A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

A szurikról csak annyit, hogy az elején nekem is nagyon nehezen ment, de csak az első 1-2 nap remegett a kezem (meg a térdem). Utána már menni fog. Csak bőr alá kell beadni. Oké, az elején amikor nekem ezt mondták, akkor majdnem elájultam. De hidd el, kényelmesebb lesz megtanulni, mint állandóan olyan után járkálni, aki be tudja adni. Azért az izomba adandó szuritól én is félnék, de hálisten eddig olyan még nem kellett. Azt nehezebb beadni magadnak, márcsak azért is, mert nem esik az embernek a popója kézre. Itt szokták bevonni az ifjú apukákat. Szenvedjenek egy kicsit ők is a bébiért.
vicky79
Budapest III. kerület

Szép jó reggelt Mindenkinek !

Vuki !
Gratula a kis maszatbabához ! :lol:
Vucuskáról nincs valami híred ?

Süni !
Nagyon szorítok Neked péntekre, hogy még ebben a ciklusodban csinálják meg a beültit !!

Vicky !
Neked mitől vannak cisztáid ???

Babu !
Mivel bíztatnak az orvosok a bacikkal kapcsolatban ?...mi a következő lépés ?

Zoe !
Ti is megtettétek az első lépést a babátokhoz, kitartást a vizsgálatokhoz !!

Rony !
Már nagyon várom, hogy túllegyek a műtéten és hogy végre irányt vehesünk a babókánk fele !
EZER DRUKK MÁRA NEKTEK !!!!!!!!!!!!!
rilla_

Haho Lanyok! ugylatom ma mindenki babocara gyur,mert nincs itt senki!Rony!Gondoltam ratok egesz nap,mar biztos tul van a ferjed a nehezen!Majd jelentkezz,ha tudsz!Udv Mindenkinek Zoe
zoe33

Sziasztok!

Bocs hogy eltüntem, de itt vagyok szüleimnél és nem mindig ülök a gép elé, inkább élvezem hogy kinnt szép az idő és a szabadban pihizek.

Kira!
Köszi az összes drukkodat!!!!!!!! :D

Bikmakk!
A visszatérő bacikra szerintem más természetes módszert is kellene használni. Olvastam egy cikket hogy ezek az antibiotikumok kipusztítják a rossz, de egyben a jó bacikat is. Szóval amikor a férjed abbahagyja a antibiotikumot rögtön újrafertőződik, mivel nincsenek jó bacik. A férjemnek is volt 2* bacija, de én etettem vele vitamintablettát és áfonyatablettát. Aztán amikor ment kontrollra nem volt bacija. Szerintem vessetek be mindenképpen természetes módzsereket is.

Kery!
Mi újság?
Voltál dokinál?

Babszika!
Óóóóóóóóóóóó...........hihetetlen.........nagyon sajnálom, de neked is azt tudom tanácsolni amit Bikmakknak is írtam.
Mitól vagy lázas?
Jobbulást!

Zoé!
Üdv itt!
Nem is választhattál volna jobb intézményt mint a BMC és a dokid is nagyon kedves! :wink: Nekem most W doki csinálta a bültetést és úgy néz ki hogy sikerült.
Hallottam már hasonló problémával küzdő párokról. Az egyik inszem alkalmával egy lány mesélte hogy egy ismerős párnak azoospermiája volt és a férjnek csináltak biopsziát. 1! spermát sikerült találni és azzal sikerült megtermékenyíteni a nő petéjét és sikerült a beültetés is. Szóval sose feladni!!!!!
KOrábban írtam egy Ferulant nevű tablettáról, ami a férfiak termékenységét segíti. A mostani Nők Lapjában is reklámozzák és van hozzá egy honlap cím is: pharmaforte.hu. Szerintem nézz utána.
Az nagyon jó ha úgy érzed lesz saját babád, mert akkor tényleg lesz!!!!!!!
:wink:

Vuki!
Jaj de jó! Nagyon örülök a hírnek!

Süni!
Remélem pénteken jó híreket fogsz kapni és megcsinálják a beültetést. Én méhpempő kapszulát ettem, lehet az is segített hogy nekem szép vastag lesz. Nem tudsz beszerezni?

Edóra, Orsi!
nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!

Kép
vucuska

Vicky!

Látom észrevetted Te is a laptetőt. Hm? :wink: :D

Zoe!
Akkor tényleg nehezen találkozhattunk volna tegnap
:lol: :lol:
Az első genetikás 15 a másik 25 ropi volt.

Na, csajok megvolt a műtét. Berobogtam a BMC-be le is adtam a cuccost, mondták hogy 2 óra körül lesz eredmény. Fél egykor már behívott Szűcs doki és azzal fogadott, hogy semmi használhatót nem találtak benne a biológusok, azaz 0. :cry: :cry: Egész végig arra koncentráltam, ne bőgjem el magam előtte, amint végeztünk, irány a WC, na ott jól kibőgtem magam. Hazafele megláttam valami kisgyereket, egyből rámjött a sírhatnék.
Beszéltem a párommal és azt mondta, hogy tényleg mindent megpróbáltunk ennél többet nem lehet és holnap akkor meglátagotjuk a Krio-t. Szóval most már kicsit kezdem magam túltenni ezen.
Következő ciklusban (2-3-4.ik nap) pedig mehet az inszem.
Tényleg ilyenkor hogy van? Pl 3.-ik nap elkezdődik, akkor mikor kell menni legközelebb? Ti biztos jobban tudjátok.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

rony: Annyira sajnálom a párod is és téged is. Szegénynek ki kellett állnia a műtét kellemetlenségeit és még eredménye se lett.

:(
vicky79
Budapest III. kerület

Az előbb lemaradt:

rilla: A sok kicsi a pcos miatt, a két nagy meg ami az inszemes stimu után maradt. Inszemkor már mondta a doki, hogy lát egy pár nagy tüszőt, ami nem repedt még meg, de majd maguktól megrepednek. Hát nem repedtek meg maguktól. De most már elmúltak. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Kedves Rony,Zoe vagyok,oszintem sajnalom a rossz hirt,de legalabb megprobaltatok,tudom nem hiszem,hogy ez vigaztal,de en ismerek olyan part,akinek a ferje meg csak nem is vallalta a mutetet,es a te ferjecsked megtette ami tole telt.Es igen ,igy tovabb,irany a Krio,es HAJRA!!!Most egy kicsit en is jobban felek,jo hirt vartam toled,de gondolj arra,hogy ez a parodra fentrol osztott "hianyossag"legyen a legnagyobb problemaja egeszsegileg az eletben,amit persze most nem konnyu elfogadni,de erre van a Krio!Egyebkent mar en is erdeklottem telefonon toluk,hisz a neten nem minden volt rajta ami ezzel kapcsolatos.Olyan rossz,hogy ezt nem tudjak a vervetelbol megmondani,es a mutetig el kell menni,hisz tovabb remenykedik az ember.KITARTAS!!!En tudom,hogy most nem konnyu neked,de bujj nagyon a parod melle!Probaltam tomor lenni,szurkolok,nekunk meg 1 het varakozas!!Eza legrosszabb.
zoe33

Bocsi lanyok,most masra nem is nagyon reagaltam,mert most kavarognak bennem az erzelmek,!Vucuska,kedves vagy,de ilyen sulyos spermakepnel ami a paromnal van,hat nem hiszem,hogy segitenek ezek a szerek,egyebkent halolajat es macat azt szedi,merthogy amikor elsore megallapitottak,akkor meg biztunk,hogy javulhat,de mar 3-szor is megneztek ,es semmi.En azt hiszem,azoknak jo,akiknel lassuak,vagy kevesen,de vannak!UDv Mindenkinek,ja es most latom,hogy en nyitottam a reggelt,szoval jo reggelt mindenkinek!!ZOE
zoe33

Sziasztok Lányok !

Rony drága !
Annyira sajnálom, hogy rossz hírt kaptatok !!! :(
De a lényeg, hogy nem szabad feladni, valami megoldás biztosan van a Ti problémátokra is !!
Megkérdezhetem, hogy mi az a KRIO ??

Zoe !
Fel a fejjel, Neked sem szabad elkenődnöd, mert az csak nehezít a helyzeten !...közel sem biztos, hogy Nálatok is ez lesz az eredmény ! Gondolj a babára és ez a cél lebegjen a szemed előtt és sikerülni fog !

Vicky !
Örülök, hogy elmúltak ! :)
Akkor most mehet az inszem ?...mikorra várható ?

Szép Napot mindenkinek !!
rilla_

Lányok, köszi mindenkinek a bíztatást, nem adjuk fel, megyünk tovább :)

Zoe!

Köszönöm a bíztatásodat, igazából azt beszélgettük a párommal, hogy nemcsak mi vagyunk egyedül ezzel a problémával, hiszen akkor nem lenne a Krio sem. Fel is hívtam tegnap Őket hirtelenjében és kedden mehetünk is. Azt mondták, hogy eddig mindenki talált magának valót. Szerintem mi is fogunk. Muszáj a pozitív oldalát nézni, mármint hogy nem nálam van a probléma mert az még nehezebben orvosolható.

Rilla!

A Krio az egy spermabank, ahol donortól tudunk majd gyereket összehozni, mivel a páromtól nem lehet most már biztosan. Majd ki kell választani, hogy milyen külső, belső jellemzőket szeretne a pár és keresnek olyat.

(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Vicky79!
Gratulálok maszatkához! :lol: :lol:

Vucuska!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen és ott legyen a baba!

Zoe33!
Szereintem a lehető legjobb döntés volt, hogy a BMC-t választottátok és remélem hamarosan babaeső lesz nálatok is!

Babszikia, Babu!
Fránya bacik! Szerintem is próbáljatok valami természetes anyagot kipróbálni hátha lemondanának valamitől a baik. Küldök egy kis bazi űzőt! :twisted: :twisted:

Rony!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire rossz hírt kaptatok. Nektek sok sok kiskatona szaporítot küldük!

Rólam annyi, hogy 1 hetet késet a mesim és az sem volt olyan. Ezzel egyidőben rámjött, hogy semmi nem marad meg bennem, mindentől hányingerem van vagy kihányom / bocsi/, múlthétem csütörtökön mentő vitt a megyei kórházba, ahol felmerült a terhesség gyanúja, de semmilyen vizsgálatot nem csináltak. Pénteken igaz, hogy kiengedtek, de olyan szar állapotban voltam, hogy a férjem adott injekciót meg infúziót. Elmentünk nődokihoz, aki még semmi biztatót nem tudod mondani azon kívül, hogy nagyon szép vastag a mnyh-ám, és jövőhéten kedden szeretne megnézni. Ennyi történt velem, röviden és tömören. Ha tudok valamit meg majd jelentkezem.

További szép napot mindenkinek!!!
Ildi

gyoreneildi

Sziasztok lányok!

Rilla nem tudom mi lesz a következő lépés, már lehet h. urológiára kell majd mennie a páromnak. Legalábbis azt olvastam valamelyik fórumon, hogy a párjának a 2. rossz eredmény után igy kellett. Majd vissza kell menni W. dokihoz és akkor többet tudunk.

Rony nagyon-nagyon sajnálom!! De tényleg mostmár csak előre nézzél, és jön az inszemi nemsokára ez éltessen:):) Én szoritok!!!!!!! Nekem 3 inszemi volt, sajnos sikertelen. Ugyhogy tudok segiteni, szoval a 2.v.3. napon kell menni uh-ra, megnézi a doki, hogy nincs esetleg ciszta, v. valami ami miatt nem kezdődhet a stimu. Aztán nekem merionált kellett szurni, és a 10. napon volt az ujabb uh. Itt már elég nagy a tüsző, és ebből mondja meg mikorra várható a repedés. Nekem nem kellett több uh. hanem megmondta meddig szurjam még a merionált, és a 12. napon pedig tüszőrepesztőt kellet szurni, ezt mindig este 8-kor kell!!!!!!
Nekem azért a 12. napon, mert rövid a ciklusom 24-25 napos.
A repesztő szurit ha beadod este, nem utána nap, hanem az azt követő napon van az inszemi!!!!!!! Semmi extra, nekem egyáltalán nem fájt, olyan mint egy rákszürés. Inkább az ágy ami nekem nagyon nem volt kényelmes:)

Viky tényleg nem tudunk talizni szeptemberben sajnos:( Neked nagyon drukkolok ám!!!!!! Látom már szurizás van!! Húúú növögessenek akkor azok a tüszök!!!!!!! Ja kérdezted a bacit, hogy az inszeminél mikor nézik. Nem kell minden egyes inszemnél nézni, ezek szerint amikor odamentetek és megcsinálták a vizsgálatokat akkor a párodnak ok volt a lelete. Nekünk sem volt gond akkor, igy simán lezavartuk a három inszemit.. Csak a lombik előtt új vizsgálatot kért a W. és ott már baci lett, ami nem múlik:(

Gyorineildi megfogadom a tanácsot, és tényleg amit Vucuska is ajánlott megpróbáljuk szedni!!! Ártani nem árt:) Jó lenne végre tényleg bacimentesnek lenni:):) Mert addig NO LOMBIK:([/b]
babu69

Gyorineildi: de hát HCG-t nem is mértek vérből, vagy csak nem írtad? Hiszen a vastag méhnyálkahártya jelenthet méhen kívülit is meg éppen eltűnőben lévő terhességet is, na és persze akár egy egészséges baby kezdemény jelenlétét - bocs, h nem ezzel kezdtema felsorolást. Szinte köztelező volna HCG-t mérni, hogy mi zajlik a szervezetedben!
Természetesen mennek a drukkok.

E. Dóra
edóra

Rony, :( de... Küldtem privit, olvasd el!!!

puszi
süni76

Sziasztok Lanyok!Aranyos vagy Rilla,de azert jobb ha rakeszulunk mindenre,persze a remeny az ott van!!Ez most lehet,hogy tok,hulye kerdes,de kb mennyi a hormon injekciok mennyisegenek a kulonbseg,ha inszem vagy lombik?Marmint inszemnel csak segitik az 1db kis petike fejlodeset,es hat a lombiknal ott kinek mennyi,szoval ott jobban termelodnek.Szoval arra valaszoljon mar nekem valaki( )hogy erezhetoen kevesebbek az adgok,meg hogy anyagilag is olcsobb,vagy nem igazan???Mondjuk Babu69,ha ezt leirnad ,akkor jobban atlatnam.Koszi Zoe Rony!Gondolom mar otthon vagytok,jol viselte a parod? Udv Mindenkinek!
zoe33

Sziasztok Lányok!

Olyan régen jöttem és ritán is tudok itt lenni, de most muszáj nekem is kiírni magamból a felháborodásom okát! Remélem Irénke is olvassa!

Szóval most éppen pihenőpályán vagyunk, mert a dokibácsi sem tudja miért nem volt 3 beültiből tapadás.
Javaslata szerint elmentünk különböző vérvizsgálatokat megnézetni és egy másik szaktekintélyhez is van időpontom hétfőre.
Neki lenne szüksége az eddig elkészült leleteimre, hogy tudja merre induljunk el. Hangsúlyozom nem intézményt szeretnék váltani, nem a maszek vizsgálatokat akarom megsprórolni, csak a tisztánlátás végett kellene valamilyen iránymutatás végett a leletek másolata.

Gondoltam tanulva Noki esetéből 3 nappal előbb, írásban kikérem a másolatokat. Ezzel nincs is baj, de a leletekért szerettem volna hétfőn a nyitvatartási időn túl menni, mert a munkaidő beosztásom szerint nem érek fel Tb-ról Bp-re ha megfeszülök se. Meghatalmazottam sincs Pesten, tehát ez sem megoldható.
Próbáltam olyan variációban kérni, hogy akkor potai úton megkaphassam a saját leleteimet, de erre azért nincs lehetőség, mert személyesen kell átvegyem. (a levélhez mellékelt tértivevény egyébként ezt tanúsítja, ha már az átvételt kell ledokumentálni)
Ha belegondolunk melyikünket tájékoztatták arról, hogy mindezt személyesen szükséges elintézni????????????????????
Ha ezt tudom, akkor aznap amikor elkészül a lelet azonnal mindenből másolatot kérek, hiszen jogom van hozzá.

Az egész procedúra megalázó volt és Irénke a háttérből rikácsolt, hogy 2-ig van betegfogadás és vegyek ki szabadságot emiatt.
Ha az éves szabadságom arra ment el, hogy a lombikok miatti kivizsgálásokon részt vegyek, kérdem én akkor hogyan oldjam meg?

Bocsi ha ezzel megbántok valakit, de sajnos hiába is szól hozzá valaki aki nem volt hasonló helyzetben nem érzi ennek a súlyát.
Én sem tudtam teljesen akkor Noki problémáját megérteni, de most már értem.

Enikõ
vacak2

Sziasztok LÁnyok!
Régen nem jelentkeztem de oka volt.
Remélem a régiek is olvasnak és legalább néha néha benéznek és írnak hogy mi van velük nemkem nagyon hiányoznak.
Egyébként üdv azaújaknak.

A lényeg most hogy kisírtam a lelkemet le tudom írni.
Két sikertelen lombik után ( a harmadikra készülve) spontán terhes lettem!!!!!
Sajna ma derűlt ki hogy nem fejlődött tovább és remélhetőleg nem kell kikaparni,hu de rossz még legépelni is ezt a szót.... :( :(

Eddig megtörtént a legnagyobb csoda amire soha nem számítottam!!!Életemben először láttam élőben pozitív terhességi tesztet...
Hát ennyi most 3 hónap pihenés...Reménykedés.
Azt hiszem aki régóta itt van a fórumon tudja mennyit járkáltam vizsgálat, műtétek, senki nem adott volna rá 5 fillért se hogy sikerülhet és tessék.
Most nagyon nagyon szomorú vagyok, de azt hiszem bíznom kell abban hogy ez egyszer megismétlődik.
Szóval endósok nincs lehetetlen it a példám..
Ígérem jövök többet és ha tudok válaszolok a kérdésekre :)
madrin

it=itt
madrin

Madrin
Annyira sajnálom és kívánok a lekednek mielőbbi talpra állást, hiszen akkor ez már egy biztató jelnek indult, legközelebb pedig biztos sikerülni fog.
Léleksimi és buksisimi küldve :cry:

Enikõ
vacak2

rilla: 18-án kell visszamennem uh-ra és akkor kiderül, hogy hogy alakulnak a tüszőim. Remélem a 22-ei héten meg lesz valamikor az inszem.

gyoreneildi: Sajnálom a kórházat, de remélem kiderül, hogy a baba miatt voltál rosszul. :wink:

babu: Én csak azért kérdeztem a bacit, mert akkor lehet, hogy az inszemek alatt is már ott voltak. Akkor meg miért nem lehet bacival inszemezni? Nem igazán értem.

zoe: Én még nem lombikoztam, de a sógornőmnek volt és nem volt igazából drágább az ő gyógyszere, mint az enyém. Ráadásul meg kellett állapítanunk, hogy a lombiknál több a támogatás a gyógyszerekre. pl. az ovitrelle nekem 7000 Ft volt, neki 2000.

madrin: Sajnálom a dolgot, de ha egyszer beindult, akkor lehet hogy legközelebb is így lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Mandrin,
sírva pötyögöm ezeket a sorokat,mert nincs is ennél szomorúbb dolog,amin átmész.Tényleg annyit megtettél eddig a siker érdekében és most amikor ilyen csoda történik,ilyen kegyetlen a sors.
Nagyon sajnálom!
Óriási ölelés!
Feltépte az én sebeimet is,de előre kell néznünk.
Puszillak
Orsi

Kép
orsiborsi

Szia Madrin!!

NAGYON SAJNÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!!! EGYÜTT ÉRZEK VELED, SAJNOS NEKEM IS VOLT MÁR SPONTÁN BABÁM, DE A 8. HÉTEN ELHALT. MÜSZERES BEFEZÉST CSINÁLTAK!!!:( BORZASZTÓ VOLT A SOK
NAGYPOCAKOS MAMA KÖZÖTT VÁRNI, HOGY ELVEGYÉK A BABÁMAT!!

DE HIDD EL HA EGYSZER SIKERÜLT AZ JÓ JEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KIVÁNOM, HOGY MIELŐBB MEGGYÓGYULJON A LELKED!! ÉS UTÁNA JÖHET A SPONTÁN BABA!!!!!!
babu69

Madrin!
Szia! nem is tudom mit írjak Neked! Ez annyira szomorú! :cry: De én is azt gondolom, hogy ha egyszer sikerült akkor elindultál a cél felé... Tudom mennyit kinlódtál idáig! Most már biztos vége! Bizzál magatokba, sikerülni fog!!!!!!! Biztos!!!!!!
Puszi!!!!!

Kép
kira76

Sziasztok!

Madrin!

Nagyon sajnálom, így történt. De te is kimondtad, leírtad, ha egyszer sikerült teherbe esned másodszor is sikerülhet. És annak szülőszoba lesz a vége és egy egészséges baba. :wink: Drukkolok!

Gyoreneildi!

Nagyon gyorsan kellene kivizsgáltatnod magad! Nagyon drukkolok, hogy babó legyen a dologban, de a méhen kívüli terhesség nagyon veszélyes dolog. Az egyik ismerősömnek későn ismerték fel (vagyis nem úgy foglalkoztak vele mint kellett volna, na de ez egy hosszú történet) és ki kellett venni az egyik petevezetékét. Nagyon komoly dolog. Nem akartalak megijeszteni, de minél előbb tudnod kellene, hogy mi újság!
Drukkolok nagyon-nagyon, hogy babó legyen!!!!!!!!!!

Rilla!

Hogy vagy? Mi újság veled?

Vicky!

Reméljük, hogy jöhet az inszem!

Babu, Babszika!

Mi lesz azokkal a fránya bacikkal? Meg kell tanulnom a wodoo varázslatot, hogy elűzzem őket? Ha tényleg hatásos lenne megtenném. Sok-sok drukk!

Puszka mindenkinek!

Timi

Kép
gyorfitimi

Halihó !
Hűűűű de beindúltatok, mindenki ír ezerrel ! :D

Madrin !
Annyira sajnálom, ami a babáddal történt, most igencsak összejöttek a dolgok ! :(
Próbáld el elképzelni azt, hogy most bemutatkozott a babácskád és a következő alkalomkor már Nálad marad örökre !!!!
Írtam privit Neked !

Rony !
Beszélgettünk tegnap a férjemmel rólatok, a problémátokról és arra jutottunk, hogy a bajban még így is nagy szerencsétek van, mert hiába nem a férjed kiskatonája lesz beültetve, mégis KETTŐTÖKÉ lesz az a kisbaba és ami a legeslegfontosabb, hogy LESZ !
És biztosan meg fogjátok találni a számotokra legjobbat !
Már kedden ki is tudjátok választani, vagy ez hogy működik ?

Gyoreneildi !
Remélem, hogy egy egészséges babóka van a dologban !! :lol:
(de azért jobb, ha tényleg alaposan kivizsgáltatod magad)

Babu !
És mikor mentek vissza W. dokihoz ?

Zoe !
A legrosszabbra elég akkor rákészülni, ha bekövetkezik !!! Addig pedig tessék pozitívan gondolkodni !!!!!!
Párod hogy van ?

Vacak !
Megértem a problémádat, mert nekem is mindösszesen 21 nap szabi van 1 évben, ezt elég nehéz beosztani, de azért próbáld meg őket is megérteni...van egy szabályzatuk, amit be kell tartaniuk !
Remélem, hogy mielőbb megoldódik a problémád és a 4. beültiből már baba lesz !!

Vicky !
Drukk a 18-i ultrahangra !!!

Gyorfitimi !
Már csak 3 nap !...gondolom már visszaszámolsz !....ne félj ám, mert minden rendben lesz és segíteni fognak Nektek !!! És ugye mondanom sem kell, hogy nagyon várom majd a beszámolót !!
Velem most nincs semmi történés, várom a 22-i műtétemet, majd utána már csak a hormonvizsgálatok lesznek hátra. Közben a páromat is vizsgálgatják (amikor nekem a műtétem lesz). Aztán ha minden eredményünk meglesz, akkor visszamegyünk egy konzultációra a hogyantovább megbeszélése miatt. De most, így várakozva olyan lassan telik az idő !
Addig is olvasgatlak Titeket !
rilla_

Sziasztok!

Madrin,
Nagyon sajnálom ami veled történt. :( Hiányoltalak, hogy mi lehet veled. Tudom mit érzel, már kétszer átéltem. Erős lány vagy, talpra fogsz állni!

Vacak,
Én egy héttel előtte szóltam, hogy szeretném elhozni a papírjaimat. Aztán amikor jelentkeztem, közölte a hölgy, hogy fogalma sincs miről beszélek, ő nem emlékszik. Na, ennyit erről.
Viszont szívesen segítek neked! Mééé nem szóltál? Ha küldesz nekem meghatalmazást, átveszem, aztán délután találkozunk.

Kép
mofly

Madrin!

Nagyon sajnálom, ami történt :cry: :cry: az élet néha nagyon kegyetlen tud lenni azokkal akik babát szeretnének. :cry: :cry: De legalább most már valami elindult, ebben már némi reményt is lehet találni. Kívánom, hogy minél hamarabb túltedd magad ezen és előre tudj tekinteni.

Rilla!

Kedden megyünk és elvileg már ki is tudjuk választani, sőt meg is mondják, hogy van-e olyan amit kiválasztottunk.
Én is ezen gondolkodtam, hogy végülis csak a legelső sejt, molekula ami nem közös (köszi :? ), de utána teljesen úgy kezelhetjük ezt a dolgot, mintha saját lenne. Már csak arra kell koncentrálnom, hogy amikor majd esetleg mondják "tiszta apja" el ne bőgjem magam. De addig még sok idő van.
Egyébként, amikor felhívtam a Krio-t egyáltalán nem tűnt úgy, mintha csak mi lennénk így "megáldva". Olyan természetesen kezelték, mintha csak egy kiló kenyeret szerettemm volna. Szóval nemcsak mi vagyunk így ezzel ezek szerint.

Györeneildi!

Arra kérlek, figyelj oda, hogy milyen vizsgálatokat csinálnak és ha egy kicsi kételyed is van szólj rájuk, mert ahogy Edóra is írta ez tényleg komoly dolog és akár a petevezetőbe vagy a méhébe is kerülhet az embernek egy későn felismert méhen kívüli terhesség. Inkább szólj, az még mindig a kissebbik gond.

(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Micsoda hírek! :cry: :cry: :cry:

Rony!
Nagyon sajnálom.
Kitartás!
Remélem sikerül megfelelő donort találni és minél előbb lesz babátok!

Madrin!
Végre jelentkeztél!
Iszonyatosan sajnálom. Én tudom és emlékszem hogy mennyi vizsgálatot csináltattál meg és azok sem mentek könnyedén. És végre beköszönt a csoda, aztán........... :( :( :(
Remélem minél előbb rendbe jössz lelkileg.
De ha most sikerült, akkor ennek meg kell ismétlődnie és igenis lesz babád!!!
Jelentkezz ha tudsz!
Puszi neked!!!!

Gyoreneildi!
Mi újság veled?
Csináltál terhességi tesztet?
Remélem minden oké.

Kép
vucuska

Rony!
Borzasztóan sajnálom!
De le a kalappal Előttetek, hogy máris továbbléptek! Igen, az a baba Mindkettőtöké lesz!

Madrin!
Nem találok szavakat! :cry:
Mekkora csoda, hogy spontán sikerült, és aztán tessék!
Rengeteg erőt, szeretetet kívánok a seb begyógyulásához, és drukkolok, hogy a következő babátok Veletek maradjon!

Győrénéildi!
Hogy vagy? Remélem, a rosszullét jót jelent!
vuki124

Madrin,
Sajnálom ami veletek történt! Én hiszek abban, hogy minden jó lesz és nemsokára a másik topikba üdvözölhetünk Téged! Kitartást, mert most ez kell a legjobban!

Rony,
Sok sikert a választáshoz! Amúgy ez hogy működik, hogy utána mennyi idő után kapjátok meg és tudtok menni a beavatkozásra?
Illetve priviben megírod nekem, ha nem publikus, hogy mennyibe kerül?
tubikriszta

Szia Kriszta!

Először is gratulálok a sikeres diétádhoz, le a kalappal előtted, én nem hiszem, hogy végig tudtam volna csinálni, amit Te. (Olvasgatom ám mindig a másik topicot is, úgyhogy képben vagyok ott is :wink: )

Azt mondta a dokink, hogy köv mensikor 2-3 v. 4.-ik napon kell menni kezdeni az inszemet. Elvileg akkor UH lesz. Létezik, hogy a 2.-ik napon?? :? Hát ez elég gáz lehet....
Persze amikor ott voltam hanyadik napon voltam? Hát persze hogy az 5.-ik :evil:
Szóval kedden kiválasztjuk és majd a doki szól előtte két nappal, hogy mikor kell és addigra le is szállítják. Szerintem az ára publikus, mert a honlapjukon is fent van. Legutóbb, amikor néztem 30.000 Ft volt.
Olyan hálás vagyok, hogy vannak olyan emberek, akik elmennek donornak és így próbálnak meg segíteni. Nekik lehet kis semmiség, a másik oldalról meg egy megoldhatatlannak tűnő dolog megoldásának a kulcsa :cry: :cry:

(Rodin)
rony77

Rilla!

Tényleg tele vagyok izgalommal, egyre jobban parázok. A dokik miatt, hogy mi fog történni, hogy mit fognak mondani. Ja igen és egy kissé mellékelhető dolog, hogy a járgányunk már nem mai gyerek és nagyon remélem, hogy nem fog minket cserben hagyni. Csak a babaprojektet bírja ki!!!!!

Gyoreneildi!

Mi újság???

Babszika, Babu???

Kép
gyorfitimi

Csak nem sikerül megszereznem azt a fránya laptetőt, pedig jól jönne a konzultációra!!! :lol: :lol: :wink:

Kép
gyorfitimi

Hát nem is tudom, hogy ezek után neki merjek-e indulni. Összeesküszik ellenem a technika.
Ja egyébként ma meglátogatom a barátnőmet, akinek a BMC-be "csináltak" gyerkőcöt. Kapunk egy kis lelki felkészítést, és egy kis útvonaltervezést, hogy el ne tévedjünk.

Na gondolom elég volt belőlem!

Konzultáció után jelentkezem, addig olvasó üzemmód!

Kép
gyorfitimi

:wink:

Kép
gyorfitimi

Na jó nem próbálkozom tovább a laptetőért, meg így különben is olyan erőltetett. Most már tényleg eldugulok.

Babásodás mindenkinek és egészséget!

Kép
gyorfitimi

Vacak-Enikő,

szia!!! De rég hallottam rólad! Szólj ,ha kezditek, mert szeretnék nagyon-nagyon drukkolni nektek! Pussz!

Madrin,

nagyon sajnálom, de ha most sikerült spontán, akkor fog az menni újra ;) Hajrá!

Kép
Kép
pannati

Vuki,
Köszi a biztatást, hát igen, én is nagyon szeretném, ha sikerülne az októberi lombik. Ha viszont mégsem, és utána lenne egy fagyis beülti, és az sem (amire gondolni is rossz), akkor utána - ha jól értem itt a többieket - valószínűleg további vizsgálatokra küldenek? Az volna a 3. beülti. Ezek a vizsgálatok kb. mennyi időt vesznek igénybe?

Vucuska,
igen, a vitaminok és főleg a "jó" bacik bevitele ilyenkor nagyon fontos, bár "ott", ahol a rossz bacik vannak, nem kell a fiúkban lennie semmilyen bacinak, jónak sem :). Viszont mivel szájon át szedett antibiotikumról van a legtöbbször szó, a bélből szépen kiöli a normál flórát, és az is nagyon sok kellemetlenséget tud okozni.. Ezért aztán ő is szedett mindenfélét az antibiotikum kúra alatt és után, hogy ez ne legyen. Csak ennek sajnos nincs hatása a tenyésztésre.

Viszont a Ferulant (?)-ot, amit említettél, lehet, hogy ki kellene próbálnunk. Anyukám is említette valamelyik nap, csak az a rémes, hogy ha 6 millió, 10% mozgással megnő 30%-al, az sem valami fényes.... :( :(

Babu,
ezen a fórumon (is) olvastad, mert az én férjemnek kellett urológushoz mennie a 2. pozitív tenyésztés után. És szerencsére nem talált semmi bajt, azt mondta, hogy van ilyen, hogy pozitív, de mégsincs gyulladás, ezért szerinte ez nem veszélyes a lombikra nézve, viszont erről nem biztos, hogy meg tudjuk győzni a BMC-t is, ezért még egy utolsó antibiotikum kúrát kipróbáltak, ezúttal izomba, és képzeljétek, negatív lett végre végre, úghogy kezdhetünk!!!
Ma meg is jött ennek örömére, de nem mentem a BMC-be, mert úgy döntöttünk, hogy inkább elmegyünk Krétára nyaralni jövő szombaton (egész nyáron nem voltunk szabin), meg nekem a jövő hetem elég stresszes a munkahelyen, és nem akartam olyankor a stimut.
Mindenesetre 4 hét múlva indul a lombik, és úgy de úúúúúúúúgy örülök neki!!!
Drukkolok, hogy nektek is elmúljon végre az a fránya (babszi, nektek is).

Györineildi
szerintem ez nagyon ígéretesen hangzik, csak azt nem értem a történetben (vagy valamit félreértek, vagy lemaradtam valamiről), hogy miért nem csináltál egy terhességi tesztet??

MAdrin
Nagyon-nagyon sajnálom. Tudom, hogy milyen kálvárián vagy túl, mert régóta csaendes olvasója vagyok ennek a topiknak,. És azt is tudom, hogy milyen rossz, hogy az ember évekig SOHA nem lát pozitív tesztet. Én még nem láttam élőben. És borzastó rossz lehet neked most, de azért MÉGISCSAK felcsillant az a remény, hogy ha egyszer igen, akkor..... :) :) :) És így is lesz!! És azt mondják, hogy minden egyes terhesség, ami megindul, felkészíti a szervezetet a kiviselésre, és a következő nagyobb eséllyel marad meg. Szóval... :) Reménnyel teli nézz a jövőbe szerintem.
bikmakk

Bocsánat, nem Gyorineildi hanem Gyoreneili
bikmakk

Na még egy utolsó ma estére.
Megkaptuk a barátnőmtől és a férjétől az útbaigazítást és a lelki felkészítést.
Egyenlőre megnyugodtam, úgyhogy babaprogramra fel.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
gyorfitimi

Rony,
Köszönöm szépen. Nem volt annyira vészes, mint ahogy gondoltam a diéta, de azért az inzulin is megadja a hatását.

Nektek egy kalappal! és kitartást a férjednek is. Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!

üdv
Kriszta
tubikriszta

Sziasztok!

Mindenkinél ilyen szomorkás idő van? Nálunk egész éjszaka esett és most sincs napsütés.
Gondoltam csak bekukkantok, de látom, hogy még majdnem mindenki pihizik. Tubikriszta nagyon friss volt ma reggel.

Szép napot nektek!

:D

Kép
gyorfitimi

Sziasztok !

Timi !
Ne izgulj ennyire ! :D Minden rendben lesz és hamarosan te is többet fogsz tudni ! Melyik dokihoz mentek ?
És mi az a leptető ? :lol:

Rony !
Jó, hogy ilyen gyorsan eldöntöttétek, hogy elmentek a Krioba és kiválasztjátok a "babátokat", hisz mire is várnátok még !...hajrá hajrá ! :lol:

Bikkmak !
Ne szaladj ennyire előre az időben, inkább arra koncentrálj, hogy igenis sikerülni fog az októberi lombik !!!

Szép hétvégét mindenkinek !
rilla_

Sziasztok!

Visszatértem a nyaralásból, megpróbálom feltenni a táblázatot, remélem sikerül, mert nem az otthoni gépemről csinálom most!

Kép
Kép

Kép
akire79

Sziasztok Lányok!
Először is köszönöm szépen a segítséget,felírtam mindent és igen megpróbáljuk. :lol:
Drága Madrin! :cry: :cry: :cry:
Erre nincsennek szavak,sajnos tudom mit érzel,de veled vagyunk és kérlek ne add fel.
Nagyon nehéz most de hidd el van remény és egyszer mi is anyukák leszünk.
Nagyon sokszor puszillak és várunk vissza.
kata80

Minden kedves ÚJ CSATLAKOZÓT üdvözlök!
Ha be akartok kerülni a táblába írjátok meg az adataitokat a fenti mintára és akkor beleteszlek Titeket is!

Gyoreneildi!
Nagyon drukkolok Neked, remélem már csináltál egy tesztet és POZITÍV lett!

Madrin!
Iszonyatosan sajnálom, ami Veled történt, de próbáld meg úgy felfogni, hogy legalább összejött, tehát olyan nagy baj nem lehet Veletek! Tudom hogy ez most nem vígasztal................

EDÓRA,ORSIBORSI!
Nagyon örülök, hogy a történtek után is itt maradtatok Velünk és lassan, de biztosan talpraálltok! Szóljatok ha vissza akartok kerülni a táblába!

VUCUSKA,VUKI!
Nagyon GRATULÁLOK Nektek, de ha nem baj a kismamák közé csak a 12. hét után teszlek be Titeket, de azért a szívecskéket megkaptátok :D

RILLA!
Ne aggódj a laparoszkópia miatt, engem 2001-ben műtöttek és egy évre rá spontán terhes lettem. Igaz műszeres befejezés lett a vége, de legalább sikerült. 7 évig semmi bajom nem volt, a tüneteim most kezdenek visszatérni (bőrhibák, szőrösödés, hízás, mensi gondok,stb...) Október 9-én kezdem újra a kezelést, mert végre találtam egy nagyon jó szakembert (PCO specialista), akinél most a barátnőm 8 hetes terhes spontán módon :D
Ha a műtétről pontosabb infókat kérsz, írj privit!

Kép
akire79

Lányok!
Nézzetek át a BMC-babát várunk topicba, mert pl. NIKA tett fel a kisfiáról 4D képet :D :D :D :D :D

BABU,BABSZIKA!
Nagyon sajnálom azokat a fránya bacikat! Nem gondoltatok még valami természetgyógyászati módszerre? A talpmasszázsról nagyon jókat hallottam, nekem a nőgyógyász is javasolta a gyógyulási folyamatok meggyorsításának érdekében!
Kicsit ugyan drága, főleg az elején, mert gyakrabban kell menni, de ha segít, akkor megéri az árát! Szerintem érdemes kipróbálni a párjaitoknak, hátha....................

Mostmár nyugton maradok, siratom a fiatalságomat (betöltöttem az utolsó 2-el kezdődő szülinapomat), élvezzétek a hétvégét, mégha nincs is jó idő!
Mindenkinek kitartást!
Puszi

Kép
akire79

Akire !

Köszönöm a kedves szavaidat, de sajnos pontosan tudom, hogy mi vár rám a műtétkor, mert 2 évvel ezelőtt volt már egy ugyanilyen műtétem, ugyancsak csokiciszta miatt. :(
De már csak 10 nap, majdcsak átvészelem.

Én is szívesen bekerülnék a táblázatodba ! :lol:
Név : Rilla
Kor : 27
Lakhely : Sopron
Orvos : Dr. Konc
Ok : endometriózis ( és még lehet, hogy más is , még tartanak a vizsgálatok)
Előreláthatólag tavasszal lesz az 1. lombikom.

köszi :D
rilla_

Bocsi, most utoljára................
Most vettem észre, hogy laptetőn vagyok, remélem folytatódik a hagyomány és Nálam is sikerült összehozni egy trónörököst!

Kép
akire79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: