A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Én is december közepéig leszek, de igazából már nagyon nem szeretek bejárni, minden nap kiszámolom, hogy mennyi van hátra,de nagyon lassan telik... :?

Kép
cserkészkolbász

Julcsi: hát én is eléggé úgy vagyok vele, mint te, hogy nem nagyon van már kedvem bemenni reggelente, de azért igyekszem kitartani. én is karácsonyig tervezem. A férjem nagyon cuki, mert otthon rengeteget segít, így esténként azért jókat tudok pihenni, meg tanulni.

Persze ha a picurral bármi gond lenne, akkor azonnal megyek táppénzre, az tuti, mert most ez a legfontosabb. :P

Amy: én is azt hittem, hogy ha eddig nem volt kívánosság, akkor ezt megúsztam, de akkor lehet, hogy rám is rámtör majd egyszer a dolog. :wink:

Dina: hű, ez már pocak!! Szépen nő az ifjú hölgy. :lol: Ha jut rá időm, akkor igyekszem majd én is csinálni képet.

Zsufi

KépKép
zsufi74

Julcsi szerintem is teljesen normális, hogy pihenésre vágysz. Ahhoz képest, hogy itthon vagyok mégis egyfolytában fáradt vagyok, aludni valahogy nincs időm... Bár ugyebár arra van, amire az ember szakít, most is alhattam volna ehelyett: :)

A folyamathoz a képekkel még elbajlódok egy kicsit, de azért az eredményt hoztam. :)
Kép

Kép
Kép
elif

Ó Elif olyan szépeket csinálsz!!! Nekem ez a virágos annyira de annyira is tetszik, a macis is, csak a virág hozzám közelebb áll. Én is én is ééén is szeretnék csinálni! :D

Kangu várunk nagyon hogy jelentkezz!

Fáradtság: én is kivagyok, Zéti nagyon sokat szaladgál, nem is tudom ahol kettő van és a harmadikat várjátok hogy bírjátok :shock: ráadásul most a kakas miatt éjjel sokat sír, borzasztóan néz ki szegény kis fütyi... :cry:

Jut eszembe, Száva és Fruzsi hogy vannak? Meggyógyultak már?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Örülök, hogy tetszenek nektek a képek, annak meg még jobban, hogy ti is csinálni szeretnétek. :)

Julcsi: ha így folytatom, akkor jut bőven macis neked is, lehet februárra már gyártósor ütemben készítem majd. :)

Amy: nálunk apuka jelentkezett be az előbb tejberizsért... hmm... :D Én kevésbé vagyok kívánós, mint ő.

feltölteni nem tudtam a word file-t, de elküldtem e-mailben csatolva! Úgyhogy elvileg fenn van.

Kép
Kép
elif

Elif, ez a virágos valami csudaszép! :) de várom, hogy én is ilyenekkel foglalkozzak végre!

Reméljük, Kangu nem még mindig a rendelőben ül :roll:

Julcsi, ez szerintem abszolút nem lustaság! Egyszerűen most van valami, ami sokkal fontosabb, mint a munkád! Ez szerintem teljesen érthető. Én is így vagyok vele, az utóbbi idők szivatásai után néha nagyon nincs gyomrom bejönni. De azért még bejárok, egyrészt mert nem jön rosszul még egy ideig a teljes fizum így költözés után, másrészt meg nagyon szeretem itt a társaságot.
A hivatalos verzió nekem is az, hogy karácsonyig vagyok, van is a falamra kitűzve egy kis táblázat, amiben visszafele meg vannak számozva a munkanapok, és minden nap lehúzom az aktuálisat (már csak 66! :D) - de már látom, hogy decemberben már biztos nem fogok bejönni, sőt, egyre valószínűbb inkább a november közepe (főleg, ha ilyen ütemben növekszem :D).

Kívánósság: szintén aktuális téma :oops: de szerencsére "normális" dolgokat kívánok - most pár napja pl férjem által készített fincsi hagymával összesütött csirkemájat... remélem, hétvégén csinál nekem :D rettentő finoman főz!

KépKép

KépKép
stelly

Köszi Elif, de nem kunyerálok, csak vicceltem. :)

Hmm, tejberízs... Lehet, hogy este én is csinálok kicsit. :) :) :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Elif: nagyon köszi az instrukciókat, hétvégén megyek alapanyag beszerző körútra :D .

Munkával kapcsolatban: szerettem volna én is dolgozni év végéig, de közbeszólt a fenyegető vetélés és a habituális vetélő
mivoltom :( . Júli 1-től itthon vagyok, de már nem bánom, mint eleinte, mivel a munkám lelkileg és fizikailag is elég strapás, jobb ez így. Rá kellett jönnöm, h a gyerekem fontosabb kell legyen, mint az, h a kollégáim többet kénytelenek dolgozni és a nyári szabadságolások is nehezebbek lesznek. Úgyhogy bye-bye lelkiismeret furdalás! :D

Annyit írtatok a tejberizsről, h én is megkívántam, de sajna nem tudok főzni, mert karbantartás miatt ma és holnap nincs gáz :( .

Szegény Zéti, Neogranormon kenőcsöt nem próbáltad? Az hámosít, hátha segít, ha a szteroidosat nem szeretnéd használni.
kreiszi

Amy: Nagyon csini pocid van! :D Én inkább nem tippelek semmit, meghagyom Gjétinek! :wink: :)
Hát nem volt túl jó éjszakám, sokat forgolódtam! Ma meg pihen egész nap a picur, jól kifáradt a buliba! Lehet hogy este jön a folytatás!? :roll: :wink: :lol:

Verus: Neked is csini pocid van! :D

Zsufi: Akkor a te védőnőd sincs a helyzet magaslatán! :?

Dina: Szép nagy pocid van! :D

Eszter: Köszi! :lol: Hát nem tudom, de bírja az éjszakai pörgést nagyon! :wink: :D

Elif: Gyönyörű lett a kép! :lol:

Kívánosság: Hát a tejberizst most nagyon megkívántam! :P :)
Amúgy az édes-savanyú szószokért vagyok mostanába oda rizzsel! :)
zsu83

Elif, ezek a képek tényleg nagyon szuperek! Irígylem, akiknek ilyen jó a kézügyességük, nekem sajnos nincs ezekhez a dolgokhoz érzékem :(
Vera, köszi a kérdést, Fruzsi-lekopogom- pár napja már nem köhög. Remélem, Zétinek is meggyógyul a kiskakasa gyorsan!
Akik dolgoznak, hááát, nem lennék a helyetekben! Szerintem is belefér egy-két nap táppénz...én márciusban szültem Fruzsit és naiv kislány módjára, hogy év végén, bónusz osztáskor honorálják majd, hogy pocakosan mennyit dolgoztam, idegeskedtem, szóval karácsonyig dolgoztam: hát a "bank" nem úgy honorálta fáradozásaim, ahogy én vártam...persze szóban kaptam vállbaveregetést meg minden, de utólag értettem, hogy a főnököm miért mondta, hogy ő megértené, ha októberben elejteném a ceruzát és kihagynám az év végi őrületet. Biztos sok helyen ennek az ellenkezője igaz, én picit csalódott voltam.
Kangu, ment a pozitív energia, várjuk a beszámolót!

Kép
Kép
abencze

Abencze: Örülök, hogy Fruzsi jobban van! :lol:

Kangu: Ha tudsz jelentkezz!
zsu83

Elif, ez az útmutató szuper!!! Kolléganőm jött is egyből, hogy "mi az, ami de jó?" :lol:
Nagyon ügyes vagy, decemberben megpróbálok hasonlót összeügyeskedni - hát kíváncsi leszek :D

KépKép

KépKép
stelly

Itthon vagyok, csak most feküdnöm kell. Csak röviden: pár perces beavatkozás volt, nem rosszabb mint egy vérvétel. Mindez futószalagon, profi módon. Csakhát a tudat...Én majdnem elájultam a félelemtöl az asztalon. :oops: És az eredmény? 4 hét múlva, 13-án személyesen :shock: Akkor nekem már késő. Úgyhogy amikor 6-án megyek szívuh-ra, bármennyire is utálni fognak miatta, én bizony felkeresem az orvost, és rágom a fülét :oops: Na, megyek vissza feküdni, bár nem nagyon érzek fájdalmat, de azért a magnézium-pezsit megittam :?

Kép
kangu

Kangu: Szuper, hogy így bírtad, jó pihenést, Veled vagyunk!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Elif: Ez a kép is álomszép!!! Most megyek és meglesem a készítési útmutatót, és lehet, hogy holnap én is nekilátok... :D :D :D

Úgy látom e "hülyeség" ragadós... Már ami a tejberizst illeti... :lol: :lol: :lol:
Mindenesetre a Picúr a tanú, hogy ő akarta, mert ahogy megkapta elkezdett táncolni odabenn... szóval mindez csakis miatta volt... De azért remélem nem kell majd túl gyakran neki ez a fránya tejberizs...

Kangu: pihenj minél többet! Jó, hogy túl vagy rajta! És sztem nyugodtan rágd csak a doki fülét az eredményért!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Úgy megkívántam a tejberízst! :lol: :oops: Kellet benéznem. :? :)

Elif! Ez csuda szép! Lehet, hogy megint nekikezdek? Csak az a bib, hogy ha az ember betéved egy hobbi boltba akkor nem tud ellenállni dolgoknak. Annyi "kacatom" van már... De úgy jó kreatívkodni, ha sok kis bigyuszból tudok válogatni. Csak időm nincs. :(

Kangu! Jó, hogy már túl vagy rajta. De ez kitolás! Ennyit várni az eredményre! :evil: Igazán lehetne kicsit gyorsabb is a dolig, hogy szegény kismamiknak nem kelljen heteket aggódni. Ki érti ezt?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Kangu, pihenj nagyot! Szerintem érthető, hogyha rágod a fülét, az lenne furcsa, ha nem foglalkoztatna a dolog még egy hónapig! (az rengeteg idő!)

Kangu, Andus, mindkettőtöknek jó sok pihenést, és lélekben veletek vagyunk!!!

KépKép

KépKép
stelly

Elif úgy néz ki mostmár belátható időn belül költözünk, úgyhogy az új babaszobába fogok csinálni ilyen virágosat, tényleg odavagyok érte :D

Kreiszi sajna el kellett kezdenem azt a vacak kenőcsöt használni mert nagyon de nagyon csúnya az egész berendezése, a zacsi kicsit meg is duzzadt, gyulladt vörös mindene, a lába hajlata csupa piros kiütés. Azt is bánom hogy vártam vele még egy napot. Viszont a sudocremet mint popsikenőcsöt le fogom cserélni a bepantenre mert a sudokrem tégelyes és ha kétszer nyúlok bele akkor beleviszem a fertőzést az egészbe, a bepanten tubusos így ez elkerülhető, és a bepantent használtuk mikor egész pici volt és jó volt.

Abencze örülök hogy Fruzsi jobban van :D

Kangu Jesszus, négy hét??? Nem vesznek előre a kor miatt? Biztos van olyan melójuk ami kevésbé sürgős...de azért ügyi voltál te is :D pihizz sokat! Veled voltunk!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kangu: Jó hogy túlvagy rajta! Pihenj sokat!
zsu83

ZétiVera: nem kell a Sudocremet lecserélned, az egy nagyon jó, szintén hámosító kenőcs (személy szerint jobbnak tartom, mint a Bepanthent), egy spatula vagy kiskanál seítségével vegyél ki a dobozból egy kenésnyi mennyiséget, kend a kézfejedre és onnan Zéti fenekére, így ha kell még kenőcs nem a már "használt" kezeddel nyúlsz a tégelybe, hanem ismét a kanállal. (érthető volt?)

Kangu: csak pihizz sokat és majd rágd a fülét a dokinak.

Ezt (is) utálom az egészségügyben, h a "beteg" pszichéjével baromira nem törődnek. Kötve hiszem, h 1 hónapig tart az anyag megvizsgálása, validálása és leletezése. Az AFP-vel is húzzák mindig az időt, pedig 1 nap alatt meg lehet csinálni. Az én vérem 9-kor került le a laborba és 14-kor leletezték. Akkor másoknak ez miért tart több hétig? (az igaz, h protekciós vagyok, de csak annyiban, h olyan KH-ban dolgozom ahol csinálnak ilyen vizsgálatot és az osztályomon levette a kolléganőm a vért)
kreiszi

Kreiszi: Nem mondod, hogy egy nap alatt megvolt az afp-d? :shock: Én azt hittem, hogy Magyarországon biztos nincsenek olyan korszerű laborberendezések, és azért tart 3-4 hétig az eredmény kiadása! :roll:
Szerencsére nekem is megvolt 2 napon belül az afp eredményem, de csak azért mert az integrált-teszttel megcsinálták, és kiküldték külföldre!
zsu83

Kreiszi köszi a tippet, ez eszembe sem jutott! Értem amit írsz :) A mostani esetben tényleg többet segít a sudocrem mint a bepanten, a pelenkaiütést is egy-másfél nap alatt begyógyítja, amíg bepanteneztem és bepirosodott megvettem külön a neogranormont (utólag hülyeség mert használhattam volna csak a neogranormont is...).

Gondoltam hogy nem tart addig, tiszta hülyeség és az ilyen esetekben mint a Kangué meg az Andusé szerintem nagyon sokat számítana ha előrevennék őket.

Sürgős kérdés: valakinek van ötlete mivel lehet puhítani a méhet a magne b6-on kívül? Hiába szedem mostmár 3x2, most is majd' szétmegy a hasam olyan kemény és nem akarok még több magnéziumot beszedni, pár órája vettem be a délit :roll: lefeküdni nem tudok mert Zéti pörög, a meleg vizes kád jól esne de szerintem az meg veszélyes, meg ugyanúgy nem tudok beleülni mint lefeküdni sem. Nagyon rossz... :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zétibébi: Sajnos nincs más ötletem, a magne B6-on kívül! :roll:
Én beleszoktam ülni kádba melegvízbe, 37-38 fokos vízbe nyugodtan beleülhetsz! Persze elhiszem, hogy nincs sok időd lazítani Zéti mellett!
zsu83

Hali.Üdv az újaknak :D
Elif: Nekem nagyon teteszik a pillangos kép. :D
Kangu: Sokat pihiz....
Nagyon rossz a közérzetem olyan világvége hangulatom van. Kicsit fel vidultam amikor titeket olvaslak. De akkor is.....
Félre én szégyelem a "képem" :oops: , mert én ahogy kiderült hogy babánk lesz, és a munkahelyemen is közöltem azonnal táppénzre zavartak. Ugy hogy én kb:2 hónapja itthon vagyok. Két napja az orrom nem duktam ki a lakásból. A gyerekemet hozzák- visszik a suliba. Apa haza felé bevásáról. Ugyhogy jó dolgom van. Na megyek. Remélem holnap jobb lesz.
Rita

Kép
háfi

Háfi: Ma nekem sincs túl jó kedvem, szerintem az időtől van rosszkedvünk! :?
zsu83

Én bőgős vagyok pár napja...

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Tényleg a levétel napján megvolt az AFP-m :D .

Nekem is sokat keményedik a méhem 3 napja, de a hidegfrontot nem bírja. :( (hétfőn, kedden kettős front, ma hidegfront van :( )
Nekem az is segít, ha leülök, bár Zéti mellett biztos ez sem kivitelezhető. Más tippem nekem sincs :( .

Én ma akkor sírtam, amikor du. hangos zenehallgatásra végre éreztem halvány mocorgást a pocakomban. (tudom, gonosz vagyok,de hiába könyörögtem neki egész nap, h mutassa meg magát :oops: ) Ebben a fránya hidegben alig érzem, h mocorog, biztos összehúzza magát a sarokban.
kreiszi

Internetfüggő lettem, már megint itt esz a fene :oops:
Szóval azért tart ilyen sokáig a dolog, mert ez nem direkt szövetminta. Előbb ki kell nyerni a vízből a dns-t, tenyésztgetni, ami 2 hét. Érdemben vizsgálni csak azután lehet. A dawn-kór megállapítása talán a leggyorsabb, de nálam ha gond van, akkor valószínű nem ez. :roll:

Nekem még soha életemben nem keményedett a hasam, sőt jóslófájásaim sem voltak még soha. Nem tudom, milyen érzés lehet, de nem irigylem :(

Julcsi, multkor küldtem neked privit, nem válaszolsz? Pedig tényleg kíváncsi vagyok :oops:

Kép
kangu

Húú, mennyit írtatok. :)

Elif, tényleg nagyon szépek a képek, én is akarok csinálni. ^^ :lol:
Mi lesz a névbevallással???

Én is köszöntöm Helgát. :)

Amy, mindjárt megnézem a pocid. :D Hűha.... nah ezen elgondolkodtam... Talán fiú... de nem teszem rá a nyakam. :D
Am tényleg úgy van, mint Elifnél... ha csak egy kicsit is változik
"másik irányba", akk már tuti h fiú vagy lány...

Dina, neked is cuki a pocid. :)

Kép

Kép
gjéti

És igen, a legfontosabb kimaradt. :D
Holnap megyek UH-ra!!!! Úgy várom, tudni akarom a baba nemét.
És szerintem még mindig kiskakasos. :D

Kép

Kép
gjéti

Kangu: Nem lesz semmi baj, egészséges kisbabád fog születni! :D
zsu83

Ma jobb a kedvem. Apa ma szabadnapos egész nap itthon van velem. Puszi Rita

Kép
háfi

Sziasztok!

Ma nyugodt éjszakám volt! Nem volt buli odabent! Reggel 7-kor ébresztett a picur! :D
zsu83

Andus, mi van veled?

Babócám tiszta őrültként viselkedik a magzatvíz vétel óta, igazi háborút vív odabent, aminek én vagyok a szenvedő alanya. Már ott tartunk, hogy egy laikus is látja a magzatmozgást, ha ránéz a pocimra :? Nekem egy ideig tetszik, vicces, de egy idő után határozottan kellemetlen ez az aktivitás. Remélem, nincs baj :shock:

Kép
kangu

Kangu, kérlek, ne gondolj arra, hogy valami baj van! :) biztos csak neki is vannak aktívabb meg kevésbé aktív napjai, talán most épp a nyüzsgéssel akar biztosítani arról, hogy minden rendben van vele :)

Gjéti, várjuk a beszámolót! Rosszul emlékszem, hogy megy ma még valaki más is ultrahangra?

Elif, tegnap "lekenyereztél" minket a gyönyörű képeiddel, de ma már nem menekülsz a faggatózás elől: még mindig nem tudjuk a nevet, amit kitaláltatok! :D

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok! Szép napot mindenkinek:)

Elif: ezek a képek gyönyörűek, én csak irigykedve nézem,mert az én kézügyességem és türelmem egyenlő a nullával:)

Mikor 2005-ben teherbe estem Bernadettel én abban a pillanatban itthon maradtam táppénzen, mert előtte volt egy terhességem ami vetéléssel végződött, és nem voltam hajlandó ezek után dolgozni:) De azt mondom minden kismamának jár ennyi, hogy otthon várja a babáját, persze ha ez megoldható. Ugyanis egészen más a második terhesség, most nincs időm terhesnek lenni:) Na jó, ma annyi extra volt, hogy fél tízig aludtunk Bernadettel :D

Egyébként születendő gyermek vonalzójában azért szerepel a Barbi, mert Bernadett közölte, hogy így fogják hívni a tesóját:) Mostmár csak reménykedünk, hogy lány lesz, a múlt heti ultrahangon azt mondta a doktor, hogy ha tippelni kell, akkor inkább lány, de azt hiszem sürgősen elmegyek 4D-re:D

Azt hiszem ideje valami emberi formát öltenem, megyek öltözni:D

Helga

Kép

Kép
hel29

Hát nem volt egy szép reggelem :(, levittem a kutyát ebben a hibegben és olyan érzésem volt, mitha rettenetesen fel lennék fázva, pedig volt rajtam 3 réteg ruha, kabát. Aztán elmegyek boltba, ott meg rámtört a hányinger, mondjuk azt tudom, hogy azért volt, mert nem reggeliztem és úgy mászkáltam, ezt nem bírom mostanában.

Örülök, hogy tetszettek a képek és a leírás, a leírásért férjem is megdícsért, a képekre meg azt kérdezte: nem lesz már elég? :D Ha tudná, hogy csak most jövök bele... Nemsoká indulok hobbiboltba. :)

Hát legyen, ma elárulom a nevünket, hiszen ha hétfőn kiderül, hogy fiú úgyis érvényét veszti, és akkor már nem olyan érdekes. :)
Szóval a lánynevünk: Tülin = a telihold fénye, tanán Lini-nek lehetne becézni, csak férjem ezt meg ne lássa, mert a törökök nem becéznek nevet rövidítve :). Szépen passzol a vezetéknevünkhöz is, nekem nagyon tetszik, úgyhogy ha egy mód van rá kitartok mellette... :)

Kangu, Andus és akik ma mennek UH-ra: drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Kép
Kép
elif

Sziasztok!
Aranyosak vagytok, köszi az aggódást mindenkinek!
Jól vagyok én is, bár ma hajnaltól fájdogál kicsit a pocakom, de nem vészes, lehet, hogy az időtől van.
Én sajna nem érzem a babót mozogni, parázok is miatta rendesen, de remélem minden rendben vele. Nekem is mellső fali a lepényem, ezért eddig is csak elvétve éreztem néha a mocorgást.

Knagu, örülök, hogy nálad is minden rendben, izgultam miattad. Szerencsés vagy, hogy nem volt még keményedésed, szerintem ezért sem fájt neked annyira. Én a mintavétel előtt is annyira be voltam keményedve az idegtől, hogy pontosan ki lehetett tapintani, hogy mekkora a méhem, olyan volt mint egy keményre fújt labda. Szerintem azért is fájt nekem annyira, nem mindegy, hogy egy laza méhbe szúrnak bele, vagy egy kőkeménybe.
Nekem is azt mondták, hogy 4-5 hét az eredmény, és ha jó, akkor postán kapom meg, ha nem jó, akkor felhívnak úgy 2 hét után, Nagyon remélem, hogy nem fognak.

Elif, nagyon klasszak a képek, amiket csináltál, nagyon ügyes vagy. És nagyon tetszik a nevetek is!

Vera, remélem Zeti hamar meggyógyul, szegénynek nem lehet kellemes :(
Vicces, hogy ismét kisfiút mondtak nektek, a fiú-lány után :lol: Remélem mostmár tényleg eltalálják, és nem fog minden UH-nál változni.
Megértelek a keményedéssel kapcsolatban, és is nap mint nap szenvedek ezzel, főleg délután-estefelé. Sajnos csak a sok pihenés segít ezene, és én most 3*2 adagban szedem a magne B6-ot. Ha nagyon nagyon kellemetlen már, akkor egy no-spa-t is be lehet kapni.

Hel29, üdv köztünk!

Bocsi, ha nem válaszoltam mindenkinek ,cska gyorsan átfutottam a topicot, mert rengeteget írtatok.
Most megyek vissza az ágyikóba, kicsit alszom, mert éjjel alig aludtam valamit.
Sziasztok, majd még délután benézek.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

de jóó! nagyon különleges, szép dallama van :) tetszenek a török nevek, amiket eddig írtál :D

KépKép

KépKép
stelly

Vera, a keményedésre eszembe jutott, hogy valahol olvastam, hogy akinek a MagneB6 nem volt elég jó, az a Béres-féle megnéziummal sokkal elégedettebb volt. Januári topikban utólagos engedelmeddel feldobtam a kérdésed, mert ott van egy doktornéni, és neki nagyon hasznos hozzászólásai szoktak lenni. Ő még nem válaszolt, de egy másik csaj írta, hogy ha elmész dokihoz, akkor elvileg ő tud felírni más magnézium-készítményt, ami hatékonyabb, mint a MagneB6, valakinek náluk is kellett ilyesmit szednie.

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Egy ideig nem voltam gépközelben, látom, sok minden történt közben.

Legfontosabb: Andi, Kangu - örülök, hogy túlvagytok a dolgon, most már csak pihenni kell, és egész biztosan minden rendben lesz!!!!

Vera! Hát mit mondjak, elég vicces a dolog... Lehet, hogy Áron Lívia lesz a neve? :lol:

Helga! Üdv, sosem késő csatlakozni :D .

Kedden voltam dokinál, megnyugtatott, hogy a cisztával nem kell foglalkozni, a toxoplazma eredményem a jövő hét végén lesz meg, remélem, azzal sem lesz gond. És még egyszer lecsekkoltuk: biztosan kislány :lol: :lol: :lol: .

Erika! Cserét nem tudok ajánlani, inkább gratulálok :lol: (szégyellem bevallani, de én tényleg kislány-párti vagyok - utáljatok bátran).

Elif! A virágos kép nekem is nagyon bejön, ha már otthon leszek, lehet, hogy megpróbálok összehozni egy hasonlót a babaszobába.

Kép
mist

Sziasztok!

Kangu, Andus: most már csak arra koncentráljatok, hogy minél többet pihenjetek, minden rendben lesz!!!!!!!!

Andus: én még egyáltalán nem érzem a Picur mocorgását, pedig már félidőnél vagyok! (igaz első baba, igyekszem nem parázni ezen!!!)

Tényleg csajok, ha jól láttam, akkor megérkezünk szépen egymás után a félidőhöz :roll:

Elif: nagyon szép a név, most már nálatok is hamarosan kiderül, hogy ki is lakik a pocakodban!!

Helga: várjuk nálad is a híreket, hogy tényleg lányka-e a picúr?

Gjéti: kíváncsian várjuk, hogy nálatok mi a helyzet!

Szép napot mindenkinek!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Sziasztok!

Kangu, Andus!Pihenjetek és minden rendben lesz!

Afp:az előzöt megnéztem és azon a levétel útán 3nappal készen volt.
Ezért kell várni 2-3 hetet!

Elif szépek a képek!!Na és Füles komám....aranyos.De minden olyan fiús :P talán érzed....az anyai ösztön...

a héten és a jövöhéten nemleszek sürün.....tanulok....(tudom igysem vagyok mindennap)

Kép
zümis

Stelly köszönöm az utánajárást, meg fogom kérdezni ha nem múlik el hamarosan!

Andus köszi alakulunk, csak nagyon lassan...a zacsi meg a fütyi mintha kicsit halványabb lenne, a lába hajlatában viszont még nagyon élénk pirosak a kiütések, bár azok később is jöttek ki. Szerintem tegnap tetőzött a dolog. Jaj képzeljétek, éjjel felsírt szegénykém, és gondoltam hogy amiatt lehet úgyhogy deréktól lefelé csupaszra vetkőztettem, álmában már régóta nem trottyol, a pisivel meg úgy voltam megéri a kockázatot hogy kicsit szellőzzön. Abban a pillanatban ahogy a pelenkát is levettem róla befordult a fal felé és elaludt, a sírást mintha elvágták volna :D Persze amint a fejem letettem a párnára hallottam ahogy csordogál a kis patak :D :D :D sebaj, megérte mert utána szépen aludt végig. Ma is hagytam kicsit pelus nélkül a konyhában szaladgálni, ott járólap van, ha gond adódik könnyű elhárítani, mostmár napközben is csak egyszer trottyol ami reggel megvolt, de persze hogy telerakta a nadrágját amint levettem a pelust :D :D :D nem baj, megérte :D

Várom én is a nemeket! :D Szerintem jövő héten meglátogatom a 4D-t magam is:D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Mist az Áron Lívián már gondolkodtam, szerintem nem hangzik rosszul és valamelyik biztos passzol a neméhez is :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vera!
Zétinek jobbulást kívánok, tényleg fontos ilyenkor a szellőztetés.

Munka-téma: én karácsonyig tervezek dolgozni, a reggeli felkelésektől ugyan nem vagyok túl boldog, de egyelőre úgy érzem, nem tudnék magammal mit kezdeni otthon egyedül. És igazából semmi bajom nincs, szerintem lelkiismeret-furdalásom is lenne... Persze megértek mindenkit, aki akár az előzmények, akár a munkahely miatt inkább táppénzre megy.

Megnézem én is az új fotókat!

Kép
mist

Vera! Szerintem az a vicces, hogy első hallásra sok embernek fel sem tűnne... :lol:

Kép
mist

Igen! Tényleg valahogy harmonizál :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kangu: Rendben van minden a babával tuti, így jelzi neked, hogy anya minden ok! :D

Elif: Gyönyörű lánynevet választottatok! Nekem nagyon tetszik! :lol:

Andus: Pihenj sokat! Biztos lustizik a baba! :wink: :)

Zétibébi: Nagyon jó, hogy hagyod pelus nélkül, még ha kockázatos is :wink: , mert úgy sokkal hamarabb fog regenerálódni a bőre!
zsu83

Sziasztok!!!!
Annyira, de annyira megkívántam a tejberízst!!!!! Bárcska kész tudna lenni egy csettintésre!!!Nem vagyok képes kivárni, míg megfő, viszont iszonyat éhes vagyok rá!!! Nem szabadott volna végigolvasnom benneteket... :x

Amúgy gyermekeim gyönyörűek, a 3. is az lesz biztosan, inkább az apukájuktól öröklődő dilinyósságra céloztam a bemutatással....kiskorona meg egyebek...sose fog felnőni...édes eddigi gyermekei is hasonló lekülettel rendelkeznek....tiszta dinka egy banda!

Kangu!!!! Örülök hogy túl vagy a dolgon,most csak nyugi!!!!!Ne izgulj!!!Bár könnyű ezt mondani!

Bejelentkezetm 4D re jövőhét végére a Dunakeszis Kenguruba....annyira várom!!!!!

7végén osztálytalira utazunk (10 éves=kész véncsont vagyok...)
majd jövő 7en jelentkezek! Jó pihit mindenkinek! Megyek tejberízst gyártani, meg enni valamit addig is! Képzeljétek, valamelyik nap megettem 1/2 kg paradicsomszószos tésztát! valahogy csak eltünt gyorsan....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: