Elif a én anyósom csak 40 km-re lakik, ha nemsoká elköltöztünk akkor csak 12km lesz, és ennek ellenére kétnaponta azért harcolok hogy megértessem vele, hogy nem akarunk náluk aludni...nem értem, legszívesebben odaköltöztetne, és olyan erőszakos módon csinálja...nagyon szereti Zétit, túlságosan is. Ráadásul mindig is lányt szeretett volna (két fia van, meg ugye Zéti) és ha kiderül hogy lányunk lesz, huhúúúú
Zsufi gratula a fickóhoz!

Meg az eredményekhez is!
Verus látod, hogy nekem is fiút mondtak, most meg mégsincs kakas

de hogy hova lett
Mist nekünk az 50es ruhák bizonyultak nagynak

csupa 56osat vettem, mikor megszületett Z 50 cm-rel szaladtunk 50es ruhákat venni és az is lötyögött szegénykémen

2900g volt, 3800-ra becsülték szülés előtt pár nappal, volt "meglepetés"
Stelly gartula a lánykához! A kannibált köszönöm, 9 körül jön anyósom reggel, úgyhogy olyan fél tíz körül szerintem már jöhet a segítség

Egyébként nem akarnék neki rosszat meg fájdalmat, csak ijessze meg az a csúnya kannibál, az is elég

Az Adrienn nekem nagyon tetszik, listás volt de apa kiszavazta, neki csak a Lívia tetszik.
Kangu megintcsak csatlakoznék kedves druszámhoz, ez bizony egy fals eredmény lehet...ha alaposan megvizsgálnak remélhetőleg megnyugtat majd, pontosan ezért nem alkalmazzák máshol ezt az afp-t mert ilyen sz.r. Próbálj úgy állni hozzá, mint Verus, a stressz tényleg annyi bajt okoz! Pandusikának és Crocusnak is igaza van, az uh a tuti! Hidd el a kicsi magzat csak pislog odabent és nem érti miért ez a nyugtalanság mikor minden rendben van vele

Azt hiszem a többiek nevében is mondhatom, hogy egy emberként szurkolunk neked!!!
Julcsi az esküvőnk nekünk is úgy alakult, mint a tiétek, picike volt szűk családdal, de az utolsó napokban már odáig fajult a dolog, hogy számolgatva volt melyik családból hányan jönnek, nehogy az én ágamról többen legyenek...egy összesen 18 fős esküvőn ez azért...mindegy, ronda volt, de a férjem tartotta a lelket bennem, hogy akármi van ez a mi napunk. Egyébként a kapcsolatunk olyan felszínes csacsogós, legalábbis mindent megteszek hogy így legyen mert mihelyst bármiben véleményt nyilvánítok azzal reagál, hogy "nem, hanem...", és elmondja ugyanazt amit én csak más szavakkal.

Na a Zéti gondozását meg inkább hagyjuk, tősgyökeresen mások az elveink, és ha valamit szóvá teszek azt feleli, hogy "nem lesz tőle semmi baja, lett valami baja? ugye hogy nem!" Az a baj, hogy nagyon mások vagyunk mi ketten. Nehéz, nehéz, nehéz.
Gjéti örülök, hogy kibékültetek!!! A lakhelyválasztásnál szerintem próbáljatok meg minél tárgyilagosabb lenni, felsorolni az érveket-ellenérveket, úgy hátha nem kaptok össze. Túl szuper csapat vagytok ahhoz