jaj mennyit irtatok!
nem is tudok külön-külön mindenkinek reagálni... bocsi
még talis fotót!!!
marcsi! remélem hamar meggyógyultok. hülye szuri... ezért utálom a legjobban, hogy belázasodnak utána. mert az a sirás ami a szurit követi még elmegy, de hogy kijön rajtuk...
viki!
lackó nagyon jópofa... tényleg olyan mintha szibériába készülne.
de öltözzön is fel, mint hogy beteg legyen.
nálunk az éjszaka képzeljétek el befagyott még a ly...am is.
még jó hogy felöltöztettem babicmat.
persze amgamról elfelejtkeztem.... hajnalban arra ébredtem hogy fázok a nyári takaróban meg a hálóingben. nah pléd nem volt abban a szobában, a pizsim fogalmam sem volt hogy hova tettem a nyáron... igy felvettem a szabadidő nadrágom meg egy zoknit. nah igy éppen hog ykibirtam reggelig.
apának az volt ma az első vagyis második dolga hogy elment és vásárolt olyan hősugárzóféleséget.
bement dolgozni, eligazítást tartott aztán robogott vásárolni radiátort meg ilyen vacakot.
már be is fűtöttem a gyerekszobában

itt a nappaliban meg megy a klíma fűtésen
jah egyébként szombaton is fáztam és közöltem apával hogy jó lenne már a gyerekszobába radiátort venni és felszerelni mert hideg van... nézett rám érdekes szemekkel... aztán közölte hogy jó ő elmegy venni és felszereli, de nem hiszi hogy attól hogy fent lesz még melegem lesz... esetleg ha nem dolgozik ezerrel a tudatalattim, mert ugyebár panelban még nem fűtenek
hát jót röhögtem magamon. meg persze égett is a pofám rendesen

nah de hát ha fázok, akkor fázok és elmegy még a maradék eszem is...
valaki irta a hidegben séta-nem séta kérdést. hát mi hidegben még ki is megyünk sétázni mert kb. olyan szinten felöltöztetem mint viki, de esőben nem viszem ki csak ha nagyon muszáj.
esőben az erkélyen szellőzünk, mint ahogy tettük azt hétvégén is.
kike! anyukám itt volt tegnap, mutattam neki a nővéred sütizős oldalát... ugye nem kell mondanom... nyálelválasztás beindult rendesen
gyerekdalok: én tuti nem fogok énekelni babcimnak, mint ahogy eddig se tettem. de legalább mostmár hall majd gyerekdalokat mert elindítom neki a gépen. ha én énekelnék abból sirás lenne a vége... én meg a hangom...
meg volt még annyi minden, de sajnos nem jegyzeteltem