Hanna: gyere hamizni, annyi kaja lesz holnapra, hogy egy hétig esszük -- bár én már az előkészületekkel úgy eltelődtem, hogy túl sok kajálás részemről nem lesz -- meg Martin is tiltakozna
Előkészítettem amit elő lehetett, husit, miegymást.
Szóval lesz: grillezett tarja flekken, mustáros páccal, grillezett csirkemell, sült bacon -- ki tudja, lehet, hogy az 'új' vendégek közül valaki csak a madarat szereti?

Majonézes krumpli, bazsalikomos tepsis krumpli sült paradicsommal, zöldséges tésztasali,meg a brownie vaníliafagyival meg áfonyaöntettel
Remélem, fele nem marad a nyakunkon
És csodaszép a félidős Zsebilak!!!
Vcrane: tényleg nagy munkában van Alex baba, gyönyörű a pocid!!
Katuska:gyönyörűséges kislány! A nuniját én sem látom

Nem vagyok szonográfus, de ez éppen milyen része?

Az arcocskája tényleg meseszép!
Liuska: Csodaszép pocak! Jó,hogy te is beálltál a pocakfényképezők népes táborába!
Tényleg a 20.hét után lódul meg, bár látom minden nap a sajátom, de mostmár érzem is, hogy hajolni nem egy leányálom, cipőt felvenni, ilyesmi, benn is szorul a szusz
Vickybabe: örülök, hogy Levente is csodaszép!!! De jó, hogy így kikerekedik a kis pofijuk erre az időre, már nagyon várom a hétfőt, hogy láthassam Kiscicámat!
A magzatvít témához nem tudok hozzászólni, de nem lehet, hogy az eddigi információk azért hitelesebbek? -- gondolom, megint futószalagon mentek a kismamik.
Ne izgulj, minden rendben van!!!