A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Nekünk napi szinten kéne találkozni valamelyik jó alvó babával, mert a tegnapi klassz alvás után ma már megint gyakran ébredt Zsolti!

Még néhány kép a taliról: Kép
Kép

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:19-kor.
Vendég

Még egy van: Kép

Sajnos én nem csináltam többet.
Többiek?

Kép
Kép
patr

Volt akinek mondtam a talin, hogy tudok szerezni elég olcsón bodykat, rugikat. Nem írnám ide a márkát, de priviben szivesen elküldöm.
Úgy beszéltük meg, hogy az óbudai Mekihez elviszem és akit érdekel, odajöhet. De arra gondoltam, hogy lefotózom, ha valakit konkrét méretben érdekel valami (62, 68, 74-eseket hoztam), és akár postán is el tudom küldeni.
Szóval ha valakit érdekel, küldjön privit!

Ezek újak, esetleg kis hiba van rajtuk. (ezért olcsók)

Kép
Kép
patr

Kértetek beszámolót a taliról, röviden:

Mindenki nagyon kedves, aranyos, csinos :lol: :lol: :lol:
A babák tündériek, jól bemutatkoztak, mindegyik tökéletesen viselkedett! Merjen ezután bárki is panaszkodni.
Jól éreztük magunkat, először megvizsgáltuk a Westend baba-mama szobáját, ami minden várakozásomat felülmúlta!
Többen szoptattunk, pelenkáztunk, Muffin elveszett egy rövid időre, mert a liftbe csak kettesével fértünk be!
Utána elindultunk lefelé, ekkor Ági szippantotta magába a C&A, de sikeresen kiszabadítottuk.
Leültünk enni, mert természetesen éhen akartunk halni! Itt Muffin, és Tita veszett el egy kicsit, de aztán ők is befutottak.
Sajna hamar fél egy lett, és már többeknek menni kellett, de megbeszéltük, hogy gyakran szervezünk még talikat, és reméljük, hogy azok is el tudnak jönni, akik most nem voltak.
:D :D :D :D :D

Kép
Kép
patr

Sziasztok!
Gyerkőcök elvíve oviba, iskolába, és nagyon hideg van.Esik is, és a szél is fúj! :cry:
Képek jók! Akkor jól éreztétek magatokat. :D

Kép
dittke

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:13-kor.
20150601134430

No akkor előre is bocsi ha sok leszek-ez még nem mind,legalább még háromszor ennyit kaptunk :D

MARCSI:ha elküldöd a pontos címedet pü-ben,akkor feladom neked a lányos cuccokat,ha kell :wink: Elküldöm mindet aztán majd szortírozol,ha benne vagy?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

tényleg sok voltam :oops:
És Marcsi van sok kisszoknya is,még a Vercsié volt,aztán a nővérem kislánya használta,ha gondolod nagyon szívesen továbbadon neked :D

Kép
Kép
Kép
kike

Viki, köszi, Zsuzska jól van, suli is jól van. :lol:
Aránylag szereti, de nem bánja, ha nem kell menni! Szerencsére olvasni imád, és az jól is megy. A matekban kicsit lassú, elvileg az is megy, csak nagyon elkalandozik.
Viszont jár énekkarra, ami nagy szó, mert nem járhat mindenki, és ettől most nagyon boldog.

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:19-kor.
Vendég

Patr:nagyon jók a képek-irigy-irigy :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, nagyon jó kis ruhákat kaptatok!

Hát, befűtöttünk! :cry: :? :evil:
16fok volt!

Kép
Kép
patr

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:14-kor.
20150601134430

Ma egész nap csak mosom a sok rucit :D Kivéve mikor bemegyünk bökire :?

Kép
Kép
Kép
kike

:P :P :D nagyon örülök a ruháknak :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ja, köszönöm, aki drukkolt, hogy ne legyen gond az oltás után, de végül ma megyünk délre! Úgyhogy mára is kérhetnék egy kis drukkot?!
Kike, gondolok rátok is!

Kép
Kép
patr

Patr:köszi :wink:
Megy a drukk!! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Szurisoknak drukk! Babák ne lázasodjatok be!

Kép
dittke

Na,most hogyan öltöztessem fel?Süt a nap,de fúj a szél :twisted: :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, én most mentem ki az erkélyre, bitang hideg van!

Kép
Kép
patr

Na, szopiztunk. már épp ideje volt....

fél 10-kor keltettem.

megjött a nyaklánc, lefotóztam benne.

Íme:
Kép (kakilok.... :oops: )
Kép Felhívom a figyelmeteket, hogy nem kötöztem meg a gyerekem csuklóját....ilyen.
Vendég

Köszönöm Kike!

ha nem gond, és neked tuti nem kell, szívesen elfogadom, de nem azért nyafogtam... :oops:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:14-kor.
20150601134430

Nos, arra én is nagyon kíváncsi vagyok...
Most nézem, nem is igazán látszik...

Itt egy másik fotó:
Kép
Na, ........jó duci vagyok? :lol:
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Először is mindenkinek köszi a drukkot!

Kata, most ott tartunk, h uh-al megnézték a csipőjét, azóta szerencsére nem sántit és azt mondták nincs izületi gyulladása.
Megvizsgálta a doki. Catalflan cseppet kell szednünk egy hétig és ha nem múlik és valami rosszabodik vissza kell mennünk! Csak akkor lesz vérvétel!
Én mondjuk azt hittem legalább vér vesznek tőle?! de ők tudják!
Ja és mostmár végre folyik az orra, igy legalább jön belöle valami!

A hajadra irigy vagyok, én nem birnék vele az biztos! :D

Talisok, irigy, legközelebb mi is megyünk! 8)

Kike, tök jó elhiszem, h örlülsz a ruciknak! Mi is most kaptunk egy párat, a házból! :wink:

Marcsi sajnálom az éjszakát, remélem most visszaaludt a kiscsaj kaja után és te is pihensz!

Mis is ma kapjuk az oltást várjuk a doktornénit! :cry:
bencuri

Legalább 30 pár zoknink van :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Emma nagyon édes,tényleg jó kis húsban van-persze hogy nem kellenek,azért ajánlottam fel-küld priviben a címed,és amint ráérek összeszedem őket :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:20-kor.
Vendég

kel=kell
Vendég

Vendég

jó reggelt lányok!

valaki küldjön meleget meg napocskát. bitang hideg van. egész éjszaka ment a babcimnál a hősugárzó. én majd megfagytam. ő elvolt :D

nyusziapunál meg ment a klíma fűtésen.

szóval viki kérdésedre a válasz: NEM, még NEM FŰTENEK!!!
(de fél9-kor a házmester csajszi költött minket aláirás ügyben, hogy bekapcsolják a fűtést :D :D :D persze radiátorunk még nincs feltéve babcinál igy cseszhetem ha be is fűtenek.)

jah és megviselt egy kicsit minket a tápocska. egész éjszaka nyugtalanul aludt a puki és a rotyi miatt. (persze ő ficánka közben durmizott én meg ugráltam hogy mi a baj...)
aztán reggel 6-kor telerakta a pelust. kicseréltem, erre 7-re megint telerakata, de most abban durmol mert közben elaludt a kajcsi után...

marcsi!
sajnálom hogy nektek sem volt jó éjszakátok. +++ gyógysimi a kis cuncuska pofijára!!

kike!
Domi jövőre már nagyobb lesz, igy szerintem nem lesz reggel ennyi macera és Vercsi beér a suliba... vagy nem :D :D :D
kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond ;)
hát kicsit irigyellek...mennyi ruci... nah jó nekünk is van dögivel, szerintem fel se veszi mindet babci, de olyan jó mikor van valami uj szerzemény... én imádom mosni meg vasalni és gyönyörködni benne... aztán meg rá se adni, mert annyi van hogy nem győznénk öltözködni :D :D :D

persze fülvédős-megkötős sapink meg csak egy van. az meg vékonyka. nem is tudom merjem-e benne kivinni majd délután.
megyünk vásárolni :D persze nem magunknak hanem a törpének.
dm-ezünk egy kicsit. kuponok meg 15% meg hasonlók :D
és szerintem a c und a-ban meg nézek valami melegebb sapit neki, mert hiába van vagy 5 sapekunk, csak egy megkötős. a többiből meg kidugja a fülét :D

köszönjük a talis rövid beszámolót. Egerben nem akartok szervezni????
még csillával se egyeztettünk tali ügyben, de ilyen időben meg... örülök ha futok egy kört itt a telepen törpével szellőzés gyanánt.

Kép

Kép
timi1982

Igen,én is imádom az új szerzeményeket,bár ma annyit kell mosnom hogy lehet,nem elég a három szárogató,ami van,lehet hogy ki is kell vinnem a nagyra,csak nem merem,hiába süt a nap,mert mikor nem leszünk itthon ki tudja lehet hogy megáznának :roll:

És a gesztus is olyan jó érzés,hogy mindenki aki tud,szívesen segít,és ilyenkor olyan hálás az ember :P
Fél óra és indulunk bökire :?

Kép
Kép
Kép
kike

jaj lányok!
este is 180-200 körül evett :shock: :shock: :? :? :shock: :shock: :roll: :roll:

megmértem reggel a tiszta sulyát kaja előtt... 4850

ugy hogy kereken 6 hetesen voltunk 4600 g. habár ez másik mérleggel volt a doktornőnél, de annyit tuti nem csal hogy nagy különbség elgyen közte. meg persze én is szoktam itthon mérni.
ruhában és pelusban már 5-tel kezdődik a mérleg száma :D

Kép

Kép
timi1982

nem enged képet felrakni, azt mondja túl nagy pedig ez hülyeség :(

Kép
Kép
h. szilvi

Jó reggelt!

Tegnap végigmértem egy napot, 560 ml a " tejhozamom", ez eddig a max és még 130 ml tápot vágott be a kisasszony. Az 690, úgyhogy nem is eszik olyan sokat...

Sajna tegnapi kakiban is volt vér. Tenyésztés persze még nincs meg :evil: Még jó, hogy a szójatej iható addig is...

Szerintem is nagyon jó volt a tali...

Timi
, nincs kapucnis pulcsitok? Az még egy réteg...

H.Szilvi, mizújs?

Lackó jól van, Viki? szerintem a Tescoban jó cuccok vannak...

Kép
andkata

kata!
de van kapucnis is. majd azt vesszük fel. mondjuk annyira nem fuj be a babakocsiba, de azért mostmár bekészítem a táskánkba a kapucnis kocsikabátunkat is.
tegnap egész nap itthon is body+tipegőbe nyomtuk ugy hogy a tipegő alá még zoknit is huztam a lábára :D

Kép

Kép
timi1982

patr, engem érdekelnének a rugik, és el is tudok menni a mekihez, vagy valakit el tudok küldeni. :)

tali... most mindenki azt gondolja, hogy én vagyok aki mindig elveszik... :) Hát az úgy volt... :) A fene se gondolta, hogy a lift az elsőről a 0.-ra visz, amikro a 2-t nyomtam be. Néztem is én hogy hol szálltam ki. Úgyhogy vártam a többieket nagy szorgosan. :) Aztán másodszorra meg nem elvesztünk, hanem minket is beszippantott a C&A :) Én sajna nem tudtam körülnézni, mert a gyerek épp akkor reklamált, de Titi vett egy nagyon cuki rucit. :) Majd én is visszamegyek még oda, mert szerintem érdemes körülnézni. Már mondtam is apának, hogy hétvégén kiváltjuk a bababónuszt és akkor benézünk oda. :)

és ha nem ébred fel, akkor gyorsan lekicsinyítem végre a képeket. És akkor tudok feltenni.

Ja és mi már fűtünk 3 napja. 23 fok van... Muszáj!

KépKép
muffin

Amika!
Melyik az a tápszer, ami 600ft? Mert azt olvastam, hogy Áron már most elkezd takarékoskodni és csak azt eszi meg! :lol:
Kipróbálnánk mi is, hátha Viki is szeretne a családi kasszában segíteni! :lol: :lol:

Marcsika! Nektek jó a szék? Mert a miénkbe már a 3. elemet vettem, de azé annyit nem rezeg a gyerek de most meg má nem is működik! :evil: Erre van jótállás?

sz.andi

andi, akkor valami nem stimmel, mert mi még nem vettünk elemet bele... Mármint csak egyszer és elég sokat van benne...

KépKép
muffin

hát ez most mégsem fog összejönni... nem tudom őket lekicsinyíteni. Meg kell várnom amíg apa végre feltesz valami használható programot... Bocsi. De csináltam egy pár képet.

KépKép
muffin

jaj lányok!

ha mi néhány étkezésnél már tápizunk is, akkor a konakiont (nyusziapu szerint kokaint) hogy kell adni, vagy egyáltalán kell adni???
nekünk a védőnő is meg az orvos is azt mondta hetente adjam amig anyatejezünk. de hogy ha már tápizunk is??? akkor mi a teendő?

Kép

Kép
timi1982

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:15-kor.
20150601134430

Andi!

Emma nagyon sokat zizeg a székében, és születése óta megvan, (aznap jött meg, amikor hazajöttünk a kórházból) viszont mi még nem cseréltünk benne elemet!

Szerintem hívd fel őket!
Vendég

konakiont már én is kérdeztem egyszer, és válaszoltak is rá, hogy mindaddíg kapnia kell, amíg több mint 50%-ban anyatejet kap a baba.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:22-kor.
Vendég

Kata, remélem csak pillanatnyi a tejzavar...

Kép
andkata

marcsi!
köszi... már megint figyelmetlen voltam... vagyis most hogy igy irtad már emléxem... még elraktároztam asszem a terhes memóriámból egy keveset és most épp azzal keltem :D

kivettem husit a fagyóból. megnéztem, ugy láttam hogy szeletelt karaj... erre kioladt teljesen és most néztem hogy hát ez comb és nem is szeletlet! és még csak nem is lehet belőle szeleteket csinálni...
ugyhogy most másikat is olvasztottam ki...
de hogy ebből a nem tervezettből mit csinálok.... nah mindegy.

Kép

Kép
timi1982

nah a holnapi kaja már megvan :D ha már igy eltévesztettem... a mait meg kezdem előről az olvasztástól kezdve :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

[quote="desviki"]
írta:
desviki
Sipiné!
Unicum! :wink:

Viki :lol: Köszi, de inkább pálinkára gondoltam, az fertőtleníti is a cumit :wink:

Amúgy szegénykém babócám az egész hétfőt végigüvöltötte, esélyem sem volt pihenni :( Viszont az elmúlt két napban sikerült regenerálódnom, már elmúlt a megfázásom és csodával határos módon Ferus nem kapta el! Pedig aggódtam rendesen!

Örülök, h. jól sikerült a tali, most olvastam a beszámolókat. Remélem a legközelebbire mi is tudunk menni. Csak előtte kéne szereznem valami meleg holmit a gyerekre, mert egy kötött kardigán a legmelegebb ruhadarabunk per pillanat, 11-2 fokban meg nem hiszem, hogy nagyon elég lenne rá. Szóval most be vagyunk zárva, amíg Apa nem hoz valami kabát-féleséget a babócnak.

Képzeljétek, ma tök sokat aludt a gyerek! Éjjel 1-kor evett utoljára, 2 után valamivel sikerült lerakni aludni és ma csak 10-kor kelt! El sem hittem! Ennek eredményeképpen Apa jól elkésett ma a munkahelyéről, mivel arra számított, h. Ferus úgyis ébreszt minket legkésőbb 8-kor :lol:

Viszont úgy néz ki nemsokára kénytelen leszek Ferusnak tápit adni :cry: Éjszakára egyszerűen "elfogy" a tejem. Tegnap is csak 20-30-at tudott kiszopni 2 ciciből :cry: Szerencsére egyenlőre még a fagyasztóból tudom pótolni neki a hiányzót, de hamarosan (1 héten belül) elfogy. Most fejem ezerrel, de nem vettem észre, h. változás állna be. Hány nap alatt lehet elvileg növelni a tejci-mennyiségeket? Jó volna, ha sikerülne...

Remélem a házunkban hamarosan bekapcsolják a fűtést, mert kezd idebent hideg lenni. Ferusnak folyton jéghideg a kis keze :( Pedig jó nagy paplan alá dugtam, olyan vicces, ahogy csak a feje látszik ki alóla :lol:

Patr, drukkolok az oltásra, nem volt semmi gond?

Marcsi, Emma-baba irtó cuki! Főleg a "karkötője" :lol:

Szia H.Szilvi! Mi van Veletek? :) Rég voltál!

Látom, nemcsak nekem akadozik a "tejellátás"... Kata, remélem mindkettőnknek hamarosan megoldódik :)
sipiné

Meg is jöttünk,be lehet írni nagy Fiacskám súlyát:6850gr.
Mindketten jól viselték a dolgot,Domi csak picurit sírt,hazafele Apánál el is aludt :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: