Na hello, megint jó sokról lemaradtam, nagyszülőknél voltunk, rég nem ettem összevissza ennyi gyümölcsöt, mind tegnap

Kedztem almával, majd körte, szilva, barack, szőlő, majd a végére - igaz nem gyümölcs - mogyoró. Mindez csupa eredeti, finom falusi izekben (néha a boltinak olyan "semmi ize" van)
Aida: aranyosak Noel baba képei, a fintoros tetszik a legjobban

Babamozgással kapcsolatosan:volt már olyan, hogy nem volt a legeslegkellemesebb, de ennek ellenére IMÁDOM!!!!És apuci is odavan tőle
Szorsolya, Zöldi, Gabilany, Bébic, Mush:csini pocik. És mindenkié igazi kismamis
Zöldi:nagyon jók a gatyók, kár, hogy nekem sosincs időm keresgélni ilyesmiket, pedig őszre/télre nekem is szükségem lesz valamire, a halászgatyóimat tehetem el...
Csakegy:nem irigyellek kislánykád dackorszaka miatt, barátnőm fia is most van benne, elég nehéz vele most az élet
Ibernuska: ez az aquanatal nagyon jól hangzik, kár h nálunk ilyesmi egyáltalán nincs...
Sarmon: nagyon fincsinek néznek ki a torták, a buli is jó lehetett, de gondolom nem kis mun ka volt vele (és utána)
Zsebi: üdv tőlem is, gondolom neked nincs sok újdonság, és meglepetés a babavárásban, ha már a harmadik gyerkőcöt várjátok
Mush: nem lehetett semmi a kávés reggeled

Remélem ez a hetetek jobb lesz, mintr az előző, már csak a sok ünnepelnivaló miatt is. Egyúttal BOLDOG ÉVFORDULÓT NEKTEK
Karácsonyi készülődés: lehet, ha jobb lenne most az én szempontomból, ha le tudnám most rendezni, nem biztos, hogy mondjuk 38 hetesen, extra méretű pocakkal lesz energiám erre, közvetlenül szülés után pedig biztos, hogy nem fogok ilyesmikkel foglalkozni, ha pedig apucira bizom...hát, lehet, ha az csak olyan lesz, utál vásárolni
Bébic: aranyos a babód, holnap megyünk mi is megkukucskálni, most először jön majd apuci is, nagy lázban van emiatt. Szerintem is meg kell még nézetni azt a foltot, biztos, hogy nem lesz semmi baj, csak saját megnyugtatásodra
Együttlét apucival:minden ok vele, eleinte picit fura volt nekem az a tudat, hogy "van ott még valaki", de aztán kicsit utánaolvastam, és ami megmaradt nekem, az egy mondatocska:"ami jó a mamának, az jó a babának is". Tehát ártani nem árt, úgyhogy a házaséletet gyakroljuk rendszeresen
Retrócuccok: a rajzfilmek ismerősek, a többi annyira nem, itt nálunk egyéb dolgok voltak, ami még beugrott: a Turbó rágó
Marti: aranyosak a lurkóid, akár még nekem is lehetnek vej- jelöltek

, habár apuci már most azt mondta, hogy nem lesz könnyű dolga a lánya udvarlóinak...Anyós miatt nem irigyellek

Az enyém egy tündér...Igaz, anyukámat soha senki nem, fogja pótolni, de ő nagyon igyekszik, nagyon aranyos
Most látom, kicsit sok lettem, bocsi