Szülinaposoknak Boldog Szülinapot!
Tényleg jó sokan vannak
Tegnap írtam egy nagyobb adagot, de lefagyott a nyomorult gépem és nem is akart újraindulni

Képet is akartam felrakni. Most Apuci gépét nyúzom...
Pocakok
Tegnap én is 100x lestem be, hogy mi újság, de látom még ma is vihar előtti csend van

Fel a fejjel! Újabb front várható
Adri
Még szopizunk, bár mostmár csak 3x. Délután, este elalváskor és reggel. Én döntésem volt. A nappali teljesen simán ment. Még az első ébredés sem gond, de a hajnali kicsit érzékenyebb pont nála. Már bő egy hete kezdtük, de még mindig kérné. Igaz, nem nagyon sír, inkább csak nyüszög.
Ha majd abbahagyjuk leveszem a vonalzót
Tesóproject: Talán. A remény hal meg utoljára
Rólunk:
Mondhatni, hogy Iván szobatiszta

Mindez 3 nap eseménye. Levettem a pelust, mert ekcémás lett a popsija. Voltak első nap balesetek, de másnap már mindig szólt, igaz olykor az első cseppek-bogyócskák után, de a java a wc-be ment. Már tegnap minden oké volt. Ez a 3. nap, hogy pelus nélkül alszik délután. Éjjel semmi pisi nem volt a pelusban, előző éjjel meg szólt, hogy pisilni kell

Gyorsan ment. Igaz, ez nálunk a második felvonás. Mikor barátnőmnek szomorkodtam, hogy a kezdeti lelkesedés, ami télen volt, pik-pak elmúlt, akkor mondta, hogy nyugi, már képes rá, csak nincs kedve. Figyeljem meg, egyik napról a másikra lesz szobatiszta. Igaza lett
Szóval
Andi, ne csüggedj, ha estleg Balázs is feladná