Szkági, nem jutott eszünkbe az ikea, de szerintem akkor már bizti zárva volt, mert fél 10kor engedtek be. Tényleg adnak mindent? Mi mindenre gondolsz? Csak azért kérdem, mert legközelebb ott terveztem a parkolást

és múltkor meg az ikeában volt riadó. Jaj, úgy bepancsolnék annak a baromnak, aki ilyennel szórakozik. Biztos nincs gyereke.
Nem is tuom, hogy ki volt az, aki le volt fényképezve a kenguruval. Mikor vetted azt? Mert mi is szemezünk vele!
Kike, boldog szülinapot a kislányodnak!
Szly, nálunk a gyerek-elvitelén az a helyzet, hogy anyós állandóan elviszi, bár néha nem is bánom -pihi miatt-, de néha már nagyon zavar. Pl: most 7végét alig vártam, mert programozni akartunk 3asban, erre mondja, hogy el ne menjünk mert hívott ezt azt, hogy megnézzék a babát

Na elárulom, hogy még nem volt olyan hét -lassan 3 hónapja- hogy ne jött volna valaki. Lassan már hisztirohamot kapok az ilyen látogatásoktól. Anyám, meg a szüleim pedig nagy ritkán látogatják. pl most 2,5hete nem látták. Tegnap jött apám, na de anyám nem. viszont ez is rosszul esik nekem!!! Pedig nem lakunk annyira vészesen messze! Kocsival 30 perc! Busszl 45. NA mind1 ez az én bánatom.
A kiscsajt egyre jobban szeretem! Hálát adok az égnek, hogy az enyém lehet! Most is szundizik! Előbb zenét hallgattunk. NAgyon szereti a zenét! De csak a jó, ill igényes zenét! Bon Jovit utálja, de komolyan. Mindig sír, ha meghallja. Lisa Minellit pedig imádja
Családipótlék:
Amikor mi voltunk bennt a MÁKnál igényelni, azt mondta a nő, hogy a szabadságolások miatt, akár 3 hónap is lehet az átfutási idő, hogy kézhezkapjuk!!!! Liza, ugye 06.29-én született és most augusztus végén kaptuk meg! Az anyaságit pedig -ha jól emlékszem- nem is volt tán 2 hét!
Szegény Bence!