A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

monti lehet hogy én szenyó vagyok de ha jön egy vendég azon drukkolok,hogy minnél hamarabb menjen el..engem feszéjez dávid melett :oops: etetni meg egyenesen utálom ha idegen is nézi...pedig nem szopik hanem üvegezik,elvileg semmi nincs benne

hinta egyenlőre csak keveset van benne azért még kicsi hozzá,de tetszett neki...valójában fél éves kortól ajálják
Vendég

Hol van mindenki????????

Mercike is nagyon kis aranyos, alig alszik fél órákat napközben. Tegnap írta valaki hogy az éjjeli alvás után még reggel egy olyan 2 óra. Hát, ez nálunk is így van.
Most az állatkáihoz magyaráz éppen! Ilyenkor olyan kis cukorfalat. Én már nagyon várom, hogy gagyarásszon többet!

Ez a kukucs dolog nálunk egyenlőre úgy fest, hogy a gyerek (még tágabbra nyílt szemekkel - mert ugye nem kicsire tudja nyitni) bambul. Szerintem azt gondolja magában, hogy : ezzel mi van?????
De remélem, majd valahogy megszereti.
Van egy valahonnan kapott műanyag sípolós játék is az ágyában, délután megnyomtam neki, sípolt, erre majdnem elsírta magát szegénykém...... :roll:

Na szerintem mára elköszönök, lassan fürcsi és evés, aztán alvás. (mi meg nézzük a megasztárt)

Szép estét mindenkinek!!!
bszilvi25

dávid sem érti a kukucs játékot,és a zenélkő játékoktól is fél!
nálunk sem a papírforma jön be :oops:
na megyek tévézni biztos nem tudok dávidtól mert ma kivételesen nyűgös :lol: pedig egy megasztárba belekukkolnék,a régit mindíg néztem
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:25-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:26-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jó volt a családi nap!A szelet leszámítva nagyon jó idő volt!
Máté jól viselkedett,megnézték vagy 30an. :lol:

Holnap megyünk Pestre vásárolni.
Aki arra jár az Ásia Center környékén 11 és 14 között telefonáljon és talizunk!

Montana:sok mindenben egyet értek veled!

Kép
melike

bari pü. ment!

Kép
melike

gyorsan még bekukk.kriszti nem tudom bejön e a járóka...
szindi rengeteget volt benne szilveszter keveset.dávid egyenlőre kérdőjel.a hinta nagyon tetszik nekem is de drágának találom 14E
basszus drágább mint a járóka mert az csak 11 volt.ha nem mennek tönkre szeretném majd eladni olcsón,hogy ne kelljen hónapokig árulni..ez így is haladás lesz tőlem mert eddig mindenemet ajándékba adtam.imádok ajándékozni,azért állok úgy ahogy...üzleti érzék minusz nulla :oops:

azért még rakjatok képet sokat..én sem mondom mindíg,hogy szépek mert már csak ismételni tudom magamat...de tényleg nagyon szép itt minden bébi.és nagyon nagyok is .jól sikerültek ezek a 2008-as babák mert a nyárit is mindíg nézem és ott is szép mindenki. :lol:

politika:akkor tudnék hozzászólni ha itt a babaneten is lehetne tájékozódni :oops: az utóbbi hónapokban lekorlátozódtam ide :oops:

oltás:hétfőn kapjuk a 2.-at.a visszajelzéseitek alapján be is vagyok szarva rendesen...és ahogy ismerem a formám tuti,hogy októberben az utlólsóért is fizetni kell majd

na bekussolok mára mertz így is túlteljesítettem magam
jó éjt...vagy ahogy szilveszter mondta amikor pici volt:"óóóóójéééét" :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mindenki alszik ebben a ronda időben? Ha így halad, a hideg akkor nemsokára fűteni kell :( Boninál reggelre 22 fok volt.
Rendesen fel kell öltözteni a kis Csipiszt.
Bari nagyon jó a hinta is meg a járóka is :) Egy ilyen járókát elfogadnék én is. Én olyanra gondoltam ami fa, nagy és négyzet alakú, az nem férne el nálunk.
Pneumococcust én is beadatom, ha legközelebb megyünk, nem várom ki ezt a tökölést. Unokatesók iskolából bármit hazahozhatnak, nap mint nap találkoznak Bonival.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt!

Itt is elég hideg van. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:26-kor.
Vendég

Sziasztok!

Napok óta próbálok visszaolvasni, de mindig csak szaporodnak az oldalak :) Igyekszem...

Addig is egy kérdés: Tervezi valaki, hogy a csemetéjét elviszi babúszásra?

Jövök még remélhetőleg, visszaolvasok pár oldalt, hogy nagyából képben legyek, meg hogy tudjak reagálni :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Hát engem elnyomott :P Apa szenvedte Kristófba a reggelit, de nem volt nagy sikere :cry: Most nem volt kajás a gyerkőc. Így anya egy picit szunyókálhatott :wink:

Kriszti: én nem tudok Neked segíteni, mert nálam a nagyobb gyerek, jócskán nagyobbat jelent, és amikor Ő volt kicsi még nem volt ennyi oltásra lehetőség. Ezért Ő még csak a kötelezőket kapta. (még él :lol: ) Ha lenne pénzem, biztos beoltatnám a nagyobbat is, a Te helyedben. Nálam ez most azt hiszem csak pénzkérdés lenne.
bluebox

Bettica: én szeretném majd elvinni úszni a gyerkőcöt, de várok még hogy kapja meg az oltásokat, és majd csak utána próbálkozom. Meg nálunk az is kérdés, hogy találok-e olyan helyet, ahol hétvégén is lehet menni, mert BKV-val nehéz lenne menni úszásra, pláne télen, amikor 1000 réteg cucc lesz a gyereken, és szerintem ha kiviszem a hidegre, + a BKV-ra, tuti valamit összeszedünk, szóval APA kell hozzá. Egyébként CSIRI és MONTI is viszi úszni a babókat :wink:
bluebox

Ja, és amire még nem reagáltam:

Bari: nekem nagyon tetszik a hinta is, meg a járóka is. Nekünk is ekkora a járókánk, csak kicsit idősebb, ezérté nem annyira sűrű a lyuk a szöveten, hanem egy picit nagyobb. A h inta, csúcsszuper. :wink:
bluebox

sziasztok!
megyek talizni melikével :lol: :lol: :lol:

jkriszti:én a nagyobaknak már nem adathatom be mert a védőnő azt mondta 5 éves kor után nincs értelme!!közben itt meg olvastam egy ciket,hogy állitólag a lakosság 95%-át be kéne oltani!na akkor ezt ki érti?van értelme vagy nincs??

márti bocsika mégegyszer,hogy kitelefonáltalak az ágyból ezen a szomorú nyirkos hideg őszi vasárnap reggelen
Vendég

Sziasztok!!
jO SZAR IDŐNK VAN.
Ma vagyunk 3 hónaposak.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hamarosan lesz vonalzonk is majd.
Melike,és Bari jo randit nektek.
Uh én ebbe a szar időbe ki sem mernék mozdulni a gyerekkel.
Igy is meg van fázva. :twisted:

Az éjszaka a másik szobába aludtam,az Apa szobájába.
Apa meg Milánnal.

Huuuu de csuda jo volt.
VÉGRE VÉGIG ALUDTAM AZ ÉJSZAKÁT!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
9:15-kor keltem. :D

Az elmult napokba csak olvasni tudtalak titeket,de SOk-sok baba képet kérek.
Olyan szép mind.
Hát persze ,ez a juniusi topik.NANÁ!

Kedden 3 hos oltás+a pneumoccocus oltást is megkapja.

Rendeltem Milánnak innen a netről egy pihenőszéket,nagyon tuti. Majd jövő héten jön meg,akkor hozza a futár. Majd rakok fotot.

Babaúszás: Én nem viszem,
Még ha nyár lenne.
:roll:
Jönnek a hidegek és nem szeretném ha kapna egy csúnya tüdőgyulladást.

Bari!! Tuti nagyon a járóka,CAM?????,BREVI??
Inkább cam,ugy látom.
Hinta is,álllllllattt. Milyen édi benne Dávidka.
Rugos a szára,ugye?
És úgy kell bele rakni hogy érje a lábát a föld,és elrugaszkodik,és rugózik.
Egyébként az alapja,mint a babykomp.Amibe űlteted a gyereket.
Na majd nemsokára feszit az etetőszékbe is a kis drága.
Alig várom már hogy Milán is abbol egyen.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Kriszta! Igen, ez az első uh volt. A mi dokinénink ragaszkodott a Heim Pálhoz (mint kiderült azért, mert régen ő is ott dolgozott) viszont időpont csak mostanra volt. Második baba: az a baj, hogy senki nem garantálja nekem, hogy ő is ilyen jó baba lesz. :wink: Viccet félretéve, nem hiszem, hogy nálunk lesz tesó. Sok oka van a dolognak, anyagiak, dolgozni is vissza kellene menni, nagyobb lakás kellene, na meg jó lenne, ha nem 37 éves lennék. :? De legfőképp: ez a terhesség nem úgy alakult, ahogy képzeltem és nem nagyon részleteztem itt, de hajszálon múlt, hogy Marcus egészségesen született meg és én sem dobtam fel a papucsot. Nem merném bevállalni mégegyszer. Tiszta para-mami lennék én is, mint Bari. Legalábbis most így gondolom, aztán majd két év múlva újra nyilatkozom a dologról. :wink:

Szilvi! Kukucsozni én is próbáltam Marcival, de nem értékelte. Aztán próbáltam úgy, hogy az ő arcát takartam be a pelussal és képzeljétek, beindult a búvárreflexe tőle. :shock: Vett egy nagy levegőt és visszatartotta a lélegzetét. Először azt hittem, hogy csak véletlen, de megismételtem és megint csinálta. Nagyon félelmetes volt. El is tüntettem minden pelust az ágya környékéről. :roll:

Bettica! Én jelenleg az uszoda keresésnél tartok. Próbálok valami nem túl drága helyet találni, de úgy nézem, hogy nem lesz egyszerű. Úgy kb. havi 12-14.000 ft. között lesz. Most találtam egy helyet Kőbányán, ahol olcsóbb, de még nem hívtam fel a kontakt embert, így még ott is kiderülhetnek dolgok. Nagyon sok helyen leírják, hogy ennyi meg ennyi a babaúszás, aztán később kiderül, hogy a szülőknek meg meg kell venni az uszodabelépőt pluszban, tehát már rögtön a duplájába kerül. :evil: Nekünk jó lenne a hétköznap is, de azért túl messzire én sem szeretnék menni. Októberben jó lenne elkezdeni.

Bari! Szerintem azt úgy értették, hogy 2 éves korig a gyerekek 95%-át, mert akkor nem kezdik el fertőzni egymást. És ha folyamatos az oltás, (pl. ha kötelezővé teszik) akkor mire felnő egy generáció, a betegség kórokozója annyira elveszíti a megbetegítő képességét, hogy már nem lesz veszélyes a későbbiekben. Ezért nem oltanak ma már feketehimlő ellen pl.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Buci hol van???
Pironya???
Csiri??? Rég voltatok már. :shock: :shock: :shock:

Már olyan rég kérdezni akartam hogy a KONAKIONT adjátok a babáknak???
Én mintha azt hallottam volna hogyha nem szopik csak tápszeres,akkor már nem kell adni.
Ki mit tud,erről????

Szeretném ezt is megkérdezni tőletek.
Fürdetéskor használt pipere dolgok:
-vizbe,baba édes álom,hab miatt.
-Kis testét meg a gyógyszertárival mosom meg.
-Testápolás,gyógyszertári.
-Popsi,neogranorman.

Ilyen hogy olaj,hintőport nem használunk.
Azon gondolkozom hogy használjak-e olajat.

:D

Ja tescoba a tesco szines pelus akcios, 31ft.
Csak a kis csomagos. 38db
Midi,és maxi is.
Mondjuk mire mentem csak egyetlen egy midi várt rám,árván a polcon.
Pedig maxit is vettem volna.

Kata&Milán

oszman777

Montana,épp téged olvaslak az elöző oldalon. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Kata: Boldog hófordulót! Jó rég voltál magadhoz képest.
bszilvi25

Gyógyszertári fürdető: nem használom. Mindigis gyűlőltem! (pedig lehet, hogy hidratál)
Konokion: mi havi 1-et iszunk, de ő még anyatejes!
(én is úgy olvastam, hogy csak amig anyatejes addig kell)
Popsi: gyógyszertári, amit a gyerekorvos felír!
Olaj: én még a hajlatokhoz használom pancsi elött
Hintőpor: na azt én sem. Amikor még nagyon meleg volt, akkor néha a talpát púdereztem be vele!

Most össze vissza csináltam az aláhúzást meg a kiemelést. bocsi

De remélem a másik vigantolt az adod!!!! (azt két éves korig kell)
bszilvi25

Szaisztok!

Tegnap voltunk kerti bulin estig, tök jól viselte Dorcikám.

Megsütöttem rá a kakaóscsigát, tényleg jó!!!

Fürdetés: gyógyszertárival, előtte olaj a hajlatokra, utána néha testápoló Gabi, vagy a fürdetőt krémként.

Ma meg megyünk anyuékhoz ebédre, aőunak van szülinapja.

Nem tudom, mi van, de hála az égnek most megint annyi tejem van, hogy szétfeszülnek a melleim. Éjszaka arra ébredte, hogy csöpög a cicim, a csapba kellett fejnem kézzel. :))

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Kép
Vendég

Kata! Fürdetéshez egyelőre csak a fürdetőkrémet használom. Pedig én is utálom. :cry: De a bőrnek tényleg jó. Néha, ha száraz a bőröm én is azzal fürdök. Popsi: gyógyszertári kenőcs+ néha Neogranormon. Olajat, hintőport nem szoktam. Konakiont még múlt hónapban kapott, kedden megkérdezem a dokinénit, hogy kell-e ebbe a hónapban. Én is úgy tudom, hogy csak az anyatejeseknek kell.

Kép Kép
montana

sziasztok!
itt vagyok én is :D
Mivel tegnap már megfőztem a mai ebédet (húsleves, sült csirke), így most volt időm babával meg apával sétálni egy nagyot. Nálunk szépen süt a nap, csak fúj a szél. Babát jól bebugyoláltam, és vittük a babakocsival, abba nem fújt be a szél. Olyan jót aludt. Most itt vigyorog és rázza a rongyát.

Montana: ez a búvár reflex nálunk is megvan, főleg ha adom rá a ruhát és pillanatra elbújik a feje. Szerintem ez nem baj, legalábbis nekem tetszik. Akkor is ezt csinálja ha ordít, nem vesz levegőt és ráfújok az arcára.

Kata: köszi, hogy hiányoltál. Én adom a Konakiolt, de mi is tejesek vagyunk. Havonta egy ampullát adok neki, a Vigantolból napi 2 cseppet. Fürdéshez:a vízbe Gabi esti fürdetőt, mosdatni a gyógyszertárit- miért utáljátok? nem azért mert csomós? Én úgy szoktam, hogy egy keverőtálba fokozatos víz hozzáadással tusfürdő állagúra kavarom és beletöltöm egy tusfürdős flakonba. Így nagyon könnyű használni, nem csomós a vízben. Olajat csak akkor használtam amikor volt egy kis koszmó a fején, feláztattam az olajjal és gézlappal ledörzsöltem. Popsira a gyógyszertárit használom meg Sudocreme-t felváltva.

Bari, Melike: jók vagytok a képen! :wink: :D

babaúszásra és sem viszem Andrist, viszont jövő héttől baba-mama masszázs és jógára viszem, jön velem Csipisz is. Voltam megnézni hogy zajlik egy ilyen és nagyon bejött. Babák tök nyugisan viselkedtek, tetszett nekik, nézegették egymást... :D

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

[ :arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:27-kor.
Vendég

Sziasztok!

Oszman, pont a múlt héten mondta a doki néni hogy minek adom még a Konakion... Csak anyatejes gyerekeknek kell, mert az anyatejben nincs elég K-vitamin.
egyszerűen lemaradtunk a tájékoztatásról... most új dokinénink van.

Most már ráálltunk teljesen a gyógyszertári dolgokra, mert kiderült, hogy Petya ekcémás... :evil: minden illatosított dolgot kerülnünk kell.

Végre ma kijutottam a konyhába :lol: :lol: :lol: sikerült ebédet főznöm amíg apa vigyázott pöttömre... kiéltem konyhaszenvedélyemet, már úgy hiányzott. 8)

tegnap esküvőn voltunk, 12 fok volt, kutyául fáztunk...már alig vártam hogy hazaérjek, Peti is annyira hiányzott... állandóan az járt a fejemben, hogy biztos ordít, közben meg tök jól el volt a tesómmal. csak 4órát voltunk távol... :oops: [/b]
csipisz

Sziasztok!

Megjöttünk a nagy bevásárlásból!Túl sok mindent nem vettünk és Máté is kicsit nyűgi volt.
A legjobb az volt,hogy taliztunk Barival!Olyan jó volt dumálni és látni egymást!Egy fél napig is eldumáltunk volna!

Kép
melike

Hol vagytok?????????????,,

Bari:aludt még Dávid mikor hazaértetek?

Kép
melike

sziasztok!
melike igen akkor ébredt dávid és akkor etettem,utánna sétáltunk,vagyis szomszédoltunk tudod ott ahol egy hónapos a kisbaba :lol:
nyáron majd lemegyünk gyöngyösre te kinézel valami kajáldát ahol jó kisgyereknek is meg sétálunk és dumálunk...tök jó volt,simán én is tudtam volna egy napot :lol:
pont ilyennek képzeltelek nagyon szimpik vagytok az uramnak is.és nagyon édi a kisfiatok..olyan mint dávid. :lol:
Vendég

hát ez is eljött...beöltözve sétáltunk
holnap oltás :x :x :x :x :x gondoljatok ránk!!! jó éjt
Kép
Vendég

MÁTÉ BABA
Kép
Vendég

[quote="ancsika82"]
írta:
ancsika82
Andi: Kitti még facér? Marcikám bevállalná szerintem, kb, egy súlycsoportban vannak, és izgés-mozgásban mi is jók vagyunk :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát persze hogy jöhet Marci! Szeretjük a szépfiúkat! :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

na most látom,hogy én sem válaszoltam!!! :oops:
monti nem tudom pontosan én sem,hogy van az oltás de nekem azt mondta a védőnő,hogy a nagyoknak már nincs értelme!
igazad lehet a kicsik 95%-ára gondolhatnak

kata:igen rugós a hinta el is fogom dugni ha jön a védőnő mert ő nagyon ellenzi az ilyen"ültetős"dolgokat(még),a holdkompot meg egyenesen utálja pedig én azt is vettem :oops:
nekem nagyon tetszik ez a hinta és az udvaron is jó lesz egy faágra akasztva
Vendég

Bari:de ari vagy!

Na,csajok,láttatok már ilyet:más dicsekszik a fiammal. :oops: :lol:

Nagyon nem vártam ezt az időjárást! :cry:

Máté olyan nyűgös volt mióta hazajöttünk.Pontosabban egyfolytában sírt!Remélem nem lesz beteg,"csak" sok volt neki a szombat-vas. csavargás! :oops:

Jó éjt!

Kép
melike

Kriszta: igen!!! (este 8- reggel 1/2 6-ig)
De ma este nagyon nyűgi a lelkem.........
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:56-kor.
hékás

hékás annyira édes olyan kár,hogy még mindíg nincs fülhallgatóm :twisted:

jól elmentem aludni mi?
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:56-kor.
hékás

3 HÓNAPJA
Kép

ÉS MA 3 HÓNAPOSAN
Kép

Ja, a másik babyhordozonk már necces.
Felöltöztetve alig fér már bele,igy az itthoni hordozoját befogtuk utazónak.
Mert kettő van neki.
De hamarosan meg jön a pihenő széke,és abba fog mostmár fesziteni.
Majd szerdán jövök.
Sokat irjatok,és jó sok fotot akarok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

JAAAAAAAAA,BARI és MELIKE!!!!!
Irjátok meg miket vettetek,shoppingoltatok???
Ugy szeretnék oda elmenni,de kurva messze van. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kata&Milán

oszman777

1 hete.
Kép

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!

Oszi: utólagos engedelmeddel, kiszedtem a piros szemet :wink:

Kép
Csudajó pasi :wink:
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:57-kor.
hékás

JÓ REGGELT!

Megjöttünk,visszaolvastam!!!!

Hékás!
Milyen volt a hosszúhétvége itt Egerben?

Monti!
A vendégektől én is "irtózom"...valahogy nem megy ez most,főleg akkor amikor Zoé tiszta nyűg,Ök meg ott agyala-bagyaláznak neki... :evil:

Fejvédő:Nekünk még fent van,sőt nem is egy,hanem kettő!a kiságyat teljesen körbe kellett "fejvédőzni,ugyanis a kisasszonynak az a hajnali progija,hogy kidugja a kislábát és nem tudja visszahúzni és sír...félek,hogy megrántja,esetleg egy hirtelen húzásnál megüti...

Bari!
A hinta nagyon tetszik!Én is szeretnék...azon gondolkoztam,hogy karácsonyi ajándéknak veszem meg...én olyat szeretnék,amit nem a plafonba kell fúrni,hanem vannak lábai...

Járóka:szintén szerettem volna,de szerintem nem lesz,hanem a hordozós kiságyat "fogom" be erre a célra...

Politika:Inkább nem!!!Nem értem és nem is nagyon akarom,csak annyira követem,amenyit a híradóban és a blikkben olvasok,hallok róla...

Babaúszás:Nálunk 7000 ft havonta minden szombaton fél óra...(ez mindent tartalmaz...)nekem csak az úszópelust kell vinnem....

Fürdetés:mi csak 1 féle Johnson fürdetőt használunk (1200 forint) és azon kívűl semmit!Zoé bőre rendkívűl szárz volt,de ez teljesen rendbe hozta....Semmi mást...se olaj,se hintőpor....

Csipisz!A kisebb lányom is ekcémás! :?

Bari-Melike!Tök jó,hogy taliztatok!

Nekünk nagyon jól sikerült a hétvége,pedig szinte a felét autóban töltöttük...annyit ettünk,hogy szerintem minimum annyi vagyok most,mint amikor "bevonultam" szülni... :? Az idő nagyon jó volt,leszámítva a szelet...fotók is készültek,de inkább most a nagyobb csajokra koncentráltam,mert Ök kicsit "elhanyagolódtak" amióta Zoé megvan....De most pótoltam!És eldöntöttem,hogy inden évben minimum kétszer csak velük töltök lehetőség serint 1-2 napot...mármint a 2 naggyal....

Viszont mára itt van ténylegesen az igazi Ősz!Bár én annyira nem bánom,csak ne essen...
Vendég

Jó reggelt!

Brigi: nagyon jó a videó!!!

Szia Csiri!

(mi éjjel már megint felkeltünk 3-kor enni :? , de visszaaludt 8-ig)
én ezt tényleg nem értem.
Viszont Kriszta figyelem, és esküszöm, hogy alig eszik. (és majdnem mindig elalszik kaja közben - amikor nem ömlik a szájába) szerintem este jó ha 90-100-t evett.
bszilvi25

sziasztok!nem semmi ez a hideg.szinte hihetetlen egyik napról a másikra ilyen zima.
itt aludt anyósom, most vitte haza apu, bírom az öreglányt :lol: :lol:
olyan szerelmetes hangulatban vagyok, ilyen zimák voltak, mikor összejöttem férjemmel, 19-én lesz 3 éve..
oszi boldog hófordulót!nagyon jó pasi Milán.
tényleg hasonlít Dávid és Máté, de Máté van a képen, mert amit bari feltett Mátéról képet ugyanabban a ruhában van.Élőben is annyirA hasonlítanak?Bari otthonhagytad Dávidot?vagy mért ninCS a képen?Csak nem ő fényképezett?? :roll:
bari jó a hinta meg a járóka is csak az a bajom azokkal a járókákkal, hogy tuti nem tesz jót a szemnek az a sűrű necc. feküdj bele és nézd sokáig..már ha csak arra gondolok, hogy nézek valami csikosat sokáig, elkezd golyózni a szemem.

Kép
Kép
eyi

Jó reggelt!

Ez a vacak esős idő jól elnyomott minket. Marci még mindig alszik, de én is fél 9-kor keltem 7 helyett. :oops:

Hékás! Jó sokat írtál, csak azt nem, hogy mi volt Egerben. :lol: Videót valamiért nem tudom megnyitni. :cry:

Kata! Milán nagyon szép baba! Jól kinőtte a hordozót!

Csipisz! Konyhaszenvedély? :shock: Brrrrr, még a hideg is kiráz! :? Hozzánk is lehet jönni főzni! 8)

Kriszti! Röviden annyi, hogy a toxémia annyira súlyossá vált egy délután alatt, hogy Marcit ki kellett kapni a hasamból, mert már rossz volt a CTG-je, engem meg agyongyógyszereztek, mire visszaállt a vérnyomásom, a vesém meg a májfunkcióm. Mivel én voltam a második, aki szült és még szinte mindenki előtte állt, így nem akartam megrémíteni senkit. Főleg Barit nem! :wink: Majd leírom részletesebben is, úgyis kell írni a honlapra szüléstörténetet.

Márti! Mostanában olyan szűkszavú vagy! :shock:

Na, megyek. Felébredt a nagyfiú! :lol:

Kép Kép
montana

szilvi-szerintem Mira is kevesebbet eszik-ne aggódj az alvás miatt, ha képes egyszer-egyszer ennyit aludni, be fog állni, szerintem.Mira is először még csak ritkábban aludta át az éjszakákat, aztán 2 hónapos korátol folyamatosan.most hogy náthás volt egy éjjel felkelt, mert eldugult az orra szegénykémnek-de most már kezd jobban lenni-ma is fél 7ig aludt este 9től, aztán visszaaludt, még alszik, szerintem 10 körül kel.általában így csinálja, és ez így tök jó.
ja és nem mondtam, hogy 5 nap után végre lett tegnap kaki!!!örültem mint majom a farkának.

Kép
Kép
eyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: