Sziasztok!
Emano, sajna a zenéig mostanában el sem jutunk, annyira nyűgi este meg éjjel.
Tapasztalt valamelyikőtök olyat, hogy a hasfájás miatt csak nyűglődve nyögdösve, forgolódva aludt a babája, nem csak szakaszosan, hanem órákon keresztül???? Mert nálunk ez van még mindig, és nem tudom eldönteni, hogy ez a pocakja miatt, vagy a nagyon erős akaratlan mozgása miatt van, de egész éjjel ott kell mellette lenni és kb. óránként, másfél óránként, amikor kijön a mélyalvás fázisból, le kell szorítani a kezét. Ha megtesszük, alszik tovább, bár van, hogy többfordulós a dolog, ha nem tesszük meg felébred és nem tud visszaaludni, csak nagyon nehezen.
Kissé fárasztó, meg hát nem is szeretném az ágyikónkba szoktatni nagyon, de egyszerűen most nem tud másképp aludni.
???????????????????????????????????
Veronikusz, tudom kicsit gáz, de olyan jó helyre írtam fel az alváslabor számát, hogy magam sem találom.

Kérlek add meg mégegyszer!! Mégis felhívnám őket, hátha jól megnyugtatnak. A védőnéninek ez nem sikerült, mert ő azonnal gasztroenteorológushoz akart küldeni, amikor esett Levente étvágya és amikor mondtam neki ezt a ficogós dolgot, neurológushoz is el akart küldeni. Szóval jól beparáztam és most nem tudom mit csináljak.