A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Veronikusz! Én is azért megyek holnap, mert tud jönni az öcsém Lénázni. Ha csütörtökön mennék, akkor vinném Lénát is... Legyen az? Összeeresztjük őket? És akkor felváltva tudunk bemenni... Na meg Dorkát is meglátogatjuk! :lol:

Időpont: nálam is csak a vonalzó szerint van még 1 hetem, Tóth doki mindig a 25-ét mondja, ami szintén plusz 2 nap, mint nálad... Ki érti?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Voltunk fülészeten.
Bene fülével nincs változás. Kaptunk még 3 hét türelmi időt, aztán felszúrják. Mondjuk most már én is amondó vagyok, hogy ha addig homeo-antibiotikum és társai nem segítenek, akkor kell valamit csinálni, hogy rendesen halljon, és rendesen megtanuljon beszélni, stb. Mandulaműtét csak akkor kerül szóba, ha visszatér a fülgyulladás, de beadatom neki a prevenart is. :)

Villőnek meg rövid a lágyszájpadja, azért szörcsög folyamatosan, de most meg is van fázva kicsit, így még őt is megnézi még egyszer. Ezzel amúgy nincs mit kezdeni, max majd ha beszédében okoz problémát, pl orrhangon fog beszélni. Akkor neki is mandulaműtét. Marha jó. Gyerekkorom legnagyobb traumája. :( De azért most már más a helyzet, 1 napot kell csak bent lenni, altatnak, és nem kábítanak, és anya is ott lehet.

mtunde

Sziasztok!

Micsoda forgalom!!! Nem győzöm a visszaolvasást, pedig olvasgatni azért bekukkantottam eddig is... :oops:

Dorka, Hajrá Mínea!!! Drukkoltam ám, hogy a párod elfogadja mégis ;)

Veronikusz, Zsófi, drukkolok nektek is! Azért gondolom ti örültök a hűvösebb időnek ;) Mondjuk a hűvösebbnek én is örülök, de ez már túlzás....

Veronikusz, megértelek, én is majdnem nekimentem egy kétajtós szekrénynek a szülés előtti héten, mikor levitte a bal tükrömet :? Aztán mikor kiszálltam visszakozott és szó nélkül fizette a kárt...

Védőnő téma: nekem nagyon nagy szerencsém van, egy roppant lelkes fiatal védőnőnk van, akinek szintén van 2 gyereke, úgyhogy nem csak könyvből művelődött a témában. És ami a legjobban tetszik benne, hogy nem úgy jön, hogy ezt vagy azt így KELL... Sőt, volt már olyan, hogy valamire rákérdeztem, és közölte, hogy neki hivatalból ezt kell mondani, de ha egyébként meg ezt és ezt mondaná... Ő is 2 körzetet lát el, de még mindig tudja az összes gyerek és anyuka nevét :)

Borsa, Emmus biztos tündéri lesz!!!! Fotót majd kérek!!! :D

Az összes gyerkőc és mami gyönyörű!!! (felsorolni már nem is merem :oops: )

Ennyit bírt a memóriám...lyukas az agyam, bocs :oops:
Igyekszem most már sűrűbben jönni, csak ablakpucolás projekt volt, meg útlevél-intézés Annának, konyhabútor rendelés, szőnyegvásárlás, hogy a csípőultrahangról már ne is beszéljek :? Ja meg végre megcsináltam a vércukor-kontrollt, hálistennek rendben van... Meg eszembe jutott, hogy Mészáros doki azt kérte anno, hogy azért hívjam fel, hogy mi van velem... No ez maradt ki, most meg már ég az arcomról a bőr :oops:

Megyek tv-t állítgatni (be kell hangolnom páromnak a tv6-ot estére, mert csak azon adják a bajnokok ligáját) ;)

Azért jövök a friss hírekért... ;) :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Hahó!
Én is itt, csak Petykának kézbentartós-rázogatós napja van (az éjszakáról meg ne is beszéljünk...).

Védőnő témához én inkább semmit. :lol: :roll:

Remélem Dorka inkább azt érzi, hogy sok-sok pozitív energiát küldünk neki, de nem hinném, hogy velünk van elfoglalva... :wink: Egyébként én anno kérdeztem Évit, hogy nem rossz ez a babának, ha indítják, mire azt mondta, hogy de.

Kép
Kép
kriszta36

biztos buta kérdés, így 3 gyerekkel a hátam mögött, de miben rossz az a babának, ha indítják a szülést? azt leszámítva, hogy felborítják a ritmusát, és annak ellenére, hogy még nem állt rá a születésre, rákényszerítik. szóval kicsit messze van a természetes ütemtől. később hat ez valamiben az életére?

Kép
Kép
Kép
manóka28

Gyerekek!!! MEGVAN LETTI BABA!!!!!!!!!! Most beszéltem Vidadokival, a háttérben meg hallottam a kiscsajt nagy hangon! :D
vbea

Zsófi!
OKÉ! :D:D:D akkor talizzunk csütörtökön :D:D:D de jó!!! Kíváncsi vagyok! :D:D:D
Ezek a dokik vagy tudnak valamit vagy …. :lol:

Tünde!
Jaj neeeeee! Ez nem jó hír. :oops: JOBBULÁST!!!

Kriszta!
Én nem értem ezt az indítást! Bár tény,hogy tuti kezekben van és a legjobb helyen, de mért nem lehetet még egy hetet várni??? Azt olvastam, hogy terminus előtt 2 ill. után 2 héttel szoktak a babák megszületni és csak minimális számban a kiírt időpontban. Persze megérteném ezt is, HA INDOKOLT LENNE! :oops: De hát Vida se magától döntött így – gondolom – hanem felsőbb utasítás van rá. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni
Dorkának nem Míneája van :oops: ?

Tünde
nem jó hírek, infralámpa??Bioptronlámpa???
jobbulást

emano/Andi
KépKép
emano

Letti??? :shock: Nem Mínea??? :shock: :shock:

SZÍVBŐL GRATULÁLUNK A DORKA CSALÁDNAK!!! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!! MILLIÓ PUSZI MINDENKINEK!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Manóka, azt nem tudom, hogy később van-e bármi hatása, de az oxitocinra reagálhat rosszul a baba. Sajna végignéztem egy mellettem fekvő kismamánál, hogy lelassult a baba szíve, azonnal leállították az oxitocint és vitték a műtőbe, 10 percen belül kint volt a baba... Mindezt azután 2 perccel, hogy én is megkaptam az infúziót. Kicsit kiakadtam akkor :evil: De nálunk minden rendben volt szerencsére.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Végülis mindegy hogy hívják a lányzót

Gratulálunk a Dorka családnak!!!Sok-sok boldogságot!!!!
MIllióóóóó puszi!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Húha! Én meg itt végig Míneának drukkoltam...

Gratula Lettihez! És ügyes voltál Dorka!!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Most akkor Letti vagy Mínea??

Mindegy szívből gratulálunk a legjobbakat, Dorka nagyon ügyes!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hú, visszaolvastam így nagyon ijesztő... Szóval ott egy 36 hetes baba volt, csak elfolyt a magzatvíz... Viszont a baba egészséges náluk is. Azt miondta erre a dokim, hogy ezért van ilyenkor folyamatos ctg

Dorka, gratulálok!!!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

DORKA SZUPERNŐCI!
(Én is visszakérdeztem, hogy örülünk Lettinek, és nem Mínea?! :lol: )

GRATULA!!!
vbea

Manóka!
Én úgy gondoltam, hogy az adott pillanatban nem rossz-e neki, tök jól elvan, aztán rákényszerítik, hogy küzdjön. Én így tudom elképzelni, vagy ilyesmi.

Letti vagy Mínea, nagy gratula Dorkáéknak és sok puszi.

Kép
Kép
kriszta36

Dorkának és családjának hatalmas gratula a Kisasszony megérkezéséhez!!!!!
hajrá tejcsi!!!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Gratula!

Szerintem is lehet vitatkozni az orvosi beavatkozásokkal, sokszor tényleg kényelemből születnek, de legtöbbször meg kényszerből. van egy orvosi protokoll, amit tartani kell, és van egy kórházi előírás is. Ezek ellen senki nem tehet semmit. A legtöbb helyen már nem engednek 2 hetet, mert nagyon biztosra akarnak menni.
És persze, hogy rossz a babának nem akkor megszületnie, amikor akar, de hát a császár is rossz, mégis életet ment, és hosszú távon azért nem hiszem, hogy mindenre hatással lesz ez az életében, bár vannak, akik ezt mondják, de akkor is azt gondolom, hogy fontos állomás a születés, de azért nem minden. Sokkal fontosabb, ami utána van. Dorka esetében meg azért már valami beindult. Az én dokim ezt beindult szülésnek hívta fájásgyengeséggel, amikor napok óta fájdogál, tágul az ember.

mtunde

Veronikusz! Mikor terveztetek menni csütörtökön? Csak mert mi 10 előtt esélytelen, hogy odaérjünk, inkább fél11, mert mostanában legalább 9ig alszik Léna. És mi bkv-znánk... Szóval, lehet, hogy én mégis az egyedül menésre fogok szavazni, mert nem mindig egyszerű már Lénával bkv-zni, de még ma estig végiggondolom... De ha öcsém nem ér rá holnap, akkor mindenképp megyek csütörtökön. Na, ez most jó bonyolult lett... Bocsi... :?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Dorka!
Gratulálunk a kislányodhoz
!
:D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

jujj
csak kapkodom a fejem...

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DORKA ügyi vagy!!!!

Tünde! sajnálom Benét, és remélem rendbejön :D Fülészeten én is voltam ma,mert bedugult a fülem :? már megint kimosták :shock:

mindjárt rakok képet

Kép
gablaty

Kép az ünnepelt

Kép
gablaty

írásom után felgyorsultak az események Dorkáéknál!! :)

Szívből gratulálok neked Dorka!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
manóka28

DORKA, GRATULÁLUNK, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!! Majd várunk a beszámolóval. :D

Kép
Kép
Kép
v30

Szülésindítás, hmm, pont a napokban gondolkoztam ezen... Ákit a 41. héten indították, akkor már napok óta tágulgattam nulla fájással. Burokrepesztés, oxitocin, és akkor beindult a dolog. Fogalmam sincs, hogy ennek köszönhető-e, de az biztos, hogy Ákos nagyon fél minden új dologtól, még elfutni sem fut el, ha pl. megyünk valahol és meg akar nézni valamit pár méterrel arrébb. Mindig kéri, hogy álljunk meg, még lassan sem mehetünk mellette. Mintha félne, hogy elszakad tőlünk. Ő már nagy gyerek, s valahol annak tulajdonítom, hogy annak idején el kellett szakadnia tőlem, nem önszántából érkezett. Szerintem van valami ebben, az biztos, hogy ha valahol anamnézist vesznek fel a gyerekről, akkor a terhesség és a szülés körülményei is fontosak.

Kép
Kép
Kép
v30

Letti-Mínea vagy Mínea-Letti..... szó ami sz gratulálunk!!!!!! :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ezt kaptam nem rég, csak épp bölcsiben-oviban voltam:

„megérkezett Meretei Letti, hosszú fekete hajjal pontban 15h-kor, 3400g és 54cm :-) mind ketten remekül vagyunk!”

Zsófi!
Nekünk az már nem jó :oops: Mészi kért, hogy 8.30-9 között menjek + mi 8-kor adjuk le Katát + Szofi mostanában 6-kor kel, így 11 fele már ebédel és megy aludni :oops: sajnálom!!!!! :oops:

Szülésindítás:
A sógornőmnek Aug. 2.-án mondták, hogy 1 max. 2 hét és szül, mert EL VAN ÖREGEDVE A MÉHLEPÉNYE!!!!! Mégse indították be neki a szülést!!!! Tiszta ideg volt, hogy milyen gyereke lesz, ha EGYÁLTALÁN LESZ NEKI ÉS NEM HAL MEG MÉG BENT!!!! És ugye most született meg csak a gyerek szombaton. :oops: ezt megértettem volna ha megindítják!!!!

Gabi!
Enci nagyon tündérke!!! :D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz! Akkor sajnos akkor sem találkoznánk, ha csütörtökön mennénk, mert nem szeretem felkelteni Lénát... Akkor szerintem én maradok a holnapnál, és megyek egyedül. Nekünk esélytelen, hogy odaérjünk 9ig... De majd még biztos találkozunk!!!!

Dorka! Micsoda szép méretek! Még egyszer gratula! Holnap meg fogom kérdezni Erikát, hogy benézhetek-e hozzátok!!!

Tünde! Remélem egyik műtétre sem lesz szükség!!!

Gabi! Enci már nagyon nagylány!

Szülésindítás: remélem nem jutok odaáig... :oops:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Először is hatalmas nagy gratula Dorkáéknak Drága Kicsi Lettihez.
Bevallom őszintén, mi már fél1-kor megtudtuk (csiripelték a kismadarak odabenn a kórházban :wink: ), hogy Letti érkezőben van. Párommal és Vitéz Leventénkkel bementünk bemutatkozni, amikor hallottam, hogy Dorka már a labdán csücsül. Jaj, annyira izgi volt!!!
Aztán hazajöttem és el akartam újságolni de az ágynál tovább nem jutottam. :oops: Mostanáig aludtunk, ez az idő úgy tűnik bejön nekünk.

Kriszta, egészen meghatódtam kérdéseden, köszönjük, most már jobb a helyzet. Az esték maradtak óbégatósak, 7-11 között, tegnap 3-9 között, de egyébként nagyjából rendeződünk. A hasfájás még mindig iszonyú, pont most volt először két hete, hogy nem 5 perc alatt végez a szopival, hanem kihúzta 20-25 percig. Ez most nagyon felvidított, mert mondom, főleg este, 5 perc fuldokló küzdelem, aztán kiköpi és máris sír, annyira pocakfájós a Drágám!
Most is már hangol estére ahogy hallom, apája karján.

Amire nagyon büszke voltam, vasárnap képzeljétek mentünk 10-re misére, utána meg anyósékhoz, ahol mondtam, hogy majd pár órát talán kibírunk. Erre este 6ig bírta úgy, hogy kb kétszer fél órát nyügizett, amúgy baromira élvezte a kocsikázást és az új dolgokat!

Próbáltam közben azért visszaolvasni, de főleg a képeken pihentettem a szemem, amik még mindig nagyon-nagyon édesek!
Ovis-projekthez végig drukkoltam és irigykedtem is, nagyon könnyen ment!

Szülésindítás, császár: sztem is lehetnek tudatalatti hatásai, de 25 óra szülőszobai vendégeskedés után, még ha nem is volt mindvégig durva, nekem már maga volt a megváltás amikor a műtőbe toltak. :oops: :oops: (de közben azért bennem is ott volt, hogy mennyire lesz ez hatással Levire)

Na, lelövöm magam és próbálok felébredni!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

nem is tudom, mikor volt, hogy egy nap alatt teleírtatok másfél oldalt!

Gratulálok én is Dorkának, meg Letti csaj, jó, hogy itt vagy köztünk!

Tök izgi volt végigrohanni az Írásaitokon! :D :D

Kép
Kép
paklincs

Veronikusz, te kinek fogsz üzenni?!

Kép
Kép
paklincs

Paklincs!
mivel Tünde is engem tisztelt meg ezzel a tiszttel, így természetesen NEKI!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

na akkor mostantól érted izgi-bizgi, lesem majd Tünde bejelentkezését ezerrel...hajrá villámfürtöskék!

Kép
Kép
paklincs

GRATULA DORKÁNAK ÉS LETTI BABÁNAK! ÉS PERSZE AZ ÚJ ÖTTAGÚ CSALÁDNAK! :lol:

Védőnő: hát, többet árt, mint használ...ha egyáltalán van bármi hasznuk! :evil: nálunk kettő volt, a második Bogi négyhetes korában jelentkezett utoljára, azóta csönd :D pedig nem voltam vele bunkó (noha az agyamra ment a hülyeségeivel..) idős volt mindkettő és hát érdekes elméleteik voltak... anyós no. 2! :evil:
hihetetlen dolgokat csináltak a terhesség alatt is.. :evil:
szóval, ha valaki a semmittevésből akar megélni, akkor ez az ideális munkahely!
Vendég

hú, de ha jól emlékszem van itt valaki, akinek védőnő van a családban?? pár jó szó a védelmükben...?
Vendég

Rám vársz Bori? :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Én nem nyilatkozom.

Kép
Kép
kriszta36

Majd később, mert Petya épp szabadulószámokat mutat be az ölemben.

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok,
Dorka, gratulalok! Letti, Isten hozott kozottunk!:)
az en vedonom fiatal, es egesz normalis, leszamitva azt, h iszonyu sokat bir beszelni, en neha igyekszem kozbevagni vmi kerdest, ha van, de annyira bobeszeduen valaszol, h nehez kihamozni belole a lenyeget...:) egyebkent meg lelkesen jon, mar volt nalunk vagy haromszor miota Zsofi mregszuletett + a gyerekorvosnal is o van egy masikkal valtasban.

banana

ISTEN HOZOTT KICSILÁNY KÖZTÜNK!
Dorka, tiszta szívemből gratulálok! Biztos csodás volt minden. Természetesen nagyon várunk a beszámolóval :lol:

Veronikusz, Zsófi - húzzatok bele csajok, ha 3as bulit akartok....... :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

hoppsz.

a narancsot akartam vastagon nem az utolsó sort.......

Heni

Kép

Kép
cancan

köszi a válaszokat. én még eddig nem gondolkodtam azon, hogy milyen hatása lehet annak, hogy Dóra esetében oxitocin löket is volt.
igaz, én rettegtem attól, hogy útközben szülök (Ricsinél ez nagyon necces volt). természetes szülsé párti vagyok, de nem ennyire, ezért eléggé beparáztam, mikor mondták, hogy Dóra titokban nagyon rákészült már a születésre. akkor meg a szívem szakadt volna meg, ha azt mondják, hogy maradjak ott, biztos, ami biztos, és várjuk meg ott, hogy mikor akar megszületni magától, mert akkor meg túl sokáig lettem volna esetleg távol Ricsitől meg Mikolttól (mert férjem biztos jött volna minden nap, de ők nem)

Kép
Kép
Kép
manóka28

védőnő...
a miénk tök jó! Mindig előre megbeszéljük, hogy mikor jön, nem szól bele semmibe, csak ha direktbe rákérdezek vagy tanácsot kérek valamiben, akkor mondja el, hogy ő hogy csinálná...igazából azért jön, hogy megnézze,hogy jól van e gyerköc, csinálja e, amit korából adódóan kell, az oltásokról szokott tájékoztatót adni és ha nincs semmi kérdés vagy problema, már megy is. De bármikor hivhatom, szokott segíteni az orvosnál időpont kérésben, gyógyszerfeliratásban is, ha épp nem tudom utól érni, szóval szerintem jó, hogy vannak-már ha olyanok, mint a miénk...

Csajszik!
Kérdés: volt a Híradóban, hogy kőkemény influenzatámadás várható, reszkessünk, meg minden...most, hogy Jankó óvodás és valszeg nem ússzuk meg, oltassam vagy ne oltassam? Esetleg Aprooka, apának mi a véleménye?Gyuzsó?

Tudom, hogy most babalázban égünk, de remélem nem bánjátok, ha elmesélem, múlt hét csüt-péntek csak addig szipogott Janki,amíg eljöttem az oviból, most hétfő-kedden apa vitte, minden pityogás nélkül szaladt játszani, semmi gond nem volt... Úgyhogy lekopogom,de hátha kezdünk beleszokni...

Flórka pedig kimondta tök szépen, hogy autó... :wink:

Kép
Kép
paklincs

Pont ma gondolkoztam az influenza elleni oltáson :? (barátnőm kisfia akivel sokat találkozunk,most kezdte a bölcsit....)engem is érdekelnének a vélemények
Bár én holnap megyek a gyerekorvoshoz és megkérdezem

Balázsnál Párizsi mánia van :? párizsit enne párizsivel :?

Veronikusz,Zsófi-hajrááááááááá

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
ehhez csak annyit, hogy Kisjankónál is volt-van ilyen, nála virsli a sláger, nem kispályás módon.Kb. egy éve lehet, felült álmában, háromszor elkiabálta magát, hogy virsli, virsli, virsli, majd visszafeküdt és horpasztott tovább...

Kép
Kép
paklincs

Emese
ez haláli :lol:
Balázs megáll a hűtő előtt és kiabál, párizs-párizs!Ha eszünk minden párizs :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sok Boldogságot Lettinek és az egész családnak!

Jó volt ez a nagy izgalom, várom a következőt! Veronikusz, Zsófi :wink:

Védőnő: Számomra is kérdés, hogy hozzánk pl. minek jön 2 havonta. Egy éves korig havonta járt. Látja, hogy nem verjük a gyereket és nem putriban lakunk. Ritkán kérdezek tőle, de ezek csak közvetetten gyerekkel kapcsolatos dolgok. Arra korán rájöttem, hogy más elveket képviselünk. Ő is rájött, hogy hiába is győzködne, megyek a saját fejem után. Na mindegy...Valóban elég nyugis állás lehet :wink:

Rossz anya voltam ma este :cry: Feloldozást szeretnék!
Nagyjából 4 napja elég stresszes az élet. Jól bírtam a strapát. Magamban dühöngtem, igyekeztem Ivánt megóvni az ingerlékenységemtől. Eddig. Ma viszont teljesen elszakadt a cérna egy kis semmiségen. Vagyis a dackorszakon. Mondom pakoljon megyünk fürdeni. Ezt 100x. Mintha süket lenne. Nem lesz idő mesére és játszásra a fürdökádban, mint tegnap. Szintén semmi. Aztán eldurrant az agyam. Felrántottam a földről és odataszigáltam a kupleráj közepére és kajabáltam, hogy most azonnal elpakolsz! Erre persze sírva fakadt és a "Ne haragudj Anyu, azért szeretsz ugye?" nézéssel jött hozzám, hogy öleljem meg. Én meg elzavartam, hogy majd ha rend lesz megölelem, de inkább szót kellene olykor fogadni, nem folyton a bocsánatomért esedezni. Mire elpakolt már nem kellett az ölelés. Átment rongyláb Janiba, hogy ő márpedig nem jön fürdeni. Na ez sem használt a "Jó kedvemnek". Semmit nem csináltam csak hűvösen tettem a dolgomat. Fürdés, hajmosás 2 perc alatt. Törcsinél mindig hozzám bújik, de most nem voltam erre ráhangolva és ezt sem engedtem. Azt esti cicit is csak akkor adtam neki, mikor mondtam, hogy egy szót nem akarok hallani, de hüppögést sem. Pik-pak csend lett, mint ahogy a rend is hamar elkészült a rámordulásomra. Ezek után persze elutasító volt kicsit. Nem engedte, hogy cirógassam, csak ölelt. Na nem csodálkoztam én semmin, de most éreztem ezt először és sz@r volt. Pedig mikor mondtam neki, hogy szeretem őt nagyon akkor is ha haragszom, akkor oda vetett egy olyat ő is, de hááát. Na most egy kicsit jobban vagyok. Talán hétvégére minden ügyes-bajos hivatalos ügy rendeződik és akkor könnyebb lesz mosolyogni és elviselni ezt-azt.
Tudom, hogy ettől nem áll meg a növésben vagy ilyesmi, de rettenetesen rossz, mikor azt érzem, hogy így nem kellett volna viselkednem vele :cry:
Bocsi a nyavajgásért....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Paklincs, én írtam is az ovis dolgot, hogy tök jó. Nagyon jól haladtok!
Flórkához meg szintén gratu, mostantól győzz csak válaszolni.... :wink:

Influ: apája szerint mint minden évben ez nagyrészt reklám és a pénzre megy, persze a veszélyeztetetteknek jó (szív, cukorbetegek, stb.) Minden ovi, suli is nagyobb veszélynek van kitéve, de azért az influ nem annyira gáz, még ha be is üt(jó tudom nem kellemes, engem is mindig leteper legalább kétszer egy télen), a másik meg, hogy az oltás baromira nem ad védelmet minden baci, vírus ellen sajna. ( Apája elolvasta amit írtam és közölte hogy szakszerűtlenül fogalmaztam :D ) De a lényeg ez.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka
magyarul akkor nem sok értelme van csak a veszélyeztetetteknek :? ?
Cd???bevállt??? :oops:

Renáta
Mi a baj???már ha publikus????
amúgy ezt az érzést ismerem (rossz anya voltam)nálam is szokott ilyen lenni :cry: de szerintem én is úgy tettem volna ahogy Te

emano/Andi
KépKép
emano

Renáta!
ilyen mindenkivel előfordul - szerintem - és utána mindenkit furdal is a lelkiismeret. :oops: Mi is emberek vagyunk és néha bizony elszakad a cérna :oops: főleg ha éppen próbálgatják tágítani a határaikat. :D

Influenza:
kb én is ezt gondoltam mint amit Aprooka most meg is erősített. :D kár!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: