A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Wera, nem teáztatod? Én rooibos teát adok neki a Naturlandtól! Nekünk a hsfájásra nagyon bejött+nyugodtá varázsolja a babát! Merem ajánlani! Újság? :roll: Meggondolandó :roll:
magdolnam

nálunk meg hideg van :shock:
magdolnam

[....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:35-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:23-kor.
Vendég

Magdi: nem semmi amin keresztülmentetek!!! Gratula a kitartásodhoz!!!
Mi van abban a teában?
Nagyon édes Liza!!! :lol:

Viki: szegény Lackó!!!

Kata: kevés sírást kívánok a holnapi keresztelőhöz! :wink:

Ági: Miért nem hagyod az ülést az oviban? Nálunk így szokták a bölcsiben ha szükséges. (csak egy ötlet)

Andi: tényleg nagyon csini vagy!!! Milyen édes Viki!

Levi elég taknyos, nagyon bizom benne, hogy enyhül hétfőre , de legalábbis nem lesz rosszabb. :roll:
13.00 óta alszik mind a kettő. (Levi elkezdett mocorogni :? )

Én adtam 1x Levinek tejpépet (vaniliásat) Azt mondta a doki, hogy nyugodtan. Tegnap este krumplit főztem neki tápival higítva, de szerencsére evett tápit így nem adtam neki.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vidokata! Nekünk rögtön a következő hónapban megjött a családi is. Most meg már aug 28-a körül már a számlán volt a családi. Akit ismerek, mindenki hamar megkapta. Szerintem kérdezz rá telefonon!

Titi! Jobbulást Levinek!

Wera! Látom már kellően ideges vagy! Nem emlékszem, hogy írtad-e már úgy hogy Nóra! REmélem azóta jobb a helyzet!
Egyébként délután még Jázmin sem aludt. végigjátszott a kiságyban kb 2 órát, aztán megint enni kért. Azóta megint az ágyban van, de nem alszik.

Kép
szly27

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:34-kor.
20150601134430

Hát nem semmi mennyit írtatok!

magdi!
Nem semmi, hogy mi történt veletek.

Mi ma jó sokat lustálkodtunk. Szerencsére Laura is jól közreműködött ebben. Először kelt 4-kor, majd 7-kor. De akkor is még az ágyban maradtunk, ott hagytam őt is a nagyágyban mellettünk. És be is alud így. Sikerült 10-ig aludnunk. Aztán lementünk a városba, mert szép napsütéses idő volt, és venni kellet ezt-azt.
Aztán mikor hazajöttünk, épp evési idő volt laurának. Evés közben ugy bakakilt, hogy le kellett fürdetni (most volt először ilyen).

d.dodó

Sziasztok!

Nem akarjátok átrakni a talit?Hétfőre mondják a leghidegebbet.Bár én nem szólok bele,mi nem megyünk ugye :oops:
Persze nem az én dolgom.

Magdi:ez tényleg durva :shock:

Domi is ma elég alvós volt,bár mikor nem az? :lol:

Holnap szülinap :D :D Csak rossz idő lesz :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok!

Vidokata mi is megkaptuk 2 hét után a családit és a gyest is. Nekünk egybe küldték a kettőt. Azóta már az augusztusit is megkaptuk.

Kikének igaza van, nagyon hideget mondanak, bár ezt tényleg ti tudjátok akik mentek a talira. Mondjuk aki kocsival megy, azt nem igazán érinti, de aki gyalog hát az vigyázzon a babójára. :)

Nálunk is nagyon hideg volt ma, de nálunk Vivi nagyon szereti ezt az időt. Ma nagyon jó kislány volt, egész nap elvolt, aludt is szinte egész nap, de ha fent volt akkor is elnevetgélt. Azért kár hogy vége a nyárnak. :(

Kép
linda24

Sziasztok

Magdi! Ez szőrnyű! Milyen körülményesek az emberek!
Wera! Iza is egész nap hisztizett! Nem volt neki semmi se jó! :cry:
Kike! Vercsinek boldog születésnapot! :D Jövőre iskola?
Én örülnék, ha nem fogynék le. Most vagyok 60 kg. Terhesség előtt 48 voltam. Ja, és 170 cm vagyok kb.
Iza szerda óta átfordul a hátára! :D Tiszta izom! Nagyon tetszik neki. Kezd már sikongatni is a kis piszok, akkorákat tud nevetni. Csak nem ma!

Kép
dittke

Köszönöm a Szabi dicséreteket! :D

Magdi! Nem semmi sztori! :evil:
Lizus nagyon ari! :D

Vkata! Még Én sem kaptam családit! 10hete lett leadva minden papír! Budapesten lassabb! :evil:
Vendég

Sziasztok!
Köszi Ditke! :D Igen,úgy tűnik jövőre mehet suliba-ennek nem tudom mennyire örüljek,nem lesz könnyű feladat,Vercsit a suliba kísérni,Kristit az oviba,közben meg hurcolom magammal Domit :?

Jó pocsék időre ébredtem-még mindenki alszik :D

Ma nem leszek,legfeljebb gyorsan bekukkantok mizujs,mert rengeteg a dolgom :P

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Tegnap este hétre hazahozták a kölköt, hatalmas szemekkel bambult éppen.
Képzeljétek, nem volt elég a 220ml amit csomagoltam arra a 6,5 órára. Pedig kétszeri adag. Egy másik fiatal párral mentek, nekik egy hónappal idősebb a babájuk, és kevertek be Levinek tápszert, abból is betolt 100ml-t! :shock:
Aztán itthon pancsi, majd megint kaja, kis szórakoztatás, majd 9-től fél 4-ig szunya! :shock: 6 és fél óra! :shock: Ilyet még sose csinált!
Aztán fél 7-kor kelt megint és most újra alszik. :D

Nekem meg a tegnap felrakott levestől tényleg több lett a tejem. Jó nem olyan orbitálisan, de jóllakunk csak az egyikkel! :D :D :D

Kike! Vercsinek Nagyon Boldog Születésnapot! Inkább most írom, mert lehet holnapra elfelejtem. :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Titi :(
nálunk semmit nem lehet az oviban hagyni (a bölcsiben még lehetett), de ma megpróbálom kiszerelni (még azt sem csináltam soha :oops: ), és lehet hogy hazaugrunk vele. Jó így, Kata? Akkor lesz egy üres hátsó ülés.
Babakocsival akarsz jönni? Mert csak az esernyőre csukható esélyes, a mózeskosaras vagy lapjára csukható tuti nem fér be :oops: sajna kicsi fiatom van, a csomagtartójába alig fér be valami, csak a gyerek motorját tudom betenni, de egy kétkerekű kisbicikli sem fér már be :shock:
Na, ma megpróbálom mindenesetre kiszedni a gyerekülést, hátha sikerül. Akkor max. egy kicsit később megyünk 8)

Éjszaka Nándinak megint szörcsögött az orra, tuti ettől a hidegtől. Tegnap bebugyolálva kivittem a kertbe fél órára, lehet hogy attól? (azért kicsit aggaszt, hogy a hordozókendő miatt nem tudom igazán melegen felöltöztetni Nándit a Westendbe, mert ott melege lesz, ha kimegyünk, akkor meg megfázik :( Ti nem aggódtok?)

Ma nálunk is szülinapi parti lesz, még Szonja barátnőivel nem tudtuk összehozni augusztus óta, és majd ma. Képzeljétek, Szonja tegnap azt mondta, hogy nem akarja, hogy jöjjenek :shock: Ezt nem is értem, ezek a régi barátai a régi lakótelepről, és sokat jártunk vissza hozzájuk a szülés előtt.

Vercsinek nagyon boldog szülinapot!
(amúgy nekem nagyon tetszett a Vercsi-kocka, amit kreáltál! És olyan szép kislány Vercsi! Vicces, mert Kristi is kifejezetten szép kisfiú, de totál más "fazon" :D )

KépKép
szkagi

Magdi 8)
még este is eszembe jutott a történetetek :shock:
Aztán az ötlött az agyamba, hogy ha a budapesti Árkádban voltatok, akkor az Ikeába esetleg át lehetett volna menni, ott mindent adnak a kicsi babáknak. Na, persze utólag könnyű megoldásokat kitalálni, gondolom, oda sem lehetett bemenni, ha az árkádban bombariadó volt. Még jó, hogy megitta a teát Liza, na meg hogy nem sírt!

KépKép
szkagi

Nándika tegnap egész nap kétóránként evett, képzeljétek :shock: este 9-kor már csak 10 gramm volt, amit ki bírt csikarni. Azzal meg aludt 3-ig 8)

KépKép
szkagi

Kriszti :D
a séta csodákat művelt, látom! Neked lett egy kis időd, lett tejed, Levi meg óriásit eszik és óriásit alszik! :D
Sajna ezt anyatejes babákkal nem lehet megcsinálni, hozzá vagyok nőve a gyerekhez! Viszem mindenhová magammal, mert ahogy kiteszem a lában a házból, ordítani kezd! Szerintem meghallja a kocsiajtó csapódását, és tudja, hogy most lép le anya :oops: :shock:
Nem bánom, hogy mindenhová vinnem kell, de állandóan meg van fázva a a kocsiba ki- és berakástól! Mi lesz, ha tényleg jön a hűvös :shock: na meg nyomában a tél :shock: :?: :?: :?:

KépKép
szkagi

na, sehol senki :(
akkor bekeverem a pogácsatésztát.

Kike, tényleg :D
a pogácsa mellé megsütöm a tesód recepteséből a toszkán csokitortát :D Vettem hozzá tortaformát :D ja, és megcsinálom a tetjére a porcukor díszítést, majd megpróbálok valamit papírból kivágni - kiváncsi vagyok, hogy fog sikerülni 8)

KépKép
szkagi

Jó reggelt!

Kriszti! Jól lefárasztotta a mama Levit! Nálunk nem mutatnak hajlandóságot anyósomék, hogy elvinnék a gyerekeket! Jó mondjuk Jázmint egyenlőre ne is vigyék, de azért néha Rolit elvihetnék! Anyuéknál szokott lenni Roli, de Jázmin csak akkor, ha dolgom van. Lehet azért lett több tejed, mert nem szopizott Levi!

Kike! Boldog szülinapot Vercsinek!

Dittke! Iza nagyon ügyes és erős baba!

:lol:

Linda! Jázmin is szereti ezt a hideget, olyan jót aludt bebugyolálva a levegőn!

Éjszaka viszont felkelt 3-kor. Vagyis nem is kelt fel, csak olyan nyugtalanul aludt, hgyg álmában megszopiztattam. Nem evett valami sokat és még büfire sem ébredt fel, így visszaraktam. Továbbra is elég mocorgósan aludt, d még most is alszik.

Ma megyünk anyuékhoz ebédre! Nem kell főzni! HURRÁ!

Kép
szly27

Ági! Jó munkát ehhez a sok sütihez! Ilyen sokat szoktál sütögetni! Én szinte soha! :oops:

Kép
szly27

Ági! Tápot most kapott először és remélem jó darabig még nem lesz szükség rá.
Csak azért kapott, mert keveset küldtem velük és Dunamittoménhonnan nem tudtak volna csak úgy pikk-pakk hazajönni. Szóval kényszermegoldás volt.

Csináld úgy hogy amíg beteszed akocsiba, addig tekerd be valami meleg takaróba és utánna csomagold ki és indulás.

Mi még nem fáztunk meg (kopp-kopp-kopp) de még nagyon nem is mentünk hidegben sehova.

Na megyek, mert felébredt a főnököm. :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Babuli,
mit kerestél itt 4.44-kor :shock: :shock: :shock:
Remélem, most alszol :wink:

Kata, nekem négy héttel az igénylés után már itt volt a családi pótlék. Mindjárt keresek neked telószámot az Államkincstárhoz!
Itt van:
06-27/315-614,
06-27/315-955
ezt a saját levelükön írták (de mi nem budapestiek vagyunk!),

a saját tájékoztatójukon pedig ez van:
06-53/311-459
06-53/314-745 (budapesti lakosok ügyében ez a kettő szám van megadva)

Na, lelépek, mert megtöltöttem az oldalt :oops:

KépKép
szkagi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:24-kor.
Vendég

Szly 8)
én sem szoktam, de a gyerekekért mindent! Ráadásul isteni pogácsát tudok sütni, és a csokitorta is nagyon finom :D asszem el kell majd dugnom, amíg nem jönnek a vendégek :D de magam elől hova dugjam? :D
Amúgy ez a csokitorta közel negyedórás kavargatást igényel, utána már csak a sütő süti :D

Kriszti :D
de legalább Levi hajlandó cumisüvegből enni az anyatejet, Nándika SEMMIT! Mély undorral elfordul a cumisüvegtől bármi van benne. Úgyhogy nálunk reménytelen a külön séta.
Na meg mázli, hogy Levente megitta a tápit, annak ellenére, hogy sosem kapott. Jó éhes lehetett :D

KépKép
szkagi

Kriszti
nem tudom takaróba betekerni, amikor épp be akarom tenni a hordozókendőbe, vagy kiveszem belőle :oops: és ez a tíz másodperc az, amikor szerintem megfázik :?

KépKép
szkagi

VKata! Sok sikert a keresztelőhöz. Mi is tervezzük majd, szerintem november környékén. Összevonjuk a névnapommal. Rolinál is úgy volt. Semmiképp sem akarom sokáig halasztgatni, mert szerintem jobb kisebb korban, mert egy járkáló baba végigüvölti az egészet, mert úgyis le akar szállni. Egy pici meg örül ha kézben van, így nem sír.

Ági! Én tegnap Raffaellot kavartam be, de már a golyózásig nem jutottam el, mert én "okos" délután csináltam és akkor már Jázmin nem nagyon hagy! Na majd ma befejezem!

Kép
szly27

Ági! Vidd be a takaróba a Westendbe és csak ott tedd kendőbe. Odabent gondolom jó idő van!

Kép
szly27

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:34-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:33-kor.
20150601134430

Viki! Biztos, hogy karfiolt akarsz enni? Csak azért kérdezem, mert az állítólag szeles. Nehogy hasfájás legyen belőle!
Jázmin álmában is tud büfizni! Csak olyan kis mókás, mert hosszan jön és lassan!

Ma 9-kor megdöntötte Jázmin a szopizási rekordját: 200-at szopizott egy ciciből! Most elterült az ágyában és csak piheg!
:lol: Na ezért van az hogy már nem tudok leadni annyi tejcsit! Kifejni sem tudtam ezek után csak 20-at! Na de az övé, addig jó míg neki elég!

Kép
szly27

viki, itt vagyok - másik kezemben egy nyűglődő kakás

vercsinek boldog szülinapot!

holnap media, vettük.

ági, ügyi vagy! én nem kérek, sütimérgezésem van - tegnap nagybátyámék házszentelőjén voltunk.

már megint csak ennyi... szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Kata mégegyszer nagyon köszi a segítséget!
Remélem jól sikerül a keresztelő, majd kérünk képeket! :lol:

Lányok sajna teganp megint az ügyeleten voltunk, tegnap egész nap feküdt és mikor ment sántitot. Nem állapitottak meg semmit, ha rosszabodik visza ma. és ha nem hétfőn kivizsgálás a Madarászba.
Bocsi, h csak magunkról , de rohanok főzni vissza!
és szoritsatok nekünk holnapig és holnap!

Mi bizti nem megyünk holnap már!
bencuri

Bencuri! Nagyon sajnálom, hogy nem javul Bence! Jó lenne már megtalálnák mi a baj és kikezelnék! Szorítok nektek!

Kép
szly27

Hát, nemtom mi eljutunk-e a talira honap. A hideg nem érdekel, csak a szél. Ha lenne autónk egy percig se gondolkodnék :(

Szly - jól érezted, tényleg pipa vtam tegnap :lol: Bár az elmúlt napokban tudatosan igyekeztem már nevén szólítani mert szeretném h mielőbb hallgasson rá. Talán azért ez is kicsit benne volt.

Magdi - köszi a tea-tippet, majd kipróbáljuk. Az hasfájásra jó vagy csak úgy adod neki?

Dittke- Iza milyen ügyes baba h már forog! :shock: :D Nem semmi!

Viki - KARFIOL??? :shock: :shock: Bátor vagy! :lol:
Én egyszer ettem - véletlenül, mert zöldséglevesben volt - de majd' kivégezte Nórit, pedig amúgy egyáltalán nem hasfájós. Mondjuk ehhez hozzá tartozik h a szomszédasszonyom akár csülkös babot is ehet, semmi baja a gyerekének, pedig ő is még csak 5 hónapos!

Bencust nagyon sajnálom! Gyógypuszi neki!!!! :cry:

Én ma rakott kruplit próbálok csinálni. Már 2x fogtam neki, de a főnök nem nagyon hagyta. Most elaludt úgyhogy rohanok, hátha legalább a feléig eljutnék... :twisted:
Vendég

Jah, Vidokata! Akartam írni neked h engem lehányt a keresztlányom a keresztelőn, mert ugye nekem kellett fogni. :P Nem volt vészes, inkább csak jót nevettünk! :lol:
Vendég

felébredt!! 8 percet aludt :roll:
Vendég

Sziasztok!
Csak beköszönök! Laura megint "rászokott" a kétszer kelésre. Kelt fél 3-kor, majd fél 6-kor. Utána viszont negyed 10-ig aludt! :)
Nálunk ma héjában sült krumpli lesz, meg sülthusi, meg bazsalikomszósz.
És képzeljétek, ma megpróbáltam ujra felvenni a jegygyűrűmet (eddig nem ment rá a dagi ujjaimra) és ugy néz ki fogytam, mert most sikerült felvennem (eddig nyakláncon kellett hordanom). Bár a hasamon nem látszik meg, hogy fogytam. :evil:

d.dodó

Sziasztok!

Wera! 8perc???????????? :shock:
Szegény! Mikor lesz így hamma??????
Mondjuk nálunk sem tudom mikor lesz,mert rántott husit kéne csinálni,Áron alszik ugyan de gondolom amint nekiállok felkel úgyhogy majd a köv. bundi időben megpróbálom!
Nem aludtunk valami jól Apa nélkül ,Áron óránkén tkelt pedig velem aludt!
Cumival visszatudtam ugyan altatni,de 4-kor már megetettem!
Nem mindig kell neki a tápi pedig lassan nem lesz más, a cicit éjszakára,reggelre meg estére tartogatom!
Tényleg jó hideg lett!
Kivi vagyok milyen lesz a holnapi talitok!

Én is voltam dr-nél pénteken,minden rendben,nagyon jó fej volt,furcsa volt,hogy uh-ot csinált és nem láttunk senkit ott!
Mennyit feküdtem azon az ágyon! :roll:

Apa most hívott,elindult haza,3 körül itthon van!!!!!!!!!
JUPIJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!

Majd még jövök

Kép

Kép
ibm

Szkági, nem jutott eszünkbe az ikea, de szerintem akkor már bizti zárva volt, mert fél 10kor engedtek be. Tényleg adnak mindent? Mi mindenre gondolsz? Csak azért kérdem, mert legközelebb ott terveztem a parkolást :roll: és múltkor meg az ikeában volt riadó. Jaj, úgy bepancsolnék annak a baromnak, aki ilyennel szórakozik. Biztos nincs gyereke.
Nem is tuom, hogy ki volt az, aki le volt fényképezve a kenguruval. Mikor vetted azt? Mert mi is szemezünk vele!

Kike, boldog szülinapot a kislányodnak!

Szly, nálunk a gyerek-elvitelén az a helyzet, hogy anyós állandóan elviszi, bár néha nem is bánom -pihi miatt-, de néha már nagyon zavar. Pl: most 7végét alig vártam, mert programozni akartunk 3asban, erre mondja, hogy el ne menjünk mert hívott ezt azt, hogy megnézzék a babát :shock: Na elárulom, hogy még nem volt olyan hét -lassan 3 hónapja- hogy ne jött volna valaki. Lassan már hisztirohamot kapok az ilyen látogatásoktól. Anyám, meg a szüleim pedig nagy ritkán látogatják. pl most 2,5hete nem látták. Tegnap jött apám, na de anyám nem. viszont ez is rosszul esik nekem!!! Pedig nem lakunk annyira vészesen messze! Kocsival 30 perc! Busszl 45. NA mind1 ez az én bánatom.

A kiscsajt egyre jobban szeretem! Hálát adok az égnek, hogy az enyém lehet! Most is szundizik! Előbb zenét hallgattunk. NAgyon szereti a zenét! De csak a jó, ill igényes zenét! Bon Jovit utálja, de komolyan. Mindig sír, ha meghallja. Lisa Minellit pedig imádja :D

Családipótlék:
Amikor mi voltunk bennt a MÁKnál igényelni, azt mondta a nő, hogy a szabadságolások miatt, akár 3 hónap is lehet az átfutási idő, hogy kézhezkapjuk!!!! Liza, ugye 06.29-én született és most augusztus végén kaptuk meg! Az anyaságit pedig -ha jól emlékszem- nem is volt tán 2 hét!

Szegény Bence! :(
magdolnam

Magdi! Nagyon durva amit írtál,minket biztos beengedtek volna Áron ha éhes lila fejjel sikít! :lol: :lol: :lol:
Még szerencse,hogy Liza baba ilyen jól bírta!
Milyen teáról van szó?
Én is akarok olyat amitől ilyen nyugodt lesz! :wink:

Hát én nem nagyon tudom kire rábízni mert mindenkinél ordít és nem tudnak vele mit kezdeni!

Anyu még tudja kezelni,dehát ő meg nagyon sokat dolgozik,esélytelen hogy valaki több órára elvigye!

Kriszti! Nagyon irigyellek,nekem valószínű ilyenben sosem lesz részem!

Na mind1!
Apa mondta egyik nap,hogy a kistesót ne ilyen sírósra csináljuk! :lol:
Bízzunk benne!

Amúgy egy angyal és én is egyre jobban imádom!
Látnátok most milyen édi,nemtudom lefotózni mert Apa elvitte a gépet!

Majd legközelebb!

Kép

Kép
ibm

Wera, erről a teáról megjelent egy cikk -mert már mi is úgy voltunk vele, mint az az anyuka-, hogy egy nő már nem tudott mit kitalálni, mert mindig sírt a baba, nyugtalan volt, meg hasfájós. És akkor szerzett vmi jó kis dokit és az ajánlotta. Már régóta forgalomban van, de most kezdik a "híre terjedni". Én azt tudom mondani, amit mi tapasztaltunk:
nem kellett görcsoldó már az nap este, mikor hozták a teát, de azért általában éjszakánként adunk neki, de nem mindig! Sokkal nyugisabban alszik tőle, ja és már nem visít! Dmben is lehet lakni, bár naturlandosat nem láttam. Tudod, mi olyat vettünk
magdolnam

Rooibos tea
magdolnam

vagyok én is hoztam pár képet ha nem baj.................
Kép [img]GRIMASZOLOK
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.4265.jpg[/img] [img]HASRA TETTEK
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9.9297.jpg[/img] [img]TUDOK MOSOLYOGNI...
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1.9181.jpg[/img] [img]A NÉGYES
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.6858.jpg[/img] [img]VAN NYELVEM.....
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 21.779.jpg[/img]JOL NÉZD MEG MERT RITKA................
bocsi ha sok voltam

Képimg][/url]
Kép
ronix

magdolnam

mi eezzzzzzzzzzzzzzz???

én nem látom a képeket vagy tiii semmmmmmmmmmm??????????
mit szurtam el?????????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Karfiol??????????, Nyamiiiiiiiiii! Imádom,de nem merem bevállalni! :cry:

Kép

Kép
ibm

Not Found

The requested URL /tarsalgo/attachments/1221386548.4265.jpg[/img] was not found on this server.
Apache/2.2.3 (CentOS) Server at www.babanet.hu Port 80

ezt írja, nem lehet megnézni
magdolnam

na, összevágtam a krumplit, ennyit bírt nyafi nélkül, most + itt vergődik a kezemben. cumivisszaadogatóst játszunk. 0,5 mp a rekordom :twisted: komolyan gondolkodom h beleragasztom a szájába... 8) :lol:

Ami - örülök h Apa ilyen hamar hazaér! :D Már kevesebb mint 3 óra!!! :wink:
Enyém éjjel 11-kor jön haza megint! Rohadt vendéglátás! :evil:
Vendég

én is gondolkodtam már olyanon hogy ráragasztom a cumit vagy gumírozom és akkor legalább bennmarad, tudjátok úgy hátul menne, körbe a fejénél. Remélem érthető volt :oops:
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: