A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

BOLDOG SZÜLINAPOT, BENEDEK!!! :D
vbea

Hellooooooo, DORKAAAA!!! Zsófi???
vbea

Sziasztok!!!!

Még Dorka is itt van :lol: :lol: egy gatyában Míneával :lol: :lol:
Semmi jel...ami volt is odalett :oops: :oops:

Áron, Benedek!!!!!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!!

Most szaladok mert Berkusz szólít, hogy vigyem a reggeli iszit :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Jó reggelt!

Dorka, most már aztán.... mit csinál ez a lány velünk? :lol: :lol: :lol: Nagy buli lesz a szülészeten egy Dorka-Veronikusz-Zsófi hármassal, biztos megvárja a barátnékat. :lol:

Hurica, én aztán duplán is Teleki paciens, írok privit még ma, de most rohannom kell, jól döntesz, ha mellette voksolsz. :D :wink:

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!

Kép
Kép
Kép
v30

Dorka!
:shock: :shock: :shock: le mertem volna fogadni, hogy te megszültél!!! még a mobilomat se mertem éjszakára kikacsolni! Azt nézegettem - jobb híján - éjjel. :D :D Megvárjuk a holnap hajnalt??? :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
Benedeknek boldog-boldog szülinapot!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka! Szépjóreggelt! :wink: Nálunk is "iszi" van. :roll:
vbea

Áronnak és Benedeknek boldog szülinapot!
Isten éltesse Őket sokáig

Kép
tikó

Heni
Benedeknek nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Heni!
BENINEK NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszi lányok! :lol: :lol: :lol:
2 éve ilyenkor indultam a szülőszobára - úgyhogy Ti is tegyétek ezt! :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó, nem piszkálódom.....
Különben olyan fura, hogy már 2 éve volt és bennem még mindig olyan élesen él minden, itt érzelgősködöm és irigykedek is a most(anság) szülőkre.......

Csinálom az ünnepi menüt! Délután jön a család! :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

ÁRONNAK ÉS BENEDEKNEK BOLDOG SZÜLINAPOIT!!!!!!

én 3 éve semmit sem sejtettem ilyenkor, sőt még másnap is teljes nyugalomban mentem ctg-re, férjemet elkisértem a sebészetre kötözésre, mejd bevásároltam, hogy főzzek. ekkor lett elege az egészből Ricsinek. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Micsoda sok szülinapos van itt! És még lesz is, ugye?????????

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Benedeknek boldog szülinapot!!!

Zsófi!
Voltam ma Vidánál, de reggel. Egész család bevonult, mert Panka köhög, itthon van. Tök jó, hogy végre minden gyomorgörcs nélkül itthon tarthatom, ha köhint egyet és nem azon filózom, mit szólnak bent, meg azon, hogy mit kellene csinálnom.

Dorka!
Tényleg megkérdeztem a dokit, hogy mi van veled, de mondta, hogy még nem. :)

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Áron, Beni, nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Kép
Kép
Kép
v30

HeniBeni!
Boldog szülinapot!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szülinaposoknak Boldog Szülinapot!
Tényleg jó sokan vannak :D

Tegnap írtam egy nagyobb adagot, de lefagyott a nyomorult gépem és nem is akart újraindulni :x Képet is akartam felrakni. Most Apuci gépét nyúzom...

Pocakok
Tegnap én is 100x lestem be, hogy mi újság, de látom még ma is vihar előtti csend van :lol: Fel a fejjel! Újabb front várható :wink:

Adri
Még szopizunk, bár mostmár csak 3x. Délután, este elalváskor és reggel. Én döntésem volt. A nappali teljesen simán ment. Még az első ébredés sem gond, de a hajnali kicsit érzékenyebb pont nála. Már bő egy hete kezdtük, de még mindig kérné. Igaz, nem nagyon sír, inkább csak nyüszög.
Ha majd abbahagyjuk leveszem a vonalzót :wink:
Tesóproject: Talán. A remény hal meg utoljára :D

Rólunk:
Mondhatni, hogy Iván szobatiszta :!: Mindez 3 nap eseménye. Levettem a pelust, mert ekcémás lett a popsija. Voltak első nap balesetek, de másnap már mindig szólt, igaz olykor az első cseppek-bogyócskák után, de a java a wc-be ment. Már tegnap minden oké volt. Ez a 3. nap, hogy pelus nélkül alszik délután. Éjjel semmi pisi nem volt a pelusban, előző éjjel meg szólt, hogy pisilni kell :shock: Gyorsan ment. Igaz, ez nálunk a második felvonás. Mikor barátnőmnek szomorkodtam, hogy a kezdeti lelkesedés, ami télen volt, pik-pak elmúlt, akkor mondta, hogy nyugi, már képes rá, csak nincs kedve. Figyeljem meg, egyik napról a másikra lesz szobatiszta. Igaza lett :D
Szóval Andi, ne csüggedj, ha estleg Balázs is feladná :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta
már nem nagyon akar a wc-be pisilni :lol: de nem is bánom,mert még sztem korai....
Iván nagyon ügyi

Adri
köszönöm a szülinapi mailt!!
én meg boldog névnapot kívánok,kicsit megkésve :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Reni
, 2 évesen, ez nem semmi!

Igen, ilyentájt sok a szülinap. Tudjátok, karácsony, szilveszter, szabadságok, stb. Hát ez lesz a GYÜMÖLCSE. :)

mtunde

Dorka!
gyere azért még lefekvés előtt! :D neked már illik :lol: 2x bejelentkezned egy nap!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok!

Lilinek átadom a dicséreteket és köszönjük a nevében! :lol:

Aprooka,
Fényképet nem kapunk a nagyfiúról? HOgy vagytok?? Látom, nálatok is van nyügi.

Mi hasonló cipőben járunk mint Manókáék, mert délután 5-kor kezdődik a nyügi és a fürdetésig 1/2 8-ig eltart. De akkor sajna semmi nem jó neki, már szinte lila a kis feje a sírástól. :(

Finisben lévők:
Látom a lányok jól belehúznak.... Nem akarnak kibújni???

Steffi,
Atya isten, mindjárt Te jösz!!!!!!!!!! :lol: Igen, Ricsi végig bent volt velem a szülésnél, Rékára pedig anyukámék vigyáztak a folyóson.

Jól látom,hogy NEmes Gabi eltűnt??? :(

Kriszta,
Hogy megy a szoptatás?? Fiatalúr? Képet nem láttam róla :(

Minden szülinaposnak boldogságos szülcsinapot kívánunk!!!!!!

Rólunk:
Jól vagyunk, bár a frontokat elég nehezen viseli a kisasszony! Étvágya továbbra is van, viszont valahogy beállt és "csak" 100-at eszik, viszont nálunk is ingadozik a tejci állomány, igaz csak egy ciciből kap, de néha olyan mintha nem lenne benne semmi. :( Erősen küzdők érte. Viszont este 8-kor leteszem és általában 1/2 2-kor ébred először, aztán olyan 5 ill. 6 fele. szóval egy szavam nem lehet, de már gondolkoztam azon is, hogy lehet hogy azért nem termelődik annyi tejci, mert éjjel legalább 1 etetést kihagyunk. Szerintetek???

Most mennem kell, mert nyüglődünk.

puszi

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Köszi lányok a tippeket rózsaszín-folt ügyben. Megmutattam a dokinak is, ő is azt mondta, hogy nopara, de azért adott egy beutalót vizeletvizsgálatra. A mintavétel.... Hát, biztos könnyebb a kisfütyisekkel. Vettem mintavételi zacskót. Hármat a biztonság kedvéért. Ebből kettőt el is használtam, mert az elsőnél pisilt ugyan, de mellé... A másodiknál a pelenkázón szórakoztattam a lánykát, közben félszemmel mindig lefelé nézegettem, hogyha kell, akkor igazgassam a zacskót, de szerencsére sikerült. Bevittük Fruzskával, metróval a Madarász utcai kórházba, aztán hazasétáltunk onnan a Lehel térre. (kicsit most fáradt vagyok...)
Úgyhogy elvileg, holnapra kész az elemzés, és kiderül, hogy nincs semmi baj ;)

Pocakosok: minden nap benézek, hogy lássam, mi a helyzet Veletek!!! Drukkolok Nektek!!!
linocs

Sziasztok!!

egyben még.......semmi jel.....már kezdem megszokni a hasamat.... :lol: csak, hogy ne untakozzak ma összekaptam a párommal...és mérgemben belerúgtam az ajtóba...úgy fáj a lábam, hogy nem tudok ráállni :oops: :( nagyon fáj......na már csak ez hiányzott a boldogságomhoz...persze kibékültünk rögtön...... :lol: :lol: mondanom sem kell nagyon megérte belerúgni :lol: :lol:
Vica!
NAgyon édesek a lányok!!!

Majd még lehet, hogy benézek ma :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

MINDEN SZÜLINAPOSNAK NAGYON NAGYON BOLDOG NAPOT!!! FINCSI TORTÁKAT, SOK JÁTÉKOT ÉS MILLIÓ PUSZIT!!

Zsófi,
jó, hogy csak most érzed először tehernek!! :lol:

Dorka,
ajtó-szadi :lol: :lol: :lol:

Veronikusz,
hogy áll most a bébicsősz dolog? Le lett fixálva, hogy ki jön a csajokra vigyázni?

Mi ma dokinéninél, újabb oltás, aztán anyósék itt látogatóban, hoztak parkettát meg polcokat nekünk (mi már csak ilyesmit kapunk ajándékba :lol: ) nagyot zabáltunk, most próbálom kiiizzadni. :oops:
Ja és képzeljétek, igénylés után egy hét se telt el és utalták a gyást! :shock: Mik vannak?? :lol: Hurrá!!![/b]
Vendég

Benedeknek nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Dorka, Veronikusz, Zsófi!
HAJRÁ!!!!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Linocs,
hogy tudtad belebizgerálni a pipit a zacsiba? :shock: Addig vártál, míg...? :D Gratula! Írj, majd, hogy minden oké!
Vendég

Borsika!
sajnos LÁNY pisigyűjtő zacsit kapott Szofi is a Szt Lászlóban mikor kiszáradással bent voltunk. Az egy patkó alakú ragadós vacakkal van felrögzítve a puncira. :oops: :oops: :oops: Szegénykének ki is pirosodott ott ahol a ragacs érte. :oops:

bébicsősz:
hát, talán most már fix! :roll: :?

Dorka!
:D most már kicsit nyugisabban fogok aludni! :lol:
Nekem meg nem tudom, hogy mi van az ujjammal, de ma már 2x-ra folyik belőle a vér. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szülinaposok,
minden szépet és jót Nektek!

Linocs,
nem könnyebb. :wink: Mondjuk én béna...

Tünde, Kriszta,
nekem jó érzés, hogy "egy cipőben" járunk. Márhogy akkor nem csak én lelkizek rajta...ma volt szülői, jó sok szünet lesz, mikor nem kell oviba menni...ez ezért olyan jó. És képzeljétek,ma csak addig volt pityogás, amíg el nem jöttem...úgy örülök, hogy hú de örülök.

Jut eszembe cipő...Dorka, azért éccakára levetted? Viszont ha nem vetted volna le, most kevésbé fájna a lábad...Most már tudod, mért kell nyáron is bakancsba járni...amúgy meg mért érte meg???!!!! 8)

Kép
Kép
paklincs

Ja, Tünde,
nálunk detto. Egész életében nem mondta annyiszor, hogy szeretlek anya, mint ezen a héten. :)

Kép
Kép
paklincs

közben rájöttem, nem is nyár van, hanem ősz.

Veronikusz,
ősz=szüreti mulaccság. Van, aki meg bírja az ilyen szőlőleves hepajokat. Szóval van remény, é'ted ugye?

Kép
Kép
paklincs

ma már nem irok többet, csak ha könyörögtök. Esetleg verset...

Kép
Kép
paklincs

versike!!! versike!!! :lol:

azt még mgvárom! :lol:
Vendég

veronikusz,
óóó zacsi :( :shock: szóval ilyen trükkös.
Vendég

pocakosok most még egyben
a mosatlan nálunk hegyben
merthogy szülőire járok
most már szüjjetek meg lányok...

jajj

Kép
Kép
paklincs

Heni! Benedeknek boldog szülinpaot!!!

Pisigyűjtő zacsihoz nekünk is volt már szerencsénk... :?

Még mi is egyben, ma voltam ctg-n, és Tóth dokinál, szerinte kivárom a végét... Méhszájról annyit mondott, hogy puha, vékony és majdnem zárt... Ez jó??? És Maja ugyan fejjel lefelé van, de nincs beilleszkdeve a feje, hanem valahogy kicsit ferdén van, remélem ez még megoldódik... :?
Ctg-t meg nem tudta Erika csinálni, mert épp 2 kismamája is szült... Én persze rögtön arra gondoltam, hogy az egyik biztos Dorka, de aztán megkérdeztem Margót, mert ő tette fel a ctg-t, hogy kik szülnek Erikával, és ugyan neveket nem tudott, de a kezelőorvosokat elmondta, és egyik sem Vidás volt...

Reni! Nagy gratula Iván szobatisztaságához!!!

Na, lassan megyek aludni...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

:lol: :lol: :lol: :lol:
na mostmá vidáman megyek alunni
kösziiiiiii
Vendég

Emese én is itt várom a versikét!! :D :D :D

Finiselő pocakosok ne mááááá! Ez nem ér. Én is itt drukkolok ezerrel!!! :D :D
Kristóf is úgy volt, hogy örökre bent marad... De aztán 5 nap után mégis meggondolta magát. Mármint, hogy én is hozzájáruljak a kútvölgyis topik statisztikához, mi 5 nappal teljesítettük túl a tervet. :wink: :lol:

Szülinaposoknak sok-sok boldog szülinapot!

Vica bébike nagggyon ééédes!!!!

Kép
vkbrigi

Emese! Kösziiii :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

:D :D :D

Egyszerre írtunk!? :D

És mi a helyzet a tudodmivel? Ki ne mond... A fotel megint nem látszik... Vagy Te most mosatlanban nyomod???

Zsófi Hááát van még ideje Majának illeszkedni! :D :D

Nemes Gabiiii mi van Veled??????? Jelentkezzz!!!

Kép
vkbrigi

Veronikusz!
Vérzik az újjad????hol????hogyan???én még ilyet nem hallottam :!: :!: csak úgy spontán?????
szülés-közeli érzés??????
Az én lánykám úgy ugrál a pocakomban mintha elöl akarna kijönni :) bezzeg holnap ctg-n meg sem fog moccanni :lol: :lol:

Paklincs!
Versike jól sikerült, hátha megindítja a dolgokat tényleg...mókás lenne :lol: :lol: Hogy miért érte meg belerúgni?????hát ez az?????pont, hogy nem érte meg :oops: mostmár mindegy......kimozgom valahogy , csalánba nem üt a ménykű :lol: :lol:

Jó éjt :!: :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Háát, megkaptátok. Nem vagyok teljesen elégedett, sok benne a most :roll: Na majd legközelebb :twisted: :twisted:

Brigi,
már kétszer elmerészkedtem Veresig, úgyhogy vigyázz, szép-lassan összeszedem a bátorságomat... addig meg megpróbálok végre válaszolni Neked :oops:

Kép
Kép
paklincs

Brigi,
nálam is megint kupac. Tüntetőleg nappaliban a fotelben egy kosárban...abban reménykedem, hátha elkezdi bántani Jankómama szemét...de egyenlőre nem kezdi... :oops: :roll:

Kép
Kép
paklincs

Csak bekukkantok mizu a pocisokkal......
mindenki 2:1be :lol: , jönnek ám a frontok a 7vgn :lol: :lol:
szép estét

emano/Andi
KépKép
emano

Andi mindjárt válaszolok!

Emese húúúú már Veresig??????? :D :D :D Ha hegy nem megy Mohamedhez... :D :D Peti szabin, most nem, de majd egyszer csak öszehozzuk.

Na, jó éjt. Reggel jövök létszámot ellenőrizni. :D :D

Kép
vkbrigi

Brigi,
oké
azt hitttttem már,hogy sok voltam :lol:

milyen jó nektek, hogy közel laktok egymáshoz :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Emese, :lol: :lol: :lol:
Én most vasaltam 2 órát, de most pár hétig megint felejtő... Sajnos én gyűjtögető életmódott folytatok ezügyben... :oops: :shock: :roll:

Túlhordás: Ákis is egy hetet húzott rá, majd indított szüléssel érkezett közénk. :D
Ádi meg ellensúlyozta Ákost, Ő két héttel korábban született... Hát hozzájuk nem lehet órát igazítani. No, majd a harmadik... :D

Szép estét!!!

Kép
Kép
Kép
v30

a gép előtt itt ülök
tejeskávét szürcsölök
mert vasalni készülök( :? )
senkinél nincs újszülőtt?!

Kép
Kép
paklincs

Paklincs!

Vasalj csak nyugodtan
újszülött a pocakban :lol:

Többiek??????
Megyek ctg-re ha végeztem jelentkezem.....

KépKépKépKép
vdorka3

Paklincs!
Bocs, de lehet még túl reggel van! :roll: :D mi van a borral? Én nem borozok. Bár Vida bácsi ajánlotta még anno, de most öntöttem ki a megmaradt bort. :oops:
Versike szuper :D:D:D

Zsófi!
Mondom én hogy én leszek az utolsó a 3-as csapatból :oops:

Dorka!
Volt az ujjamon (hüvelyk) egy szúrás szerű valami már évek óta, de mostanság elkezdett kidudorodni és kicsit érzékeny lenni. Én meg még meg is piszkáltam, hogy hátha tüske. :oops: De nekem így még egy sebem se vérzett. Tiszta horror. :oops: :D Tegnap elvágtam egy darab ALOE VERÁT és azt ráraktam egy fél órára. Jól ki is áztatta a környékét is. Csak segít ez a csodanövény. Ha megégetem magam akkor nyom nélkül gyógyul a seb. :D
Szülés közeli élmény: az micsoda???? :lol: :lol: nekem csak olyan van, hogy én leszek az első anyuka, akinek bennmaradt a gyereke :lol: :lol:
Bár az okos könyvek azt írják, hogy ilyenkor már nincs helye a babának és nem érezzük annyira a mocorgást … de ezt tuti férfi írta :D:D:D tegnap reggel majdnem KIRUGTA A KEZEMBŐL A BÖGRÉT!!! Esküszöm + én is akkorát ugrottam. Néha nekem is a köldökömön át igyekszik kijönni. :D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt lányok!

létszámellenőrzés ügyileg kukkantottam be...........

Emese: nagyon elemedben vagy! hehe

Ha már annyian benne vagytok a vasalásban, hozzám nem ugrana át valaki? Van 3!!!! hatalmas kupacom a gardróbban........

Dorka:
Te most valójában a negyvenegyedik héten vagy? ( valami olyasmi rémlik, hogy máshogy mutatja a vonalzód) mert akkor az új "törvény" szerinte lassan történnie kéne valaminek.....

Vegyes érzelmekkel telt a tegnapi családi "buli" , azt hiszem jobb lett volna simán négyesben ünnepelni , de erre akkor jöttem rá, amikor már itt voltak anyuék, apósomék, tesómék, meg a sógoromék a 3 gyerekkel.

Valahogy mindenkinek volt valami baja, a gyerekek hangosak voltak ( mármint állandó volt a kiabálás) - na , nem kezdem teregetni a családi szennyest, de mindenki érződött a rá jellemző negatívum.......nekem meg baromira elegem volt, jobb szerettem volna csak szeretgetni a kicsi fiamat!

Majd rakok fel képeket is, csak előtte fel kell varázsolni egy kicsinyítőprogit a gépre....

Manóka: Ricsit ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: