:
Itt amugy ma is nagyon szép idő van...apácska épp most megy az egyik ismerőssel biciklizni!

d.dodó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:57-kor.
20150601134430

Ken csendben,kissé ringatva szép halkan elalszik,az nem is érdekelne,de ez az üvöltve tánci tánci :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
na de majdcsak lesz jobb isöszi mindenkinek a tanácsokat,együttérzést.

Andi! Megpróbáltam már amit írtál,ma is de üvölt,nem lehet otthagyni!
Aztán úgy behergeli magát,hogy nem vesz levegőt és hang se jön ki a torkán.
Az még jó mikor a kezemb4

Tegnap megittam vagy egy liter colat+kávéztam is mert nem gondoltam,hogy fog cicizni,de este kérte és adtam neki,lehet attól pörgött túl?
Nem szokott ilyet csinálni!

Mindenesetre ma elmegyek 3 után vásárolni pótfiammal,Áron meg itthagyom cserébe nővéremnek!
Jaj már alig várom!!!! :lol:
Olyan jó lesz!

Már nem nagyon van tejem,ált. csak éjszaka cicizik meg este egy kicsit,de eddig az volt a baj,hogy nem akarta megenni a tápot,most viszont cukorral megeszi és így könnyebb dolgom van!
Most nemrég fejtem 120-at,azt köv. kajára megkapja és akkor éjszakára is marad még.
Elég szar ez így dehát mit csináljak!

Na most lépek,majd még jövök!

Kedvenc képem:

Kép

Kép

Kép
ibm

Na ez gáz!
Nemtudom hova lett a hsz-om eleje,de szóvl köszi mindenkinek az együttérzést és tanácsokat!
Valahogy egyszercsak majdcsak leszokik róla! :roll:

Timi! Nagyon irigyellek!
1 perc! Istenem!
Nekem 10 is jó lenne csak hadd tegyem le! :twisted:

Kép

Kép
ibm

néhány kép, így nézünk ki mostanság...

Kép Kép Kép Kép

és egy sírós:
Kép

Kép
andkata

Milyen szépséges Áron...
Tudom, Ami ez nem vigasztal, de szerintem még üvöltve is gyönyörű lehet...

Kép
andkata

Köszi! Adél is nagyon helyes!
És persze minden babánk tünemény!

Üvöltve?????????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Indultunk sétálni:

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

És megmelegítettem a lefejt tejet+kicsepegtettem a Maltofer cseppjét mert felébredt percre pontosan letelt a 3 óra,erre mire visszaértem szerintetek???????

ALSZIK!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
ibm

AUSHANBAN 4DB-OS BADY 500 FT!!!!!!

tegnap Anyuék hoztak 4-et és tök jó,ma megyek veszek még nagyobbat is!

Csak ha valakit .rdekel!

Kép

Kép
ibm

Valaki kerte: (mindjart visszaolvasok)
Kép kocsiban szukosen
Vendég

Ami! Kata! Úr Isten, mennyire szép ez a két gyerek!! Nagyon gyönyörűek!!!
Ami! Mi is ezt csináljuk, mikor indulunk sétálni! :lol: :lol:

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.06 08:58-kor.
Vendég

Csabi- Bence nagyon cukik...
És igen Ami még ordítva is ...:)

Köszi a lányom nevében!

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.06 08:59-kor.
Vendég

Szépséges...Mennyi haja van annak a Dóri lánynak...

Kép
andkata

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:58-kor.
20150601134430

Ami - Nóri is legtöbbször ilyen nehezen alszik el. Tépem a hajam tőle! :twisted: De minden egyes alkalommal megpróbálkozok azzal amit Timi is javasolt az előbb és néha bejön! Ha már nagyon K.O, csak akkor, de az is valami.
Nagyon helyes fiú ez az Áron!!! Gyönyörű! :wink:
Az öltöztetést Nóri is rühelli, de az overált nagyon szeretem, mert nem kell kínozni csak beledugom a gyereket, fölrántom a cipzárt és kész is! Jó találmány! :lol:

Andkata - Adél baba nagyon kis szépséges! Olyan szépen néz az utsó képen! :D
De, nagyon kiüti magát Nóri estére a nemalvástól. Délután 5-6 után már nem lehet bírni vele. Onnantól nincs mosoly, csak üvöltés, sikítás. Kivéve ha cicizik, de már 5 perc alatt jóllakik. Ha tovább hagyom, akkor sugárban jön vissza, úh az sem megoldás. Szegény apja most délelőttös és pont mire hazaér, akkor kezdődik ez a tortúra... :roll:

folyt köv
Vendég

koszonom a gratulaciokat, es hogy gondoltatok rank. jol sikerult a rosszido ellenere. A szertartasok jok, baratsagosak voltak es Anna sem uvoltott, csak kicsit sirt mikor vizet ontottek a fejere.
A fogadas meg szerintem szuper volt. Iszonyat gyonyoru volt a terem, a kajakbol sajna nem volt idom enni, de jol neztek ki. Csak nagyon hamar este lett, es tobb gyerekes csalad is volt igy nem maradtunk soka. Este meg mi is hazajottunk. Igy a mi ejjszakank igen zavaros volt, ketorankent kelt Anna enni:(
Igy en ma szinte osszeesek a faradsagtol. MErthogy miert is ne, ma nem aludt delelott, pedig most 10 napig otthon aludt 3 orat delelottonkent.

Az orra meg mindig szorcsog, kivancsivagyok dokineni mit mond mikor megyunk oltasra. Szerencsere orrszivast teljesen turi orrsprayt is.
Oltozni nem szeret, de azert nem zavartatom magam, beoltoztetem es megyunk le, esoben is kinn voltunk mindig.

Anna is most kapott szundikendot az egyik baratnomtol, es olyan edesen olelgeti.

Andi megint ugyit alkottal!

Jok a talalkozos kepek! Remelem legkozelebb mi is ott tudunk lenni!

Agi: nalunk egycsepp napsutes se volt, sot esett, de nem ugy vettem eszre valakit is zavarna:) Kicsit megborzongtunki mig a templombol a kajaldaba ertunk, de ott meg olyan meleg volt hogy csak na! Es a temploba is befutottek! :D
Vendég

Öcsém! Csak anyáéktól jöttem haza és mennyi szép baba!
Az ikrek...Hát annyira aranyosak! Olyan jó nézni őket, ahogy játszanak egymással, mondjuk itt épp alszanak. De akkor is! Összeérnek, mint a pociban! Annyira jó!

Kata! Hát Dórika..Meg Te milyen csini vagy! Nagyon tetszik az a füles kezes-lábas! Tündéri gyerkőc!!!

Az én kis mókuskámnak meg be van gyulladva aszem. Voltunk az ügyeleten, kaptunk Brulamycint. Remélem használ! Annyira folyik a könnyes váladék a szeméből! És csak dörzsöli! Úgy sajnálom!! Na meg persze bágyadt. Csak ült az ölemben, meg sem mozdult. Szegénykém!

sz.andi

Agi kedveert:)

Kép polipkaval

Kép csijja

Kép oooooooooooooo

Kép

Kép

Kép

a frissek meg nincsenek fenn a gepen, de addig is meg mikor szep ido volt
Vendég

Anyjuk! Még egyszer gratulálok!

Így érzi magát az én kicsi vörös hajú bogárkám:

Kép

Kép

Ez még vagy 3 napja készült, az apukája dobolt, a nagybátyja még mindig dobol...korán kezdi a kiscsaj! Ráadásul Converse van a lábán...Nem tudom figyelitek-e?! :lol: :lol:

Kép

sz.andi

Húúú, mekkora lett :shock: Bocsika!

No Anyjuk! Hát igen...gyönyörű Anna! Milyen király az a polip!!!
Tündéri az a kicsi lány!

Ja, ma megmértük anyával, hogy Viki mekkora, hát 65cm!!! A tanácsadóban meg múlt héten 59-et mértek. Gyorsan nyő ez a gyerek :shock: Bár az is igaz, hogy locsolom rendesen... :lol: :lol:

sz.andi

Szegény kicsi Viki! Jobbulást neki! Tényleg milyen vörös a haja...Kinek volt ilyen? Tényleg már 65 cm?

Tamara, Anna milyen szép! És hogy kikerekedett..
Örülök, hogy szép volt a tegnap....:)

Kép
andkata

Az apukájának volt serdülő korában. Most már szőkés barna , már amennyi van neki... :D
Pedig élőben ennyire nem látni Vikinek. Tökre színjátszós! Van amikor szőkés barna, van amikor szőkés vöröses és van, hogy barna!
Ezen a képen megy egyértelműen vörös. Érdekes... :D

Köszi, remélem hamar meggyógyul!

sz.andi

sziasztok!
nézlek titket,nagyon szép babák vannak itt is csak úgy mint a juniusiban,olyan érdekes,hogy dávidomnak is van egy tűzfolt a homlokán..a korházban azt mondták ez nagyon ritka több ezerből egy!ahoz képest barinőm egy hónapja szült és az ő babájának is van..erre mit látok itt is van dórikának és vikinek is...ezek szerint nem is olyan ritka :shock:
Vendég

Szia Bari! Hát az öcsének is volt, meg ma a rendelőben az egyik gyerek apukája is mondta, hogy a lányának is volt...Sztem nem olyan ritka ez!

sz.andi

szia andi.nekem azt mondták kb egy éves korára elmúlik.már a homlokán most is halvány(kivéve ha sír),a tarkóján sok van de az meg a haja alatt van :lol:
Vendég

Viki tarkóján is van, ott erősebben látszik. A homlokán viszont tényleg halványabb. Engem mondjuk nem zavart egy kicsit sem. Tudtam, hogy úgyis el fog múlni!

sz.andi

Ja, igen, és ha erőlködik, vagy sír akkor erősebb :lol: :lol:

sz.andi

Sziasztok!
Milyen szép babafotókat tettetek....

Laurával ma nem tudom mi van, nagyon nyűgös délutánunk volt. Csak kendőben volt el egész délután, és eleinte abban is nehezen nyugodott meg. Most még rajtam alszik, de legkésőbb negyed 9-kor felkeltem, és fürdetünk.

Anyjuk!
Hol volt a fogadás? Gasthofban?

d.dodó

[quote="sz.andi"]V írta:sz.andiiki tarkóján is van, ott erősebben látszik. A homlokán viszont tényleg halványabb. Engem mondjuk nem zavart egy kicsit sem. Tudtam, hogy úgyis el fog múlni!

engem nem hogy zavarna , tetszik!! :lol: olyan jól áll dávid kugli fejecskéjén :lol:
Vendég

Kép

Kép

Kép
timi1982

Bari! Teszel fel egy olyan képet, ahol látni rendesen?

Timi! Tündéri a családi fotó! :D :D Bence meg olyan aranyos fejet vág, amelyiken mindkét oldalról pusziljátok!!! :lol: :lol:

sz.andi

Csajok! Nem értem én ezt a vonalzót!!! Mit keres az az egér a 4-es és az 5-ös között? Mikor még csak a 3-as és a 4-es között kéne lennie??? Nagyon siet valahova! :lol: :lol:

sz.andi

Annyira szépek a babák!!!!!!

Timi!
Küldesz képet avatarnak?
20150601134430

Kép

talán ezen!de most jöttem rá,hogy talán a kép azért nem adja vissza rendesen mert mindíg vakuzik ez a gép..ha kell ha nem
Vendég

Hát igen! Egy kicsit látszik! De nagyon aranyos!!!És a nagylányod is nagyon szép csajszi! Lassan jönnek a fiúk... :lol: :lol:

sz.andi

élőben jobban látszik!!
lányomnak meg adok én olyan fiúkat :lol: :lol: :lol:
majd 5 év múlva :twisted:
Vendég

most ez nálunk a sláger :D :D

Kép

Kép

Kép
timi1982

ma nagyon jó napja volt a törpének :D

Kép

Kép

Kép
timi1982

jah és figyelitek a tipegőjét?!?! :D

Kép

(nah ezek mehettek volna egy kommentbe is, de hig az agyam és részletekbe jutnak eszembe a képek :D )

Kép

Kép
timi1982

jaj a felirat meg nem látszik mert már kicsi a kép!

felirat: mum says i'm precious

Kép

Kép
timi1982

egyébként nekünk is van olyan foltunk. igaz alig látszik de van!
és bnőm kisfiának is volt, sőt neki ha erölködik még most is látszik!

ennyit arról hogy ritka... ritka mint a fekete holló :D :D

Kép

Kép
timi1982

Nah, végre vissza bírtam ülni! Ma extra nyűgös gyerekem volt. Folyton csak ölben akart lenni, de nem járt vmi nagy sikerrel mert fánkot sütöttem meg takarítottam, így csak a büfizések idejére járt ki neki a jóból. A fenn maradó időben pedig visított mint egy kismalac :evil: . Ma nem akartam lemenni, de meguntam a hisztit, ráhúztam az overálját és itthagytam csapot-papot és mentünk sétálni. Aludt egy órát. Aztán itthon folytatta a süvítést. MOst végre alszik. Zsír.

Nelli - végre írtál már ide is! Gyere gyakrabban!!! A júniusiba soha nincs időm még csak bekukkantani se már! :( Jó hogy hoztál nekünk képet Dávidról, annyira cukiiiii! :D :D Igazi kis csibészpofi! :lol: A lányod meg valami elképesztően szép csaj! Lesz bajod az udvarlókkal az tuti! 5 év??? Szerintem örülhetsz ha lesz 3 ... :lol: :twisted: :wink:
És hogy viselkedik a kis gézengúz mostanában? Sír még sokat? Kéz a szájban?? :lol: Nóri tegnap már elkezdte rágni a játékait. Meg kiveszi a cumit a szájából (közben szívja vissza mint állat! :twisted: :lol: :lol: ) és nézi nagy kigúvadt szemekkel! Állati vicces tud lenni! :lol:

Timi - iszonyat jók a kicccsaládos képeitek! :D Magatokról csináltátok vagy valaki más fotózott? Én is úgy szeretnék ilyeneket, de sose jön össze a dolog. :roll:

Ami - hogy értettem a hyperóvatosságot? :lol: Hát pont úgy jártunk ahogy Ti! (1x nem...) Aztán kitudja... 8) Mondjuk én annyira nem bánnám. Brutál lenne az tuti, de legalább hamar "letudnám" és utána már könnyebb lenne, nem kéne pár év múlva újra kiesni a munkából stb.

Andi - gyógypuszi Viki kis beteg szemecskéjére! Tényleg jól begyulladt neki, látszik h nem érzi jól magát a kis drága! Nem mondta dr hogy mitől lehet ez? Beledörzsölhetett vmit vagy a széltől??

Milyen tali szerveződik péntekre?? Mikor? Hol? Bocsi de esélytelen számomra az előző napokat visszaolvasni és totál le vagyok maradva! :oops: :oops: HELP!!

Nagyon jók a Westend-es képek. Most mégjobban sajnálom h nem lehettünk ott! :(

Nah, ennyire futotta tőlem mára. Babasírás-mentes jóccakát kívánok minden maminak! :wink:
Vendég

Timi - irtó dögös ruci! És baromi jó a kapucnis kép! Mint egy földre szállt angyalka!!! :D :D :wink:
Vendég

Sziasztok!

De édes - helyes babócák!
Jaj mi volt ma! Voltunk a gyáli piacon és ott egy késuítőtől szoktam venni cuccokat. Elég jó áron adja. és vettünk neki egy plüsi együttest meg sima kezeslábas rugit. A csaj véletlen elszámolta magát és 2800at fizettünk érte nagyon jó vétel volt. Meg akartam neki bundazsákot venni -bár van kezes lábasa- de az még nem volt. De azt mondta a nő, hogy 4000-5000 között van az ára!!!! Tudjátok olyan lecipzározhatós. Hihetetlen jó áron van.
magdolnam

wera:nem akarok itt is panaszkodni ..már megtettem a juniusiban :oops:
elég nehéz napjaink vannak mindannyian náthásak vagyunk nem is kicsit,ami még önmagában nem lenne baj de dávidot nagyon megviseli,főleg az állandó orrszívó porszívó....
amúgy nagyon aranyos kisfiú,ökölrágás még mindíg megy 1000-rel.néha öklendezik tőle annyira ledugja a kezét.
mi még nem fogunk játékot,egyenlőre csak a puha dolgokat tudja megfogni,pelenka ,takaró..ilyesmi.

bundazsák:te(ti) már láttál valahol?mert én utoljára akkor láttam amikor a nagyobb gyerekeimnek vettem,azóta sehol,pedig néztem a kenguruban,c&a-ban...
Vendég

na jó hülye vagyok...ezt nem is te irtad hanem magdolna :oops:
és ott a válasz is :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: