Sziasztok!
[quote="desviki"]
írta:desviki
Sipiné!Unicum!

Viki

Köszi, de inkább pálinkára gondoltam, az fertőtleníti is a cumit
Amúgy szegénykém babócám az egész hétfőt végigüvöltötte, esélyem sem volt pihenni

Viszont az elmúlt két napban sikerült regenerálódnom, már elmúlt a megfázásom és csodával határos módon Ferus nem kapta el! Pedig aggódtam rendesen!
Örülök, h. jól sikerült a tali, most olvastam a beszámolókat. Remélem a legközelebbire mi is tudunk menni. Csak előtte kéne szereznem valami meleg holmit a gyerekre, mert egy kötött kardigán a legmelegebb ruhadarabunk per pillanat, 11-2 fokban meg nem hiszem, hogy nagyon elég lenne rá. Szóval most be vagyunk zárva, amíg Apa nem hoz valami kabát-féleséget a babócnak.
Képzeljétek, ma tök sokat aludt a gyerek! Éjjel 1-kor evett utoljára, 2 után valamivel sikerült lerakni aludni és ma csak 10-kor kelt! El sem hittem! Ennek eredményeképpen Apa jól elkésett ma a munkahelyéről, mivel arra számított, h. Ferus úgyis ébreszt minket legkésőbb 8-kor
Viszont úgy néz ki nemsokára kénytelen leszek Ferusnak tápit adni

Éjszakára egyszerűen "elfogy" a tejem. Tegnap is csak 20-30-at tudott kiszopni 2 ciciből

Szerencsére egyenlőre még a fagyasztóból tudom pótolni neki a hiányzót, de hamarosan (1 héten belül) elfogy. Most fejem ezerrel, de nem vettem észre, h. változás állna be. Hány nap alatt lehet elvileg növelni a tejci-mennyiségeket? Jó volna, ha sikerülne...
Remélem a házunkban hamarosan bekapcsolják a fűtést, mert kezd idebent hideg lenni. Ferusnak folyton jéghideg a kis keze

Pedig jó nagy paplan alá dugtam, olyan vicces, ahogy csak a feje látszik ki alóla
Patr, drukkolok az oltásra, nem volt semmi gond?
Marcsi, Emma-baba irtó cuki! Főleg a "karkötője"
Szia H.Szilvi! Mi van Veletek?

Rég voltál!
Látom, nemcsak nekem akadozik a "tejellátás"... Kata, remélem mindkettőnknek hamarosan megoldódik