Nah, végre vissza bírtam ülni! Ma extra nyűgös gyerekem volt. Folyton csak ölben akart lenni, de nem járt vmi nagy sikerrel mert fánkot sütöttem meg takarítottam, így csak a büfizések idejére járt ki neki a jóból. A fenn maradó időben pedig visított mint egy kismalac

. Ma nem akartam lemenni, de meguntam a hisztit, ráhúztam az overálját és itthagytam csapot-papot és mentünk sétálni. Aludt egy órát. Aztán itthon folytatta a süvítést. MOst végre alszik. Zsír.
Nelli - végre írtál már ide is! Gyere gyakrabban!!! A júniusiba soha nincs időm még csak bekukkantani se már!

Jó hogy hoztál nekünk képet Dávidról, annyira cukiiiii!

Igazi kis csibészpofi!

A lányod meg valami elképesztően szép csaj! Lesz bajod az udvarlókkal az tuti! 5 év??? Szerintem örülhetsz ha lesz 3 ...
És hogy viselkedik a kis gézengúz mostanában? Sír még sokat? Kéz a szájban??

Nóri tegnap már elkezdte rágni a játékait. Meg kiveszi a cumit a szájából (közben szívja vissza mint állat!

) és nézi nagy kigúvadt szemekkel! Állati vicces tud lenni!
Timi - iszonyat jók a kicccsaládos képeitek!

Magatokról csináltátok vagy valaki más fotózott?
Én is úgy szeretnék ilyeneket, de sose jön össze a dolog.
Ami - hogy értettem a hyperóvatosságot?

Hát pont úgy jártunk ahogy Ti!
(1x nem...) Aztán kitudja...

Mondjuk én annyira nem bánnám. Brutál lenne az tuti, de legalább hamar "letudnám" és utána már könnyebb lenne, nem kéne pár év múlva újra kiesni a munkából stb.
Andi - gyógypuszi Viki kis beteg szemecskéjére! Tényleg jól begyulladt neki, látszik h nem érzi jól magát a kis drága! Nem mondta dr hogy mitől lehet ez? Beledörzsölhetett vmit vagy a széltől??
Milyen tali szerveződik péntekre?? Mikor? Hol? Bocsi de esélytelen számomra az előző napokat visszaolvasni és totál le vagyok maradva!

HELP!!
Nagyon jók a Westend-es képek. Most mégjobban sajnálom h nem lehettünk ott!
Nah, ennyire futotta tőlem mára. Babasírás-mentes jóccakát kívánok minden maminak!