A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

szülésindítás:
azért az más, ha valakinek már beindult, csak lassú és rásegítenek, mint hogy megmondják, hogy "na akkor holnap szülünk!" :oops: Kata úgy volt meg 2 óra alatt, hogy én is kaptam oxitocint. 2 ujjnyival indult a buli + elfolyt a víz. Ez volt 8-kor és 10-re lett meg. Felesleges lett volna húzni AZT, AMI MÁR ELINDULT! (és egyszer se volt rajtam a CTG!!! pedig a fent leírtak alapján jó lett volna! :? )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Reni!!! Front van, nehézségek vannak, ilyesmi. Nekem extrán feláll a hajam az utóbbi pár napban Bencitől. Bevallom, olyasmitől is, amin azelőtt esetleg elsiklottam. Nagyon gáz hétvégém volt (ismét nagyitúra, anyóshülyeséggel megspékelve), itt a rossz idő, Benci tök takony... Szóval aggódás, rosszullét. Tudom, mindez csak magyarázkodás, de tény, hogy mi sem bírjuk MINDIG UGYANÚGY. Benedeket tegnap 3x öltöztettem át (mint bébikorában), mert egész egyszerűen leöntötte magát DIREKT. Ismerős, mindenért könyörögni kell. A "gyere ide légy szíves" nem mindig használ. Na, hát ilyenek vannak. Én bízom benne, hgoy a nehezén túlleszünk, mire kistos megérkezik...

Óh Dorka, olyan klassz voltál!

Szülésindítás. Szóval nagyon sok minden közrejátszik, és csak halkan teszem hozzá, hogy azért nem vagyunk minden esetben minden infó birtokában. Ahogy Veronikusz is írta, azért a sokujjnyi tágulás utáni oxi nem feltétlen indítás... Indítás az, amikor no fájás, no magzatvíz, no tágulás. Asszem. De nem ismerem az orvosi protokollt, nagyon sok mindent kéne látni. Szerencsére nem látjuk.
vbea

Kriszta,
igen igen :lol: szóval nem nyilatkozol.. hmm :lol:

Reni,
én is tudom, milyen nehéz, ha az ember feszült..sokszor van nekem is lelkiismeret furrdalásom. ha Bogi sír és én türelmetlen vagyok vele...
de ezeket a babák pár óra alatt elfelejtik, vagy max másnapra, és Iván úgyis tudja, hogy mindennél jobban szereted!
(szóval ez akart lenni a feloldozás :D )
Vendég

szóval furdalás :oops:
ilyenkor nagyon furrrdal :lol:
Vendég

Remélem mire a lányaink felnőnek, elmúlik az Emo-őrület :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.27 10:27-kor.
Vendég

Bori
:lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Dorka hip-hip-hurrrrrááááá!
Gratulálok!
De hogy lett Letti a bébi?? Éééédes név, csak nem emléxem, hogy benne lett volna a lehetőségekben. :D

Kép

Gabi látom Te is megvagy! :D :D :D

Okos védőnéni erre is van. A miénk csak úgy meglepiből jön, általában dél és 1 óra köözött vagy alvásidőben és amióta kifejtette, hogy a bébiétel sokkal jobb mint amit én főzhetek, plusz "tilos" banánt, citrusfélét és nyers sárgarépát adni 18 hós kor előtt... Azóta én nem nagyon veszem komolyan. :D

Türelem/türelmetlenség... jó tudni, hogy nem vagyok egyedül. :D :D Kiabálni én is szoktam. De mi a fenét lehet csinálni, ha már 82szer mondok el valamit szépen pl. "...kérleknecsináld, gyereidelégyszíves, nemásszazasztalra, nenyúljabilibe,..." és eltéríteni se hagyja magát ...???
Én emelem a hangot meg a frekvenciát... Rémes és gááááz, de ez van. Talán nem lesznek lelki sérültek attól, hogy elvárunk tőlük bizonyos dolgokat, vagy megtapasztalják, hogy anyának is lehet rossz napja/kedve.

na jó éjt, kicsit késő van. :D

Kép
vkbrigi

Jó reggelt!

tőlem már nem szabadultok meg :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

bocsi, kicsit félre érthető voltam :oops:

csak azt szerettem volna írni, hogy én SOHA nem fogok megszülni :oops: tök jól aludtam :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!!!!!!!!

Veronikusz
:lol: ha jól aludtál,akkor most már kipihented magad és mehetsz szülni :lol:

Brigi
megkaptad az emailom :? ???(mert még nem válaszoltál :cry: :? )

szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

BOLDOG ZSÓFI napot!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Zsófi!
Boldog névnapot!

Andi!
Balázs édi lehet a párizsival. És még mindig cseszgetnek a súlyával?

Veronikusz!
Jó lenne ez a mai nap a szülésre: Zsófi nap és ma van a férjuram szülinapja is! :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Banana Zsófijának is boldog névnapot!

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta
Ma megyünk méreckedni, úgyhogy majd ma kiderül :lol:
Férjednek boldog születésnapot

emano/Andi
KépKép
emano

ZSÓFIKNAK SOK-SOK BOLDOGSÁGOT!!!!

Kriszta!
férjednek is nagyon sok boldogságot kívánunk!!!
Szerintem SZAROS :lol: Nagypapi szülinapján akar kibújni (szept. 22. :D ) pedig férjem mondta tegnap este, hogy elég szarul nézek ki :lol: :lol: :lol: Olyan csalódott vagyok minden reggel. Nálam hisztisebb k...va már nincs a Földön. :oops: :lol: Magamat is alig viselem el és hogy jobb legyen a kevem, mindenki mondja, hogy már az arcomon is látszik. (vizes :oops: :oops: :oops: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsófi!
akkor bemész Dorkához is??? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Eni, Enci, Zsófi és banana Zsófija Isten Éltessen titeket!!!!

Dorka: Gratulálok és sok tejcsit kívánok!!!

Védőnő: Nekem szerencsém van, mert nagyon rendes a védőnőnk. 1 éves koráig havonta jött, most 2 éves koráig 2havonta fog jönni. Kb. velem egyidős, de van már 2 gyereke. nekem nagyon sokat segít, nagyon jó tanácsokat ad. Szóval én megvagyok vele elégedve..

Veronikusz: Én a péntekre szavasok, hogy akkor szüljél, mert akkor meg az én szülinapon van :D

Kriszta: Isten Éltesse a párodat is!

Borsa: Örülök, hogy az álmod beteljesül és a lányod koszorúslány lesz. Egyébként a nov.29 nekünk is pirosbetűs, mert a férjem szülinapja :-))

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cukorfalat
mi van a melóddal????Visszamész????

emano/Andi
KépKép
emano

Cukorfalat!
majd meglátjuk! :D én nem haragudnék meg rá a holnap miatt. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorkáéknak szívből gratulálok!

Zsófiknak sok boldogságot!

Veronikusz,
Most aztán tényleg Ti jöttök! Hajrá, hajrá!!!!!!!!!!!!!!!

Szülésindítás: Lilinél én is kaptam oxitocint, de már én is 3 ujjnyínál tartottam... és így az oxitocin után bő 1 órára meg is született! Én pl. bele se gondoltam, hogy mi lenne ha úgy indítanák...

Influenza: tök jó a téma, ugyanis pont tegnap gondolkodtam el én is rajta, hogy beoltassam e Rékát vagy se. De már nem is kell agyalnom, mivel ma éjjel arra ébredtem, hogy szó szerint taknya nyála egybe folyik :cry: :cry: Most csak azon parázok, hogy Lili nehogy elkapja. :?

Védőnő: Hát én most már ki vagyok békülve vele, de Rékánál a plafonra másztam tőle. Annyi mindent hordott össze,hogy már maga sem volt tisztába a dologgal. Szerencsére most már nem szól bele, bár legutóljára annyit mondott, hogyha ennyit eszik Lili akkor fogyókúrára kell fogni... Gondoltam hihihihih, erre azt válaszolta, hogy nem viccel. Kérdem én, egy 4 hetes gyereknek hogy mondjam meg, hogy ne egyél annyit???
Aztán sutyiban szerintem megmondta :lol: Lilinek ezt a védőnő, mert azóta csak 100-at eszik.

Nemes Gabi,
Örülök, hogy vagy! Encinek hogy tetszik az ovi?

Emano,
Ti hova jártok dokihoz?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Ja és lenne még egy kérdésem:

Mi van akkor ha nem látszik Lilinek a BCG oltás helye???? Ilyenkor újra kapja?? Kezdek kicsit parázni... :cry:

vica10

Vica
mi az Ady Enrde úti rendelőbe(dr. LÁng Györgyihez)!!ugyan nem ide tartozunk.....
Ti hova?????

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
Mi is oda járunk!! :lol: :lol: Csak a Csonka doktornőhöz!
Ha legközelebb jöttök, akkor összehozhatnánk egy talit, mert kb. 10 percre lakunk onnak! :D

Kriszta, Aprooka
Ti voltatok már hasi,-koponya Uh-on??? Mert nekünk a Heim Pálba kell menni, de csak nov. 20-ra :shock: kaptam időpontot. Mondtam a dokinknak, de azt mondta hogy nem baj...

vica10

Veronikusz: egye-fene :D :lol:

Andi: Nem megyek vissza, max heti 2 napra, de még az sem biztos, mert egyenlőre nem tudunk megállapodni

KépKép

KépKép
cukorfalat

Vica: Nem kérhetsz a Jahn Ferenc kórházba beutalót? Nekünk többször kellett menni, mert volt egy kis vesetágulata Petyának, de mindig 1 hét múlvára kaptunk időpontot. Ez a nov. 20 nagyon durva.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Vica!!
okééééé,már soxor gondoltam rátok, amikor arra fele sétálunk :lol:
mi ma megyünk 11.30-ra egészséges rendelésre :lol:

Cukorfalat
hát nem irigyellllek :? Mit fogsz Petyával csinálni :?: :shock:
múlthéten voltam bennt a munkahelyemen!Beérek és az egyik kolleganőm kérdezni, hogy nem akarok visszamenni OKT.1től az Ő helyére,mert elmegy??!! :shock: Balázsra anyukád úgyis tud vigyázni :shock: :shock: hát inkább nem mondtam rá semmi :?

emano/Andi
KépKép
emano

Lányok!
tudtok valami tuti helyet ahol télikabátot, pulcsikat, nadrágokat tudnék venni a lányoknak??? úgy lenne az igazi, ha lenne webáruháza és előre ki tudnám nézni, mert nincs időm csak ÚGY elmenni shoppingolni. :oops: Brendont ne mondjátok, mert szerintem az egyik legdrágább! :oops: Dechatlonban néztem, de OTT SINCSENEK MÉG igazi tél dolgok. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
hááááát,Rákóczi úti használtruhás :lol:??? de így mindenórásan :?
C&A???
Webeset nem tok!!!Hacsak a babaszoba.hu-n nem nézelődsz :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Emano, sajna a zenéig mostanában el sem jutunk, annyira nyűgi este meg éjjel.
Tapasztalt valamelyikőtök olyat, hogy a hasfájás miatt csak nyűglődve nyögdösve, forgolódva aludt a babája, nem csak szakaszosan, hanem órákon keresztül???? Mert nálunk ez van még mindig, és nem tudom eldönteni, hogy ez a pocakja miatt, vagy a nagyon erős akaratlan mozgása miatt van, de egész éjjel ott kell mellette lenni és kb. óránként, másfél óránként, amikor kijön a mélyalvás fázisból, le kell szorítani a kezét. Ha megtesszük, alszik tovább, bár van, hogy többfordulós a dolog, ha nem tesszük meg felébred és nem tud visszaaludni, csak nagyon nehezen.
Kissé fárasztó, meg hát nem is szeretném az ágyikónkba szoktatni nagyon, de egyszerűen most nem tud másképp aludni.
???????????????????????????????????

Veronikusz, tudom kicsit gáz, de olyan jó helyre írtam fel az alváslabor számát, hogy magam sem találom. :oops: :oops: Kérlek add meg mégegyszer!! Mégis felhívnám őket, hátha jól megnyugtatnak. A védőnéninek ez nem sikerült, mert ő azonnal gasztroenteorológushoz akart küldeni, amikor esett Levente étvágya és amikor mondtam neki ezt a ficogós dolgot, neurológushoz is el akart küldeni. Szóval jól beparáztam és most nem tudom mit csináljak.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

Vica, Annának se látszik a BCG oltás még mindig!!! Elvileg 6 hetes korában kéne megerednie, de nálunk a mai napig semmi... :? Azt mondta doktornő. hogy figyeljük, és ha nem változik, akkor 6 hós korában újraoltják...

UH: 6 hetes volt Anna mikor időpontot kértem, most hétfőn voltunk (lassan már 3 hós). Ja ezt persze Gödöllőn, mert a kistarcsai kórházba csak okt 22-re tudtak volna adni, 4 hónaposan meg már tényleg semmi értelme... Így is közölte a csaj, hogy idős már a csípő uh-hoz, és mért valami eltérést, de lehet hogy csak mérési hiba, vigyem el az ortopédiára :?

Cukorfalat: vesetágulat elmúlt magától? Annának is van, okt 22-én mehetünk vissza kontrollra...

Influenza-oltás: én sose voltam róla meggyőzve... nagyon változékony vírus, ki tudja melyik törzs jön az adott évben, lehet hogy totál más, mint amire az oltás jó... Bocsánat, de még megboldogult biológus koromban magyarázta ezt a főorvos a laborban :oops: szóval én egyszer oltattam be magam és soha többet. Persze ahol rizikós, ott tényleg jobb, ha beoltatja magát az ember, ezt mindenki úgyis maga dönti el... Én gyönyörűen belázasodtam az oltástól, pedig előtte védőoltástól még soha :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Dorka! Gratulálok Nektek!!! Sok-sok Boldog Pillanatot Együtt!!!

Zsófi: Boldog Névnapot Neked!!!

Zsófi: nekünk nagyon jó a védőnőnk, néha kicsit úgy beszél, mintha folyvást kisbabához beszélne, de nagyon jófej, nem szól bele semmibe, nem zaklatott Fruzska súlyával, teljesen nyitott mindenre, 3 nagy gyereke van, nagyon lelkiismeretes (Bogyó Icának hívják)

Vica10: Fruzskának sem pirosodott be a BCG, úgyhogy megkapta 6 hónaposan. A védőnő mondta, hogy az a sorozatszámú oltási anyag több babánál nem pirosodott be, amiből Fruzsi is kapott

Veronikusz: ezt a kettőt javasolták mások, nem tudom, hogy van-e nagyobb méretben is...
http://www.leo-poldi.hu/webshop/index.p ... 9567cf19ce
http://www.babaruhaaruhaz.hu/
linocs

Zsófiknak nagyon boldog névnapot!!!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Veronikusz: http://www.bababolt.net/ A bolt a Széna tér körül van, maga a bolt elég lepukkant (egy bérház földszintjén a lépcső alól nyíló kis lyuk... :? ), viszont jó dolgai vannak... Én ott vettem a légzésfigyelőt az Angelcare honlapon ajánlott árnál 6ezerrel olcsóbban... Ruha is van, bár nemtom pont az van-e amit keresel...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szjudy77 2008.09.17 10:08-kor.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Képzeljétek, letettem a játszószőnyegére, amire mindenki azt mondta, korai (kicsit nyöszörgött) aztán MAGÁTÓL bealudt, nagyon pici ficogással. Lekopogom, mert van hogy csak 20 perc szokott lenni az alvás, de ez akkor is új. Tehát úgy tűnik, csak éjjelente szórakoztatja jóanyját! Már tényleg semmi ötletem sincs az esti lenyugtatásra. Ilyenkor a szopi is üvöltés inkább, max 3 perces és a bealvás is 11 körülre sikerül csak. MIntha félne az esti elalvástól, pedig nincs sötét, énekelünk, hordozzuk, ringatjuk...aztán jön az éjszakai nyugtalankodás...

Vica, az oltás helye nálunk sem látszik, elvileg 6-8 hétig jöhet, de hallottam már 6 hónapos határidőt is.

Minket nem is küldtek UH-ra, közölték, hogy nem kötelező de ha akarok, intézzem el magam.
Szerintetek érdemes?
Vica, próbáld meg a Budai Gyermekkórházat, állítólag ott gyorsabb a dolog.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Mi még nem kaptunk beutalót se csípőszűrésre, se hasi UH-ra, azt mondta doktornénink, elég 3 hónaposan. Én is csak azért kérdeztem rá, mert a sógornőm a Budai Gyerekkórházba júniusban csak szeptemberi időpontot kapott volna. De erre meg azt mondta, hogy ez csak a szabadságok miatt volt így, ősszel nem ilyen gáz. Mondjuk furcsa, hogy csak 3 hónaposan kell menni, mert Pankával csípőn 6 hetesen, hasi UH-n meg 2 hónaposan voltunk.
Nálunk mindenkit küldenek hasi UH-ra.

Petyának most kezd pirosodni a BCG-je.

Peti szokott nyöszörögni álmában, de nem ébred fel rá. Mostanában lett hasfájós, de inkább délelőtt nyüglődik, és az is lehet, hogy már nem akar állandóan aludni és csak ez a baja.

Védőnő: Tudjátok, hogy anyós az, de az a baj, hogy én nem tudom objektíven megítélni, mert a hülyeségei nagy része abból van, hogy állandóan parázik az unokák miatt, és úgy tudja mondani a dolgokat, hogy a hajam az égnek áll tőle. De én úgy nézem, ha mindezektől megtisztítom a dolgot, hogy elég jó, és nem macerálja feleslegesen a kismamákat. Ancsa tudna bővebbet mondani, neki ő volt a védőnője. Egy kicsit türelmetlen volt pl. Pannánál a hozzátáplálásban, nem vette észre, hogy Panka nem vevő még a cuccra. De mindenben kicsit könyvszerűen gondolkodik. De hallottam telefonon beszélni más kismamájával, és tök normális volt, meg jókat mondott. Na, szóval, szerintem nálunk egy jó része a nagymamaságából van a dolgoknak. Ilyen szempontból nem szerencsés, hogy ő a védőnőm, de nem bírnék még egy nőcit. A sógornőmnek nem ő a védőnője, és ő nagyon meg van elégedve a sajátjával, bár néha ő is kiakad, Anyós meg ha beledumál, nem foglalkozik vele.

Na, jó hosszú lett.

Kép
Kép
kriszta36

Vkbrigi!
Nézegettem a wiw-en, és láttam, hogy a férjed az óbudai Harrerba járt? Mi a párommal mind a ketten. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Aprooka!
Én is csak rákerestem és ezt dobta ki:
Működésünkről részletes felvilágosítást kaphat internetes honlapunkról:
www.madarasz.hu Alvásrendelés ill. az osztály alcímén.
Címünk: Főv. Önkormányzat Madarász utcai Gyermekkórháza, Csecsemő és Koraszülött osztály, Alvásambulancia
Telefonszám: 06-1-450 3763 ill. 450 37 00
Fax: 06-1-450 37 79
Rendelési idő: hétfő, csütörtök 12.00-14.00.
email : csecsemo@madarasz.hu
dr. Gál Éva főorvos, alváslabor vezető

Linocs!
Köszi, megnézem :D

Judit!
Őket ismerem. Már vásároltam is náluk személyesen. Nagy élmény volt. :wink:

Mi is voltunk csípő, hasi és KOPONYA röntgenen IS!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz: én is alig találtam meg, aztán mikor rájöttem hogy az a bolt majdnem visszafordultam... De a lányaid gyönyörűen szét tudnának pakolni odabenn ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Persze hogy akartam írni: Boldog Boldogat a Zsófiknak!

+ csatolok pár képet a ház új uráról :wink: :

este fél11, de azértse alszom....
Kép

azért néha kiüt a tejcsi....
Kép

mosolygok már:
Kép

akkorát buktam...és most gondolkodom a történteken
:lol:
Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
NADDON jóóók a képek!!! :D:D:D:D:D:D

Judit!
:lol: ezért néztem ki előre! beszaladtam, megvettem és szaladtam is ki. :lol: A két terrorista meg addig kint csücsült a kocsiban. :lol: A pasi mondta is, hogy ilyen gyorsan még egy anyuka se vásárolt nála. :D Különben meg ilyen kiskádba való gyerekfogó bizgerentyűt vettem. :D Ezer Ft-tal olcsóbban mint bárhol máshol. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka, naggyon jó képek!!!! Szerintem hatalmasat nőtt Levi!!! :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

sziasztok, koszonjuk a koszontest Zsofi neveben, es Boldog nevnapot a tobbi Zsofinak is!
Csipo UH, mi augusztus vegen jelentkeztunk be, es oktober vegere kaptunk idopontot, eleg durva, mondjuk a dokink azt mondta, h 3 honapos kor utan kell menni, Zsofi addigra 4 es fel honapos lesz, de a doktorno azt mondta, nem baj...
Aprooka, az elmult ejszaka nekunk is durva volt, Zsofi tok keson aludt el, es utana is sokszor ebredt sirva, vegul a hasamon aludt, jol el fogjuk rontani, mostanaban egyebkent is nagyon eberen alszik, es mindig felebred, meg balhezik, ha berakom az agyaba, nem tudom hogy lehetne ugyesen atszoktatni...nem tudom mi baja, lehet, h mar jon a foga, mert latunk neki vmi kis feherseget jobb oldalt alul az inyen, meg csak nem is kozepen, es folyton nyaladzik, meg ragcsalja a kezet azon az oldalon, aztan lehet, h minden ilyen koru baba ezt csinalja?

banana

Banana, nyáladzás és kis fehér folt az ínyén jobboldalt alul, nálunk is stimmel... Már én is gondolkodtam, de nem korai még nekik a fogzás? Ráadásul alul középen szoktak az első fogak kibújni nem?? :? Nálunk az éjszakák szerencsére nyugisak, de nagyon nehezen alszik el...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

veronikusz! Zsófi! drukkkkk

Zsófiknak boldog boldogot :D:D

Judy, Banana!
Lehet fogciszta is a kis pötty. nekünk is volt ugyanennyi idősen ugyanilyen tünetekkel, de az első fogunk mégis csak 8 hósan bújt ki....

Aprooka!
Emmus ugyanilyen nyugtalanul aludt... persze a mai napig nem alváskirály de azért persze javult a helyzet. Vannak olyan babák akik másképp fogják fel a környezeti ingereket. Tudom sokan nem értenek ezzel együtt de mi kezdettől egy ágyban alszunk így elviselhetőbbek az éjszakák és a testközeltől sokkal nyugottabb az álma. Lehet hogy Levinek is erre van szüksége, kitartás tudom ilyenkor ez nem vígasz de az idő tényleg segít!!!!!

Vica!
Túl sokat eszik? Had egyen a lényeg hogy van mit a meg nincs elég akkor meg keveset hízik, a lényeg hogy ami épp van az sosem jó a védőnők szerint....

Ja és Levi nagyon szép, jó nagy baba :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Oxi: hát nálam is volt én este fél 1 kor 10 percesekkel mentem be 2 ujjnyval aztán jöttek az 5 percesek, a méhszáj nem tágult tovább, fájások de semmi még magzatvíz sem. Fél 7 kor oxi 7 kor burokrepesztés... 9:18 Emma..... nekem már megváltás volt mert ki tudja meddig fájt volna még hiába....

Orsi

borsa

Renáta!
Emberek vagyunk, én a zsinórban átaludatlan 28 ezredik éjszakán szoktam elveszteni a türelmem, főleg mikor nem sír vagy ilyesmi hanem 4-5 órán keresztül kiabál baba le.... (ez azt jeleti Mami húzzunk le játszani éjszaka) na persze.....

Orsi

borsa

Lilinek boldog 1+1+1 et :D

Orsi

borsa

Na jó utcsó csak szegény Gabit mindíg elfelejtem üdvözölni!!!!! örülök hogy újra itt vagy :D

Emese!
Ovi :D szupi igen apát könnyebb elengedni nagyon jó taktika ügyi vagy!

Ja és még annyit hogy cilukánk ma megszökött :( Emmus nagyon sírt utána remélem visszajön bár már átfésültem a környéket de eddig semmi :(

Orsi

borsa

Mejöttünk a dokitól :lol:
9220 a mérlegelés :lol: :lol: végre meg volt Balázzsal elégedve :lol:

Influ elleni oltást kérdeztem, nagyonnagyon tiltakozott ellene a doki, nem ajánlotta :D

Levi nagyon szép :lol:

Alvás: mi most jutottunk el odáig hogy fél10 fele alvás és alszik 6ig :lol:

Borsa
szegény cica :cry: :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
Gratula a méréshez! Alvásra meg irígy!!!!

Orsi

borsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: