A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:25-kor.
20150601134430

Csajok! Köszi az infót! Remélem Nekem is fog használni! :D

Csaj! Remélem megijedt, hogy férjem felordított Neki! Ha fiú lenne már rég megverte volna!
Vendég

Mi a pntos neve? Urtica...... És hányas? 5,15,30?
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:26-kor.
20150601134430

Köszi! :D
Vendég

Szép reggelt :P

Hát, én jól meghűltem... Ez a hülye idő :evil:
Ráadásul Lilu is tüsszög, és ma mentek először úszni. Remélem, jól megszárítja a haját, és nem lesz beteg!

Csabika úgy döntött, hogy ébresztő óra helyett ő kukorékol hajnali fél 6-kor :roll: Szopi után nem aludt vissza, így keltettem mindenkit, hogy Lilu 7-re beérjen. Addig rikoltozott a ddrága, majd f8-kor elájult. Még most is alszik. Khm... nekem is ezt kéne, de annyi dolgom van!!! :( Meg lehet, hogy nem is tudnék :roll:

Csajok, de jók a taliképek!!! Biztos, jó volt!

Andi :P
Itt is köszi a csúcsszuper oldalt!!!

Na, most visszaolvasok!

Véda
Vendég

Jó reggelt!

Szerencsére Zsolti nem lett a lázas! Igazából jól van, kicsit nyűgös. Azon gondolkodtam, hogy ha nem viszem le oltásra, akkor ki sem derül, hogy beteg! :shock:

Tegnap beindítottuk a fűtést, Szabolcs elment dolgozni. Kb. fél óra múlva fura hangot hallottam a fürdőszobából. Folyt az egész ketyere, gyorsan kikapcsoltam, nehogy valami baj legyen. Tegnap óta folyik egyvégtében. Állítólag most jön a szerelő, de hiszem, ha látom. Egyelőre 16 fokban vagyunk, egy beteg gyerekkel. Jó mi?

Kép
Kép
patr

Véda! Jobbulást Nektek!

Patr! Drukk, hogy gyors legyen a szerelő! Jobbulást Zsoltinak!
Vendég

Na sziasztok!

Kösz a hiányolást!

Már azt hittem rosszabb nem is lehet. Levi este 8 óta nem hajlandó enni. Éjjel 2x is fent volt és nem hajlandó enni. Ráadásul az első ébredéstől a babakocsiban aludt, mert elaludni sem akart. Tegnap a doki adott antibiotikumot, mert hurutos a tüdeje, fülem, torka. Nincs nagy gáz, de még túl kicsi így adott antibiotikumot, hogy hamarabb rendbejöjjön.

Ami, V.Kata: megkérdezte a vasat és azt mondta, hogy nem sápadt így nem kell neki. A homeopátiához nem ért így azt nem tud ajánlani.

Teljesen kivagyok. Mikor találunk végre megoldást a kajára mi is??????? :cry: :cry: :cry:
Mit vétettem? :cry:
Már az éjszakát sem alussza át, bár ha enne akkor nem bánnám. Ilyet még sohasem csinált, hogy éjjel ne egyen, ha felébred.

Bocsi, de nem tudok visszaolvasni, csak átfutottam.

Na megyek, mert dolgom van.

Ja nagyon jó volt a tali és már nagyon várom a következőt. :lol:

Ja voltunk tegnap babamasszázson, még 5x fogunk menni hát kíváncsi leszek a hatására. :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:27-kor.
Vendég

Titi!
Jobbulást nektek! Levit innnen szugeárlom, hogy tudjon hamizni.
20150601134430

Viki: köszi a hiányolást! Tényleg benéztem, de csk épp hogy olvasgattam. Anyukám felfogásába nem tartozik bele a számítógépezés megengedhetősége napközben így mindig csak kutyafuttában vagyok így délelőtt. Délután be sincs kapcsolva, este meg hiába, akkor nekiem 6tól 10ig Anna a program.

Amúgy jól vagyunk. Kicsit annám náthás, de szívom az orrát, meg sterimar, es napközben egesz jól szelel.
Éjjelente már csak egyszer kel( bár épp most éjjel 2szer, ráadásul sírva) és napközebn alszik egy nagyot 2-3 óra és kétszer 30 percet. Amúgy meg már sokkal több időt van el csöndben sőt egyedül is. Szóval ügyesedik.
Mi meleg ruhákkal megszívtuk. otthon csak csak van valamennyi, de ide nem hoztam ennyire hidegbe valókat. De kaptunk innen onnan kölcsön( én eljötem az egyszem szoknyámmal ami rámjön, szandival es pólokkal, nagy meló volt szerezni valamit is ami rámjön:(, de barátnőm végül kabátot is hozott a drága: de tuti hazaérve muszály lesz vennem legalaább egy farmert, nyakamban vesze a várost és túropk valamit).
Téli zsákunk ilyen kisméret mondjuk otthon sincs, én minden télit 62-68ast kértem kölcsön, de hát annám csak most kezdi el hordani az 56osokat:)

Tápi: mi is vénnyel is csak 500 ftal kapjuk olcsóbban 2ezer körül.Ráadásul utoljára olyant írt fel, amit már nem gyártanak :twisted:

Na még olvasgatok mert még nagy az elmaradásom.

Ja ez jó h írtátok a mam jó az aventra is. Aventből Anna már egyáltalán nem iszik, de tényleg a mamon meg nehéz látni menyi az annyi. Igaz Anna ált annyit eszik amennyi bene van:)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:28-kor.
20150601134430

Annácskának jobbulást! :wink:
20150601134430

Kata!

A nyuszis nekem is nagyon bejön! :wink:
Valami hasonlót szerettem volna!

Az imént hívott apa... ma még szán ránk egy kis időt :lol: , de a multikhoz a lábam sem teszem be többet :twisted: :twisted: !!!

Van itt a közelben jópár bababolt, megcélozom inkább azokat! Ja, és meleg ruha nélkül nem jövök haza, mert ki szerettem volna vinni Emmát, de nem volt mit ráadjak... :shock:
a legvastagabb ruhadarabunk az a polár kardigán, és nálunk van vagy 6-7 fok...
No meg fúj a szél...
De ki gondolta, hogy máris itt az ősz...... :shock: :shock: :shock: :twisted:
4 napja fűtünk is, legalább idebenn meleg van. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Jajjjjj, nem is tudom hol kezdjem! :x

Levim éjjel megint becsípásodott, csak most a másik szeme. Remélem ez is hamar elmúlik.

Hát itt nagyon hideg van! Fűtés nuku. Én is pulcsiban vagyok, gondolhatjátok törpém hogy be van bugyolálva!

Ma megyünk hősugárzót venni. Apa hazafelé megnézi a konkurenciát, aztán ha nincs érdemleges, akkor irány a melóhelyem.

Hétvégén voltunk mi is a CundA-ban, vettünk két melegebb rucit. Meg láttam egy nagyon jót. Vastag nadrág, vastag kabát és egy kis pulcsika, nagyon tetszett, de csak kettő volt belőle. Az egyik nagyon kicsi, amásik pont jó lett volna nekünk de valami jóképességű lelopta róla a nadrágot! :evil:

Tegnap benéztem a dolgokat és elfogyott a pelus! :shock: :oops: Jó, van olyan amit anyós hozott, bár kicsit még nagyocska ránk 4-9kg-ig jó. Fú de lányok, ilyet nehogy vegyetek! Tiszta nejlon az egész, most imátkozok, hogy nehogy kiütéses legyen tőle! BabySoft "márka".

Ja és tegnap rájöttem, hogy anyósom tényleg nem normális! :evil: :evil: :evil:
Jól össze is vesztünk. Kölköm csak pillázott, most az egyszer hangosabb voltam nála.
Na nem írom le mi történt, mert elég gáz a nő, a sztori is hosszú. A lényeg hogy úgy ment el hogy soha többé nem jön ide vissza (hála égnek) na és persze elhordott mindenféle szemétnek. :shock: :evil: :shock: :evil: :shock: :evil: :shock: :evil:

Na ennyit rólunk!

Minden betegeskedőnek jobbulást és gyógypuszi a buksikákra!

Viki! Drukk nektek! Lackó ügyi legyen! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:28-kor.
20150601134430

Lackónak drukk!

Jövök még, csak álmos és üvölt.....
OÁOÁOÁ...

Kép
andkata

sziasztok!

Viki, boldog hóhordulot Lackónak!

V.Kata, azt a nyuszis szerkot én is néztem tegnap, de lebeszéltem magam róla mivel van itthon másik! De helyette azért vásárolgattam mást! :oops:
Egyébként mit szólsz a kivizsgáláshoz, h csak ennyiből állt!?

Kriszti, sajnálom az anyós storit, nem lehet könnyű! Apa mit szól hozzá?

Zsoltinak, Leventének és Annának is Jobbulást!
bencuri

Kép Kép
Mi ezeket vettük a C&ABa 8)
bencuri

Marcsi a C&a nagyon sok minden van és szépek, csak egy kicsit drágák :roll:
bencuri

Apa mikor hazajött akkor még nem veszekedtünk. Anyós a konyhában ült, mondott valamit, mere párocska nekiállt csapokodni majd elrongyolt otthonról. Aztán felhívott hogy már megint min megy a cirkusz? :shock: Mondom miféle cirkusz? Nincs semmiféle cirkusz. Jó, akkor jön haza mindjárt. Aztán anyját is felhívta hogy mi van, Ő nem akart telefonon beszélni. Közben én felöltöztettem Levit (mert lepisilte a ruháját) és kimentem kérdőre vonni, hogy mit mondott páromnak, hogy így rohant el. Először nem akarta elmondani, aztán kiborult a bili és jól kiordítoztul magunkat mire Apa visszaért.
Aztán valamit beszélgettek odakint a konyhában, majd anyós elment.
Apa nem morgott nekem semmit, mintha semmi nem történt volna.
Anyósnak ez a nagy szerencséje! :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Bocsi, hogy megint a gondjaimat firtatom. :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Jobb kint, mint bent. Írd le nyugodtan!
20150601134430

sziasztok

boldog hófordulot mindenkinek

andi:szupr az oldal,nagyon jó lett

mi azt hiszem kezdünk alakulni,egész aranyos és aránylag jo kislány lett léna
a hasfájás és az egésznapi bögés muloban van
az éjszakát is végig alussza
kezdem élvezni a babázást...
most is épp alszik

csak kamilázok mennyi jo kis cuccot vettetek
bundazsákot most akarok venni a veterán.......
árulom az aventes mellszivomat(az árárt meg beruházom a törpékre)

Képimg][/url]
Kép
ronix

ird ki Kriszti---meglátod jobb lesz

néha nekem is megtelik a pohár,olyankor nem is tudom mi lenne velem nélkületek

Képimg][/url]
Kép
ronix

én is el akarom adni hamarosan az aventes mellszívót, úgy de úgy utálom. Ha minden igaz kapok egy elektromost, amit ugyan először szervízbe kelll vinni, bár furcsa hogy egy 30 ezer ftos ketyere 3-4 hónap után megadja magát.

Tali szupi lehetett remélem a jkövetkezőre mi is eljutunk!

Én ezt az öltözetős dolgot még mindig nem érzem. Én rohadtul fázom, a többiek itthon nem, így honnan tudjam Anna fázik e.
Nekünk nincs ilyen kezes zsákunk, csak olyan amit a kocsi aljéba tudok leteríteni és beledugni a lánykát. De már néztem jó pár ilyen síruha szerűt is, remélem sikerül vennem jó áron valamit, mert a 62-68asba csknem dugahtom bele....

Sapigondunk nekünk is van, alig van ami jó Anna fejére, vagy kicsi vagy nagy....

JAjj és én oléyan de olyan bánatos vagyok az idő miatt. Milyen lesz így az esküvő???????????Széjjel fogok fagyni( nem is tudok csak a ruhában lenni, hisz ujjatlan- nem kölcsönzött egy egyszerű hosszú fehér ruha virághimzéssel)! Már az egészhez semmi de semmi kedvem nincs.
Az orrom vörös az allergiaától, levegőt nem kapok, és legszívesebben szaunában üldögélnék nem pedig egy hideg templomben! :twisted: :evil: :evil: :twisted: :cry:
Vendég

anyjuk a te esküvöd lesz????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Nem fogjátok elhinni, Levi még mindig nem akar enni. Este 8 óta nem evett és most 2,5-3 óra alvás után sem akar enni.

Mi a francot csináljak?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

én ugy öltöztetem lénát,hogy egy réteggel adok rá többet mint amiben én nem fázom...

én 80-as bundazsákot néztem amiböl lehet overállt is csinálni hisz a mi gyerekeink decemberben még nem bizti hogy tudnak ülni
és én szeretem ha kissé nagyobb mert az álá tudom öltözteteni
és nem legyen kényelmetelen
az a kis rozsaszin kabaát meg nadrág amit ide feltettem a multkor
abba az van bele irva
9-12 honapos babára valo
nos tegnap azt adtam rá hát az nekünk már nem bizti hogy jo lesz tavasszal
szerintem a méretre se lehet adni mindig

Képimg][/url]
Kép
ronix

Titi, ha teszel bele neki cukrot!? Nálunk Bence csak ugy ette meg a tápot!
bencuri

igen az én esküvőm lesz
Vendég

Egyébként Titi, Szonja is 8kor kajált, után nyüglödött és 9 után még egy kis cici és 10kor kelt és evett 180-at :oops: :roll:
bencuri

Anyjuk gratula, és mikor lesz a nagy nap?
bencuri

titi teljessen át érzem a gondodat
nekem a fiam volt nagyon-nagyon rossz evö

nagyon sokszor kivoltam akkor mert nem evett szinte semmit ha kellett napokig el lett volna kaja nélkül
én mindent kiprobáltam akkor
nem igazán érdekeltek a szabályok mit lehet és mikor
mi minden héten másik tápot ettünk
idönap elött elkezdtem a gyümölcsöt a fözeléket és a pépet
6 honaposan ott tartottam hogy nem érdekelt mit eszik csak végre egyen
akkor már olyat is adtam amit mi ettünk,
egy évesen 7 kilo volt
szoval tudom ilyen mikor nem eszik

DE CSAK DRUKKOLNI TUDOK TUDOK HOGY TARTS KI ÉS TÜRELEM

Képimg][/url]
Kép
ronix

ANYJUK GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!

DE JO

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!
Betegeknek mielőbbi jobbulást,szopigondosoknak kitartást!
Nálunk is mindkét nagyobb gyerkőcöt utolérte a takony,meg köhögőkór :evil: Kicsit meg próbálom valahogyan megóvni,de nem tudom meddig sikerül :roll:

Ma,életében először elaludt a hátán a babakocsiban,hazafele az oviból,ilyet most csinált először :D Kivéve mikor még a kórházban voltam vele.
Nyakicája ferde-tornáztatás,kitámasztás van soron,pedig nem azért tartja ferdén a fejét mert gyenge a nyaka,mert felhúzásnál gyönyörűen tartja-nem tudom mitől :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

igen titi probáld meg a cukrot hátha azzal

Képimg][/url]
Kép
ronix

kike nekünk szerintem ilyen ferde fejtartásos gondunk lesz

majd kiderül okt-.1-én megyünk fejlödésneurologiára

Képimg][/url]
Kép
ronix

most szombaton lesz, keresztelővel egybekötve
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:29-kor.
20150601134430

képszerkesztőm még mindig nincs... :(

andi, szupi az oldal!!! :) én mostmár szerintem a műtét után fogok arcos képet tenni...

képzeljétek, Eliot pár napja alig akar enni én meg már totál kivoltam... és nem értettem hogy mi történt. most is közelharcot vívtunk mire észrevettem hogy mi baja. valószínű amikor az öklét szopta (nálunk ez megy, de legalább nem kell már a cumit tartani) szóval most láttam hogy van egy baromi nagy seb a szájában :( annyira sajnáltam!!! van speckó krémünk fogzásra amcsiból, aminek totál olyan a hatása mint mikor a doki szurit ad és full lezsibbaszt. azzal kentem be. így nem sírt olyan keservesen, csak kicsit, de így is egy óra volt míg a 80-at leküzdöttük. most meg szegény itt alszik a vállamon. totál kivan... mondjuk tegnap véres olt reggelre a pelus a feje alatt és sejtettem hogy valami ilyesmi lehetett, de akkor még nem láttam. :( Remélem hamar rendbejön, mert ez így nem mehet, főleg ennyire közel a műtéthez. Még az hiányzik, hogy pont akkorra gyengüljön le. :( Totál el vagyok keseredve. :(

SOS KÉRDÉS: nekem mekkora kendő kell? Én, aki mindig is kendő ellenes voltam (mármint úgy voltam vele, hogy használja csak mindenki más, én tuti nem fogom...) annyit beszéltetek róla, meg a talin is láttam hogy milyen jópofa, mondom kipróbálom egy lepedővel hogy magamra kötöm és megnézzük a hatást. Két másodpercig küzdött, meg sírt, és aztán mint akin gombot nyomtak beszunyált. Úgyhogy úgy döntöttem, beszerzek én is egyet. :) Csak nem tudom mekkora kéne. L vagy XL? Vagy 1-es vagy 2-es vagy fogalmam sincs. VALAKI SEGÍTSEN. :)

Ja, és mindezek tetejébe kb. két napja tej sem úgy van. :( Nem tudom mi lehet, mert most mindenki ezt írta... Mondjuk még mindig van elég, és nem kellett a fagyasztóhoz nyúlnom, de látványos a csökkenés. :(

Amúgy még mindig egy tündér fiam van. Reggel jött egy tanítványom dupla órára. Épp akkor fejeztük be az evést (már amennyire evés volt...) és egy jó fél órát elvolt mellettünk a hintában, aztán letettem és az órám végéig aludt. :)

Na most megyek keresek valami harapnivalót. Addig légyszi valaki világosítson fel hogy nekem mekkora kendő kell. :) Köszi.

KépKép
muffin

Andi!
köszönjük szépen az oldalt, nagyon jó :wink:
én annyira meghatódtam :)

Viki!
Drukk a dokihoz! :wink:
reméljük Lacinkót nem viseli meg nagyon!+++++++++++
gratula a hófordulóhoz! :lol:

Marcsi!
sajnálom hogy megint nyűgös éjszakátok volt :(
nincs mózeskosarad a kocsihoz?
én már rég abban altatom :lol: , így vígan elvan mellettünk a franciaágyban :wink:
a szobáját már vagy két napja meg se látogattuk :oops:
lassacskán minden játék, pelenkázólap, kiskád átkerül a mi szobánkba 8) akkor minek strapáltam annyit magam a bébiszobával??? :roll: :lol:

Babu!
szomszéd mondjon le! :evil:
jó módszere van apjukodnak!

Bencuri!
tündériek a rucik! :wink:

Kriszti!
sajnálom az anyós balhét! :( :evil:
de legalább most békén hagy! 8)
írd nyugodtan le bánatodat, mi meghallgatunk :wink:

Anyjuk
gratula az esküvőhöz!!! :lol:

babákóknak jobbulást!+++++++++

Kép
kimma

és még egy kérdés. miért annyival jobb egy didymos kendő mint egy nandu. mert teszveszen nandu van már 3700-ért, didymos meg 19.000-ért (használtan!!!)

KépKép
muffin

Muffin!

Nagy drukk Elliotnak!
reméljük meggyógyul hamar a sebe!
doki mit mond, mitől lehet?
tejcsigondok remélem megoldódnak hamar!+++++++++
próbáltad az Utricat?
látom van már akinek bevált :wink:
nekünk egyelőre nincs ilyen gondunk, én rendületlenül iszom a Laktoherbet :)
Hordozókendő:
én a Nandu-ból XL-est vettem-én 158 magas és 60 kg vagyok .
nem túl hosszú :wink:
meg kaptam most egy Bóbita kendőt, az XXL, na jóval hosszabb, de evvel lehet jól zsebes kötéseket is (mint a NanduLL-essel)

Kép
kimma

ja és anyjuk hogyhogy ezt eddig nem mondtad? Vagy csak én maradtam le valamiről? Nagy gratula nektek! :)

KépKép
muffin

állítólag az anyaga, de én nem vennék annyiért
van magyar termék is(legalábbis úgy tudom), a Lana, az is vagy 20000Ft :shock:

Kép
kimma

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:29-kor.
20150601134430

Köszönöm mindenkinek a hófordulós jókívánságokat! :oops:
20150601134430

Muffin!
ez magyar:
http://www.hordozo.hu/hordozokendo/kerd ... rat-vegyek
ez nemetül van:
http://www.didymos.de/cgi-bin/didy.pl?ba_hs.htm

Ja es eleve ez a hordozos magyar oldal igen jo, nezelödj!

Anyjuk
Gratula az esküvöhöz es remelem megis lesz hozza kedved, nem csak kenyszer lesz!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: