Lanyané,
Tündériek a csajszik, és tényleg nem hasonlítanak!

Mint ahogy az enyémek sem. Jó Ami farmerrucija! És jól látom, hogy Hello Kity-s zoknija van? Én pont tegnap vettem nekik, meg 2 felsőt is.

Ma vendégségben voltunk, abban mentünk, annyira cukik voltak.
Tonti,
Nyugi, a pajzsmirigy nagyon szépen kezelhető. Nekem is van, a lombik előtti vizsgálatok során derült ki. Ugyan nekem alulműködik, de gyógyszerrel tökéletesen szabályozható. Sajnos életem végéig szednem kell, ha nem akarom a tüneteteit elviselni, de én már teljesen megszoktam, felkelés után az első dolgom bevenni. Mondjuk a december nagyon messze van, szerintem érdemes lenne magánrendelésre elmenned, mert annál hamarabb rendeződnek a tüneteid.
Juci,
Jó a farmerkertészgatyójuk a csajoknak, édesek!
Mó,
Üdv nálunk! Én 10 hetes terhesen voltam ülős koncerten, azzal persze nem volt gáz. Én nagyon jól éreztem magam 29 hetesen, valószínűleg bevállaltam volna akkor is, habár a hangra nem tudom hogyan reagáltak volna, mert azért emlékszem hogy a koncerten volt rendesen hangerő.
Na és nosztalgiázok én is egy kicsit
Fanni,
Csini vagy, a fiaid pedig nagyon aranyosak!
Csilla, Anny,
Cukik!
Binyek,
Nálunk nem ébresztik fel egymást. Kezdettől fogva egy szobában alszanak, nem volt soha gondunk ezzel. És csatlakozom Jucihoz és Banikához, este nálunk is általában beájulás van.
Komolyan, annyira de annyira jók a gyerekeim, hogy egy szavam nem lehet rájuk.