A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok!

Moffli! Jó vásárlást! Muti majd, miket szereztél. Érezzétek jól magatokat!

Kata! Megyek hozzátok is enni egy picit. :oops: :oops: :oops:

Rita! Nem semmi a napod. Remélem, tudtál pihenni!

Csöre! Boldog Házassági Évfordulót!!!!
Kép

Vicky! Csodaszép Alex baby lakja!!!!! Tényleg nagyon beindult.

Én is rakok 20 hetes pocakot.

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Ilyenkor már nem mérnek teljes hoszt, csak alkatrészenként:) főleg a fejét és a haskörfogatát nézegetik.

Sikerült előhalászni a képeket, 14 mozgókép és 14 állókép.
katuska79

Katuska! Várom a képeket. :)

Kép
hanna30

ezen a képen van állítólag a nunusa...de hol? én semmit nem tudok kinézni belőle.

Kép
katuska79

Kép
katuska79

Katuska!
A nunit én sem látom. :oops:
Viszont! Gyönyörű a pofija!!!! :wink:

Kép
hanna30

Kép

liuska

Szöveget elfelejtettem mellékelni,ez két héttel ezelőtti fotó Tomi házikójáról.
Már mindenkinek nagyon megindult a poci ahogy látom

liuska

Liuska! Nagyon szép Tomi lakja! :)
Hát, igen... a 20. héten indulnak be a pocakok. :)

Kép
hanna30

Hanna,köszi.Mi lesz itt decemberre,januárra.Már nagyon várom

liuska

Liuska! Csodaszép pocakos, boldog kismamik leszünk. :wink:

Kép
hanna30

Hanna,hát még milyen boldogok leszünk ha vissszük majd haza a gyönyörű csemetéinket

liuska

Vicky:és ez mitöl lehet van ennek valami oka ha nem jól müködik a méhlepényem?lehet ellene tenni valamit?

Kép
gizella82

sziasztok,

megjöttünk a 4d-ről, Leventénk gyönyörű, ki van kerekedve már a kis pofija, nagyon szép!!!!!!!! Majd teszek képet, bár megint elég szégyellős volt a drága...

Ami aggaszt, azt mondták, hogy az átlagosnál több a magzatvizünk. Eddig minden leletemen "átlagos" volt, utoljára múlt héten szerdán...azt mondták, nem kell aggódni vagy orvoshoz rohanni, de tudjátok, milyen a kismama lelkivilága...szóval aggódom... :roll:

Kép
vickybabe

Hanna: gyere hamizni, annyi kaja lesz holnapra, hogy egy hétig esszük -- bár én már az előkészületekkel úgy eltelődtem, hogy túl sok kajálás részemről nem lesz -- meg Martin is tiltakozna :oops:
Előkészítettem amit elő lehetett, husit, miegymást.
Szóval lesz: grillezett tarja flekken, mustáros páccal, grillezett csirkemell, sült bacon -- ki tudja, lehet, hogy az 'új' vendégek közül valaki csak a madarat szereti? :wink: Majonézes krumpli, bazsalikomos tepsis krumpli sült paradicsommal, zöldséges tésztasali,meg a brownie vaníliafagyival meg áfonyaöntettel :lol:
Remélem, fele nem marad a nyakunkon :lol:

És csodaszép a félidős Zsebilak!!!

Vcrane: tényleg nagy munkában van Alex baba, gyönyörű a pocid!!

Katuska:gyönyörűséges kislány! A nuniját én sem látom :oops: Nem vagyok szonográfus, de ez éppen milyen része? :oops: Az arcocskája tényleg meseszép!

Liuska: Csodaszép pocak! Jó,hogy te is beálltál a pocakfényképezők népes táborába!
Tényleg a 20.hét után lódul meg, bár látom minden nap a sajátom, de mostmár érzem is, hogy hajolni nem egy leányálom, cipőt felvenni, ilyesmi, benn is szorul a szusz :lol:

Vickybabe: örülök, hogy Levente is csodaszép!!! De jó, hogy így kikerekedik a kis pofijuk erre az időre, már nagyon várom a hétfőt, hogy láthassam Kiscicámat!
A magzatvít témához nem tudok hozzászólni, de nem lehet, hogy az eddigi információk azért hitelesebbek? -- gondolom, megint futószalagon mentek a kismamik.
Ne izgulj, minden rendben van!!!

KépKép

KépKép
kata8110

Sziazstok kiamamik!

Nagyon sokat írtatok, én meg nagyon nem voltam gépközelben, mivel kétlakiak vagyunk. Most meg már nagyon késő van, szóval rövid leszek, pedig annyit írnék, reagálnék, na majd ha több időm lesz...
Képek csodásak, 4D miatt irigykedem, majd jövő hónapban megyünk mi is. :D Milán nálam is csinálja a helyet, képzeljétek a pocakom napról-napra nagyobb, már átléptem a 100 centit :shock:
Majd teszek képet én is dicsekedni :wink:
Jó éjt mindenkinek! Egyszer csak érkezem. :roll:

biga.csiga

sziasztok,

Hoztam pár képet:

Már ilyen husis pofim van:
Kép

Kép

Kép

csajok figyelem, a kukim is megnőtt:
Kép

szoktam anyával jógázni:
Kép

Kép
vickybabe

Kata köszi a nyugtatást! Mi végül nem a futószalag helyen voltunk, hanem a genesisben... :roll: na nem baj, nem agyalok (vagyis megpróbálom :roll: )

Kép
vickybabe

Bigacsiga, várjuk a pociképet! :lol:

Kép
vickybabe

Vicky, tényleg szép nagyot nőtt a pocid.

Hanna, hallold-e, te sem panaszkodhatsz :roll: Nagyon szép nagy már a pocid 20 hetesen :)

Katuska, örülök, hogy meglettek a képek. Én biztos begolyóztam volna, ha eltűnik egy ilyen emlék. De minden jó, ha vége jó!
Helyes nagyon a pofija, nunit én sem látok, de az a lényeg, hogy a doki látja.

Liuska, nagyon szép Tomi lakja is!

Vickybabe, szerintem nem baj, ha kicsit több a magzatvíz, a dokik is megmondták. Majd Vicky biztos megírja a tuttit. Ne aggódj. A fotók csodásak, látszik, hogy jól érzi magát. És ez a lényeg.

Kép
petne

Köszönöm Lányok mindenkinek a jókívánságokat :) aranyosak vagytok
Vicky, Hanna, Petne: nagyon csinosak a pocik, tényleg beindult az "építkezés" :D
[size=12](én már meg sem írom, hogy azóta sem nőtt egy centit sem a legnagyobb körfogat, mert jön Katuska az ollóval :lol: 94 centi több, mint másfél hónapja, csak fentebb csúszott)[/size]
Sajnos azóta is veszett rosszul alszom, bár a hörgőtágító a napi "menü" része lett :( ma éjszaka szinte már egyáltalán nem aludtam, és hisztis is vagyok :( meg éhes... :oops: pedig nagyon sokat reggeliztem :oops: Szerencsére Kispocok tevékenységén nem érezni semmit: továbbra is pörög ezerrel :) csak érezhetően kisebb a helye :) forgolódik, helyezkedik, a hátával felfelé, a végtagjaival lefelé :) néha egészen jól kitapintható a háta vonulata és a feje :)

A 4D kjépekhez is nagy gratula, nagyon szépek a babikák :D
Na, megyek, takarítok egy kicsit... a fürdőszoba, mint mindig, katasztrófa sújtotta övezet :evil: a többiről nem is beszélve
Tegnap beszereztem néhány csini kismami felsőt: nadrágom már volt, de blúzom csak egy ujjatlan, amit szeptember végén már nem tudok felvenni, és még lesz egy-két jelenésem, amikor a póló nem menő...

Csöre
csöre74

Vickybabe! Ja nagyon édes Levente! AZ a jóga kép haláli:) hú de még hogy lehet látni végig a kis gerincét!
neked legalább egyértelműen látszik a kuki....

Kata! én sem tudom meliyk része, valahogy szemből a lába köze... amilyen bénák ott voltak már néha tartok tőle, hogy csak azért vágta rá, hogy lány mert én mondtam neki, hogy úgy tudom lány....
katuska79

Sziasztok!

Vickybabe: gyönyörű,szépséges Levente baba!! Tényleg, milyen szép kis kerek az arca! És hogy nő a kis kukija is, elolvadok!! :D Én még 2 napot várok a csodáig, hogy láthassam! :wink:
És továbbra is nyugi,minden rendben van!

Bigacsiga: pocakképet szeretnénk!!! :D Én ma reggel mértem ismét, 101 cm volt :lol: Lehajolni már tényleg egy mutatvány, roppant praktikusan inkább guggolok, ha kell :lol:

Csöre: úgy sajnálom, hogy nem vagy jól! Mikor lesz már ennek vége, hogy élvezhesd Kispockot gőzerővel??

Nekem ma a derekam fáj, keltem 8-kor, hogy minden meglegyen, mire jönnek a népek, a brownie van hátra,meg a tepsis krumpli sütése,azt ugye nem lehet előre -- de ez a majonézes krumpli, hihetetlen, kenődik,csapódik a majonéz, tejföl, de olyan fini lett, hiába trutymákolós, megéri :D

KépKép

KépKép
kata8110

Katuska: alul mintha a kis feneke lenne, de a nunit én sem látom :( de ezt is csak odaképzelem ...

Csöre
csöre74

Katuska,most megnéztem mégegyszer...nem lettem okosabb :wink: Amit bele tudnék magyarázni, hogy alul van a két kistérde, valahogy hasonfekve és felfelé a lábszárai és premier plánban a nuni? :wink: :roll: De ez csak egy tipp, bele akartam látni, de nagyonb kitekeredett lenne ez a póz, vagy a szög furcsa :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Megvan!!! Katuska,mintha fejjel lefele ülne egy széken, lógatja akis lábát, kicsit terpeszben,nem?? :wink: Tehát felfelé állnak a tappancsok, de amit az előbb térdnek láttam, azt most is tartom :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Katuska
Szerintem...
1221298061.3659.doc

Vicky
Magzatvíz mennyisége nem állandó. Gyerek iszik belőle, pisil bele, felszívódik. Naponta kb. 5-7-szer cserélődik a mennyisége!!!
Az adott terhességi hétnek megfelelő átlagértéknél 100-150%-kal több ami már kóros.

Gizella
Az, hogy öregszik a lepény egy élettani folyamat. A túl korai öregedése ellen a keringés javításával lehet tenni.
Amit te tudsz tenni, tápanyagdús táplálkozás, legyen benne elegendő fehérje, vitamin. Figyelni kell a baba mozgását!
Vendég

Tegnap még úgy terveztem, hogy ma elmegyek babaholmit nézni. Reggel mindjárt leettem erről. Olyan nagyon hideg van :cry:
Alex is reklamált, hogy a fürdővize hűl :wink:
Muszáj volt bekapcsolni itthon a fűtést :roll: :oops:

Csöre
Én még egyszer se mértem meg, hogy mekkora a pocakom. Alkattól függ a nagyság.
Aki vékonyabb, keskenyebb a csípője, annál jobban feltűnő, nagyobb a pocak. A molettebb, széles csípőjű mamiknál meg sokszor csak a szülés előtti hetekben lehet egyértelműen eldönteni, hogy az illető terhes és nem kövér :wink:

Nagyon szépek a pocakok, a babák :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi Vicky! igen valahogy így mutatta a csaj is, körbe rajzolta azt a részt, hogy ott a nunija:)
Lehet, hogy úgy kell nézni a képet, mint a 3dimenziós fotókat szokás és akkor megelevenedik:)
Ilyen hideg van nálatok?
Itt csak ma délelőtt volt hűvös, most épp süt a nap, de egy hosszúujjú póló bőven elég.

Csöre! láttam ám, hogy méregeted magad megint:) jó élesek ám az ollóim:)
nekem most két napja olyan keveset mocorog a lánykám. Úgy megvotl szokva, hogy eddig prögött forgott..most meg egyszer kétszer rúg egyet és kész. Úgy látszik ez az idő Őt is elnyomja.
katuska79

Még szerencse, hogy mára esőt mondtak...itt paráztam, hogy mi lesz a grillezésből aztán tessék, hétágra süt a Nap!! Mázli! Mindennel elkészültem, szuper! És a brownie is fini lett, az uram nem bírta ki és vágott egy csücsköt, én is megkóstoltam...Csak eléggé elfáradtam, ledőltem kicsit, erre Martin kezdett rá odabent :D

Katuska: ennyit a képzelőerőmről,ami a képet illeti khmm :oops:

Vicky, sajnálom, hogy már ilyen hideg van nálatok -- de ja kérem, az Alpok lágy ölén :lol: Van ott egy Goldener Hirsch szálloda, ott aludtunk egyszer pár napot!

Na megyek, felveszek valami emberi ruházatot, mindjárt jönnek a vendégek!

KépKép

KépKép
kata8110

Köszönjük a dicsérő szavakat :lol:

Kata, ez a majonézes krumpli jól hangzik, nyami-nyami :lol: mi is vendégségbe megyünk este, legalább nem nekem kell főzni :lol:

Csöre, nagyon boldog évfordulót Nektek így megkésve is!!!! Pocakkörfogat: én egyszer mértem, de már nem tudom mennyi volt, kb egyforma volt a mell-derék és csípőbőségem :oops: eszembe is jutott, hogy megboldogult lánykoromban még 56 cm-s derekam volt... :roll: na persze semmi pénzért nem cserélném vissza :lol:
Rucikról tegyél képet!!!

Petne, Vicky, köszi a megnyugtatást a magzatvízzel kapcsolatban!

Katuska, a többi képet nem teszed föl, amit kaptál az uh-n? Vagy csak én bambáskodtam el?

JAndrea, szépséges a kislányod, csak kicsit szégyellős a drága :lol: Az én kisfiam is végig bújócskázott velünk, vagy a tenyere mögé bújt, vagy befordult a lepénybe :lol:

Kép
vickybabe

Katuska, Leventének is vannak mozgékonyabb és pihenősebb napjai, gondolom ez így normális. Én is szoktam aggódni, olyankor lefekszem vízszintesbe, és addig várok, míg legalább egy pici mozgást nem érzek :lol:

Vicky, Hanna, Liuska, nagyon csini a pocakotok! Szerintem az enyém mostanában nem nőtt...na majd lefotóztatom Apával és összenézem a legutolsóval...

Kép
vickybabe

Sziasztok .Vicky:vitamint elevitet+magne b6-ot szedek + vas+C pezsgötabit,a baba szerintem nagyon sokat mozog reggeltöl-estig néha eltünik egy-két órára(gondolom szundi)de aztán újra kezdi a kapálozást :D nagyon eleven a másik kettő nem volt ilyen :D Tehát akkor ezekkel nincs gond.
Vickybabe:gyönyörü a kis Levente :Dnagyon jól kivehetö mindene:D katuska79:nagyon szép a pici lányod a nunit eddig én sem láttam de igy hogy vicky beirta mi micsoda igy már jól látható :D

Kép
gizella82

Sziasztok! :)

Gyönyörűrek a pocakos képek, gratula mindenkinek. :)

Az UH képekért meg totál odáig vagyok, bár a nunit én sem láttam. Sőt, azt sem tudom, mi is volt azon a bizonyos képen. :oops:
Viszont a kukis UH-n olyan jót nevettem. Egyből Kristóf jutott eszembe! :D

Én ma sikeresen alkottam. :) Íme:
Kép
Hát nem cukik? :D
Anyuéktól pedig ezt kapta:
Kép
Meg vettem egy ilyet is:
Kép
Holnap pedig festjük a babaszobát! Juhé! :lol:
Vendég

Halihó!
megjártuk az ingyen uh-t én szerencsére jó helyre kerültem.. :)
Egy angol csaj volt a főfő, a tanuló pedig magyar. Végig magyarázott, fordított :) El volt húlve az angol csaj, hogy nézzem, hogy mosolyog, és tényleg mosolygott :)
Persze szégyenlős kissé, mert amikor a kukit akartuk megnézni, odatette a kezét, amikor pedig az arcát, akkor oda.
Alapos szív uh-volt, azt mondta a csaj, hogy gyönyörű a szíve, aztán fordították, hogy mondta, hogy nagyon szép baba :)
Majd teszek fel képeket is, de most sietek, odaég a rizskók..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Katuska kislányának az UH-s képe úgy van, mintha szemből, kicsit oldalról néznéd a nunust. Mintha éppen vizsgálaton lenne :lol: :wink:

Délután olyan jót aludtunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Megjöttem én is, vendégek balra el! Jól sikerült minden, finik lettek a kaják, eső sem volt, grillezni is tudtunk. Aztán a 2x4 kocka maradék browniet oda kellett csomagoljam, olyan sikere olt, nekünk csak a széle maradt :lol:

Mágnes: örülök, hogy jó élmény volt a 4D, nagyon várjuk a képeket!

Picuranyu,gratula a szerzeményekhez, tüneményesek!

Tényleg jó a kukis UH, nekünk is folyvást mutogatta Martin :lol:
Kíváncsi vagyok, mi lesz a 4D-n!

És olyan boldog voltam, mert mindenki kíváncsi volt az UH DVD-re -- nem akartam ráerőszakolni a társaságra, de kifejezetten kérték, olyan jó volt megint látni és olyan büszke vagyok az én nagy fiamra! :lol:

Megyek, kinyúlok az ágyikóban :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok,

Vicky, tényleg, most hogy mondod, már tényleg egyértelmű az UH kép.

Picuranyu, édesek a cuccok, amiket vettetek.

Mágnes, várjuk a képeket!

Én sajnos megfáztam. Pénteken fájt a torkom, az azóta elmúlt, tegnap viszont előjött a nátha, hőemelkedésem viszont nem volt (37 körüli egész nap). Egész éjszaka be volt dugulva az orrom, és alig aludtam valamit, hajnalban 37,5 lett a hőm, és a forró tea sem segített, így bevettem egy Aspyrint. Remélem, jól tettem, de éjjel nem akartam zaklatni az orvosomat. Mindenhol azt olvastam, hogy terhességben a láznál nincs rosszabb, ezért nem akartam megvárni, míg felkúszik 38-ig. Csak Julcsi meg ne haragudjon, és még inkább remélem, hogy nem lesz tőle semmi baja, és nem kell még egyet bevennem, hanem örökre száműzve a hőemelkedés.

Kép
petne

Mindenkinek nagyon szép vasárnapot!

Petne
Jobbulást!
Vendég

Jó reggelt!

Petne,jobbulást! Biztosan nem lesz a kicsi lánynak semmi baja, olyan gondos mamija vagy és vigyázol rá! Én is úgy tudom, ha te szenvedsz, azzal többet ártasz,mintha bevennél egy lázcsillapítót. Az Aspirin meg biztosan nem árt -- én nagy fejfájós létemre nem mertem korábban bevenni gyógyszert, aztán a doki mondta, hogy lehet Algopyrint meg Quarelint, Panadolt, csak mondjuk Cataflamot ne :oops:
Gyógyulj!

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok Lányok!
Hogy hétvégén is mennyire pörögtök :D
Na, elkúszott a szürke köd, elmúlt a fejfájás :) egy élmény, komolyan :) már alig láttam ... a végén vettem be 1/2 Algopyrint (a dokim szerint placebo, de ha egy egészet veszek be, az teljesen kiüt).
Pocikörfogat: ne aggódok ám :) ha nem nő, nem nő, majd behozza valamikor :) azért a 103-as csípőmbe bőven van még hely :D (látod Vicky, valóban széles :)) a másik két gyerek már előkészítette :D
Kispocok rendezkedik odabent. Azt hiszem, pozíciót váltott, mert teljesen máshol rugdal, mint eddig: most jobbára jobb oldalon köldök magasságban erősen, és a bal medencecsontom környékén gyengén, inkább olyan kaparászósan, néha a jobb medencecsontomnál is. Azt tippelem, hogy ami köldök alatt van, és olyan kis kemény, gömbölyű, az lehet a feje... de nem biztos... :roll: Kicsit ő is visszábbfogta magát, már nem dörömböl napi 24 órában :) de azért elég rendszeresen bejelentkezik
Petne: jobbulást, szegénykém, nem csoda, ha ebben a csúnya időben megfázol :(
Kata: gratula ahhoz, hogy ilyen szépen összehoztad a vendégsereg ellátmányát :) azért nem semmi :)
Viki: neked is köszi :) a rucikat kimostam, ha megszáradtak, kivasaltam, akkor fotózok :)
Lehet, hogy sikerült megegyeznünk a Kispocok nevében, de még nem kiabálom el :) még egy kicsit had eméssze a család :)

Csöre
csöre74

Mi viszont megegyyeztünk a névben és Petra lesz. EZ volt az egyetlen amire mindketten rámondtuk az áment.

A msáik favorit a Miletta volt, mertha kérdezik akkor mondhatjuk, milettaneve :)

Vagy még a LAra...pont jó lett volna a vezetéknévhez. Balla Lara= trallalala :)
katuska79

Elvitték az elígért 2 cicust, hát, elég sírós hangulatom lett :cry: dehát a 4 tényleg nagyon sok volt, és a két élénkebbik talált gazdira (a szúnyoghálóra is felmásztak). Majd sír a kis "Foltos" utánuk....
Katuska: a Petra szép név :) jobb, mint a másik kettő :wink:
Nálunk a Borbála és a Sarolta áll versenyben, és Sarolta vezet, abban már egyszer sikerült megegyezni, csak akkor váratlanul kinőtt a fütyije, és Zalán lett belőle :D

Csöre
csöre74

Katuska, Csöre: Szépek a nevek!!!
Nekem csak egy kérésem volt az uram felé: ne legyen sem Péter sem Pál...ugyanis a vezetékneve Hajmási lesz...
Azért nem semmi célpont lenne :lol:

Csöre: ugye, hogy hozzá tud nőni az emberhez a kis oktondi macska?? Ne legyen sírós kedved, bizti jó helyük lesz! A kis Foltosnak meg ott van a mamija, nem marad tök egyedül.
Nálunk a 4 cica 4 eresztésből van ,de olyan jól elvannak , mintha tesók lennének -- beleértve a közelharcokat is :wink: :lol:
És a szúnyoghálóról én is tudnék mesélni -- tegnap nevettek is a vendégek, mert tavaly nyáron jött Kifli cica pár hónaposan és ő belül mászott a hálóra, míg a teraszon dumcsiztunk és még emlékeztek rá :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: ez aranyos :) de igazad van, sajnos elég sok olyan emberrel találkoztam, akinek a szülei ilyenekre nem figyeltek a névválasztásnál, vagy direkt jópofáskodtak, és szegény gyerek itta meg a levét...
Anyacic most döntött úgy, a hét második felében, hogy sokan vannak, és a fiúkat "elköltözteti", csak nem sikerült neki, szerencsére. Persze az látszott rajta, hogy nem döntötte még el véglegesen, de érdekes volt nézni a viselkedését... érdekes az is, hogy a kislányt nem piszlálta (ő szerencsére nem mászik a szúnyoghálóra). Remélem, hogy jó helyük lesz, de lesz az udvarban rajtuk kívül két kuvasz is, remélem, elkerülik őket (lekerített részben vannak).

Csöre
csöre74

Jó reggelt! :)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Vickybabe! Levente gyönyörűűűűűűűűűűű!!!!!!

Kata! Örülök, hogy jó volt a buli!

Petne! Tessék gyorsan meggyógyulni!!!!!

Vicky! Örülök, hogy jót pihentetek.
Itt is nagyon hideg lett. :( Ennyire nem akartam.

Picuranyu! Szuper cuccok! Lehetne nagyobb a kép. :oops:
Jó festést!

Csöre! Gratula a névhez!

Katuska! Nagyon szuper a név. Nálunk is ez lett volna a befutó.

Kép
hanna30

Fűtötök, Hanna? Mi még nem, de lassan érik a helyzet... ücsörögni nagyon hideg van idebent is... vagy lehet, hogy jobban fel kellene öltözni :(

Csöre
csöre74

Csöre! Még mi sem fűtünk, mert nem tudunk. :)
Új építés, házközponti fűtés. Elvileg, ma kapcsolnak. :)
Én beöltöztem.
Hajnali 3:31-től ébren vagyok a kisfiam jóvoltából. Korábban ébresztett 30 perccel. :) Most a halálomon vagyok. Menni kellene kaját venni, de olyan hideg van, az S-es kabátom meg nem ér össze. :(

Kép
hanna30

Hanna: hát a kabátok engem sem érnek be :) eddig nem foglalkoztam vele, mondván, ráér... ezek szerint nem :( szerencsére van egy esőkabátom (előrelátóan L-est vettem :wink: ), ami alá még be tudok öltözni...
Mivel nagymosást rendeztem a hétvégén, még nadrágom sincs száraz (amit nem mostam ki, az elázott), így most Apus tréningjében nyomulok... tudod, a 116 kilós pároméban :lol: jó, már kicsit több vagyok, mint a súlyának a fele :), de nem sokkal :)

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: