Vuki,
Köszi a biztatást, hát igen, én is nagyon szeretném, ha sikerülne az októberi lombik. Ha viszont mégsem, és utána lenne egy fagyis beülti, és az sem (amire gondolni is rossz), akkor utána - ha jól értem itt a többieket - valószínűleg további vizsgálatokra küldenek? Az volna a 3. beülti. Ezek a vizsgálatok kb. mennyi időt vesznek igénybe?
Vucuska,
igen, a vitaminok és főleg a "jó" bacik bevitele ilyenkor nagyon fontos, bár "ott", ahol a rossz bacik vannak, nem kell a fiúkban lennie semmilyen bacinak, jónak sem

. Viszont mivel szájon át szedett antibiotikumról van a legtöbbször szó, a bélből szépen kiöli a normál flórát, és az is nagyon sok kellemetlenséget tud okozni.. Ezért aztán ő is szedett mindenfélét az antibiotikum kúra alatt és után, hogy ez ne legyen. Csak ennek sajnos nincs hatása a tenyésztésre.
Viszont a Ferulant (?)-ot, amit említettél, lehet, hogy ki kellene próbálnunk. Anyukám is említette valamelyik nap, csak az a rémes, hogy ha 6 millió, 10% mozgással megnő 30%-al, az sem valami fényes....
Babu,
ezen a fórumon (is) olvastad, mert az én férjemnek kellett urológushoz mennie a 2. pozitív tenyésztés után. És szerencsére nem talált semmi bajt, azt mondta, hogy van ilyen, hogy pozitív, de mégsincs gyulladás, ezért szerinte ez nem veszélyes a lombikra nézve, viszont erről nem biztos, hogy meg tudjuk győzni a BMC-t is, ezért még egy utolsó antibiotikum kúrát kipróbáltak, ezúttal izomba, és képzeljétek, negatív lett végre végre, úghogy kezdhetünk!!!
Ma meg is jött ennek örömére, de nem mentem a BMC-be, mert úgy döntöttünk, hogy inkább elmegyünk Krétára nyaralni jövő szombaton (egész nyáron nem voltunk szabin), meg nekem a jövő hetem elég stresszes a munkahelyen, és nem akartam olyankor a stimut.
Mindenesetre 4 hét múlva indul a lombik, és úgy de úúúúúúúúgy örülök neki!!!
Drukkolok, hogy nektek is elmúljon végre az a fránya (babszi, nektek is).
Györineildi
szerintem ez nagyon ígéretesen hangzik, csak azt nem értem a történetben (vagy valamit félreértek, vagy lemaradtam valamiről), hogy miért nem csináltál egy terhességi tesztet??
MAdrin
Nagyon-nagyon sajnálom. Tudom, hogy milyen kálvárián vagy túl, mert régóta csaendes olvasója vagyok ennek a topiknak,. És azt is tudom, hogy milyen rossz, hogy az ember évekig SOHA nem lát pozitív tesztet. Én még nem láttam élőben. És borzastó rossz lehet neked most, de azért MÉGISCSAK felcsillant az a remény, hogy ha egyszer igen, akkor.....

És így is lesz!! És azt mondják, hogy minden egyes terhesség, ami megindul, felkészíti a szervezetet a kiviselésre, és a következő nagyobb eséllyel marad meg. Szóval...

Reménnyel teli nézz a jövőbe szerintem.