Sziasztok!
Na, termés az volt, újabb baba nem.
MSE, örülök, hogy jól haladtok. Nálunk az oviban az egyik kisfiú most jött rá, hogy ajajj, ez az ovi nem vicc, és még mindig kell járni, szegény most sokat sír, az elején meg nem. Benénél is ezt vártam. Még nem jött el.
Viszont most itthon vagyunk. Éjjel fél 12-kor felébredt, és hisztisen sírt, nem tudott visszaaludni, állandóan megriadt, és sírt. Többször felkapcsoltuk a villanyt, mostuk hideg vízzel, stb, hogy felébredje., mert mindezt álmában-félálmában csinálta szegény. Néha-néha úgy tűnt, elalszik mellettem, de csak nem sikerült, végül fél 2-kor adtam neki kínomban Nurofent, és azon nyomban elaludt fél 5-ig, amikor újra kezdődött. Akkor már 1 óra után kapott nurofent, amire megint elaludt. Természetesen itthon tartottam, délutánra lett egy kis hőemelkedése, de ez még a fáradtságtól is lehet. Semmi más tünete nincs.

Egyelőre nem viszem oviba, mert nem tudom, mi ez. Ha nem lenne láz, azt gondolnám, hogy az ovi így üti ki, rosszat álmodott, vagy ilyesmi (be is pisilt először, arra ébredt fel). De inkább valami vírus lehet, csak miért nincs más tünet???
Délután is csak 1 órát aludt, és még 1 órát pihent. Nyűgös.
Reni, mindenkinek vannak ilyen napjai, én ha nagyon türelmetlen vagyok, olyanokat mondok, amiket anyám mondana nekem, és azt annyira utálom, mert amúgy nagyjából sikerül nem úgy nevelni a gyerekemet, erre gyúrtam 18 éves korom óta. De stressz alatt sok minden előtör, aminek nem kéne.