Orsi! Én is itt vagyok, és támogatlak (ha tudlak)... a sírás nem baj, szerintem még jó is. Én sírni sem sírok, és furcsállom, kicsit olyan robot lettem, kívülről olyan, mintha rendben lennék, és tartok tőle, nehogy másként jöjjön ki, hogy nehéz évem volt (van) - mondjuk nehogy ez gátolja majd asikert, hoyg belül azért nagyon meghalt bennem valami. Nem együttérzéseket kiváltani szeretnék, mert már többx leírtam, mi történt velem, de néha csak vállat rándítok, néha viszont arra gondolok, hogy ez őrület, idén 2x voltam terhes, mindezt lezavartam 5 alatt a veszítésekkel együtt

- ki szeretne jobb statit, mint 2 inszemből 2 terhesség?! És ki ne szeretne iylen kudarcot elkerülni?!
Felálltam, de bízni rémesen nehéz, ezért inkább bele sem gondolok, csak számolom a hónapot, hogy mikor és hogyan kezdjünk.
Ha rámjön a kesereghetnék, arra gondolok, hogy sokkal rosszabbul is végződhetett volna. Igaz, jobban is. De akkor meg arra gondolok, ha már így történt, legalább jó helyen vagyunk.
Hallod Orsi? Jó helyen vagy, innét előbb-utóbb mindenki babával megy haza!!! Tudod, mit? Ezúttal megelőzhetsz, de csak 1-2 hónappal!

Aztán majd a másik topicon boldogítjuk egymást és a többieket!
Bocs a hangulatlombozásért, bár próbálom mondani, hogy nem vagyok ám annyira elkeseredve, mint kitűnik.
Jövő héten talán megejtjük az Istenhegyin is a vérvételt, genetikához. És remélem, hogy nem lesz baj. jaj...
Ikres Mamik! Nagyon jó most Nektek, élvezzétek minden percét a várandósságotoknak, és ha lehet, ne gondoljatok semmi rosszra! Fürödjetek a sikerben és engedjétek, hogy mindenki kiemelten bánjon veletek. Megérdemlitek. Duplán

) Gratulálok én is!
Akire... igen, köszi, szeretnék bekerülni a táblába, pihenősbe. Még nem tudom, hogy mikor kezdünk, de talán nov. A 3. inszem lesz. Akartam írni, a 3. sikeres inszem lesz, és abból marad is egy egészséges, sikeres baba.

Bár statisztikailag nagyon hihetetlen, hogy sikerüljön, de igyekszem valahogy pozitívkodni.
Madrin. Sajnálom. Mást nem is tudok mondani. Sírj, de ha lehet, ha tudsz, tűzz ki egy napot, amikor felállsz. (lehet hetek múlvára is tenni) Utána már igyekezz előre nézni, bár ez most olyan kilátástalan és olyan üres beszédnek tűnik. De idővel jobb lesz, és ha már megy az előre tervezés, akkor jó úton haladsz, hogy kiválasszon egy kisbaba, egy új.
Én jó ideig ex-terhesnek éreztem magam, nehézkesnek, fásultnak és persze meg nem értettnek, *más*nak. Szeremcsére kezd visszajönni belém a nő, sikerült leadnom a felszedett pluszból, és még élvezem is, hogy újra hordok mutatós rucit. Azokat, amiket már nagyon nem akartam, de az élet így hozta.
Kívánom, hogy légy nagyon erős, szegény.
Bacis férjnek én is javaslom a gynevac-ot is, megbúvó gyulladást le tud húzni, pasiknál is. Igaz, hogy szuri, d eszegény már annyit szenvedett, hátha ez még belefér.
Sziasztok lányok, jó hosszú voltam. Remélem, nem baj.
E. Dóra