Sziasztok!
Aranyosak vagytok, köszi az aggódást mindenkinek!
Jól vagyok én is, bár ma hajnaltól fájdogál kicsit a pocakom, de nem vészes, lehet, hogy az időtől van.
Én sajna nem érzem a babót mozogni, parázok is miatta rendesen, de remélem minden rendben vele. Nekem is mellső fali a lepényem, ezért eddig is csak elvétve éreztem néha a mocorgást.
Knagu, örülök, hogy nálad is minden rendben, izgultam miattad. Szerencsés vagy, hogy nem volt még keményedésed, szerintem ezért sem fájt neked annyira. Én a mintavétel előtt is annyira be voltam keményedve az idegtől, hogy pontosan ki lehetett tapintani, hogy mekkora a méhem, olyan volt mint egy keményre fújt labda. Szerintem azért is fájt nekem annyira, nem mindegy, hogy egy laza méhbe szúrnak bele, vagy egy kőkeménybe.
Nekem is azt mondták, hogy 4-5 hét az eredmény, és ha jó, akkor postán kapom meg, ha nem jó, akkor felhívnak úgy 2 hét után, Nagyon remélem, hogy nem fognak.
Elif, nagyon klasszak a képek, amiket csináltál, nagyon ügyes vagy. És nagyon tetszik a nevetek is!
Vera, remélem Zeti hamar meggyógyul, szegénynek nem lehet kellemes
Vicces, hogy ismét kisfiút mondtak nektek, a fiú-lány után

Remélem mostmár tényleg eltalálják, és nem fog minden UH-nál változni.
Megértelek a keményedéssel kapcsolatban, és is nap mint nap szenvedek ezzel, főleg délután-estefelé. Sajnos csak a sok pihenés segít ezene, és én most 3*2 adagban szedem a magne B6-ot. Ha nagyon nagyon kellemetlen már, akkor egy no-spa-t is be lehet kapni.
Hel29, üdv köztünk!
Bocsi, ha nem válaszoltam mindenkinek ,cska gyorsan átfutottam a topicot, mert rengeteget írtatok.
Most megyek vissza az ágyikóba, kicsit alszom, mert éjjel alig aludtam valamit.
Sziasztok, majd még délután benézek.