A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!
Á,ez a reggeli rohanás-kész vagyok tőle.Elővettem Kristi bundazsákját-reméltem hogy jó lesz Domira-és igen :P Ma abba vittem babakocsival oviba.Van másikfajta is,de az hatalmas,majd télre jó lesz.Szerencsére mivel Kristi téli babó volt,így nagyon sok meleg kabátka,meg cipő van,ami alig használt.
Holnap oltás,Dominak,meg Vercsinek is :? Lázcsillapító kúpot már akkor vettünk,mikor kijöttünk a kórházból-sose lehet tudni.

Emma remélem már jobban van!!

Kriszti:Anyósok már csak ilyen dilinyósok :? Tényleg a Párod mondja el neki,mi a szitu-bár lehet hogy akkor is megsértődik,de kit izgat!!

Kép
Kép
Kép
kike

Kép
Sziasztok babák

Kép
dittke

Jó reggelt!

Nekünk már megint volt egy másfél órás virrasztásunk éjszaka! Szegénynek hiába adtam görcsoldót! Vége lehetne már!!

Jaj, szegény Emmácska! Remélem ma már jobban van!

Kriszta! Hát anyós...Nekem mindig abba szól bele, hogy mit adjak rá! Kell a sapka! Nem kell a sapka! Fázik ez a gyerek...Takard be...neúgy...hajtsd össze...adj rá pulcsit...ÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Eddig megcsináltam, de mikor a keresztelőn mondta, hogy vigyem be, meleg van kint, bementem. Odabent meg juj, de hideg van itt, vidd ki! Na akkor bedurrant az agyam és megmondta, hogy most már hagyjanak békén! Én vagyok az anyja hagy döntsem már el én, hogy mit csinálok vele!
Ezek után odaadtam a nyagyimnak Vikit, hogy fogja ő is(tök cuki volt!! :D ) )de sajnos elkezdett sírni, de nem akárhogy! Az anyóska elvette tőle, de hát nem nyugodott meg. Én meg nem tudom ilyenkor mit csináljak, mi a jó? Ha elveszem és megnyugtatom, de akkor megbánthatom, hogy nem ő vigasztalja meg, de ha meg nem veszem el, akkor ugyan akarja-e vigasztalni. Nehéz. Na mindegy. Ott lóbálja, de még mindig sír, én mellette állok és megszólal: "Hol van már Jani! Vigasztalja meg ezt a gyereket, ne sírjon ennyire!"
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Hát én mi a tökömnek állok ott? Én "csak" az anyja vagyok....
Mindegy!
Szóltam Janinak, hogy rendezze le az anyukáját, mert kezd elfogyni a türelmem és akkor nem akarok bunkó lenni vele!

Az oltást lehet, mi is beadatjuk. Még nem volt szó erről a dokival. De jövő héten úgyis a kötelező, akkor megkérdezem mit mond!

Aki nem küldött még képet, az küldjön már légyszike! Dittke! Most épp Te vagy itt! De a többiek is!

sz.andi

helló csajok! Ige, én sináltam képeket, de még nem tudom őket feltenni, mert megint újra lett telepítve a gép és még nincs rajta semmi képszerkesztő. De este ráuszítom apát, vagy lehet, hogy megcsinálom én. A tali jól sikerlt, de jobb lesz ha legközelebb vagy a szabadban találkozunk, vagy valami kisebb helyen, ahol le tudunk ülni együtt nyugodtan, mert így kicsit szétszakadt a társaság.
Most mennem kell, de később még jövök.

KépKép
muffin

Andi!
Te mire gyujtod a kepeket?

Kryss!
Koszi!

En tegnap mar ugy beoltoztettem oket setarahogy nem tudom telen mit adok majd rajuk mert ennel tobbet nem lehet.Apukam igy is azt mondta hogy nem vihetem oket ilyen hidegben sehova. En meg raformedtem h oda viszem ahova akarom vegul is az en gyerekeim es kell meg oket vinni sokkal hidegebben is.

Csajok!
Hol vannak a kepek a talirol?????
Vendég

Maverick!
Nem akarom megmondani, mert ha nem sikerül megcsinálni, akkor nem akarok beégni :oops: :oops: :oops:
Ha nem sikerül, akkor csak magamnak :lol: :lol:

sz.andi

andi:hová kell képet küldeni??

Képimg][/url]
Kép
ronix

Nekem olyat, ami nem egész alakos! Itt is jó pü-ben!

sz.andi

Az elég rossz éjszaka után azért ez a baba tudja hogy vegyen le a lábamról...:

Kép

sz.andi

Nos, újra itt.

Emmának még sajnos hőemelkedése van, amiből arra következtetek, lesz itt még láz is.... :?

Szegénykém kicsit nyűgös, majd ha tudok, jövök.

Köszönjük a jókívánságokat!

A szurit nekünk a 3 hónapos szurival akarja a doktornő beadni...
:roll:
Vendég

Szegény Emmácska!! Puszi a kis hajas fejecskéjére!

sz.andi

jó reggelt lányok!

hát ezt el kell hogy meséljem!! (utána visszaolvasok mert csak gyors bekukkra jöttem)

éjaszaka 4-kor ettünk, aztán meg fél9-kor. fél9-kor evett 110-et. láttam rajta hogy kevés, csináltam 30 tápot de az nem kellett neki mégse. jó hát akkor nem...
9-kor rájött hogy neki mégis kellene. megette a 30 tápot. elfogyott kihuztam a cumit a szájából sikitott mint aki éhen akar halni. hát jó... csináltam még 30-at mert ugyebár gondoltam hogy annyi elég lesz...
megette, kihuztam, ő meg vonyított... volt még a hűtőben 60 tejcsi az éjjelről. bedugtam a szájába, azt is kiszivta... és utána még egy kicsit nyammogott az egyik cicin is nyugtatás képpen.

most meg se merem mozdítani, és igy néz ki... ő aki mindig csupaszem mert kimeresztgeti állandóan:

Kép

Kép

Kép
timi1982

jah azóta elaludt és horkol :D :D :D
jóllakott kis napközis :D

Kép

Kép
timi1982

Timi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tündérke!

sz.andi

büfire fel se mertem venni :D mert hát ugye mi azt még csak most gyakoroljuk vállon a reflux miatt... tuti kijönne minden...

Kép

Kép
timi1982

Marcsi! A kollégáknak csinálom a munkát, de szerintem mutasd meg Emmust, ő még nagyon kicsi!!! Valószínű csak vírus, de akkor is!

Magdi! Remélem nem lesz komolyabb baj!

Ági! Én köszönöm, életmentő volt, hogy nem kell buszozni az esőben...

A találkozó jó volt, csak hát igen, sétálni jobb lett volna...De jó volt ennyi embert megismerni! Én sajna nem csináltam képet! :(

Adél egy tündér volt tegnap, a találkozót végigaludta, 4 órát bírt evés nélkül ( szegénykém utána falt...) este még vendégek is jöttek, de nagyon édes volt, csak egy kicsit nyüglődött. És pont az i-re, hogy 21.30-tól 7-ig aludt (még jó hogy irigykedtem Jázminra valamelyik nap :) ) és reggel 16a-at szopott!!! :)

Most rohanok, de jövök még...

Kép
andkata

atya ég!

van vagy 4 oldal amit vissza kell olvasnom...

Kép

Kép
timi1982

Andkata!

A szuri miatt lázas... Tegnap kapta.
Vendég

Csak pár percre jöttem. most van nálunk a fodrász, festi a hajamat, meg Anyuét.
Tali képekre én is nagyon kíváncsi vagyok!

Andi :P
Holnap küldök képet. Most sajnos rohanok! (Mire készülsz a képekkel?)

A babéák gyönyörűek!!!

Nekünk rossz éjszakánk volt, bár Csabi láthatóan élvezte... fél2-től fél5-ig volt fenn.Szopizott, majd röhigcsélt, kurjongatott, járt keze lába :lol: De akkor nem tudtam rajta nevetni, igaz haragudni sem :D De hogy mitől??? :shock: Tisztára, mintha kávét ittam volna...pedig nem :roll:

Emmácskának jobbulást!

Véda
Vendég

Andi! köszi a gyerekdalos oldalakat! Bár én mint tanító ismerek nagyon sokat, de Rolinak nagyon tetszik az , amelyikre azt írtad, hogy lassabban jön be!

Timi! Nagyon édi! Jó huzata van!

Andkata! Gratu. a hosszú alváshoz és a 160 mlhez! Van ott tejcsi! :lol:

Andi! Nagyon cuki Viki és nagyon szép a rucija!

Kép
szly27

Sly! Nekem is tetszik! Meg úgy vettem észre Vikinek is! Itt énekeltem mellette ő meg mosolygott. Mint a képen!

A rucit meg anyósoméktól kaptuk, nem is gondoltam volna, hogy jó rá! De szerencsére jó! Nagyon nyő ez a gyerek, lassan megint új cuccokat kell vennem!

sz.andi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:13-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:13-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Én is rohanásban vagyok, ráadásul Zsolti ma kap szurit!!!
Drukkoljatok, hogy ne legyen lázas!

Nekünk nagyon hasznos volt a tali, mert Zsolti megbeszélte a többi babával, hogy éjjel aludni kell, és nem pedig zabálni, úgyhogy fél tíztől ötig aludt. Ez nálunk rekord, idáig max négy órát aludt egyhuzamban!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:12-kor.
20150601134430

Én is fotóztam tegnap, de sajnos nem sokat!
Kép

Van még egy pár, de most tényleg indulunk kell!

Kép
Kép
patr

Viki! Nagyon cuki Lackó! Az a fűzős bőr cipő! Haláli!

Andi! Mi is már 68-as cuccokat használunk. Most vettem észre, hogy alig van ruhája, mindet kinőtte. Volt amelyik alig volt rajta! :shock: Sürgősen meleg rucikat kell neki venni! És sűrűn kell nézegetnem a szekrényben amiket félreraktam, hogy még nagyok, mert ha nem kapcsolok idejében, mire előszedem kinövi!

Véda! Sajnálom a rossz éjszakát, lesz ez még jobb is. Más nem két három év múlva! :lol:

Kép
szly27

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:11-kor.
20150601134430

Húúú :oops: Titát, Katát felismertem. Ciki, de kik vagytok még ott? :lol:

sz.andi

Sziasztok!
Nekünk most nagyon jó éjszakánk volt. Igaz csak 9-kor volt fürdés, aztán evés. De utána aludt fél 6-ig. Aztán evett, és igaz kicsi nehezen, de ujra elaludt, és aludtunk 9-ig! Olyan jól kipihentem magam. Ma ugyis csak levest kellett főznöm, mert maradt töltött paprika tegnapról.
Igaz még egy porszívózás és felmosás vár rám!
Ma negyed 4-re megyünk védőbe méreckedni. Mi csak két hét mulva kapunk szurit, mert itt csak 3 hósan van. Már előre félek.

Marcsi!
Remélem Emma hamar rendbejön.

Kriszta!
Látom amyósod nem gondolkodik!

d.dodó

De jó látni így titeket,ha csak képen is-köszi Patr :D :wink:

Mérgelődhetek egy kicsit?? :roll: :oops:
A lényeg hogy ez a Flex nevezetű cég,meg a főnökei egy nagy...... :evil:

Ugye holnap oltás:Vercsinek,Dominak-autó híján,marad a busz-Apa már egy hete szólt a munkahelyén hogy holnapra kér egy nap szabit,mivel azt hiszem kicsit zűrös lesz a holnapi nap-egyedül nem merem bevállalni.
De nem akarják elengedni,még lehet hogy úgy sem hogy előbb eljön a melóból :twisted:
Ha csak egy gyereket kéne vinnem az még ok,elintézném egyedül,vagy mondjuk a Kristit,Vercsi helyett,mert a Kristi erős legény nem állna neki sírni,de a Vercsi más tészta :roll:
Babakocsit nem fogom emelgetni a buszra,főleg ha egyedül megyek,és ugye a legmelegebb cucc a Domira a hálózsák,de az zsák,így a kenguru is ki van zárva,tehát marad hogy kézben viszem.És ugye be kéne még a városban szerezn néhány dolgot a gyerkőcöknek-esőkabát,sapi,meleg rugi,ilyenek.Szóval kell Apa nekem holnapra és kész :cry: :twisted: Magyarán mondva:rohadt Flexes cég!!! :evil: Bocsi!
Apa már azt mondta ha nem engedik el akkor is eljön adjanak neki arra a pár órára igazolatlant:szemetek,szemetek :twisted: :twisted:

Ez jól esett-hogy kiadtam magamból :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

hálózsák-bundazsák! :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

jaj mennyit irtatok!

nem is tudok külön-külön mindenkinek reagálni... bocsi :oops: :oops:

még talis fotót!!!

marcsi! remélem hamar meggyógyultok. hülye szuri... ezért utálom a legjobban, hogy belázasodnak utána. mert az a sirás ami a szurit követi még elmegy, de hogy kijön rajtuk...

viki!
lackó nagyon jópofa... tényleg olyan mintha szibériába készülne.
de öltözzön is fel, mint hogy beteg legyen.

nálunk az éjszaka képzeljétek el befagyott még a ly...am is.
még jó hogy felöltöztettem babicmat.
persze amgamról elfelejtkeztem.... hajnalban arra ébredtem hogy fázok a nyári takaróban meg a hálóingben. nah pléd nem volt abban a szobában, a pizsim fogalmam sem volt hogy hova tettem a nyáron... igy felvettem a szabadidő nadrágom meg egy zoknit. nah igy éppen hog ykibirtam reggelig.

apának az volt ma az első vagyis második dolga hogy elment és vásárolt olyan hősugárzóféleséget.
bement dolgozni, eligazítást tartott aztán robogott vásárolni radiátort meg ilyen vacakot.
már be is fűtöttem a gyerekszobában :D itt a nappaliban meg megy a klíma fűtésen :D :D

jah egyébként szombaton is fáztam és közöltem apával hogy jó lenne már a gyerekszobába radiátort venni és felszerelni mert hideg van... nézett rám érdekes szemekkel... aztán közölte hogy jó ő elmegy venni és felszereli, de nem hiszi hogy attól hogy fent lesz még melegem lesz... esetleg ha nem dolgozik ezerrel a tudatalattim, mert ugyebár panelban még nem fűtenek :D :D :D
hát jót röhögtem magamon. meg persze égett is a pofám rendesen :D :D :D nah de hát ha fázok, akkor fázok és elmegy még a maradék eszem is... :D :D :D

valaki irta a hidegben séta-nem séta kérdést. hát mi hidegben még ki is megyünk sétázni mert kb. olyan szinten felöltöztetem mint viki, de esőben nem viszem ki csak ha nagyon muszáj.
esőben az erkélyen szellőzünk, mint ahogy tettük azt hétvégén is.

kike! anyukám itt volt tegnap, mutattam neki a nővéred sütizős oldalát... ugye nem kell mondanom... nyálelválasztás beindult rendesen :D :D :D

gyerekdalok: én tuti nem fogok énekelni babcimnak, mint ahogy eddig se tettem. de legalább mostmár hall majd gyerekdalokat mert elindítom neki a gépen. ha én énekelnék abból sirás lenne a vége... én meg a hangom...

meg volt még annyi minden, de sajnos nem jegyzeteltem :oops:

Kép

Kép
timi1982

andi ment a pü

Képimg][/url]
Kép
ronix

andi ment a pü

Képimg][/url]
Kép
ronix

andi ment a pü

Képimg][/url]
Kép
ronix

jah és még annyi, hogy ne kövezzetek meg de én örültem tegnap az esőnek. örömömben majdnem dalra fakadtam :D :D :D

bence 3 napja szenvedett. alig aludt, nyűgös volt, ha evett majdnem az össes kijött belőle, bukott állandóan, még a régi sugárban hányást is produkálta, éjszaka is fenék risza volt (pedig ő aztán nincs hozzá szokva, és ha nincs semmi baja, akkor utálja is ha kézben van)

vasárnap leesett az eső, és mintha kicserélték volna. ujra kis dumagép lett, és ontotta magából a mosolyokat és a buborékokat :)
be nem állt a szája, keze, lába...

Kép

Kép
timi1982

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:11-kor.
20150601134430

A sürítőt nem használod?
20150601134430

Domi így játszik most:
Kép

Kép

Kicsit morci :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Nagyon megdolgozik érte hogy megfogja és megkóstolja :D

Timi:örülök hogy tetszik Anyukádnak a Tesóm oldala :D -én a büszke Hugica :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Jujj de fúj a szél!!sörnyű :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

lányok!

pharmatex készítményt használok védekezés gyanánt.

ezt ugye akkor is használhatom biztonsággal ha már nem szoptatok majd????? vagy ez is olyan mint a cerezett vagy mi a szösz... hogy csak szoptatás mellett hatásos?????????

Kép

Kép
timi1982

viki!
nem használom, mert az én drágám a sűrítővel nem evett csak 70-80-akat. ami a fél fogára - nem létező fogára- sem volt elég. 1 óra mulva éhes volt és nyugtalan.

de egyébként már mint a nagyok büfizünk :D vállra véve.persze nem minden evésnél még, de ugy néz ki már tudunk igy is és nem jön vissza. kop-kop-kop.

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Áron is megkapta tegnap az oltást,szerencsére nem volt semmi tőle!
Picit piros a helye meg egy kicsit csomós úgyhogy borogattam!
22-6:30-ig aludt! :shock:
Ilyet még sosem csinált,igaz velem mert este ott aludt el és nem volt szívem átteni a hideg ágyikójába!
Így reggelre tudott cicizni 120-at a kettőből!
Úgy utálom,hogy nem tudok neki mindig adni,megint nem nagyon akarja megenni a tápot pedig nincs annyi!
Most megpróbálom majd megint szoptatni,lemérem és meglátjuk kelle a táp!
Csak olyan nehéz mert ha előszőr cicizik nem szokta utánna elfogadni a tápot!
Őzületbe visz ez az etetés!
Ma tudtam tőle enni,rendetraktam nagyjából és bekészítettem egy mosást is!
És még nektek is írok!
Lassan ébred,hamma aztán viszem sétálni ha nem fog esni addig!
Ja! És kaptunk egy kis Maltofer cseppet az én kis hófehérkémnek!
Én már szóltam töbször,hogy sápadt,de mindig azt mondták fehér bőrű!

Maria! Nagyon sajnálom emma babát,jól felment a láza!
Jobban van már?

Wera????????????

Titi??????? Elvesztél a Westendbe???
Hogy álltok kajaügyileg? :twisted:

Szandi! Kíváncsian várjuk mire jutsz a fotókkal! :wink:

Kike! Remélem elengedik Apát,nem semmi 3 gyerekkel hogy megállod a helyed!
Le a kalappal!

Patr.! Köszönjük a fotót!
Még kérünk!
Beszámoló?

viki! Jól beöltöztetted Lackót,vigyázz is rá,meg ne fázzon!
Tegnap Áron is ordított mire szegényre ráhúztam azt a sok ruhát! :wink:

Kriszti! Anyós :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nem normális!

Magdi! Nagyon durva amit írtál!
Hogy vagy?
Azért csak ki kéne ezt vizsgálni!

Kép

Kép
ibm

Timi:Gratula a büfizéshez,csak így tovább-milyen jó is az a Babának :D

Kép
Kép
Kép
kike

jaj mindig elfelejtek valamit...

tápszeres anyukák. nektek mennyibe kerül kiváltani???
mert én 2000 ft körül fizettem és felvilágosított bnőm hogy nem ennyit kellett volna fizetnem hanem csak valami 600 ft körül. csak a drnő nem jól irta fel.
ha támogatottként irja fel, akkor 600 ft körül van. (nestlé beba tápszer)
de a többi is igy működik... mert receptre lehet ugye kiváltani de ha a recepten beX-eli a mit tudom én mit akkor támogatottként olcsóbb sokkal...

ti mennyiért váltjátok?

Kép

Kép
timi1982

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:10-kor.
20150601134430

De cuki babok vannak itt!
Meg a talis kep is jo,kerunk meeeeg!!!!

Viki!
Lacko kabija nagyon ari,honnan szerezted?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:10-kor.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: