A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Fürdés
Mi minden nap fürdünk és hajat is mosunk.Most fürdetőkrémmel,mert picit száraz a bőrük.Amúgy a Gabi-édes álom fürdetőjét használjuk.Még a kórházban ajánlották,kipróbáltuk és nekem nagyon bevállt és olyan fincsi az illata :wink:

TONTI?

Anny
Légzésfigyu ügyben sajna nem tudok segíteni.Édik a csajok :wink:

Banika
Azért gondolom az némileg megnyugtató,hogy már van egy biztos időpontotok és nem a bizonytalanba várakoztok csak.Ügyes kisfickóid vannak,minden rendben lesz.Bár tudom,ezt a legkönnyebb mondani.De hidd el,drukkolok,hogy valóban így legyen!
Túléltltek a mai napot frontügyileg?
Vendég

Száva nyusziKép

Noa cica Kép
Vendég

Anny
Édesek a kis rosszcsontok.Nincs a dobozban szervízcím?

Szanet
Én emlékszem és már kerestelek

Eszti
Igen az mindenképpen jó,hogy van időpontunk,csak messze van még.Délutánra megjavultak a kölkeim.Nekünk is ugyanilyen első barátaink vannak,mint a cuki Varga csajoknak. :lol:
Kaptunk csörgőt is,de a Bercus hiszti közben kedden elhagyta az utcán.KB 1 hetes volt.2000ft szevasz.

Alig maradt rucink.Ami maradt,az nyári,ők meg nov végére vannak kiírva.28000ft-ot hagytak itt,ebből 8000ft-ot a barátnémnak adtam,,mert volt benne az ő motyója is bőven.Megbeszéltük,hogy a későbbi rucik is érdeklik őket ahogy a srácok nőnek.Tök jó.Nem kell börzéznem,darabonként szórakoznom vele,meg rakosgatnom amikor így is alig férünk el.Ők is jól jártak,mert volt benne ami nem is volt még a fiúkon.Volt benne turis is,de azok is szinte újak.
Vendég

Anny,
Jó, hogy jöttél, te is rég voltál már! :wink: A kép csúcsszuper, nagyon édesek! :D
Sajna, nem tudom, hogy hol javítanak légzésfigyelőt. Nem tudom milyen van nektek, de én valószínűleg megkérdeném a gyártót, ők bizti tudnak segíteni.

Banika,
Az tök jó, hogy elpasszoltad a ruhákat. :wink: Én is el akarom őket adni, csak hát nem egyszerű. Valószínűleg nekem is vateráznom kell. Az 50-es méretű ruhákat is hiába tettem fel az ikresekre, a kutya nem reagált rá. :roll:

Sotske,
Nagyon cukik, és tisztára egyformák! :lol: Nekünk is vannak ilyen csörgőink! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Eszti, a lányok is jól kikerekedtek ám :lol:

Andi, boldog tizengyolcadikat :wink:

Banika, szuper, hogy ennyi cuccot elvittek.

Judit

jucicuki

Hú,Banika,ez tök jó.Én is szeretném eladni a rucikat,annyi van,hogy kb. 3 gyereknek elég lenne még rajtunk kívűl,és van egy csomó,ami egyszer sem vagy csak egyszer-kétszer volt rajtuk. :roll:
Vendég

Juci
Noa 6140g,Száva 6030g.De most lassult a súlygyarapodásuk :wink:

Hétfőn jön a doki,kíváncsi vagyok,mit szól hozzájuk.Kapjuk a szurikat :roll: :roll:
Vendég

Még 3 hét és lesz apjuk meglepi szülinapi partija.Tiszta izgi,már alig várom és szerencsére nem sejt semmit :wink: :wink:
Vendég

Eszti!

Párod nem olvas?
Enyém szokott :lol:

Judit

jucicuki

Anny
Jól emlékszem,hogy baby controll légzésfigyelőtök van?
06 22 302-611 Ez a szervíz telefonszáma ha minden igaz.
Vendég

banika ügyi vagy én is ilyet akarok kifogni nincs időnk eggyenként szarakodni és mindenki jóljár ilyenkor
juci sütötöktorta receptet elkérhetem :?:
sotke cukik vagytok jó a csörgőjük :wink:
Kép Kép Kép Kép Kép

lanyané

Sotske :P
Nagyon édesek! Én sosem tudom megjegyezni, kinek egy és kinek 2 petéjűek az ikrei, csak a fotóknál látom :lol:

Mariann :P
Hihetetlen, mennyire nem hasonlít a két kiscsaj :lol:
S ez a farmer ruci? No, csak ezért bánom, hogy kissrácok, bár a bukás miatt Milcsi többet öltözik át egy nap, mint bármelyik modell a divatbemutatón :shock:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

kb 40 dkg kanadai sütőtök, 2 dl sütőtöklé, 3 tojás, fél cs. sütőpor
15 dkg darált dió (gesztenyét tettem helyette), 25 dkg liszt,10 dkg cukor, egy kis üveg baracklekvár.
A tököt meghámozzuk, hasznos részeit lereszeljük, de előtte a díszítéshez kisujjnyi vékony forgácsokat szeletelünk belőle. A tojásokat a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a reszelt tököt, a levet, a diót, lisztet és sütőport , majd jól összekeverjük. 23 cm átmérőjű formát kikenünk margarinnal, meghintjük liszttel és beleöntjük. 200 fokon 30-40 percig sütjük .Lekvárral töltjük meg.

jucicuki

Sziasztok!

Olvasok csak irni nem nagyon van idom.
Sotske, Mariann nagyon szepek a Lanyok!!!
:D

Voltam dokinal, megvan a vervizsgalat eredmenye. Pajzsmirigy problemam van es valoszinu tulmukodes.
Ezt olvastam a neten:
Tunetek:
fogyas, hasmenes, izzadas, enyhe kezremeges, meleg rosszul turese, idegesseg, turelmetlenseg, szorongas

Ezek szerint nem vagyok idegbeteg "csak" beteg.
Mostanaban sokszor borult nalam a bili.

"A jellemzo tuneteket az alapayagcsere felgyorsulasa okozza. A vernyomas is megemelkedhet, a pulzus szaporava, esetleg szabalytalanna vallhat, szivdobogas es szorongaserzes johet letre." BINGO! Nemreg voltam EKG-n a heves szivdobogasom miatt. "Ezen kivul a vercukorszint is megemelkedhet, amit alacsony koleszterinszint es veherversejtszam kiser de akar verszegenyseg is kialakulhat. BINGO! Alacsony a koleszterinszintem es verszegeny vagyok.

Csak decemberre kaptam idopotot a szakemberhez addig nem tudom mi van. Ez a spanyol egeszsegugy!!!

Bocsi hogy nem irok tobbet, ehen halok, megyek enni amig a picurok alszanak.

KépKép
KépKép
tontica

Basszus Tonti, vigyázz magadra!

Azért durva ez a december :shock: és addig :!:

jucicuki

Judit, honnan???? :shock: :shock: :shock: köszi! :lol: :wink:
voltunk ma esztergomi élményfürdőben: egy élmény volt tényleg. mindenki kipurcant, jó értelemben persze. éttermi vacsorát szabotálták a lurkók (bealudtak), így maradt a mekis szülinapi kaja

Tontica, azért jó tudni, h mi a szitu. pajzsmirigy-problémával addig nem tudsz mit kezdeni? vmi, ami nem árt. mégis addig is...

Kép
an°°di

Tonti, ne aggódj, itthon 6-7 hónap múlva adnak időpontot...vagy kivárod, vagy mész jó pénzért magánrendelésre :D
Nekem alulműködésem van, tavaly májusban derült ki. Semmi gond, mert ez inkább állapot, mint betegség, és gyógyszerrel gyönyörűen kézben tartható. Hormon, amit terhesen és szopi alatt is lehet szedni. :D (Csak míg élek, szednem kell a tabit, amíg babás voltam, havonta kellett kontrollra járni, amúgy elég féléávente...szvsz nem is árt, ha rámnéznek néha.)
Azért jobbulást!

Babók nagyon szépek! :D

Kép
babyteve2

Wow, akkor nagyon boldogot Nektek! :D

Kép
babyteve2

Andi!

Iwiw :lol:

jucicuki

Kép Dorka

Kép Lili olvas

Kép Jógyerekek :-)

jucicuki

Tonti :(
Sajnálom a pajzsmirigyed.

Lányok :P
Nálam Márkó már 3-4 napja tudatosan ütögeti és rugdossa a bébitornázóról lelógó figurákat :shock: Milcsi is próbálgatja, de ő még nem ennyire tudatos. Inkább csak néz a nagy kuksi szemeivel :lol: Kár, hogy kb. 3/4 órát bírja, aztán sírni kezd. Gondolom besokall...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Fanni említette ezt a topikot, lassan bejelentkeznék az utánpótlás részbe :) Pár napja már olvasgatok, mosolyogva-megijedve-irigykedve figyelem a beszámolókat. :)

Kérdeznék is: 29 hetesek leszünk, amikor lesz egy koncert, amire nagyon-nagyon szeretnék elmenni. Persze ülős részekre, de vajon 29 hetes ikresen jó lesz ez, lehet bírni? (nagyon nem várhatok a jegyrendeléssel, mert elkelnek gyorsan, és ha akkor úgy érzem, akkor biztos el tudom adni, de ha esélytelen, akkor inkább nem fájdítom a szívem)

Kép

Hahó Csajok!
Én is inkább csak olvaslak Benneteket,mert mire írni kellene,addigra mindig van valami dolog... :roll:

Nagyon irigyellek Benneteket,hogy ilyen nagyok már a bébik!Már alig várom,hogy játszhassak velük! :wink:

Tonti!
Magánrendelésre nem tudsz menni?December irtó messze van...ha beteg az ember. :shock:

Mariann!
Egyik csajszid ellopta a másik haját is???? :lol: :lol: :lol:

Banika!
Nagyon rossz lehet így várni a műtétre!Nekem már akkor is megszakad a szivem,ha csak a hasuk fáj az enyémeknek! :(

binyek

binyek :D
tonti remélem hamar renbejösz,gyógypuszi repül :wink:
mó gyere és ha tudunk válaszolunk :D gratula a lakókhoz ahogy emlékszem én nagyon kivolta a 29héten ez egy akkori kép Kép
ülni is szar volt de ha nagyon vágysz a koncertre ki lehet bírni a manók meg szeretni fogják a zenét.milyen koncert :?:
csajok olyan ideg vagyok diétázok minden nap szobabiciglizek 20percet és meg se mozdul a mérleg
:twisted:
fanni képet a fiukrol :D

lanyané

Lanyané :) Uhhhh... :shock: Amúgy Presser :)

Szobabicajt mikor kezdted?

Kép

:P
Én a 30. héten elmentem volna még talán... hiszen bababörzére is elmentem, ahol bizony jó sokat sétáltam...Amúgy 27 hetesen voltam koncerten. Minden OK volt, leszámítva, hogy a hangosabb hangokra a fiúk úgy ficánkoltak a hasamban, hogy Apával végig simogattuk a pocimat. Volt olyan, hogy a gyerek egy hangosabb hangra szabályosan megijedt. Szóval ha hangos koncertre mész, azt nem javaslom...

Mariann :P
Nekem egyből sikerült visszafogyni, de a masszőr lány, akihez régen jártam azt mondta, hogy ha nem tudok fogyni szülés után, akkor menjek el egy csontkovácshoz, mert van, hogy a csontok úgy ide-oda csúsznak, hogy az megakadályozza a fogyást :shock: Lehet, hogy Nálad pont ez van.
Mindjárt keresek fotót :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nna, akkor tehát a két 10 hetes kisfiam:

Milcsi:
Kép

Márkó és én:
(Az 5. házassági évfordulónkon, ami ma van 8) Nem Márkóval :mrgreen: )
Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Üdv nálunk!
Pressertől biztos nem lesz bajuk.Én május elsején Tihanyban hegyet másztam,6-án pedig kivarázsolták a fiúkat.maguktól eszük ágában nem lett volna kijönni.

Fanni
Gyönyörűségesek vagytok!
Nekem tuti nem a csontjaimmal van gond :lol: :lol: :lol: :lol: Annyit eszem,hogy jujj.De hála az égnek nem mozdul a mérleg(mármint felfele :lol: )

Binyek
Visszasírod még ezt az evés-alvás időszakot :lol:Nekünk isteni korszakunk van.Elég hamar megunnak mindent.Se háton,se hason,se lógó,se pörgő,amit gyűrni-rágni lehet az pár percig jó.Azt bírnák ha egész nap ott állnék felettük és dumálnék.Hát az kicsit vicces.
Tényleg szar várni,mert tudom,hogy akkor még mozgékonyabb és érdeklődőbb lesz.Hogy fogom fektetni,stb...?Előre félek.
Vendég

Sziasztok!

Binyek teljesen azt gondolom amit te.,hogy mikor lesznek már egy kicsit nagyobbak :)( Igaz nemrég még azon aggodtam hogy mi lesz ,hogy lesz ):roll:

Banika, ahogy olvastalak(a műtéttel kapcsolatban)együtt éreztem veled.Biztosan nehéz nektek,de erős kisficko és MINDEN RENDBEN LESSZ!!!!!!

Lanyné,nagyon édik a lányok :!: elhiszem,hogy Amirának a fürdetőtől bezsirosodik a haja :D

Eszti, drága dundikák a kiscsajok!! :!:

Fanni,nagyon helyesek a srácok!Boldog Házassági Évfordulot :!:

Judit, hu de nagylányok már :!: nagyon aranyosak!

Tontica :(

Nálunk Milán tegnap éjszAkátol állandoan csak cicizne.ma már kiborultam .annyira fájnak a melleim.És még mindig náthásak :( csak arra gondolok,hogy tul kell élni ezt a "pár" hetet,aztán ha már nézelődnek hátha leköti őket.ja és szagokat érzek ,nagyon fosok,hogy teherbe estem :( lehetséges lenne szerintetek ????

Fogyokura,hát...rolam 10 kilo lement,de én elevitezek,hogy legyen étvágyam.mert ha nem szedem,akkor nem kivánok enni.és muszály ennem ,hogy legyen tejcsi.ugyhogy egyhamar nem leszek csini az tuti :D :? na lépek mert leragad a szemem.

Jo éjt!!!
s.csilla

Kép Kép Kép
s.csilla

Hááát, én is arra várok, hogy nagyobbak legyenek. :? Semmi nem jó. AKaratosak :wink: Persze tudom, hogy minden érdekes nekik, de aztán egyszer csak megunják, és akkor csak az a jó, ha a kezemben fogom őket és járkálok. Na ezt nem akarom.
Viszont haláli édesek, ahogy másznak és dumálnak :D

Kép Jázmin a rendetlenség közepén
Kép Lili mindig rosszaságon töri a fejét :twisted:
Vendég

Csilla! Nme csinálsz új vonalzót? :wink: :P
Vendég

Anny,édesek a csajok! NEmtudom hogyan kell a régit törölni :oops: :oops: :oops:
s.csilla

Csinálsz egy újat, és bemásolod a profilban az aláíráshoz ennek a helyére :wink:
Vendég

Anny,Fanni,Csilla
Annyira tündériek a csajok és a kispasik :lol:

Imádom nézegetni a képeket!Még,még,még rakjatok :!:

KISMAMIK HOL VAGYTOK?

Juci
Párom csak akkor olvas,ha mutatok neki valamit.Szerencsére egyébként nem önállósítja magát,de azért vigyázok.

Szia Mó
Gyere gyakrabban!
Én ha 29.hetesen elmentem volna egy koncertre,tuti tüzet okádott volna a dokim.Egyébként sem mertem volna bevállalni,nekem akkor már az ülés is megterhelő volt.Szerintem jól gondold át,esetleg kérdezd meg a dokidat. :roll:
Vendég

Ez a 29.héten készültKép :lol: :lol:

De jó egy kicsit nosztalgiázni :wink:
Vendég

Ma vagyunk 4 hónaposak 8) Juppijeee :lol: :lol:
Vendég

Lanyané
Ne haragudj,téged kihagytalak.Nagyon édik a lánykák és tényleg mennyire különbözőek :shock: :shock: Hihetetlen.Nagyon csini vagy a 29.heti fotón :wink:
Vendég

Sziasztok!

Mo, üdv itt, gyere gyakran, kell az utánpótlás!

Presser szerintem talán nem lesz hangos (én azt hallottam, hogy akár károsodást is okozhat a túl hangos zene, de már nem emlékszem hol, szóval lehet h. hülyeség), az meg egyénileg változó, ki hogy bírja a 29. héten. Lehet, hogy nem lesz már kényelmes végigülni.
Nem tudjátok esetleg elpasszolni valakinek családban, ha mégsem érzed úgy, hogy el tudsz menni?

Anny, nagyon édesek, enyémeknek is így áll a szeme, ha rosszaságon törik a fejüket.

Fanni, szépek vagytok, boldog évfordulót!

Csilla, nagyon édesek a Manók és a nagyfiad is.

Szép napot!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

1kismami jelentkezik! :)
Olvaslak titeket rendszeresen, de beleszólni a dolgokba nemigen tudok. Figyelek és szívom az infokat fel. :lol:
Amúgy jól vagyunk, a gyerkőcök igen élénkek, a mozgás pingvines és jajajajj csak az éjszakák ne lennének. Még mozdulni is fáj.
Gyanítom ezzel nem mondok nektek újat. :?

Mo, én ugyan még előrébb járok a 29.hétnél, de most egy koncertet nem vállalnék be. Persze ez alkattól is függ, de ha jobb napom is van, akkor is estére hulla vagyok, keményedek. Ezzel nem megijeszteni szeretnélek, inkább legyen egy tartalék páros, aki el tud menni helyettetek. :wink:

KépKép
tüccs

Ja, és persze kihagytam a legfontosabbat, hogy gyönyörű szépek a gyerekek, és a fotók mindig elbűvölnek. :)

KépKép
tüccs

Mó!
Én a zaj miatt nem mennék...Mi voltunk moziban a végefelé,de már az sem tetszett nekik. :?

Nektek van olyan,hogy elalszanak és egy fél óra múlva sírva felébrednek,aztán visszaaltatom őket,aztán fél óra múlva kezdjük előről!!! :roll: Miért csinálják ezt vajon???Ilyenkor kicsit kivagyok,mert egész nap szaladgálok egyiktől a másikig.
Pedig igazán nem fáj semmilyük,mert ha kiveszem őke az ágyból,akkor elhallgatnak,csak irtó álmosak és 10-15 perc nyüglődés után vissza is alszanak.

A másik kérdésem pedig:
Nektek hogy sikerül egy szobában altatni őket?Mert nálunk mindkettő sirdogálva alszik el,de már alvó gyerek mellé hogy tegyek be egy aludni készülő gyereket,aki tudom,hogy sírni fog és azzal elkelti az alvót??? :?: :?:

binyek

Jajj, Binyek :?
Ez nálunk is gond. Úgy értem, mi még külön altatjuk őket, külön szobában... mert még mindig túl fáradt vagyok, hogy azt csináljam, amit írtál... gyerekről gyerekre, aztán ha felébred, akkor előlről... Szegénykém :(

Anny :P Csilla :P
Nagyon édesek a gyerekek!

Tüccs :P
Jó, hogy jelentkeztél!

Köszönjük a dícséreteket!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Nagyon érdekes, amit írtok, nálunk kezdettől fogva együtt alszanak, nem ébrednek fel egymásra. Mondjuk nem is nagyon sírnak. Estére úgy elfáradnak, hogy alig várják, hogy alhassanak. Kaja végére alig él, leteszem az ágyba és már alszik is.
Dorci most náthás, éjszaka többször fent voltam nála, mert felébredt rá, hogy nem kap levegőt, egyszer le is vittük porszívózni, Lili nyugodtan aludt reggelig...

Judit

jucicuki

Sziasztok

Nálunk csak akkor ébresztik fel egymást,ha már amúgy sem alszik mélyen egyik sem.Általában a Berci a sírós,de a Marcit ez nem igazán zavarja.

Bercus is taknyos.Olyan pici az orrlyuka,hogy nem fér bele a szívóka :lol: Marad a sterimar meg az orrcsepp.Bár ő alszik.

Képben van valaki homeopátiában?
Vendég

Egyébként tényleg úgy van ahogy Juci írta.Ha kellőképpen elfáradnak,akkor szó szerint elájulnak este mire végzünk a kajával. :lol:

Tontikám nagyon sajnállak.Vigyázz nagyon magadra.
Vendég

Sziasztok!

Köszi szépen a tanácsokat! Valszeg beszerezzük a jegyeket (már kinéztem egy kellően távoli mégis jó helyen levő ülést :) ), megveszem, ha legközelebb találkozom a dokimmal megkérdezem (ez eredetileg is tervben volt, mondjuk a tűzokádást nem nagyon tudom róla elképzelni :D :D ), aztán ha bármi akadály lesz, elpasszoljuk a jegyeket.

Sotske! Nagyon csini vagy azon a képen, ilyen pocakkal simán bevállalnám a koncertet (azt hiszem...)

Binyek, Fanni! Ettől én is félek... Remélem, mielőbb rendeződik Nálatok az alváskérdés!

Kép

Lanyané,
Tündériek a csajszik, és tényleg nem hasonlítanak! :wink: Mint ahogy az enyémek sem. Jó Ami farmerrucija! És jól látom, hogy Hello Kity-s zoknija van? Én pont tegnap vettem nekik, meg 2 felsőt is. :D Ma vendégségben voltunk, abban mentünk, annyira cukik voltak. :D

Tonti,
Nyugi, a pajzsmirigy nagyon szépen kezelhető. Nekem is van, a lombik előtti vizsgálatok során derült ki. Ugyan nekem alulműködik, de gyógyszerrel tökéletesen szabályozható. Sajnos életem végéig szednem kell, ha nem akarom a tüneteteit elviselni, de én már teljesen megszoktam, felkelés után az első dolgom bevenni. Mondjuk a december nagyon messze van, szerintem érdemes lenne magánrendelésre elmenned, mert annál hamarabb rendeződnek a tüneteid.

Juci,
Jó a farmerkertészgatyójuk a csajoknak, édesek! :wink:

Mó,
Üdv nálunk! Én 10 hetes terhesen voltam ülős koncerten, azzal persze nem volt gáz. Én nagyon jól éreztem magam 29 hetesen, valószínűleg bevállaltam volna akkor is, habár a hangra nem tudom hogyan reagáltak volna, mert azért emlékszem hogy a koncerten volt rendesen hangerő.
Na és nosztalgiázok én is egy kicsit :D :wink:
Kép

Fanni,
Csini vagy, a fiaid pedig nagyon aranyosak! :wink:

Csilla, Anny,
Cukik! :D

Binyek,
Nálunk nem ébresztik fel egymást. Kezdettől fogva egy szobában alszanak, nem volt soha gondunk ezzel. És csatlakozom Jucihoz és Banikához, este nálunk is általában beájulás van. :lol:
Komolyan, annyira de annyira jók a gyerekeim, hogy egy szavam nem lehet rájuk. :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Banika!

Náthára coryzalia tablettát adok nekik. Nagyon kevés meleg vízben feloldom és előtte után fél órát nincs evés ivás.
Cumisüvegből szépen megisszák.
Most már óránként adom az első nap, ha épp nincs kajaidő, de amíg picik voltak két-három óránként.

Jobbulást!
Judit

,

jucicuki

Binyek,nálunk egy szobában alszanak.de általában este 9-től másnap 12-ig a mi ágyunkban és délután alszanak külön a gyerekágyban.de ha nyüglődik valamelyik ,akkor lefektetem a nagyágyra cicizés után.

Banika,náthára az euphorbium homeos orrcseppet ajánlották.de 4 gyogyszertárbol egyben sem találtunk :? nálunk már ugy néz ki,hogy javulnak.

Rebe,nálad tart még az a folyás izé amiről a multkor irtunk?
s.csilla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: