Sziasztok!
Csak egy gyors életjel, mert Ádi eléggé beteg.

Reggel óta hányt többször, most már megy a hasa. Reggel lázas is volt, de most már nem meleg, pedig nem kapott lázcsillapítót. Megint aludt este 14 órát egyhuzamban, majd 11-es kelés után 11.45-kor ismét elaludt 13 óráig, s most megint húzza a lóbőrt. Ez most érthető. Ákira már mosolygott is, sőt a normolyt-os tea benne marad, legalábbis felül nem jött ki, ezért reménykedem, hogy gyorsan túl leszünk rajta.
Pocisok, sokat gondoltam rátok este, amikor nagy vihar volt, s hirtelen így lehült a levegő... Hajrá nektek, most azért várjatok 3-4 napot, ha ennyire teltház van bent!
Dorka vonalzóját már én is néztem, a Babanet biztos tud valamit, amit még senki más nem...
A tegnapi félmaraton nagyon durva volt, köszönöm Andi és Bori a háttérből való szurkolást!!!

Jól jött.

Az eddigi legrosszabb eredményt futottuk, de miután a 8. km-nél majdnem feladtam, s uram hatására továbblendültem a holtponton, már nem számított az idő, csak a célbaérés. A Nyugatinál a forgóóra 37 fokot mutatott (a felüljárón futottunk), de a sok zenész és a szurolók feledteték a problémákat. A végén már poénkodni is tudtam futás közben, uram teljesen kiakadt...
Most alig bírok mozogni, nyaktól lefelé mindenem fáj, a sok lépcsőzés, amit Ádival most meg kell tenni, kiborít.

De legalább most érzem, hogy van még izmom, van még ami tud fájni.