képszerkesztőm még mindig nincs...
andi, szupi az oldal!!!

én mostmár szerintem a műtét után fogok arcos képet tenni...
képzeljétek, Eliot pár napja alig akar enni én meg már totál kivoltam... és nem értettem hogy mi történt. most is közelharcot vívtunk mire észrevettem hogy mi baja. valószínű amikor az öklét szopta (nálunk ez megy, de legalább nem kell már a cumit tartani) szóval most láttam hogy van egy baromi nagy seb a szájában

annyira sajnáltam!!! van speckó krémünk fogzásra amcsiból, aminek totál olyan a hatása mint mikor a doki szurit ad és full lezsibbaszt. azzal kentem be. így nem sírt olyan keservesen, csak kicsit, de így is egy óra volt míg a 80-at leküzdöttük. most meg szegény itt alszik a vállamon. totál kivan... mondjuk tegnap véres olt reggelre a pelus a feje alatt és sejtettem hogy valami ilyesmi lehetett, de akkor még nem láttam.

Remélem hamar rendbejön, mert ez így nem mehet, főleg ennyire közel a műtéthez. Még az hiányzik, hogy pont akkorra gyengüljön le.

Totál el vagyok keseredve.
SOS KÉRDÉS: nekem mekkora kendő kell? Én, aki mindig is kendő ellenes voltam (mármint úgy voltam vele, hogy használja csak mindenki más, én tuti nem fogom...) annyit beszéltetek róla, meg a talin is láttam hogy milyen jópofa, mondom kipróbálom egy lepedővel hogy magamra kötöm és megnézzük a hatást. Két másodpercig küzdött, meg sírt, és aztán mint akin gombot nyomtak beszunyált. Úgyhogy úgy döntöttem, beszerzek én is egyet.

Csak nem tudom mekkora kéne. L vagy XL? Vagy 1-es vagy 2-es vagy fogalmam sincs. VALAKI SEGÍTSEN.
Ja, és mindezek tetejébe kb. két napja tej sem úgy van.

Nem tudom mi lehet, mert most mindenki ezt írta... Mondjuk még mindig van elég, és nem kellett a fagyasztóhoz nyúlnom, de látványos a csökkenés.
Amúgy még mindig egy tündér fiam van. Reggel jött egy tanítványom dupla órára. Épp akkor fejeztük be az evést (már amennyire evés volt...) és egy jó fél órát elvolt mellettünk a hintában, aztán letettem és az órám végéig aludt.
Na most megyek keresek valami harapnivalót. Addig légyszi valaki világosítson fel hogy nekem mekkora kendő kell.

Köszi.