Csilla,
Elmúlt akkor, de most megint van.

Viszont semmi más tünetem nincs mellette, így nem megyek dokihoz, lactacidot használok.
A vonalzódnál a kód tuti nem jó, mert az elején is kell lennie url-nek. Szerintem amikor megcsináltad, nem másoltad le az egész linket, csak egy részét, így lemaradt belőle, ezért nem látszik.
Zsuzska, Kamilla,
Jók a keresztelős képek!
Juci,
Alvós Dorka annyira cuki!
Binyek,
Szerintem nem kell, ha ti nem akarjátok a keresztelőt. Csak azért, mert a család akarja, én nem csinálnám. Tulajdonképpen én is egyetértek Annyval, pont emiatt felmerült már nálunk is, hogy tényleg legyen-e. Mindegy jövő tavaszig még ráérünk dönteni.

Igazából mi sem tudjuk megmondani miért akarjuk. Édesek a nyújtózósok!
Tonti,
Jók a képek! Hogy Anna mennyit változott, nagyon csajos lett!
Remélem pontosan kiderül mi van veled!
Tüccs,
Drukkolok nektek, feküdj, nem lesz semmi baj!
Hű csajok, ezek a bukások nem hangzanak jól. Nem mondom, hogy nálunk nincs, de nem ilyen durván. Egy kicsi táp szokott visszafolyni kajálás után, meg néha van hogy büfizésnél több is kijön, de nekünk szerencsére nagy ritkán kell átöltöznünk, vagy ágyneműt cserélnünk.
Viszont mostanában Zsani nem eszik jól nálunk, szerintem még nem írtam. Kb. 3 hete. Előtte 170-180-akat evett, most alig 150-et, sokszor jóval kevesebbet, napi 5-ször. Szóval azért kevesebb, mint amit kb. ennie kéne. Persze tudom, hogy mi sem eszünk mindig egyformán, de ez most nála állandósult. Blanka meg egy kis zabagép, valamelyik este bedöngetett 230-at.

Próbálkoztunk nagy lyukú cumival, az kb. két napig volt megoldás. Most a dokinő másik tápit írt fel, Milupa Aptamilt, hát nem tudom. Ma már azt ette, de igazából nem evett többet. Kezdem azt gondolni, hogy neki egyszerűen elég ennyi kaja. Mert amúgy meg kiegyensúlyozott, jó kedvű. Sőt, most már annyira vigyorog, hogy sokszor alig bírom etetni, mert egyfolytában nevet rám. Annyira cuki!
Hétfőn voltunk dokinál oltáson. Zsani 6100 gr, 63 cm, Blanka 5450 gr, 62 cm. Kezdi a „picur” behozni a nővérét.
Ja, jól ki is akadtam.

Én nem tudom nektek milyen gyerekorvosotok van, de a miénkből kezd elegem lenni.

Ahelyett hogy a gyerekekkel törődne, mindig azt kérdezi hogy van-e segítségem. És ki van azon akadva, hogy egyedül hogyan lehet az ikrekkel boldogulni. Szerinte állandóan itt kéne lennie a nagyinak. Szerintem meg eleve ehhez semmi köze, nem ezzel kéne foglalkoznia. Most pl Blankát meg sem vizsgálta, egyszerűen elfelejtette. Amikor mondtam neki a Zsanival kapcsolatos kajálási gondot, egyből mi volt a reakció: Hiába mondom, nem adhatok neki mást még.

Mondom neki, nem is akarok még a tápon kívül adni neki bármit, csak gondoltam hátha egy tápcsere segítene.
Kicsit felületesnek tartom. Vagy csak én várok túl sokat!