Hű kihagyok egy napot, és mennyit írtatok máris
Háfi, Zümis, gratula a kiskrapekokhoz
Háfi, tényleg elég egyértelműen pasi
Gjéti, gyógyulj meg hamar, remélem, már jobban vagy! Sajnálom nagyon a cicusodat

de örülök, hogy névválasztás terén ilyen jól alakulnak a dolgok
Voltunk a MOM-os börzén - csak futólag, mert utána mennem kellet osztálytársam temetésére

Nem volt egy nagy durranás szerintem, de találtam egy jófej csajt, akinél volt néhány jó holmi - végre vettem az én kicsi Adribabámnak ruhácskát

kapott egy édes rózsaszín bolyhos zsákocskát, ami jó lesz, ha a teraszon szeretném altatni, meg kapott egy kis fehér rugdalózót, Micimackóval, meg néhány halványzöld csíkkal. Mondtam férjemnek, hogy az első darab muszáj, hogy rózsaszín legyen, ha már lányunk lesz, de nem akarnám, hogy minden egyszínű legyen. De a többi asztalon nem is láttam igazán jó dolgokat - mármint bébi méretben. A szeptember 27-ire sajna nem fogok tudni elmenni - jön anyós, meg az ő anyukája látogatóba...
Elif, ez szuper! Örülök, hogy ilyen jól alakult a névválasztásotok

de fúrja az oldalam a kíváncsiság, úgyhogy ne titkolózz sokáig!
Zümis, szerencsére nálunk még tartja a lakás a 24 fokot, de már nem merek hajnalban nagyon sokáig szellőztetni... (sorházi lakás, és a többiek még nem laknak bent, úgyhogy ha kihűl a lakás, kakaón lehet majd tolni a fűtést...)
Jövő heti nem-kiderülésekhez is drukkolok nagyon, mindenképp számoljatok be hamar ám!

és persze Kangu, Andus, szorítok értetek!
Julcsi, a mocorgással az a helyzet, hogy nagyon függ a hasfaladtól, a méhlepény elhelyezkedésétől, a baba fekvésétől és aktivitásától például - meg gondolom, még párszáz másik dologtól is. Nekem azt mondták, hogy korai, hogy ennyire érzem, mert első babát 20-24. hét körül éreznek először az anyukák - szóval nekem ebből az jön le, hogy nem vagy semmiről lekésve. De ha nagyon izgulsz miatta, inkább menj el megnézni a kicsikédet!