JÓ REGGELT!
Megjöttünk,visszaolvastam!!!!
Hékás!
Milyen volt a hosszúhétvége itt Egerben?
Monti!
A vendégektől én is "irtózom"...valahogy nem megy ez most,főleg akkor amikor Zoé tiszta nyűg,Ök meg ott agyala-bagyaláznak neki...
Fejvédő:Nekünk még fent van,sőt nem is egy,hanem kettő!a kiságyat teljesen körbe kellett "fejvédőzni,ugyanis a kisasszonynak az a hajnali progija,hogy kidugja a kislábát és nem tudja visszahúzni és sír...félek,hogy megrántja,esetleg egy hirtelen húzásnál megüti...
Bari!
A hinta nagyon tetszik!Én is szeretnék...azon gondolkoztam,hogy karácsonyi ajándéknak veszem meg...én olyat szeretnék,amit nem a plafonba kell fúrni,hanem vannak lábai...
Járóka:szintén szerettem volna,de szerintem nem lesz,hanem a hordozós kiságyat "fogom" be erre a célra...
Politika:Inkább nem!!!Nem értem és nem is nagyon akarom,csak annyira követem,amenyit a híradóban és a blikkben olvasok,hallok róla...
Babaúszás:Nálunk 7000 ft havonta minden szombaton fél óra...(ez mindent tartalmaz...)nekem csak az úszópelust kell vinnem....
Fürdetés:mi csak 1 féle Johnson fürdetőt használunk (1200 forint) és azon kívűl semmit!Zoé bőre rendkívűl szárz volt,de ez teljesen rendbe hozta....Semmi mást...se olaj,se hintőpor....
Csipisz!A kisebb lányom is ekcémás!
Bari-Melike!Tök jó,hogy taliztatok!
Nekünk nagyon jól sikerült a hétvége,pedig szinte a felét autóban töltöttük...annyit ettünk,hogy szerintem minimum annyi vagyok most,mint amikor "bevonultam" szülni...

Az idő nagyon jó volt,leszámítva a szelet...fotók is készültek,de inkább most a nagyobb csajokra koncentráltam,mert Ök kicsit "elhanyagolódtak" amióta Zoé megvan....De most pótoltam!És eldöntöttem,hogy inden évben minimum kétszer csak velük töltök lehetőség serint 1-2 napot...mármint a 2 naggyal....
Viszont mára itt van ténylegesen az igazi Ősz!Bár én annyira nem bánom,csak ne essen...