A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Akire !

Isten éltessen sokáig !!!!!!!!!!! :lol:
rilla_

Akire,
Boldog Szülinapot kívánok!
Én is követlek két hét múlva az utolsó 2-sel kezdődő szülinappal.De nem bánnám,ha a 3-al kezdőd már babával lenne.

Hétfőn megyek Wiegandt dokihoz(áprilisban voltam utoljára) vissza és ha rendben talál mindent el is kezdem a stimut.Épp 4-ik napon leszek!
Így szeretnék visszakerülni a táblába.

Nálunk Egerben ezerrel süt a nap,de már nincs kánikula.Épp jó.
Mindenkinek kellemes hétvégét!
Orsi
orsiborsi

Köszi, köszi a szülinapi üdvözleteket, de már szept.3-án betöltöttem, csak akkor nyaraltam!

Kép
akire79

Akire!

Milyen volt a nyaralás? Mesélj róla kicsit, ha van kedved.
Picit irigyellek hogy még csak a második x-ben vagy. :wink:
Boldog szülinapot így utólag is.
Ja, és engem majd írj át légyszi, mert nem lombik lesz nekünk, hanem inszem és abból is az első jaaajj de izgi :lol:

Rilla!

A laptető amolyan babona-féle, hogy aki odakerül, az egy jó jel babásodás terén :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Akire!

Nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
gyorfitimi

BIKMAKK nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült megszabadulnotok a baciktól!!!!!!!:) Akkor kezdődhet nemsokára a lombik!!!!:) HURRÁ!!!! NAGYON SZORITOK!!! Nem tudom jövőhéten W. doki megmondja mi legyen a köv. lépésünk, de talán megemlitem neki, hogy mi lenne ha injekció formájában adná az antibiotikumot. Hátha nálunk is segitene. Tudod nekem már sok időm nincs várakozni, mert lassan 40 leszek:(
Jó lesz kicsit kikapcsolódnotok, és frissen kipihenten vágtok bele:)
Érezzétek jól magatokat!!

AKIRE drága!!!!! Én is Nagyon boldog szülinapot, és mielőbbi babásodást kivánok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Talpmasszázst megemlitettem a páromnak, ÁÁÁÁÁ annyira földhözragadt, azt mondja h. szerinte nem lenne sok értelme!! Nem tudom, kivi leszek mit mond a doki mit tegyünk..
babu69

babu: A jövő héten mikor mentek Wiegandt dokihoz? Csütörtökön megyek uh-ra. Amúgy meg a korod mitt ne aggódj, szerintem nem tünsz annyinak. A babá/knak meg majd füllentünk :wink:

akire: Boldog szülinapot, én november közepén leszek annyi, mint most te. Mások szemében mocskosul fiatalnak tűnünk, de én olyan öregnek érzem néha magam. De te persze nem vagy az :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok:)
Szeretnék csatlakozni hozzátok. Néha bele-bele olvasgattam a fórumba és most úgy döntöttem írok is. Remélem nem bánjátok:)

Én is a BMC-be járok a Wiegant dokihoz. Most indult a 4. inszeminációm.

Szép hetetet nektek,
swanny
swanny

Jó reggelt Lányok !

Remélem ezen a héten jobb hetünk lesz és nem lesz annyi rossz hír, mint a múlt héten !

Swanny !
Üdvözöllek közöttünk, és sok szerencsét a 4. inszemhez !!!!! :D
rilla_

Jó reggelt.:)
rilla köszönöm:) Szép hetet nektek:)
üdv,
swanny
swanny

Sziasztok!
Babu!
Bacikra, gyulladásokra még meg lehet próbálni a Gynevac-ot. Felírhatja a körzeti Doki is! Férjed is és Te is kaphatod egyszerre. De ez csak egy ötlet! Nézz utána! www.gynevac.hu Nekem nagyon bevált és még sok ismimnek is! De van akinek nem. Egy próbát szerintem megér!
Akire!
Utólag is boldog Szülinapot!!!!!! :)

Kép
kira76

Jo reggelt Mindenkinek!!Kivanom Rilla,hogy en is jo hirekkel szolgalok a hetvegen,hisz szerdan mutet a ferjemnek,mmar holnap indulunk!Kerlek szoritsatok szerdan,!!!!Es szeretnem,ha jo hirek fogadnanak itthon,hisz nem leszek gepkozelben,majd visszaolvasok,es ha valakivel pozitiv dolog tortenik,az mindig egy kis erot ad,hogy igenis nem csak szomoru esetek leteznek,es rossz utan,jon a jo is!Rony,gondolok rad holnap!Biztos segitokeszek lesznek a valasztasban.Drukkolok!Akire!Utolag is boldog szulinapot Kivanok,es jo a tablazat,Gyarapodast a szivecskekbol!Meg most nem,de majd kesobb en is szeretnek rajta lenni,majd megirom a reszleteket!Udv Swanny a csapatban,mondjuk en is uj vagyok,de itt mindig olyan aranyos mindenki,jo,hogy beneztel!Orsiborsi!Ha jol emlekszem,ma vagy W-nel,majd ird meg mikor kezdesz,vagy mit mondott!Mindenkinek szep hetet,mielobbi pocakosodast,vidamsagot kivanok a hetre!!!Udv Zoe
zoe33

Most olvasom Kira hozzaszolasat,a gynevacrol en is csak jot hallottam,allitolag megszuntati a gyulladasokat,es aki lombik elott all,annak ajanljak is,hiszen csokkenti a vetelesi szazalekot,en is beadatom valoszinu!Kira! Gratula a babocadhoz!!Zoe
zoe33

Zoe !

Férjednek milyen műtéte lesz szerdán ?...ugyanaz, mint Ronyéknak a múlt héten ?? (naná, hogy szorítunk szerdán !!!)

Swanny !
Mesélj te is magadról...hogy kerültél a BMC-be és mi a bibi nálatok ?
rilla_

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a kedves szavakat, nem voltam gépközelben mert sztem a sok sírástól teljesen kimrűltem és jól megfáztam, láz meg ilyenek :(
Mostmár jobb nem annyira fáj a torkom, viszont tegnap megjött :shock: :shock: :shock: ... iszonyat volt majdnem egy levél Cataflamot bevettem..Most már összeszedem magam, dolgozni is bejövök és próbálom a jó oldalát nézni a dolgoknak :)

Rilla írok majd privit csak baromi sok a munkám.

Rony NEked szerettem volna írni hogy van egy baráti pár ahol hasonló dolog történt (Kaálisok voltak) egyből összejött és olyan tündér kislányuk van :) Hihetetlen boldogok kívánom Nektek is ezt szívemből :)

Holnap mennem kell egy HCG ellenőrzésre :( Esetleg jön még valaki?

Vic merre vagy , számolgattam hogy hol is tartotok de elvesztettem a fonalat.
madrin

Sziasztok!

Voltam injekcióért és meg volt az uh is. 2 pocaklakóm van! :D :D :D
Dokibácsi szerint minden tökéletes.
2 hét múlva kell még mennem uh-ra.

Kép
vucuska

Madrin !
Majd írsz akkor privit, amikor tudsz ! Most az az első, hogy mielőbb meggyógyúljon a lelked !!!

Vucuska !
Egy óriási gratula a 2 babácskához !!! :D :D :D
rilla_

Vucuska ez óriási hír , szívből gratulálok Nektek :)
madrin

Swanny!

Üdv itt a fórumon, persze hogy nem baj, hogy csatlakozol :wink: Régóta jártok BMC-be? Ki a dokid?

Madrin!

Szerintem így már menni fog a dolog, de valamiért nem érzem úgy, hogy a saját gyerekről le kéne mondani. Minél többet nézek utána a neten, annál több olyan esetet találok, hogy a dokik csak a donort javasolták, majd pár év múlva mégiscsak volt valami eredmény. Vagy csak nem tudom elfogadni a jelenlegi helyzetet, ez is lehet :?:

Vucuska!

Bravó, látom bedupláztál. Csőstül jön az öröm. De aztán most már tessék vigyázni magatokra! Párod mit szólt? :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Vucuska

De jó! Úgy örülök!!!! :lol: :D
Kicsit belegondoltam, hogy én mit éreznék és átfutott rajtam aminek át kell ilyenkor futni. Szóval nagyon nagyon örülök!!!!!
bobcsike

SZiasztok!!

Kira köszi szépen aranyos vagy, hogy ajánlottad a Gynevacot. Sajnos a házidokimtól már kértem, hogy irja fel, de azt mondta h. teljesen felesleges. Most ha megyek a W. dokihoz megkérdezem, hogy esetleg ő felirná- e nekünk, mert úgy látom tényleg jó lenne ezt beadatni.

VUCUSKA GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Viky nem tudom melyik nap megyek, de a héten nem dolgozom igy biztos h. később megyek olyan dél körül. Te meg korán szoktál, igy most nem talizunk:( Mi ujsi veled?? DRUKKOLOK ÁM!!!!!!!

Babszika voltatok már W. dokinál?? Mit mondott a bacikra?? Kivi vagyok, mi a héten megyünk.

Swanny üdv. körünkben. Igaz még én is újnak számitok, de mindenki olyan segitőkész, jó kis csapatba kerültél. Látom te
is W. dokihoz jársz, jó fej én nagyon szeretem. Nekem 3 inszemi volt nála, most várjuk a lombikot.
babu69

vucuska: Gratulálok az ikrekhez!!!

swanny: Üdv itt köztünk. Nekem még csak a 2. inszemem lesz, remélem az utolsó. Nálatok is remélem ebből lesz baba, mint egy másik mamának az inszemes fórumból.

babu: Én csütörtökön megyek és tényleg korán, mert be kell érnem a melóba. Én is drukkolok ám.

Már várom az uh-t, kíváncsi leszek, hogy lesz-e a felektől tüszőim.
vicky79
Budapest III. kerület

Nagyon aranyosak vagytok lányok!!!! :D :D :D
Sose adjátok fel, mert előbb-utóbb igenis mindenkinek sikerülni fog és mindannyian anyukák lesztek!!!

Gyoreneildi!
Mi újság veled? Még mindig nem adtál hírt magad felől.

Bikmakk!
A lényeg hogy van sperma és abból lesz is gyerek!!!

Akire!
Üdv újra!
Milyen volt a nyaralás?
Én a táblázatban csak 1 kis apró dolgot javítanék hogy ez az 1 lombikomból származó fagyis beültetésem volt. :oops:
Köszi a szívecskéket :D , és igen, még ne tegyél a babásokhoz.
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Ezek szerint te is szűz vagy. Én év elején olvastam hogy idén ezen jegy szülöttei babásak lesznek (több horoszkópos újságban, mellékletben is benne volt). Nekem úgy néz ki bejött, remélem te is hamarosan követsz!

Orsi!
Mi volt ma?

Swanny!
Üdv itt és mielőbbi babásodás kívánok!
Kérdezz nyugodtan! :wink:

Zoé!
DRUKKOLOK SZERDÁRA!!!!!!!!

Madrin!
Jobbulást neked!
Igen, gondolom a lelki problémák miatt lettek testi tüneteid is.
Annyira sajnálom.............de ne add fel én nagyon drukkolok nektek!!!

Kép
vucuska

Sziasztok Kedves Mindenki!

nagyon köszönöm a szülinapi jókívánságokat, remélem a kerek 30-at már a gyermekemmel és a férjemmel töltöm, mert most a szülinapomon a párom megkérte a kezem! :D

Vucuska!
Annyira, DE ANNYIRA gratulálok!
Remélem igazad lesz és nekem is összejön idén (bár mivel ma jött meg így nehéz elképzelni, hogy valaha is terhes lehetek..., ja és ott van még a frány PCO-m, ami megint rosszabbodot... :cry: )
A táblát javítottam, bár igazából az eredmény a fontos! :D

Mindenkinek drukkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
Ja és küldöm újra a baciűzőket :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Kép
akire79

Akire!
Ari vagy! :D
Köszi hogy javítottad a táblát, nyilván az eredmény a fontos, csak gondoltam a pontosság kedvéért szólok. :roll: :oops:
Gratulálok kedves menyasszony!!! :D a férjem az én kezemet is a szülinapomon kérte meg.
Esküvő?

Kép
vucuska

Vucuska!

Gratulálok a gyerkőcökhöz! Ez nagyon-nagyon szuper!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Akire!

Gratula az eljegyzéshez és reméljük, hogy tényleg pocakosan ünnepled a következő szülinapod!!!!

Csajok nem tudja valaki, hogy mikor lesz a következő lombiktalálkozó? A barátnőm szeretné tudni!

Holnap megyünk a BMC-be első konzultációra. Nagyon izgulok.
Amiatt meg pláne, hogy lehet, hogy hamarosan nem lesz munkahelyem. Akkor nem tudom miből fizetjük a projektet, mert a környékünkön elhelyezkedni iszonyatosan nehéz. Főleg úgy, hogy meg kell mondanom, hogy meddőségi kezelésre járok. :cry: :cry: :cry:

Na de majd csak lesz valahogy.
Jó éjt mindenkinek!!!!

Kép
gyorfitimi

Timi !

Miért nem lesz hamarosan munkahelyed ??
Nagyon drukkolok Neked mára, tudom mennyire izgulsz ! Remélem mielőbb küldöd a beszámolót !!

Akire !

Gratulálok az eljegyzéshez ! :D Mikor lesz esküvő ?

Szép Napot mindenkinek !!
rilla_

Timi,

október 4-én lesz a lombiktali a szokásos helyen.

Kép
Kép
pannati

Sziasztok!

Sajnos csak csütörtökön megyek a dokihoz, mert csak akkor tud megnézni.
Kérdeztétek a HCG-t: na ezt a vizsgálatot azért nem csinálták meg, mert a régi gép elromlott újat vett a kórház, de a régi géphez rendeltek tesztcsíkot, és ez egy megyei kórház:( Tesztet meg már elvből nem csinálok mert mindig más eredményt adott/ ha tehes voltam negatív volt, mikor nem voltam akkor meg pozitív volt)
De csütörtökön jövök a hírekkel amint tudok.

Vucuska!

Nagyon-nagyon GRATULÁLOK a babákhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akire!

Gratulálok az eljegyzéshez! És kívánom, hogy minden álmod és vágyad teljesüljön!!!:)

Ja, és üdv. az újaknak, nagyon jól döntöttetek, hogy a BMC-be jártok!!

Ildi

gyoreneildi

Sziasztok!
Gratulálok az ünnepelteknek!

Vucuska, fantasztikus a hír! Remélem követlek :wink:

Akire, táblához infó: pénteken lesz a fagyasztott transzfer (5. beültetés). Sz doki szabin, így W doki csinálja. Remélem "szűz" kéz szerencsét hoz! :D
süni76

Süni!
Óriási drukk péntekre!

Akire!
Gratulálok!

Zoé!
Millió drukk holnapra!

Babu, Babszika!
Remélem, most már eltakarodnak azok a fránya bacik! Nem próbáljátok meg urológushoz elcipelni a párotokat? Hátha...

Vicky!
Drukk az inszemhez!

Ildi!
Remélem, csütörtökön valami jót mond a dokid! Én se értettem, miért nem csinálsz tesztet, de lehet, hogy igazad van. Én nem is mertem tesztelni a beültik után sem. Végül, amikor már a HCG és az UH alapján is pozitív voltam, akkor - csak hogy lássak egyszer ilyet - mégiscsak kipróbáltam a fiókban lapuló tesztet. Na, akkor már úgy tűnik, jól működött. :wink:

Swanny!
Jó, hogy csatlakoztál, drukkolok, hogy mihamarabb másik topikba kerülj!
vuki124

Sziasztok.
Már nagyon régen jelentkeztem. De most már jó hírekkel jövök. Nem kevés várakozás és sikertelenség után sikerült a július végi beültetésem. Nem mertem előbb írni mert természetesen nem ment minden egyszerűen. De most már a 8. héten jobban bizakodó vagyok és bízok benne hogy nem lesz gond. Ja és két babám van, egy A és egy B petezsák. Iszonyat boldogok vagyunk.

Az itteni fórumozóknak nagyon sok kitartást kívánok, megéri!
juzsika

Juzsika!
Nagyszerű hír!
Neked is 2 baba van! :D
Miért nem ment minden egyszerűen?

Kép
vucuska

juzsika, vucuska,

Gratulálok a babákhoz, és nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Mennyire vágyik itt mindenki arra, ami nektek (most már) van! :)
Ez erőt ad nekünk is.
bikmakk

Vucuska,Juzsika,
gratulálok mindkettőtöknek a babákhoz!!!
Nagyon vigyázzatok magatokra!
Milyen szuper érzés lehet,hogy nem is egyedül,hanem ketten vannak.

Zoé,
holnapra nagyon szorítok Nektek!Várlak a jó hírekkel!

Én megjártam tegnap a BMC-t.Voltak vagy ezren,de behívott W a stimusok előtt.Gondolom nézte a kartonom,hogy mit keresek ott,rajta van hogy sikerült áprilisban!
Jobban izgultam,mint máskor.Vagyis inkább nyűgös voltam,nem hittem el megint ott ülök a váróban.(na jó már végig útközben sírtam,és ott is elakadt a szavam a könnytől)
:cry:
Újra megcsináltat nálunk egy-két vizsgálatot és ha minden rendben lesz,akkor kezdhetünk a következő hónapban.Azt hittem szomorú leszek miatta,de egy kicsit megkönnyebbültem,mert tegnap kiderült lelkileg nem vagyok kész a folytatásra.
Na de addig összeszedem magam valahogy.

Orsi

Kép
orsiborsi

Juzsika!
Gratulálok! :)

Orsiborsi!
Talán ez a hónap és a néhány vizsgálat segít, hogy szép lassan ráhangolódj, hogy újra kell kezdenetek ezt a hercehurcát. Nagyon sajnálom, tényleg borzasztó lehetett újra ott ülni! Őrülten drukkolok, hogy sikerüljön!!!
vuki124

Rilla!

Megvolt az első konzultáció!

A recepción nagyon aranyosak voltak. Tényleg!!!
Egyenlőre csak az adatainkat vették fel és kaptam Norcolutot, hogy megjöjjön a vérzésem és akkor kell mennünk a 3. 21. és a 24-ik napi vérvételre. Úgyhogy elindult a folyamat. Nagyon remélem, hogy jó úton halad a dolog.

A munkahellyel kapcsolatban meg csak annyit, hogy talán átmenetileg megoldódott a probléma. Egy nagy multi cégnél dolgozom, és most nem igazán van megrendelés a termékekre és szanálják az embereket.
Egy évig mindig csak szerződést hosszabbítanak és egy év után véglegesítenek. Nos nekem már lejárt az egy évem, de a főnököm nem intézte el a szerződésem véglegesítését. Most pedig a csoportunkat 5 főről 4 főre csökkentik és csak én vagyok az akinek még nincs végleges szerződése. Szóval egyértelmű a dolog. De nagyon úgy néz ki, hogy sikerült átkerülnöm arra a részlegre ahol a férjem is dolgozik ott elég stabil még a helyzet. Már csak ezt a pár hónapot bírja ki amíg meg nem babásodok.

Szóval "dióhéjban" ennyi!!

Tim

Kép
gyorfitimi

akire: Gratulálok :)

Nekem karácsonykor kérte meg a drágám igazán a kezem, de már előtte is tudtam róla, mert addigra már meg voltak a gyűrűk. Hogy amúgy mikor kérdezte először, arra már nem is emlékszem.

gyorfitimi: A melót sajnálom és drukkolok a másikhoz. ÉS BABÁRA FEL!!! :)

süni: Drukk a beültihez.

juzsika: Így ismeretlenül is nagyon gratulálok és vigyázz magatokra.

orsiborsi: Addig még van egy hónapod. Próbálj addig pihenni és mással foglalkozni. Szörnyű helyzeted lehetett. :(
vicky79
Budapest III. kerület

Juzsika, szívből gratulálok Neked is!!!

Orsi, szerintem láttalak tegnap. Miután kijöttél, beszélgettél 2-3 lánnyal a mosdó előtt. Én kb. a rendelő ajtajával szemben ültem, a bejárattól balra közvetlenül. :D sok sikert a továbbiakhoz!!
süni76

Süni,
Nem beszélgettem senkivel,amikor kijöttem,mentem rögtön vérvételre!Nem sárga kabiban voltál,vagy sárga cipőben?Sokan voltunk,de én a mosdó melleti széken csücsültem és pont láttam kik ülnek ott?
Köszönöm nektek a biztatást!
Szép napot mindenkinek!

Orsi
orsiborsi

Jó reggelt Lányok,

na végre, mostmár vannak jó hírek is ! :lol:
Juzsika ! Hatalmas gratula a 2 babácskához !...jaj de jó Neked !! :D

Timi !
Na látod, hogy nem is volt olyan vészes !! És mostmár végre Neked is elindult !! Remélem mielőbb baba lesz a dologból !! :D
Sajnálom, ami a munkahelyeden van, de csak-csak megoldódik úgy, hogy Neked jó legyen !!
Mondtak még mást is vagy csak ezeket a vérvételeket beszéltétek meg ?

Zoe !!
Gondolunk ám rátok ma !!! ....és várjuk a híreket ! DRUKK-DRUKK !

Rony !
Mi volt tegnap ??

Gyoreneildi !
Remélem holnap minden redben lesz !!

Süni !
Szorítok a pénteki beültihez, ennek már sikerülnie kell !!

Orsiborsi !
Nagyon erős vagy és meglátod, hamarosan te is elnyered a jutalmadat !

Egy kérdés :?:
Férjemnek hétfőn lesz az első spermavizsgálata. Meg tudnátok mondani, hogy mennyi idő, mire megtudjuk az eredményét ?
rilla_

Rilla,
3-4 nap múlva lehet telefonálni az eredményért.
orsiborsi

Sziasztok!

Bocs, h alig jövök, de azt hiszem, most jött el az idő, amikor kicsit hanyagolom a babanetet így 2006. január óta, mert kezdek besokallni. Olvasni jövök szinte minden nap, de nincs lelki erőm írni. :(
Kép

Vucuska, Juzsi!
Mindkettőtöknek szívből gratulálok!!!!!!! És csodaszép hónapokat!

Babu!
Mi nem W. dokihoz járunk. De most addig nem is megyünk Szűcs dokihoz, amíg ki nem derül, h végre nega apa.

Felkeresünk egy andrológust és megnézi ő is apát. Elvisszük hozzá az összes leletet és hátha nála nega lesz :roll:

Mégegyszer elnézést kérek az eltűnésért, de ígérem, h jövök néha és hírt adok magamról!!!!
Belefáradok lassan és a remény már nagyon kis lánggal ég a szívemben. Azt hiszem, h ezen csak az segít, ha kicsit függetlenítem magam a görbémtől, a babanettől és próbálok nem arra gondolni minden percben, h mikor fog sikerülni.

Ölellek titeket!!!!!!!!!!!!!
Kép

babszika

SZiasztok!

JUZSIKA GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!:) VIGYÁZZ MAGADRA ÉS A BABÁKRA!!!!:)

TIMI AZ MÁR JÓ, HOGY LEGALÁBB ELKEZDŐDTEK A VIZSGÁLATOK!!
MEGLÁTOD UTÁNA MÁR MINDEN GYORSAN MEGY, ÉS HAMAROSAN BABÁS LESZEL!!!

BABSZIKA AZ ANDROLÓGUS JÓ ÖTLET!!SZIVBŐL REMÉLEM, HOGY OTT JOBB HIREKET KAPTOK BACI ÜGYBEN!!! KICSIT BELEFÁRADTÁL EZ TELJESEN ÉRTHETŐ!! PRÓBÁLJ MEG KIKAPCSOLNI!! JÓT FOG TENNI!:) NÁLAM IS VOLTAK ILYEN
HOLTPONTOK. SZIVBŐL KIVÁNOM, HOGY MIELŐBB ANYUKA LEGYÉL!!!

VIKY HOLNAP MÉSZ AKKOR?? JAJJ NAGYON KIVI LESZEK MIT MOND
W. DOKI, MAJD IRJÁL!! VALÓSZINÜ ÉN IS HOLNAP MEGYEK, CSAK KÉSŐBB.

ORSI DRUKKOLOK, SOK MINDENEN MENTÉL KERESZTÜL DE A JUTALOM NEM MARADHAT EL!!!
babu69

Vicky, Rilla, Babu!!!!

Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat és nagyon remélem, hogy igazatok lesz. De a legjobb az lenne, ha mindannyian egyszerre babásodnánk a közeljövőben, mert akkor a másik topikban is lesznek ismerősök.

Rilla!

A vérvételek és apa vizsgálatán kívül egyenlőre másról nem beszéltünk. Még orvost sem kellett most választani majd akkor csak, ha meglesznek az eredmények. De mindegy mert legalább most gyorsan zajlanak az események.
Nagyon drukkolok neked hétfőre!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Vicky!

Mi lesz az inszemmel? Holnap mész UH-ra ugye?

Akire!

Én is szeretnék bekerülni a táblázatba de még egyenlőre nincsen orvosom akkor is bekerülhetek? Küldjem priviben az adatokat?

Timi

Kép
gyorfitimi

Sziasztok!

Sajnos tegnap kiderült, hogy sikertelen inszeminációk után már csak a lombikban bízhatunk.

Tudja valaki, hogy a BMC-ben mekkora várólista van? Már érdeklődtünk egy másik meddőségi intézetben, ahol 3-4 hónap ( de inkább jövő év február) volt a várakozás, hogy eljuthassunk az első beültetésig. Ez kicsit durva, de ha itt esetleg kicsit rövidebb, akkor nem akarnánk februárig feleslegesen várni.

Sajnos nem tudom végigolvasni a fórumot visszafelé, hiszen szerencsére itt pezseg az élet, de tudnátok nekem ajánlani valakit akit felkereshetünk ez ügyben? Vagy egyáltalán mi a menet a BMC-ben?

Válaszotokat előre is köszönöm: egy "sorstárs"
bumbika

babu, gyorfitimi: Holnap uh, már alig várom, hogy mit mond. Legutóbb a 9.cn-en kellett mennem a 1/2-k után és hát nem volt semmi. Most a 11.cn-en leszek. Drukkoljatok, hogy legyen tüszőm.

bumbika: Üdv itt, de sajna a lombikhoz nem értek. Nekünk még csak a 2. inszem lesz. A Kaáliba a sógornőmék júliusban januárra kaptak időpontot, bár nekik várni kellett 6 hónapot. Azért a dokija már akkor beírta. Tényleg gáz.
vicky79
Budapest III. kerület

Orsi! Én is itt vagyok, és támogatlak (ha tudlak)... a sírás nem baj, szerintem még jó is. Én sírni sem sírok, és furcsállom, kicsit olyan robot lettem, kívülről olyan, mintha rendben lennék, és tartok tőle, nehogy másként jöjjön ki, hogy nehéz évem volt (van) - mondjuk nehogy ez gátolja majd asikert, hoyg belül azért nagyon meghalt bennem valami. Nem együttérzéseket kiváltani szeretnék, mert már többx leírtam, mi történt velem, de néha csak vállat rándítok, néha viszont arra gondolok, hogy ez őrület, idén 2x voltam terhes, mindezt lezavartam 5 alatt a veszítésekkel együtt :( - ki szeretne jobb statit, mint 2 inszemből 2 terhesség?! És ki ne szeretne iylen kudarcot elkerülni?!
Felálltam, de bízni rémesen nehéz, ezért inkább bele sem gondolok, csak számolom a hónapot, hogy mikor és hogyan kezdjünk.
Ha rámjön a kesereghetnék, arra gondolok, hogy sokkal rosszabbul is végződhetett volna. Igaz, jobban is. De akkor meg arra gondolok, ha már így történt, legalább jó helyen vagyunk.
Hallod Orsi? Jó helyen vagy, innét előbb-utóbb mindenki babával megy haza!!! Tudod, mit? Ezúttal megelőzhetsz, de csak 1-2 hónappal! ;) Aztán majd a másik topicon boldogítjuk egymást és a többieket! :)
Bocs a hangulatlombozásért, bár próbálom mondani, hogy nem vagyok ám annyira elkeseredve, mint kitűnik.
Jövő héten talán megejtjük az Istenhegyin is a vérvételt, genetikához. És remélem, hogy nem lesz baj. jaj...

Ikres Mamik! Nagyon jó most Nektek, élvezzétek minden percét a várandósságotoknak, és ha lehet, ne gondoljatok semmi rosszra! Fürödjetek a sikerben és engedjétek, hogy mindenki kiemelten bánjon veletek. Megérdemlitek. Duplán :)) Gratulálok én is!

Akire... igen, köszi, szeretnék bekerülni a táblába, pihenősbe. Még nem tudom, hogy mikor kezdünk, de talán nov. A 3. inszem lesz. Akartam írni, a 3. sikeres inszem lesz, és abból marad is egy egészséges, sikeres baba. :) Bár statisztikailag nagyon hihetetlen, hogy sikerüljön, de igyekszem valahogy pozitívkodni.

Madrin. Sajnálom. Mást nem is tudok mondani. Sírj, de ha lehet, ha tudsz, tűzz ki egy napot, amikor felállsz. (lehet hetek múlvára is tenni) Utána már igyekezz előre nézni, bár ez most olyan kilátástalan és olyan üres beszédnek tűnik. De idővel jobb lesz, és ha már megy az előre tervezés, akkor jó úton haladsz, hogy kiválasszon egy kisbaba, egy új.
Én jó ideig ex-terhesnek éreztem magam, nehézkesnek, fásultnak és persze meg nem értettnek, *más*nak. Szeremcsére kezd visszajönni belém a nő, sikerült leadnom a felszedett pluszból, és még élvezem is, hogy újra hordok mutatós rucit. Azokat, amiket már nagyon nem akartam, de az élet így hozta.
Kívánom, hogy légy nagyon erős, szegény.

Bacis férjnek én is javaslom a gynevac-ot is, megbúvó gyulladást le tud húzni, pasiknál is. Igaz, hogy szuri, d eszegény már annyit szenvedett, hátha ez még belefér.

Sziasztok lányok, jó hosszú voltam. Remélem, nem baj.
E. Dóra
edóra

..és a laptetőt is elhappoltam. Remélem, ez sem baj :)
edóra

Hahó !

Még sincs annyira jó hetünk ! :(
Babszika, Edóra !!!
Nem szabad feladni ! Próbáljatok előre nézni és gondoljatok arra, hogy hamarosan nektek is sikerül !! És maradjatok itt velünk, írjatok minnél többször, mert olyan rossz, hogy így magatokba fordultok !...itt kiírhatjátok magatokból a fájdalmatokat, mert itt mindenki megért Titeket !!

Bumbika !
Üdv közöttünk ! Sajnos én nem tudok neked választ adni a kérdésedre, mert én is új vagyok ! De a téma engen is érdekelne, mert én is lombikos leszek !
Sok sikert és mielőbbi babásodást !

Vicky !
Drukkolok Neked mára, majd írd meg nekünk a jó híreket !

Timi !
Aranyos vagy !...már csak 4 nap....

Rony, Zoe !
Mi van veletek ??
rilla_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: